brak logo

Alternatywa

Tarnów

Opinie o Alternatywa

julka 2011-09-22 11:57:49
ja poszłam raz do Alternatywy na rozmowę. była to moja pierwsza rozmowa kwalifikacyjna więc wyobraźcie sobie jaka byłam szczęśliwa gdy facet z którym rozmawiałam (nie pamiętam nazwiska) zachwycał się moją osobą według niego byłam wprost stworzona do tej pracy i stałą przedemną świetlista przyszłość... rany jaka ja byłam wtedy szczęśliwa oczywiście umówiliśmy się na szkolenie na następny dzień więc cała w skowronkach pospieszyłam do \"firmy\". wtedy nie wpadłam na pomysł wyszukania tej firmy w necie co pozwoliłoby nie zmarnować tyle czasu... pojechaliśmy z tarnowa do mielca... trochę mnie zmartwiła ta odległość bo mieszkałam w tarnowie dopiero parę miesiący a do tego tak dalki wyjazd... no ale cóż przez całą rozmowę raczyli mnie rozmową znów zachwalając moją osobę dopiero na miejscu okazało się co mamy robić... no ale nie miałam nawet 5 zł na powrót o domu... przez parę dłuuugich godzin chodziliśmy po blokach od mieszkania do mieszkania z tą samą gadką... ( usunięte przez administratora )
2
Znajomy 2013-06-19 12:33:18
Zarobki są marne a całe życie masz zajęte pracą nie ma wogóle życia osobistego
1
Kinia 2013-06-27 13:58:59
(usunięte przez administratora)
Ja również miałam taką samą sytuację jak Ty tyle że jeszcze nie byłam na tym szkoleniu bo dopiero co wróciłam z tej rozmowy.. Zastanawiam się czy iść wogóle bo trochę dziwny wydawał mi się ten "facet/meneger". Napisz Cie mi na priv czy ktoś tak pracował i jak jest woóle to co się robi bo oni tacy tajemniczy są że szok....
1
Kwiatek 2013-07-04 13:42:32
Gdyby ktos mial informacje o tej firmie to bardzo prosze o kontakt (usunięte przez administratora). Tez dzis bylam na rozmowie i czytajac Wasze opinie zastanawiam sie czy wgl isc na szkolenie... A zarobki niby zł na reke.
jerzy 2013-07-12 07:37:19
To ile w miesiącu oddają jeśli chodzi o to jedzenie. Bo znam firmę która miesięcznie za pranie koszulek firmowych oddaje 2 złote brutto
Bobek 2013-07-12 17:57:48
Nie spotkałem się z tym żeby w Alternatywie oddawali cokolwiek za jedzenie. Jedzenie we własnym zakresie i z własnej kieszeni
2
bozena 2013-07-30 17:52:37
julia prosze cie daj znac co i jak z ta firma ile sie pracuje i ile ci placa czy jest jakas stala pensja plus to co sprzedaz czy jak prosze o kontakt (usunięte przez administratora)
Kinga20 2013-08-28 22:08:17
hej ja też miałam tą rozmowę o pracę i szef od razu mi powiedział że dostane za miesiąc 1.700 zł + premia jeśli się będę dobrze sprawować i zaprosili mnie na następny dzień na szkolenie. Oczywiście przyszłam na to szkolenie była tam jakaś impreza bo ktoś miał urodziny i ten szef rozdawał dwa tablety na 10 osób go szyba coś pokręciło żeby losować a mógł przeciez każdemu dać po tablecie a sam miał najnowsza BMW gdy tak tam siedziałam zapytałam się z głupia tego szefa na czym mila by ta praca polegać a on mi na to ze wszystkiego sie dowiem na szkolenie a jeżeli mi się nie podoba to mogę od razu wyjść. Wydało mi się to chore po prostu chciałam się dowiedzieć i tez myślałam ze mnie przyjmą a okazało się ze szkolenie trwa 7 dni od 8.30 do 18 i z tego szkolenie wybierają jedna osobę która jest najlepsza tylko ze na tym szkoleniu jest około 20 osób. Ta firma wiązała się z branżą kosmetyczna i z tego co mi szef burknął miała bym być asystentka jakiejś osoby która promuje te kosmetyki i miała bym coś zapisywać. Tylko ze mi nikt nie zwróci za autobus a oni dostają kasę za te szkolenia. Nie radze iść do tej firmy chyba ze ma ktoś znajomości, dla mnie to po prostu jest (usunięte przez administratora) i na tym zarabiaja
Nina 2013-09-03 18:56:04
Hej. Czyli firma alternatywa przy ul. Kochanowskiego 48, to zwykła akwizycja tak?
2013-10-01 12:20:15
Tak wyglada wlasnie praca w tej firmie kazda sobota pracujaca
karol88 2013-10-14 22:39:05
Chciałbym dowiedzieć się czegoś o firmie 'Alternatywa" w Tarnowie??
Myusz 2013-10-17 22:38:46
Marnie placa, lepiej isc do ecovital
1
Tyśka! 2013-10-28 18:23:23
Witam ja dziś byłam na rozmowie i było spoko, kazali mi przyjśc jutro. Prosze mi szczerze powiedziec czy wg sie opłaca tam iśc i co nalezy do obowiązków? Bo jak to ma byc to co w waszych opisach, to niech sobie sami tak chodza i wciskaja kity za przeproszeniem! ;p
1
Pati 2013-10-30 15:00:45
No ja byłam na rozmowie w tamtym tygodniu, teraz mam szkolenie i jest ok, fajna osoba szkoli, wiedza miło podana i chyba dam rady jako handlowiec, po wszystkich swietych jade na pierwszy wyjazd.
2
chorążykrąży 2013-11-14 18:22:52
Każdy chce wiedzieć na czym polega to wam napisze łazisz po ulicach sprzedajesz perfumy i ma się rozwój awans jak najbardziej i można prowadzić biuro takie same jak ten menagier tylko trzeba być ambitnym wytrwałym i mieć samo zaparcie sukces kosztuje nie ma nic za darmo ale najlepiej pisać jak to nie jest do d niż spojrzeć na plusy (usunięte przez administratora) 8-16 do domu i nic więcej zamiast wznieść się i prowadzić własna firmę i cieszyć się lepiej narzekać na firmy..... bezsens
2
Roberto 2014-04-02 20:56:22
ty jestes [zmoderowano wulgaryzm] pracuje w MC i nawet tam nie ma zarcia za darmo dla pracownikow w jakim zyciu zyjesz
1
burger józef 2015-01-20 13:53:44
ja mam już doświadczenie w takiej w sprzedaży, chętnie bym się podjął i do tego znam się na perfumach bo perfumy to moja pasja. przede wszystkim napiszcie kochani ile tam się zarabia podstawy i jak wygląda system prowizyjny procentowo? zależy mi również na umowie o pracę, można u nich taką dostać na starcie?
miniaala 2015-02-10 13:49:48
pracowałam kilka miesięcy w tej firmie i zastanawiam się nad powrotem bo przynajmniej wypłaty nie najgorsze dostaje się na czas ibyla normalna atmosfera w pracy nie to co w firmie w ktorej pracuje obecnie
Kruk 2016-11-12 19:24:35
Nie polecam tam pracować .Ja nie miło wspominam tam prace .Moim zdaniem wydzierają od ludzi kase
Zostaw swoją opinię o Alternatywa - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alternatywa