Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AMP

Pracowałeś w firmie AMP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-20 11:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w AMP długie Lata.
PIP w 2010 roku zgłosił AMP do konkursu na najlepszego pracodawce w Lubuskiem. Warunki pracy zgodne z BHP. Zarzad wymagający i szybko usuwa tzw. statystów. Polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-07 22:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
To chyba pisali sami \"Prezesi\". W raportach PIP z 2010 nie ma wzmianki na temat rzekomego zgłoszenia AMP do konkursu na najlepszego pracodawcę w lubuskim, panie prezesie przez małe p.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2011-12-09 21:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiepskie pieniądze, na umowie najniższa krajowa, reszta to w formie premii. Ogólnie szefostwo to wielkie sknery zwłaszcza jeden z nich. Atmosfera w pracy pomiędzy współpracownikami super, czego nie można powiedzieć o kontaktach z przełożonymi. Prze ok. rok zwolniło się tam prawie 1/3 załogi i to zarówno na produkcji jak i w biurze. Ogólnie nie polecam, żałuje że nie wybrałem konkurencyjnej firmy z lepszym dojazdem ze Świebodzina jak była taka możliwość.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-01-22 13:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam troli płaca 1600 zł brutto premi nie ma a prezesostwo ma cie w (usunięte przez moderatora) jestes nikim dla nich w styczniu zwolniło sie juz 3 osoby .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 14:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można poprosić jeszcze o jakąś opinię? Zależy mi na aktualnej. Znalazłem ciekawa ofertę pracy w firmieAMP chociule, chociaż jest ona dość stara, nie wiecie, czy szukają teraz kogoś? Jak wygląda sprawa od strony zarobków? Pensja dociera na czas? Ile proponują na początku? Jakiekolwiek premie, czy bonusy? Praca piątek, świątek i niedziela?
zdjecie uzytkownika
bylem tam - 2013-06-10 08:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze odradzam, predzej czy pozniej zwolnisz sie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-24 13:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no okej a czemu odradzasz i uważasz że każdy prędzej czy później i tak się zwolni? napiszesz cos o wynagrodzeniu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-12 17:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ogólnie syf giła i mogiła.Prezesi to dwa knury smierdzące.nie polecam tam pracy.zarobki to jałomuzne,zero premii i bonusa maja wszystkich głęboko w [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
kali - 2013-12-26 20:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio jest całkowity brak benefitów, czy motywatorów w AMP chociule? Co w takim razie z opieką lekarską?
zdjecie uzytkownika
amp - 2014-01-30 15:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, firma fajna, młoda. I to jedyne dobre strony!!! Jeśli chodzi o atmosferę, warunki pracy to nie polecam. Włodarze czyli, mam tu na myśli Prezesów to typowi prywaciarze, pozbawieni jakichkolwiek skrupułów traktują pracownika jak śmiecia. Jeden gorszy od drugiego.
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-02-06 21:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@amp, może będziesz tak miły i napiszesz jakieś przykłady tego traktowania, bo po początku posta, stwierdziłem, że polecasz pracę w amp chociule.
zdjecie uzytkownika
yrek - 2014-03-12 23:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AMP chociule ma na swojej stronie aż 15 ofert pracy, wygląda to podejrzanie, bo albo az tak sie rozwijają albo aż takie są tam rotacje.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-03-17 20:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co słyszałem to zwiększają zatrudnienie nawet do 100 osób, podobno wdrażają jakiś nowy projekt.
zdjecie uzytkownika
taki - 2014-03-21 20:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenek, a gdzie słyszałeś o tym projekcie? na ich stronie internetowej nic takiego nie znalazłem.. to pewne?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-25 10:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2013-01-22 13:41:36]:
W styczniu zwolniła się 1 osoba a nie 3. Ja pracuję tam już od kilku lat i nie szukam nowej pracy. Pewnie, że zawsze można więcej zarabiać, ale pensje w AMP są na poziomie średniej w regionie, więc jest OK.
Z szefostwem zawsze można się dogadać. A płacą za pracę a nie za chęci :-)
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-03-25 10:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawiałem z kumplem, który tam pracuje i widziałem ogłoszenia w prasie(GL). Podobno oferują niezłe wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
Mome - 2014-05-08 16:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezłe czyli jakie? Bo dla jednych może być wysokie w kosmos a dla innych za niskie - tu potrzebne są konkrety :)
zdjecie uzytkownika
Mome - 2014-05-08 16:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezłe czyli jakie? Bo dla jednych może być wysokie w kosmos a dla innych za niskie - tu potrzebne są konkrety :)
zdjecie uzytkownika
znajomek - 2014-06-20 09:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno nie mniej, niż najniższa krajowa :) aj akaś praca dla studentów na wakacje znajdzie się w AMP?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski