brak logo

Alternatywa

Tarnów

Opinie o Alternatywa

julka 2011-09-22 11:57
ja poszłam raz do Alternatywy na rozmowę. była to moja pierwsza rozmowa kwalifikacyjna więc wyobraźcie sobie jaka byłam szczęśliwa gdy facet z którym rozmawiałam (nie pamiętam nazwiska) zachwycał się moją osobą według niego byłam wprost stworzona do tej pracy i stałą przedemną świetlista przyszłość... rany jaka ja byłam wtedy szczęśliwa oczywiście umówiliśmy się na szkolenie na następny dzień więc cała w skowronkach pospieszyłam do \\\"firmy\\\". wtedy nie wpadłam na pomysł wyszukania tej firmy w necie co pozwoliłoby nie zmarnować tyle czasu... pojechaliśmy z tarnowa do mielca... trochę mnie zmartwiła ta odległość bo mieszkałam w tarnowie dopiero parę miesiący a do tego tak dalki wyjazd... no ale cóż przez całą rozmowę raczyli mnie rozmową znów zachwalając moją osobę dopiero na miejscu okazało się co mamy robić... no ale nie miałam nawet 5 zł na powrót o domu... przez parę dłuuugich godzin chodziliśmy po blokach od mieszkania do mieszkania z tą samą gadką... ( usunięte przez administratora )
3
Znajomy 2013-06-19 12:33
Zarobki są marne a całe życie masz zajęte pracą nie ma wogóle życia osobistego
1
Kinia 2013-06-27 13:58
(usunięte przez administratora)
Ja również miałam taką samą sytuację jak Ty tyle że jeszcze nie byłam na tym szkoleniu bo dopiero co wróciłam z tej rozmowy.. Zastanawiam się czy iść wogóle bo trochę dziwny wydawał mi się ten "facet/meneger". Napisz Cie mi na priv czy ktoś tak pracował i jak jest woóle to co się robi bo oni tacy tajemniczy są że szok....
2
Kwiatek 2013-07-04 13:42
Gdyby ktos mial informacje o tej firmie to bardzo prosze o kontakt (usunięte przez administratora). Tez dzis bylam na rozmowie i czytajac Wasze opinie zastanawiam sie czy wgl isc na szkolenie... A zarobki niby zł na reke.
1
jerzy 2013-07-12 07:37
To ile w miesiącu oddają jeśli chodzi o to jedzenie. Bo znam firmę która miesięcznie za pranie koszulek firmowych oddaje 2 złote brutto
Bobek 2013-07-12 17:57
Nie spotkałem się z tym żeby w Alternatywie oddawali cokolwiek za jedzenie. Jedzenie we własnym zakresie i z własnej kieszeni
2
bozena 2013-07-30 17:52
julia prosze cie daj znac co i jak z ta firma ile sie pracuje i ile ci placa czy jest jakas stala pensja plus to co sprzedaz czy jak prosze o kontakt (usunięte przez administratora)
Kinga20 2013-08-28 22:08
hej ja też miałam tą rozmowę o pracę i szef od razu mi powiedział że dostane za miesiąc 1.700 zł + premia jeśli się będę dobrze sprawować i zaprosili mnie na następny dzień na szkolenie. Oczywiście przyszłam na to szkolenie była tam jakaś impreza bo ktoś miał urodziny i ten szef rozdawał dwa tablety na 10 osób go szyba coś pokręciło żeby losować a mógł przeciez każdemu dać po tablecie a sam miał najnowsza BMW gdy tak tam siedziałam zapytałam się z głupia tego szefa na czym mila by ta praca polegać a on mi na to ze wszystkiego sie dowiem na szkolenie a jeżeli mi się nie podoba to mogę od razu wyjść. Wydało mi się to chore po prostu chciałam się dowiedzieć i tez myślałam ze mnie przyjmą a okazało się ze szkolenie trwa 7 dni od 8.30 do 18 i z tego szkolenie wybierają jedna osobę która jest najlepsza tylko ze na tym szkoleniu jest około 20 osób. Ta firma wiązała się z branżą kosmetyczna i z tego co mi szef burknął miała bym być asystentka jakiejś osoby która promuje te kosmetyki i miała bym coś zapisywać. Tylko ze mi nikt nie zwróci za autobus a oni dostają kasę za te szkolenia. Nie radze iść do tej firmy chyba ze ma ktoś znajomości, dla mnie to po prostu jest (usunięte przez administratora) i na tym zarabiaja
Nina 2013-09-03 18:56
Hej. Czyli firma alternatywa przy ul. Kochanowskiego 48, to zwykła akwizycja tak?
2013-10-01 12:20
Tak wyglada wlasnie praca w tej firmie kazda sobota pracujaca
karol88 2013-10-14 22:39
Chciałbym dowiedzieć się czegoś o firmie 'Alternatywa" w Tarnowie??
Myusz 2013-10-17 22:38
Marnie placa, lepiej isc do ecovital
1
Tyśka! 2013-10-28 18:23
Witam ja dziś byłam na rozmowie i było spoko, kazali mi przyjśc jutro. Prosze mi szczerze powiedziec czy wg sie opłaca tam iśc i co nalezy do obowiązków? Bo jak to ma byc to co w waszych opisach, to niech sobie sami tak chodza i wciskaja kity za przeproszeniem! ;p
2
Pati 2013-10-30 15:00
No ja byłam na rozmowie w tamtym tygodniu, teraz mam szkolenie i jest ok, fajna osoba szkoli, wiedza miło podana i chyba dam rady jako handlowiec, po wszystkich swietych jade na pierwszy wyjazd.
3
chorążykrąży 2013-11-14 18:22
Każdy chce wiedzieć na czym polega to wam napisze łazisz po ulicach sprzedajesz perfumy i ma się rozwój awans jak najbardziej i można prowadzić biuro takie same jak ten menagier tylko trzeba być ambitnym wytrwałym i mieć samo zaparcie sukces kosztuje nie ma nic za darmo ale najlepiej pisać jak to nie jest do d niż spojrzeć na plusy (usunięte przez administratora) 8-16 do domu i nic więcej zamiast wznieść się i prowadzić własna firmę i cieszyć się lepiej narzekać na firmy..... bezsens
2
Roberto 2014-04-02 20:56
ty jestes [zmoderowano wulgaryzm] pracuje w MC i nawet tam nie ma zarcia za darmo dla pracownikow w jakim zyciu zyjesz
1
burger józef 2015-01-20 13:53
ja mam już doświadczenie w takiej w sprzedaży, chętnie bym się podjął i do tego znam się na perfumach bo perfumy to moja pasja. przede wszystkim napiszcie kochani ile tam się zarabia podstawy i jak wygląda system prowizyjny procentowo? zależy mi również na umowie o pracę, można u nich taką dostać na starcie?
miniaala 2015-02-10 13:49
pracowałam kilka miesięcy w tej firmie i zastanawiam się nad powrotem bo przynajmniej wypłaty nie najgorsze dostaje się na czas ibyla normalna atmosfera w pracy nie to co w firmie w ktorej pracuje obecnie
Kruk 2016-11-12 19:24
Nie polecam tam pracować .Ja nie miło wspominam tam prace .(usunięte przez administratora)
Handlowiec 2017-09-13 08:33
Ciemnogród i propaganda. Poszedłem na rozmowę mając aktualnie dobrą pracę, dla rozeznania (nigdy nie wiadomo co się trafi;). Pan M, wiedząc to rozpoczął rozmowę od tego żebym pracował dalej tam gdzie pracuje. Przeszkadzał mu mój brak ciśnienia, stresu i strachu, wprawione oko pozna sytuację gdy rozmówca chce na te rewiry wchodzić i je wykorzystać. Jeśli człowiek przeprowadzający rozmowę kwalifikacyjną wierzy w to co mówi (np. że 90% miejsc pracy w Tarnowie to telemarketing, że absolutnie nigdzie nie da się w Tarnowie zarabiać więcej niż 2k brutto, czemu nie pójdę do Biedronki, że teraz się tylko Ukraińców zatrudnia wszędzie itp), to powinno się to gdzieś zgłosić chyba... Generalnie jest zapotrzebowanie na żołnierzy z klapkami na oczach.
Nikola 2017-10-17 10:14
A na jakiej ulicy Pan był na tej rozmowie? na Kochanowskiego? Bo też mam dzisiaj rozmowę i zastanawiam się czy wgl iść.
Zostaw swoją opinię o Alternatywa - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alternatywa