brak logo

Eurocash S.A.

Wrocław

Opinie o Eurocash S.A.

O2 2012-02-08 19:23:34
Jest dokładnie jak mówi mój poprzednik idealnie przedstawiona sytuacja kasa nawet dobra można wyrobic swoje a jeszcze jaki plus to babki jak trochę pościemniasz to i możesz sobie na boku zaliczyć niektóre :) jeśli jestes facetem, popytaj chłopaków które to ci wskażą ;) pozdro600
bezrobotny 2012-04-16 08:31:53
Witam. Mam niedługo rozmowe w Tradisie na Magazyn z Panem [usunięte przez administratora], mam pytanie odnosnie pracy w firmie. Czy warto przyjsc do tradisu do pracy, czy nie. Mam na utrzymaniu male dziecko i interesuje mnie jak wyglada ogolnie praca w firmie i czy da sie pogodzic to z zyciem rodzinnym.
spartakus 2012-06-04 18:23:17
Tradis co tu dużo mowic... w zyciu takiego syfu nie widzialem zagadka jest dla mine jak ten [usunięte przez administratora] wogole funkcjonuje ludzie nie idzcie tam kołchoz to mało powiedziane każą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] c na akord po 10-12 h i wieczne pretensje mają. [usunięte przez administratora].
były pracownik 2012-09-01 14:35:07
NIE polecam.
Wielki fan skorpiona Macieja K 2012-09-13 11:45:50
Ten kto dobrze pisze o tej firmie to chyba tylko pseudo kierownicy kasa jest dość dobra i to jedyny plus reszta to porażka [usunięte przez administratora] i brak szacunku [usunięte przez administratora] do pracowników ja nadal tam pracuje ale już niebawem [usunięte przez administratora]
tomek 2012-11-20 17:44:40
Witam,mam niedlugo rozmowe w Lublinie na przedstawiciela handlowego.Czy warto pojsc?jakie sa tam warunki?
były pracownik 2012-12-09 17:53:34
Uciekaj z tej firmy !!! To strata czasu !!!
Chyba, że coś się zmieniło ? :P
zniesmaczony 2013-01-24 14:36:43
ludzie ale tu się syf zrobił,wszyscy tylko narzekają i każdy każdemu [usunięte przez administratora] obrabia, kiedyś tu była lepsza atmosfera pracy, dostałem ostatnio życzenia na święta od byłego kierownika [usunięte przez administratora], to był gość minęło jakieś trzy lata jak nie pracuje a wciąż pamięta o życzeniach, on nie straszył i nie nękał wystarczyło że poprosił szanował ludzi więc jego szanowano, ale narobili mu koło tyłka i dostał wypowiedzenie to tylko pokazuje że dobrych pracowników tu się nie szanuje, z takim podejściem firma daleko nie zajedzie, to nie maszyny ani system tworzą firmę tylko my ludzie i to od nas zależy jak firma funkcjonuje i jak w niej nam się pracuje
bob 2013-02-03 11:15:58
hej i jak było na rozmowie w lublinie? co poroponowali ?
aaaaa 2013-07-30 12:06:33
czy pracował ktos w tradisie na stanowisku asystent ds obsługi klienta? mozecie cos powiedziec o tej pracy?
lazy 2013-07-31 10:45:15
Nie polecam. Głodowa pensja i potężny stres a premie zabierają za cokolwiek.
Alojz 2013-08-01 18:54:16
Cudowna,wspaniała firma.Bardzo kompetentni i pomocni kierownicy.W życiu czegoś takiego nie widziałem! POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM!
Alojz 2013-08-02 17:07:12
Kierownicy to najwybitniejsi fachowcy. Mają ogromny autorytet i szacunek wśród pracowników. Największym GENIUSZEM jest kierownik zmiany B...Ten to ma poważanie u wszystkich swoich ludzi.Ciężko sobie na to zapracował.
ss 2013-10-18 16:41:34
Firma oszukuje pracowników,na pieniądzach,urlopach dosłownie na każdym kroku.Obrazu nędzy dopełniają pseudo kierownicy,są chamscy,niekompetentni i złośliwi.Ostrzegam przed podjęciem pracy w tej nieuczciwej firmie.Radzę dwa razy się zastanowić.
3
Winsen 2014-03-28 23:34:24
O kówa. Dawno nie chodziłem po tej stronie. Wiele się zmieniło, a może nie.Zmiany persony porażają. Z kontrolerki na specjalistkę działu kadr. P Darku dziękuję. Wdzięczna do .... nou comment.Druga gwiazda p.Alicja...dawna kontrolerka, była panienka kiera zmiany, obecnie szczęśliwie zakochana małżonka w tymże kieru, czy wzajemnością?. O p.Szybki również, koleś z Kauf... Darek przechodziszx samego siebie. Uważaj by ktoś nie przeszedł po tobie. Może Centrala zainteresuję się tym ..... ( słowa nie nadające się do druku }
heniek 2014-04-02 10:51:16
z jakiego paragrafu maż katarzyny wlodarczyk siedzial w wiezieniu
ms 2014-04-10 15:13:27
NIE UNOŚ TAK SIĘ JOASIU
Mirek 2014-11-26 23:29:27
Witam, pracuje ktos może jako Doradca Klienta w Eurocash? Bowiem jak wyczytałem w ofercie pracy, to oferują dość sporo. Nie dość, że zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, to i narzędzia pracy – samochód, tablet, telefon oraz bogaty pakiet socjalny. Brzmi to bardzo dobra, ile jest jednak w tym prawdy i co takiego jest w tym pakiecie socjalnym?
am 2014-11-28 12:23:37
Prawda jest taka ze daj sobie spokoj tam jest ok, ale to praca dla ph ktorzy pracuja jyz w ec, przyjmowani sa tu ludzie z rekrutacji wewneteznej czyli z firmy....
dj 2014-11-28 12:29:41
Ja pracuje w tej firmie mi tu odpowiada prawie prawie wszystko, wszyscy moi koledzy sa po studiach roznych, maja mgr lub robia, bogate doswiadczenie naprawde i przedewszystkim, zawsze gotowi na zmiane miejca zamieszkania i gotowi na to ze firma ma inne plany wzgledem nich....czyli miales byc tu czy tam a zmiana nastepuje za 5 12.....nali kto ma u nas dzieci, bo to nie jest praca dla ludzi z dziecmi i rodzinami, ja sie tu caly czas rozwijam...pozdrawiam
2
jd 2014-12-07 12:19:01
Po co to piszesz Asiu? Nie odpowiada ci towarzystwo to won z podwórka!
sebo 2014-12-07 17:28:03
Ktos sie orientuje czy sa jeszcze przyjecia na magazyn do wrocka do tradisa ?
kawowa kawaleria 2015-02-23 11:57:31
słyszałam na mieście zdania i opinieże po tym wielkim połączeniu teraz się tam w Eurocash S.A. - Tradis dobrze żyje i podobo zarobki netto na rękę wzrosły trzykrotnie - czy to jest prawda? bo jeśli tak to ja chętnie się takiej pracy podejmę, ta matematyka mnie przekonuje.czyli ile teraz mogę od tej firmy wyciągnąć pieniędzy?
Noname 2015-02-27 11:45:03
Hahahah kto ci takich głupot naopowiadał....? Po połączeniu jest gorzej niż było mniejsze zarobki bo normy większe a pkt. za produkty i skonczone zlecenia obniżone... atmosfera w pracy do bani znajomi faworyzowani ludzie tam pracujący czasami mam wrażenie że są upośledzeni nie wiem jak mógł ich ktoś tam wgl. przyjąć chyba tylko po znajomości... NIE POLECAM...!!!!!
Pudzian 2015-02-27 20:54:04
Pracowałem w Tradis/Eurocash prawie dwa lata i mogę powiedzieć tylko tyle. Małe zarobki, zmuszanie do nadgodzin a i nie płacą za nie tylko wcisną wolne na chama. Nadgodziny ciśnie się na paleciakach a jak nie wyrobisz normy akordowej to zjebka od kierownika, przy czym jest straszenie zwolnieniem itp. Za jeden błąd 30 pln. do tego wbijane są błędy wirtualne których nie idzie udowodnić, że rzeczywiście został popełniony błąd. Zlecenia są edytowane podczas składania i wtedy też wpadają błędy zdarza się, że nawet kilka na jednym zleceniu. 15 minut przerwy gdzie wypisuje zejście i wejście na halę ochroniarz przy czym warto napomkąć o tym, że zanim dojdziesz do szatni i na stołówkę mija około 5 minut zostaje 10 minut na zjedzenie i powrót na halę. Jeśli przerwa będzie trwała dłużej choćby 5 minut i wychwyci to kierownik zostaje udzielona naganna z wpisem w papiery, kiedy zdarzenie się powtórzy delikwent zostaje zwolniony dyscyplinarnie za opuszczenie stanowiska pracy bez zezwolenia. Są także kary za takie rzeczy jak nie wydawanie luzów-40 pln. nie założenie kasku- 50pln. kary są dawane w zależności od humoru i sympatii kierowników jest jeszcze mnóstwo powodów dla których odradzałbym pracę we wrocławskim oddziale Tradis/Eurocash
Małysz 2015-03-03 18:22:37
U kogo na zmianie byłeś?
1
667 2015-03-06 00:07:25
Patologia, porażka i kierownicy wariaci.Nawet dwóch prawiczków jest(Grubas ze zmiany C i drugi grubas ze zmiany A) Wszyscy wiedzą o kim mowa...Jak cudownie,że już tam nie pracuję:)




















1
997 2015-03-06 19:06:54
Skąd wiesz że prawiczki?
873 2015-03-17 10:31:38
który normalny facet zachowuje się tak jak Jurkiw? No taki, który nie przeżył jeszcze stosunku.Dziwne pytanie zadajesz.
Pudzian 2015-03-22 16:07:10
u kozy
hvcghvf 2015-03-26 19:41:03
Darmozjadów i matołów banda.Mówię tutaj o szwalskim,szybkowskim kretynie i wariacie subzdzie.Pracownicy często są w porządku i inteligentni.Ogólnie szkoda czasu i zdrowia.
jonasz 2015-03-27 14:40:13
Który to koza?
Cliff 2015-04-14 20:01:46
Pudzian ale Ty pierdoły opowiadasz. Nie wciskaj kitów ludziom. Fakt praca nie należy do przyjemnych ale gdy dostajesz 2700 zł na konto to już inna sprawa. Wiem kim jesteś, pracowałeś na zmianie B u Harpuna. Osiłek, który w rok z chudzielca zrobił się ala Pudzian. Nic tylko sterydy i koks. A to że nie potrafiłeś wyrobić normy i zarobić porządne pieniądzę to już nie moja wina. Co chwile lądowałeś na L4. Nikt tam nie straszy zwolnieniem, jeśli jesteś w porządku pracownkiem i robisz co należy nikt Cię nie zwolni. A Ty widać do ludzi pracy nie należałeś. Żal.
3
uffffff 2015-04-17 01:16:58
W tej firmie pracowałem kilka lat, praktycznie od samego początku. Szczęśliwie od 4 lat robię coś przyjemniejszego. Faktycznie robota była ciężka a jak zasuwałeś 8 godzin paleciakiem a kier. Kucz.a, który notabene gdy jeszcze pracował na hali był mistrzem opierrrdalania się; mówił jest potrzeba żebyś został jeszcze 4 godziny krew zalewala.... Żaden z kier zmian A B C nie potrafil normalnego grafiku sklecic. awansować mogli tylko ci z giętkim językiem. Owszem czas spędzony w tej firmie nie był zły ponieważ poznałem wtedy fantastycznych kumpli. Pozdrawiam Songa, Kulkę, Fifiego, Marcina, Tomka, Łukasza, Nemsia, Adama i innych którzy pracowali z uśmiechem w tej padace do roku 2011. I jescze jedno KUCZ.A zliwiduj tą dziarę skorpiona z ręki.
Pudzian 2015-04-20 20:19:53
Uuu... widzę, że wiesz do kogo i o kim piszesz. Tylko, że ja nie jestem jakimś pakerem i pracowałem na zmianie A u Szw... Jeździłem na wózku a z doskoku, jak nie było już co robić kompletowałem.
Z tym 2700 to Cię nieźle poniosło :-D :-D :-D
babalubaba 2015-06-01 23:49:07
Dno i syf
karol 2015-07-23 17:07:58
Dlaczego?
lkj 2015-07-26 10:13:18
Subzda to śmieć
lorek 2015-07-26 15:28:32
Koza woli chłopców
krawat 2015-07-27 14:54:13
Ktoto koza?
Harata 2015-08-23 11:04:30
Aleś pudzian się wystraszył jak cie rozpoznali hahahaha.

Praca nie należy do lekkich,ale każdy kto przychodzi wie to z góry .Wszystko jest czarno na biały że mogą być nadgodziny( i to w dużej liczbie)Nikt na pewno nie zostaje 12 h( no chyba że chce ,zdarzają się takie przypadki)ale 10 h to teraz minimum.Zarobki z nadgodzinami w tamtym miesiącu już zahaczyły o najniższą w Niemczech 800-950 euro na rękę.Więc chyba nieźle.
kat 2015-08-26 23:10:04
Wszystko się zgadza,nadgodziny,pieniądze i to jak praca wygląda jest powiedziane na początku.Tylko nikt nie informuje,że ludzie,którzy są kierownikami na poszczególnych zmianach to jest dno i patologia społeczna.Totalny psychiatryk:)Pracowałem tam prawie trzy lata,intelektualna rzeżnia, ale wartościowe przyjaznie zostały.NA POHYBEL SKUR...SYNOM!
Wózkowy sektorowy:) 2015-09-01 04:30:53
Pracowałem w Tradis od początku tzn wakacje 2008 (jeszcze hale sprzątaliśmy i regały montowaliśmy. Niestety po paru miesiącach padło zdrowie i po pracy... Zarobki były w porządku (2500 na rękę - 2008r). Kierownicy - ci z "akwarium" i wyżsi często się zmieniali ale jak ktoś robił swoje to nie było żadnych problemów. Jeśli jeszcze ktoś z tamtych czasów pracuje po pozdro dla Przemka, Marcina Subzdy, Krecika i reszty
Janusz 2015-09-24 21:18:38
Byłem na rozmowie o prace na stanowisko magazynier a babka mi mówi że 1300 na rękę umowa na 2 miesiąc ale czasem pracuje sie 10-12 godzin jak jest robota i jak cos uszkodze to mi za to potrącą po czym wstałem zrobiłem w tył zwrot i wyszłem bo chyba se jaja robią...
mały -wredny-w-zielonych-spodniach 2015-09-25 14:49:26
Skoro "wyszłeś" to nie dziw się że Ci tylko tyle dali...
mały 2015-10-04 19:14:32
Każdy z potencjalnych pracowników zapraszany jest na rozmowę z Kierownikiem Logistyki i jest to mężczyzna.
Jeśli rozmawiałeś z kobietą, to najprawdopodobniej z babką z agencji pracy, a tam stawki są zdecydowanie niższe.
Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Wózkowy sektorowy:) 2015-10-07 12:58:12
Chyba czegoś nie zrozumiałeś. Byłem jednym z pierwszych pracowników zatrudnionych w nowo powstającym wrocławskim oddziale Tradis. Część załogi była ze starego Sydo (np Marcin "tefałenik" czy Arek "eminem") a część nowych pracowników. I zwisa mi to, kto teraz prowadzi rozmowy. Wtedy była to zajebista blondynka - może i z agencji rekrutacyjnej ale kogo to obchodzi. Miałem normalną umowę o pracę z Tradis. Pomykałem sobie widlaczkiem "Junga", woziłem palety z doków na regały l uzupełniałem komis. I miałem za to co miesiąc 2500 zł na koncie. Ponad 7 lat temu! A tak poza tym - tzw "kierownicy logistyki" zmieniali się co chwilę - sam przeżyłem ze czterech. I nawet jedną babkę przysłali chyba z Lublina ale nie pamiętam co się z nią stało.
sentymentalny 2015-10-07 15:55:43
jak cudowne masz wspomnienia i wciąż nimi żyjesz
ps. czytałeś nowy numer Faktu? jest wspaniały artykuł jak syn pobił matkę krakowską podsuszaną, koniecznie przeczytaj na kiblu
pracownik ec 2016-01-17 17:44:58
Paliwo tankujesz na flote, masz karte firmowa. Na swieta teraz bylo 300 zl na zakupy w hali Eurocash. Ja polecam jestem zadowolona z tej pracy.
sifn 2016-05-05 15:24:49
Tylko, że na specjalistę musisz mieć wykształcenie wyższe
Zostaw swoją opinię o Eurocash S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.