Lars Laj Polska

Dobra

Opinie o Lars Laj Polska

anonim 2011-08-08 10:46:42
Dostałem propozycje pracy z tego zakładu możesz mi powiedzieć coś więcej o pracy tam??artson@o2.pl
jacie 2012-06-04 13:56:34
witam, ja równieżbyłem na spotkaniu o pracę. jak się tam pracuje?jaka jest atmosfera itd??
Kleks 2012-10-22 13:01:24
Witam, dostałem propozycję pracy i mam pytanie, jaki stawi tam proponują? Na jakich warunkach? Jak wygląda sprawa nadgodzin i jaki je rozliczają? Pozdrawiam
aaa 2012-11-29 14:18:45
a na jakim stanowisku pracujesz?
ja tez mam oferte od nich i sie zastanawiam.
Uni LL 2013-02-01 14:17:00
Tak sobie czytam te opinie i zastanawiam się czy jak piszecie o zarządzającym, to ciągle ta sama osoba, którą miałam nieszczęście poznać kilka lat temu.
Ogólnie LL to szkoła życia, uczy jak sobie radzić w wielu nietypowych sytuacjach, dla ludzi o dobrych nerwach i nie dających się zaskoczyć ;)
1
Robert 2013-02-03 22:54:36
Jakiś czas temu dostałem propozycję pracy w tej firmie - nadal otwarta. Mogę prosić kogokolwiek o szczegóły na maila - będę wdzięczny za pomoc robert-05@wp.pl
pracownik 2013-03-11 12:10:34
jest tu wiele osób, które pracują latami....wiadomo, tylko wiecznie niezadowoleni lubią poświęcać swój czas i energię na wylewanie "publiczne" żółci...
wiem ile mam na umowie 2013-03-11 12:13:14
wiem, ile mam na umowie i tyle zarabiam.... ktoś nie umie czytać ?
normalny 2013-03-15 11:26:27
wszyscy dookoła be tylko ja cacy, to symptom pewnej choroby Pozdrawiam normalnych
stary 2013-03-31 10:24:54
Miales racje w tej firmie to ciagly[usunięte przez admina]i nie szanowanie dobrych pracownikow zwlaszcza przez dyrekcje.A Pan Dyrektor chodzi i straszy tego bym zwolnil,tego...wiec jak tu pracowac tak sie nie da.
znowu aferzysta...blee... 2013-05-21 11:00:58
są ludzie, którzy żyją aferami...wyimaginowanymi... bleee....sami sobie tworzą taką rzeczywistość. pamiętaj - jesteś współtwórcą rzeczywistości, w której żyjesz. chcesz , żeby było " normalnie " ??? - zacznij od siebie !!!
Aferzysta 2013-06-06 11:10:00
To jak poleciał "łeb"? Przecież wałki to on robił od dawna!
P.A. 2013-07-04 12:28:17
Jeśli dostaliście propozycje od tej firmy to jej nie przyjmujcie. Szczerze odradzam.(usunięte przez administratora)
magman 2013-07-08 17:34:34
Witam czy mógłby ktos przyblizyć jak wyglada praca na magazynie bo mam isc na spotkanie
:-) 2013-07-09 12:57:20
...mhhhh no nie wiem z magazynu też ludzie "uciekają", więc chyba zastanów się za nim pójdziesz na rozmowę :-) A nawet jeśli pójdziesz to potem nad ewetualną pracą w Lars Laj Polska.
??? 2013-07-09 13:03:47
do sajonara - 2013-07-05 19:36:43

a możesz napisać coś więcej? atmosfera kulawa, pensje głodowe, tragiczne godziny pracy, niemyślące szefostwo? co spowodowało rezygnację dwóch działów??
kalafior 2013-07-13 23:19:48
Wypowiedzi znajdujące się tu na tym forum które utworzyły się po między osobami już nie pracującymi a kadrą odpowiedzialną za odbudowanie wizerunku dobrze rozwijającej się światowej firmy, którą od dawna niszczył tzw. ŁEB, którego już niema i dzięki bogu. Więc dajcie szanse nowej kadrze chociaż trochę czasu na zmiany na lepsze. ALE!!!. proponował bym (usunięte przez administratora) o większy ukłon w kwestii docenienia działu sprzedaży które naprawdę się stara ,dział projektu hmm... które już niedługo będzie bardzo osłabione. pozdrawiam serdecznie całą produkcje!!! hej też pewnie zapomnieliście smak jakiejkolwiek mobilizacji w postaci podwyżki.!!! ALE dajcie im szanse się rozkręcić. to nowa kadra.POZDRAWIAM.
GOŚĆ 2013-07-14 18:56:18
Kalafior na czym w twojej opinie polega rozwój w tej firmie?
kalafior 2013-07-26 21:57:38
(usunięte przez administratora) kobieta robi co może. żeby ten bałagan ogarnąć. po tym popaprańcu. to że się nie da tego zrobić w 5 minut to chyba każdy normalny człowiek wie. ale jedziecie po tej firmie i tej kobiecie bo się stało to modne na tym forum. jest jak jest . a jak będzie zobaczymy. dajcie trochę czasu. mam kontakt z osobami które tam jeszcze pracują i chwalą chociażby to że niema tej presji i stresu które wprowadzał (usunięte przez administratora)
Idol 2013-07-29 09:11:00
Brawo dla Ciebie Kalafior! Super, że wierzysz(usunięte przez administratora)ale coś mi się zdaje, że na samej "wierze" się skończy. Fakt, że już samą rewelacją tej dekady jest to, że nie ma już Pana (usunięte przez administratora)jednak to nie zmienia faktu, że w tej firmie nigdy nie będzie dobrej organizacji, zgranych zespołów sprzedażowych i zdrowej atmosfery. Nie mniej jednak trzymam kciuki!
ziomek 2013-08-01 21:10:14
a to jeszcze się nie zmieniło ??
pracownik 2013-08-08 08:19:37
w firmie bywa różnie, jak wszędzie- ideałów nie ma. na pewno nowe lepsze przed nią. co do umów z pracownikami i wypłat - wszystko jest w porządku, wypłaty zawsze na czas.
pracownik lars laj 2013-08-09 21:58:52
pozdrawiam wszystkie działy serdecznie. uwielbiam w tej firmie to że jest bardzo dobra atmosfera między pracownikami . to na pewno siła która ciągnie tą firmę do przodu. myślę że to powinna docenić kadra tej firmy. te wszystkie wpisy które przeczytałem , po krótkiej analizie myślę że są na pewno po części trafne. wieże że się jeszcze zmieni to wszystko o czym wypisujecie. i będę mógł przeczytać parę dobrych opinii o mojej firmie. pozdrawiam jeszcze raz wszystkie działy i nie zadowolonych na forum . DG.
pracownik 2013-08-13 10:17:40
w firmie bywa różnie, jak wszędzie- ideałów nie ma. na pewno nowe lepsze przed nią. co do umów z pracownikami i wypłat - wszystko jest w porządku, wypłaty zawsze na czas.
tak 2013-09-06 08:55:08
w tej firmie w kwestii umów o pracę nie ma żadnych problemów :)
pracownik 2014-02-26 13:20:22
ja jestem pracownikiem zadowolonym z warunków pracy i wysokości wypłaty . nikt nikogo nie zwalnia bez powodu...
2
Nadzieja zawsze umiera ostatnia 2014-03-22 22:28:17
Serio?A kto Wam obiecał nową erę LL PL?Jesli można wiedzieć oczywiście i jeśli to nie tajemnica.(usunięte przez administratora)Trzymam jednak kciuki za dotrzymanie słowa kimkolwiek była ta osoba.
CIEKAWA 2014-04-10 12:58:52
witajcie.
Czy możecie powiedzieć coś o stażu lub praktykach w tej firmie? jak to wygląda? czy dostaje się później umowę o prace?
1
nn 2014-05-07 09:09:59
opinie tutaj dodają zazwyczaj niezadowoleni - niezadowoleni ze wszystkiego, a pewnie najbardziej z siebie.... zobaczcie opinie o innych firmach - niezadowoleni VS pracodawcy
do motolot 2014-07-14 12:16:42
mam nadzieje, ze zauwazasz chociaz jakiies zalety, którymi mógłbyś się podzielić. Wiesz, za długo jestem na bezrobociu. Pomóz, dzięki.
1
jo rap 2014-08-10 21:03:02
stażyści brani do robienia baz, nic się nie nauczysz i pracy po stażu też nie dostaniesz, szkoda fatygi!
2
ehS4 2014-08-29 11:18:17
Na produkcji płacą strasznie marnie, a jak dojerzdzasz ze szczecina to wogóle mało opłacalne. idz i zobacz moze akurat Ci sie spodoba, jednak tam ciagle przychodzą i odchodzą, zatrudniaja na sezon i zwalniaja poza sezonem.
1
niezadowolony 2014-09-30 15:30:48
Pracowałem tam w ubiegłym roku w magazynie i byłem zszokowany przede wszystkim warunkami pracy. Nie wiem jak jest teraz (usunięte przez administratora) Poza tym wszystko na głowie jednej osoby. Narzucona presja pod względem czasu. Dla mnie osobiście praca w tej firmie była horrorem.
2
niezadowolony 2014-10-02 11:03:59
Zapytać można ale radziłbym jednak zobaczyć ten magazyn na własne oczy. Teraz żadnemu pracodawcy nie można wierzyć na słowo. Często też szukają kogoś w szczególności do administracji a to też o czymś świadczy. Mój kolega też tam pracował i również ma złe doświadczenia bynajmniej jeśli chodzi o atmosferę w pracy.
Speluna 2014-10-15 19:10:22
Haha remont dobre- zachecam do zwiedzenia :-) (usunięte przez administratora)
adik 2014-11-30 12:57:35
@rondel, a sam pracujesz w lars laj? Bo może jestes z działu rekrutacji i po prostu za darmo reklamujesz mozliwośc aplikacji do firmy, dziwne, by ktoś polecal aplikowanie na tak różnorodne stanowiska. Czy możesz napisac jakieś argumenty za tym, by aplikowac do firmy, typu, czy firma ma jakieś fajny system socjalny?
pracownik 2014-12-07 11:21:16
To fakt, dużo się zmieniło. Tyrana nie ma już dość długo, atmosfera ok
gruda 22 2014-12-07 20:09:39
Z tą atmosferą to chyba cię pokręciło !!!
stary 2014-12-23 20:43:35
...ten tyran,którego duńczyk w końcu posunął trzymał was wszystkich za mordę.
A atmosfera?, dalej pewnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się wzajemnie.
gruda 22 2014-12-24 13:01:23
Wesołych świąt dla całej załogi.
1
niezadowolony 2015-04-15 13:44:35
Tutaj nie było żadnej atmosfery do pracy i współpracy. Niestety ale takie były moje odczucia dlatego nigdy nie wróciłbym tutaj.
2
rocky 2015-07-07 16:16:53
(usunięte przez administratora). W zamian musisz obsugiwac wszystkie programy. Czyli generalnie bardzo słabo.
numerant 2 2015-09-02 20:41:36
Możesz płuca wypluć i tak w firmie tego nikt nie widzi.
1
koko 2015-12-01 14:53:51
moze ktos powiedziec o stanowisku Specjalista ds. eksportu? Jak wygląda praca, pensja i godziny pracy? I jak z urlopami? Dzięki
llpl 2016-01-26 10:33:58
Specjalista do spraw eksportu oraz specjalista do spraw sprzedaży- zatrudnienie na umowę o pracę, praca od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 16 w Dobrej koło Szczecina, w biurze :)
gruda22 2016-03-12 18:03:16
Telefon w ręku taka praca.
hr 2016-09-30 14:42:01
Lars Laj Polska obecnie nie szuka pracownika z językiem niemieckim, z aktualnymi ofertami pracy można zapoznać się na http://www.larslaj.pl/praca
eMka 2016-09-30 14:49:05
Osobiście mogę firmę polecić, w biurze panuje koleżeńska atmosfera i z tego co wiem osoba obsługująca rynek niemiecki ma się świetnie i nigdzie się nie wybiera. Może chodziło o jakieś inne stanowisko?
jb 2016-10-03 13:25:34
w Lars Laj Polska aktualnie jest prowadzona rekrutacja na stanowisko Asystentki do spraw administracyjno- biurowych i na stolarza - można sprawdzić na stronie - aktualności - praca.
Karol 2016-10-03 14:40:56
Znajomość obcego języka nie jest czym niezwyczajnym, poza tym otwiera ci to lepsze szanse na karierę i doswiadczenie i kontakty z ludźmi.
Zostaw swoją opinię o Lars Laj Polska - Dobra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lars Laj Polska