Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biuro tłumaczeń Stora Waldemar

zdjecie uzytkownika
oop - 2012-03-25 17:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
słyszałem o tej ofercie.. czy ktoś ma jakieś informacje na jej temat?? ktoś tam był?? sprawdził??
zdjecie uzytkownika
.. - 2012-05-04 10:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chcialam sie zapytac to istnieje w ogole taki gosc i praca w norwegi w tym statoil hydro?
zdjecie uzytkownika
Rafael - 2012-12-08 11:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy biuro Waldemara Story jest wiarygodne?wie ktos cos na ten temat?
zdjecie uzytkownika
sebek - 2012-12-08 12:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej czy to jest wiarygodne biuro pośredniczące?szukam obojętnie jakiej pracy w norwegii i nie ukrywam że niestety bądz stety skorzystałem z tejże firmy.
Proszę o info od osób które mogłyby dać mi jakieś konkretne info co i jak z tą firmą,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2012-12-08 16:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam wszystkich szanownych ludzi czy ktos mogł by doradzic co do firmy Waldemara Story czy jest wiarygodny?skorzystalem z jego uslug i niewiem jak bedzie czy to stracone pieniadze i czas?czy dobre posuniecie?szukam pracy w norwegii jakiej kolwiek czy jest realny taki wyjazd poprzez posrednictwo takich firm?prosze o pomoc
serdecznie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sebek - 2012-12-12 11:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam , czy ktoś wyjechał do pracy z tej firmy? jak tak to proszę o info,zaryzykowałem i wysłałem swoją aplikacje,proszę o odp
zdjecie uzytkownika
mnie tez wych...l - 2013-01-28 16:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zaplacilem ponad 200 zl.[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Sw - 2013-02-11 17:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Proszę Państwa, więc ukrócimy temu panu proceder, bo tym razem trafil bardzo źle
zdjecie uzytkownika
Sebek 1982 - 2013-04-21 19:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki panowie,dobrze że tu trafiłem chciałem sprawdzić ten numer ( usunięte przez administratora )jutro miałem tam dzwonić...ale z tego co widzę nie ma to sensu...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 11:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
luk123 a jakie to było ogłoszenie od firmy Biuro Tłumaczeń Stora Waldemar? na jakieś stanowisko znalazłeś tam ogłoszenie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro tłumaczeń Stora Waldemar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x