brak logo

Hennlich sp z o.o.

Zabrze

Opinie o Hennlich sp z o.o.

a 2012-09-28 18:06:33
Firma co jakiś czas zatrudnia kogoś. Przy zatrudnianiu głównie chodzi o najniższe oczekiwania finansowe jeśli chodzi o handlowców. Na rozmowach jest co innego gdy przychodzi do podpisania umowy jest co innego.Dobra firma na chwile ale na pewno nie na długo.
2
Kerownick 2014-02-19 16:54:21
Prywatny folwark "zarządu". To co u innych nazywają nepotyzmem dla nich jest chyba polityką prorodzinną: tata-synka, mąż -żonę itd, itp... Piszą w ogłoszeniach, że nowoczesna firma.Jeśli nowoczesność mierzymy tym jakimi furami jeżdzi zarząd to są bardzo nowocześni ale równanie do najlepszych, o którym kiedyś była mowa, to jakoś nijak ma się do rzeczywistości. Życzę zdrowia i pozdrawiam potencjalnych kandydatów.
3
oszukany przez Hennlich 2016-02-10 19:06:38
kolego daj sobie spokój z tą firmą !!!!
jak chcesz chcesz dowiedzieć się więcej to pisz na mój emil- galbulbul@interia.eu
900rr 2016-03-04 22:46:43
Zarobki wysokie...
Może i tak ale tylko na rozmowie u prezesa!!!
Postanowiłem się zwolnić z poprzedniej pracy żeby sobie polepszyć.
Na rozmowie z prezesem wszystko pięknie wygląda (stawka,szkolenia wszystko zgodnie z prawem itp)
ale przy podpisywaniu umowy nie było tego na co się z prezesem umawiałem,prezesa też nie było (taką stawke kazał wpisać)słowa pani kadrowej.Umowy nie podpisałem
bo nie wyobrażam sobie zaczynać współpracy z poczuciem że na dzień dobry zostałem delikatnie mówiąc oszukany.
Postanowiłem skontaktować się i spotkać z panem prezesem.
Bezskutecznie.
Zaczęła się spychologia,kadrowa na asystętke która po rozmowie tel obiecała że na drugi dzień oddzwni- niestety nie oddzwoniła.
Skończyło się na sms-ch z panią kadrową (moim zdaniem bogu ducha winnej)
1 musze poczekać pare dni na decyzje
2 przykro mi ale właśnie dostała informacje że jednak nie.
1
900rr 2016-03-06 19:31:06
obecność prezesa nie była mi potrzebna do podpisania samej umowy
chciałem żeby prosto w twarz powiedział dlaczego na umowie niema tego na co się umawialiśmy!!!
Manipulacja jest prosta - naobiecywać...ty się zwalniasz i albo przyjmujesz ich warunki albo do widzenia znajdziemy kogoś innego.
Opinie wystawiłem nie po to żeby wylewać gorzkie żale tylko żeby podzielić się "doświadczeniem" z tą firmą
1
ElLoco 2016-08-10 13:51:29
Pewnie się nie chce pracować a oczekuje sie kasy jak za komuny. prowizje są jasne
Zarząd HENNLICH Sp. z o.o. 2016-08-12 13:31:42
W związku z niepochlebnymi opiniami o naszej firmie, tudzież o jej kierownictwie, pragniemy Państwa poinformować, że w naszej firmie pracuje wiele osób, które są z nami 10 i więcej lat. Większość załogi to ludzie z ponad 5-letnim stażem pracy. Jeżeli chcecie Państwo przekonać się o warunkach pracy naszej załogi, serdecznie zapraszamy do odwiedzenia nas i porozmawiania z naszymi pracownikami oraz ewentualnie z kierownictwem. Nadmieniamy także, że nasza firma zatrudnia pracowników tylko na umowę o pracę, których transparentność w świetle kodeksu pracy możecie Państwo sprawdzić osobiście. Równocześnie informujemy, że w związku z obraźliwymi i nieprawdziwymi wpisami, naruszającymi dobre imię naszej firmy i jej pracowników, powiadomiliśmy o powyższym organy ścigania w celu ustalenia danych identyfikacyjnych autorów wpisów i podjęcie dalszych kroków prawnych.
1
amanda w 2016-08-13 12:17:41
no jako przyszła ewentualna pracownika państwa firmy uważam że jeśli macie państwo pracowników zatrudnionych u siebie w firmie którzy pracują dla was więcej niż 10 lat to jest najlepsza rekomendacja pracodawcy-
Zostaw swoją opinię o Hennlich sp z o.o. - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hennlich sp z o.o.