brak logo

Biuro tłumaczeń Stora Waldemar

Żary

Opinie o Biuro tłumaczeń Stora Waldemar

oop 2012-03-25 17:55:26
słyszałem o tej ofercie.. czy ktoś ma jakieś informacje na jej temat?? ktoś tam był?? sprawdził??
8
.. 2012-05-04 10:08:36
chcialam sie zapytac to istnieje w ogole taki gosc i praca w norwegi w tym statoil hydro?
2
Rafael 2012-12-08 11:57:40
Czy biuro Waldemara Story jest wiarygodne?wie ktos cos na ten temat?
3
sebek 2012-12-08 12:39:11
hej czy to jest wiarygodne biuro pośredniczące?szukam obojętnie jakiej pracy w norwegii i nie ukrywam że niestety bądz stety skorzystałem z tejże firmy.
Proszę o info od osób które mogłyby dać mi jakieś konkretne info co i jak z tą firmą,pozdrawiam.
1
Tomasz 2012-12-08 16:49:50
Witam wszystkich szanownych ludzi czy ktos mogł by doradzic co do firmy Waldemara Story czy jest wiarygodny?skorzystalem z jego uslug i niewiem jak bedzie czy to stracone pieniadze i czas?czy dobre posuniecie?szukam pracy w norwegii jakiej kolwiek czy jest realny taki wyjazd poprzez posrednictwo takich firm?prosze o pomoc
serdecznie pozdrawiam
5
sebek 2012-12-12 11:29:51
Witam , czy ktoś wyjechał do pracy z tej firmy? jak tak to proszę o info,zaryzykowałem i wysłałem swoją aplikacje,proszę o odp
5
mnie tez wych...l 2013-01-28 16:38:49
zaplacilem ponad 200 zl.[usunięte przez moderatora]
4
Sw 2013-02-11 17:05:55
Proszę Państwa, więc ukrócimy temu panu proceder, bo tym razem trafil bardzo źle
4
Sebek 1982 2013-04-21 19:02:55
Dzięki panowie,dobrze że tu trafiłem chciałem sprawdzić ten numer ( usunięte przez administratora )jutro miałem tam dzwonić...ale z tego co widzę nie ma to sensu...
1
anonim 2013-06-28 11:17:25
luk123 a jakie to było ogłoszenie od firmy Biuro Tłumaczeń Stora Waldemar? na jakieś stanowisko znalazłeś tam ogłoszenie?
2
anonim 2013-07-03 11:41:39
kto wie jakie zarobki miesięczne można mieć w Biuro tłumaczeń Stora Waldemar? jaka jest tam umowa zlecenie czy dzieło?
skoobo 2013-08-14 16:12:55
dziwne ze gosc oferuje prace, a kaze placic tylko za tlumaczenie. tym bardziej ze ma wlasne biuro tlumaczen. i wszystko jasne, latwy zarobek
1
anonim 2013-08-16 12:21:11
skoobo jaką dostaje się umowę przy nawiązaniu współpracy z biurem tłumaczeń stora waldemar? czy jest to umowa o dzieło?
marko 2013-09-24 10:33:33
Jeden z miliona, jak skończyła się ta historia z pracą w norwegii, bo zarobki naprawdę wydają się pokaźne... dowiedziałeś się czegoś więcej o niej?
malcolm 2013-10-19 16:27:25

Nie pobierajcie korespondencji od niego, a jeśli już to zrobicie, to macie 14 dni ustawowych na odstąpienie od umowy-korzystajcie z tego. Formularze odstąpienia są dostępne w internecie!
10
Mariusz 2013-12-03 09:52:06
Dziwne że same pytania tutaj są :/ czemu Pan (usunięte przez administratora) nie kwapi się do odpowiedzi bynajmniej na jedno z nich? Co najmniej dziwna ta oferta pracy, żadnych konkretów wszystko takie zagmatwane i MNÓSTWO PYTAŃ ŻADNYCH ODPOWIEDZI !!!
1
matrixx 2014-01-11 11:42:07
Jeżeli ktoś odebrał poczte od tego pana, czy jest możliwość odzyskania pieniędzy/
Zuza25_84 2014-01-13 12:40:08
witam otrzymalam pismo od tego pana i zaplacilam ale mi sie wydaje ze to ( usunięte przez administratora )moze kts z was wypowie sie na ten temat
1
matek 2014-01-13 17:05:13
Właśnie dzisiaj otrzymałem dokumenty do wypełnienia od tego pośrednika i zapłaciłem za to. Obawiam się że było to złe posunięcie. czy można jakoś odzyskać pieniądze?
2
jajo 2014-01-14 10:57:49
Czy jest ktoś kto wyjechał z tego biura dzisiaj wysłałem kwestionariusz ? jak można sprawdzić wiarygodność?
4
pawlo 2014-01-16 19:28:05
hej mam podobny problem dzis zaplacilem 220 zl i dostalem tylko ksero kwestonariusza jak cos wiecie wiecej prosze o danie zanac cos wiecej na ten temat nr (usunięte przez administratora)
3
Kaczy 2014-01-17 13:36:00
Witam zaplacilem dzis 220 zł czy ktos moze napisac mi czy to naciagacze ?
1
malcolm 2014-01-18 14:31:33
Dodam jeszcze, że rekrutacja przez ich stronę, to jedyny sposób na zatrudnienie. Jest pewnie jeszcze opcja rekrutacji na miejscu, ale o tym opowiem Wam później, bo właśnie jestem w Norwegii i obmyślam plan;)
5
adaś 2014-01-22 10:53:48
( usunięte przez administratora )myślę że żadna firma nie brała by kasy przed podjęciem pracy zapewne z wypłaty by odjęli to co mają odjąć i gitara
3
MENO 2014-01-23 12:54:28
Moi drodzy to wielka ściema straciłem ponad 200 zł.Przyszły jakieś papiery i na tym się wszystko skończyło,nic nie wysyłajcie!!!
8
papuga 2014-01-28 20:06:20
Dziwne te Wasze opinie. Piszecie, że przysyłają papiery za ponad 200 zł. Ale to Co? Nie zamawiałeś tych papierów jeden z drugim? Ja dzwoniłem z ogłoszenia i zostałem poinformowany,że można zamówić dokumenty, wypełnić i odesłać do tłumaczenia. Koszt tej usługi 220 zł. Nikt mi niczego nie obiecywał poza płatnym tłumaczeniem. Mogę na to przystać lub nie. Proste! Przetłumaczone dokumenty prześlą do firmy w Norwegii(potwierdzenie do wglądu). Firma w Norwegii może mnie przyjąć a nie musi. Tak jak i w Polsce-składasz cv w różnych firmach i nie wiadomo czy ktoś się odezwie. Nikt cię nie zmusza do korzystania z tej oferty, jeżeli koszty są dla ciebie za duże to nie korzystaj. Podobnie jest na zakupach, za drogo - nie kupuję, szukam czegoś tańszego. Nie chce wam się iść na policję to wypisujecie głupie domysły w internecie. Pierwszy wpis na tych stronach z 2012 roku. (usunięte przez administratora)
karol1975 2014-01-30 08:32:35
Jak czytam te wasze posty to krew się w żyłach buzuje jak można pisać takie bzdury :( to jest nie do pomyślenia żeby tak oczerniać innych ludzi... Jasno i wyraźnie jest powiedziane że opłata jest tylko i wyłącznie za tłumaczenie dokumentów zgłoszeniowych!!! Więc jak macie wątpliwości to po prostu nie zamawiajcie niczego a nie bluzgacie i szykanujecie dobre imię tej Firmy i jego właściciela....Bezczelność ludzka nie zna granic!!! Wstyd i hańba
Kidzba 2014-01-30 09:03:15
Dziękuje bardzo firmie za załatwienie sprawnie naszej aplikacji i pomoc w znalezieniu pracy. Prace jest trudno znaleźć na własną rękę na odległość i z tego co się orientuje to żadne inne biuro w tym nie pomoże. Pracownicy z biura pomogli nam znaleźć prace, na każde pytanie odpowiedzieli i wypełnili nasza aplikacje. Pan Waldemar wszystko dokładnie tłumaczy i zawsze odpowie szybciutko na każde pytanie. Oczekiwanie na nominacje nie trwa krotko, Muszą każdą aplikacje rozpatrzyć prawidłowo. Po przyjeździe poznaliśmy pracowników biura i wszyscy są bardzo mili i pomocni.
5
magnez 2014-02-17 11:10:36
Zastanawiam się czy aby ten ostatni post nie jest dodany przez ogłoszeniodawce rzekomego wyjazdu :)
1
Zostaw swoją opinię o Biuro tłumaczeń Stora Waldemar - Żary
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro tłumaczeń Stora Waldemar