brak logo

gopol

Jarocin

Opinie o gopol

gachu 2013-01-18 19:09
Jestem pierwszy co mnie trochę dziwi, ponieważ takiej ignorancji i braku szacunku do potencjalnego pracownika przez kilkanaście lat mojej pracy zawodowej jeszcze nie widziałem. Od początku byłem, umówiony dziś na 9 z kierownikiem działu sprzedaży niejakim [usunięte przez moderatora]. Czekałem na niego cierpliwie do 9.30 słysząc co chwile, że muszę czekać dalej oraz niewybredne uwagi pod swoim adresem, ciekawe czy jakbym był klientem tej pożal się Boże firmy też zostałbym tak potraktowany. Tak na przyszłość Panie [usunięte przez moderatora], którego na szczęście nie miałem przyjemność poznać, Pana zachowanie świadczy również o firmie która Pan reprezentuje a także o Pana podwładnych bo sprawuje Pan kierownicze stanowisko w tej żałosnej firmie.więc ktoś wyłonił jakimś cudem tego najlepszego z najgorszych.
1
pracownik 2013-02-08 09:42
banda komunistow i tyle
bbmm 2014-01-07 17:06
Masakra że takie firmy istnieją :(
1
goor 2014-01-20 17:43
Zapraszamy do pracy za 1220 pln magazynierów Pracowników produkcji itp nie polecam szukaj innej.Ja byłem w tej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej masakra ludzie w dz sprzedaży i budynek sypie się /\
1
goor 2014-01-24 17:30
gdzie zarabia się mnie ? chyba w obozie ? to jest minimum proszę kierowników z gopolu zęby tutaj nie pisali i lizusów
goor 2014-02-03 13:57
ghandi - to kierownik :) który musi reagować na opinie na tym forum masakra żenada
gra 2014-03-13 18:37
Zapraszamy jest nabór na handlowca
inny 2014-05-14 19:17
Czy to prawda że ta firma upada ?
1
pokemon 2014-06-24 18:21
Witam a co za zmiany w gopolu to prawda że dyrektora i prezesa wywalili na zbity p.......
4
jak się chce to można 2014-09-03 14:33
to prawda, że zmiany w spółce następują, ale idą one powoli w dobrym kierunku.
osoby ambitne i chętne do pracy mogą się rozwijać i zarabiać przyzwoite pieniądze na umowę o pracę ze wszystkimi dodatkami socjalnymi. spółka się rozwija, jest stabilna, tak jak miejsca pracy dobrych pracowników.
Kristen 2014-10-27 21:31
Maja stare komputery jak strobe internetowa XXI wiek a firma nie ma poprawnie dzialajacego sklepu internetowego zmiany sa z prezesa zrobili dyrektora ale nadal pracownika ma za nic.ta firma nie dogoni firm na rynku za dlugo zyli w komunię.
dawid 2014-10-28 19:34
A ja pracuje zarabiam duzo i lubie kierownika
filipek 2014-11-20 19:15
Masz racje
ktos-obcy 2014-11-24 10:57
za pewne nie które opinie są wyrażane przez zazdrosnych kolegów z pracy i także przez osoby które się zwolniły (lub zostały zwolnione) bo nie dawały sobie rady w firmie "żyjącej przez długie lata w komunie":) pozdrawiam i życzę więcej rozumu ;)
nowy 2015-01-08 16:33
Ja pracuje od miesiąca i mam dobry stosunek do pracy w tej firmie oraz pana kierownika fajnie się z nim rozmawia.
Grażyna K 2015-07-03 12:44
A ja mam emeryturę i robię i jest dobrze
Tomek 2015-07-03 12:45
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej żenada głupie pytania pana kierownika który myśli że jest śmieszny i wszystko wie .
lis daniel 2015-09-11 12:59
Ja pracuje w Biadkach i jest ok
byłypracownik 2015-09-11 19:01
Nie idzcie na stanowisko kowadła tzn prostowanie korpusów !
jacek 2015-10-01 19:53
Sławek znajdź sobie inna prace nie nadajesz sie
kozłowski 2015-11-19 17:25
jasne wiecznie reklamacje i pełno alkoholików na hali każdy pije od tokarza po brygadzistę
młotkowy 2015-12-30 17:05
J zarabiam po 15 latach w gopolu z nadgodzinami 1769zł na rękę to dużo? gdzie handlowiec w gopolu 6000 zł ? gdzie sprawiedliwość
Marcin 2015-12-30 18:41
Dzisiaj Żegnamy naszego długoletniego prezesa pana Jacka G został zwolniony rozstał się z firmą .Powodzenia
hgklv 2016-01-01 15:57
Najlepsza wiadomość jaka mogła się pojawic na początku 2016 roku.Wredny typ.
1
gawron 2016-03-15 16:06
Brakuje jeszcze jednej zmiany .Zmiany kierownika działu handlowego który nic nie robi tylko się śmieje
filip 2016-03-29 14:39
to prawda
filip 2016-04-29 10:42
ale ten kierownik nic nie robi kto go zatrudnił brak wiedzy nie umie zrobić oferty na frez
2
ju 2016-05-06 11:37
Ledwie pisze i brzydki jak noc
grzegorz 2016-05-18 11:42
Smjeszny jestes
1
davi 2016-08-29 16:12
jak sławek kierownik pracuję ?
[][][][] 2016-09-12 12:08
powinni zapewniac mlodym ktorzy sie zatrudniaja i ktorzy sa juz zatrudnieni rozne szkolenia podnoszace ich kwalifikacjie oraz doswiadczenie by w przyszlosci mogli awansowac na wyzsze stanowiska . wtedy praca by zupelnie inaczej wygladala... jesli tego nie poprawia tak jak w innych firmach, konkurencja ich sciagnie do siebie predzej czy pozniej, wtedy beda patrzec tylko na to kto im daje wiecej kasy
Pracodawca 2016-09-12 13:14
Zaproponuj co potrzebujesz. Spółka jest otwarta na szkolenie swoich pracowników. Zapraszam do kontaktu.
[][][][] 2016-09-13 00:18
Jumik jesli spolka sie rozwija i chce miec wykwalifikowana, doswiadczona przyszla kadre brygadzistow, mistrzow czy tez nawet kierownikow to powinni organizowac kursy lub szkolenia dla chetnych i ambitnych pracownikow. Jestem na 100% przekonany ze spolka wie jakie kursy lub szkolenia sa potrzebne oprocz oczywiscie doswiadczenia zdobytego w tej firmie zeby mlody pracownik mial swiadomosc ze moze cos osiagnac w Gopol-u. O ile oczywiscie konkurencja ich nie przescignie
[][][][] 2016-09-13 12:29
Pracodawco przede wszystkim dajcie nadzieje mlodym pracownikom ze w przyszlosci moga liczyc na awanse na lepsze zarobki bo inaczej beda wybierac i odchodzic do lepiej platnej pracy.
Jesli chodzi o zarobki NIE.... jak w kazdej firmie najpierw podstawa a pozniej zalezy wszystko od ciebie jakim jestes pracownikiem i mozesz liczyc na dodatkowe premie .
dfdf 2016-09-13 12:55
@nie ale o jakie Ci dokładnie stanowisko tutaj chodzi? bo wiadomo ze przecież na akzdym można liczyc na inne zarobki poza tym teraz to i tak chyba firma nie prowadzi zadnej rekrutacji przynajmniej tutaj na gowork nie widać zandych ofert nowych co nie?
pracownik 2016-10-30 21:20
wielki czas pomyslec o podwyzkach wynagrodzen dla pracownikow produkcji jarocin , bo za chwile pracownicy (zwłaszcza mlodzi ) beda uciekac do innych firm lepiej płatnych .
2
xxx 2016-11-03 20:18
Za chwile to połowa firmy ucieknie ...
&&## 2016-11-16 20:33
@Pracownik
Na podwyżkę trzeba zasłużyć...
xxx 2016-11-20 19:48
Owszem trzeba sobie zasłużyć a za nieróbstwo co niektórym powinno się (usunięte przez administratora)...
@xxx 2016-11-22 23:48
No cóż masz rację. Powinni tak robić zarówno w Jarocinie jak i w Biadkach . Mam nadzieję że, kierownictwo widzi kto ,co ile robi i kto ma pojęcie o pracy którą wykonuje .
Zostaw swoją opinię o gopol - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gopol