brak logo

Hurtownia KOLME

Warszawa

Opinie o Hurtownia KOLME

gall 2012-02-17 00:22
Ogólnie to nie polecam [usunięte przez moderatora] brak profesjonalnego podejścia do pracownika, wali sie nadgodziny za darmoche, praca od 9 do 19 to standart, a i bywa często dłużej. Ogólnie nie polecam no chyba gdy ktoś chce zabawić się wrzodow.
3
gall 2012-02-17 00:31
Ogólnie to nie polecam
2
luki 2012-06-13 20:26
Ile zarabiają kierowcy w tej firmie???
1
Bylem Glupi 2013-01-21 16:05
Witam I tak jak w tytule Bylem Glupi ze tam pracowalem przez jakis czas i tak jak inni niepolecam tego Syfu. Wykorzystuja i tyle nadgodzin nieplaca caly czas 9 - 19 i lepiej z urlopami jest problem i marne 2100 [usunięte przez moderatora] Bo lubia potrącic kase z wyplaty za uszkodzone karmy lub leki wiec zostaje 1800zl a czasem mniej....
1
kolmetosyf 2013-03-07 15:06
Nie polecam jeden wielki syf [usunięte przez moderatora] uczciwy pracownik jest wykorzystywany do maximum, wali nadgodziny za ktore nawet słowa nie usłyszy, a co mówić jakieś pieniądze!!! `NIE POLECAM
2
zainteresowany 2013-06-26 19:58
czy koś może napisać jakie są warunki pracy w Kolme,jaka płaca na początek i atmosfera w pracy?
4
żółciutki 2014-03-31 20:29
hah :) z góry wiadome było, że chodzi im raczej o pozyskanie klientów. Jeśli chodzi o pracę to się do nich wybierz osobiście
@żółciutki 2014-04-16 01:03
A wielki problem z klientami - w sensie z ich detoxem. Bo ja nie wiem jakie firmy zatrudniają na lepsze warunki...
mikołaj 2014-05-18 15:36
To może chociaż niech ktos z aktualnych pracowników Kolme napisze, czy kogoś potrzebują do pracy, czy gdzieś nie przydałaby się dodatkowa osoba.
mikołaj 2014-05-20 01:49
Dodam, że troche zalezy mi na czasie, a słyszałem o firmie kiedys wiele dobrego i ciekawi mnie ile z tego zostało.
byłem tu 2014-06-05 11:22
Jako były pracownik nie polecam tej firmy, przez 2-3 pierwsze miesiące 1900 zł na umowie zlecenie, jeśli się sprawdzisz umowa o pracę na czas określony i 2100 zł pensji. Praca stresująca cały czas w biegu. Notoryczne potrącanie pieniędzy z wypłaty i praca po 10 godzin dziennie. Brak podwyżek i przy próbie rozmów na jej temat pada odpowiedź że na twoje miejsce czeka 100 osób.
10
unimi 2015-01-14 17:27
widze krzysiu, ze jakoś niechętnie użytkownicy pokazują tutaj albo opisują ile zarabiaja, kurcze szkoda, bo mi zależało na tym, żeby się w końcu czegoś dowiedzieć. prosiłbym o informacje w tym temacie - mianowicie potrzebuje informacji na temat firm, które zajmuja się podobnymi rzeczami, ale rekrutują teraz pracowników
marcin 2015-01-15 16:35
szukam opinii o pracy w dziale obsługi klienta. jak pensja? jak perspektywy?
Pigwa 2015-04-11 03:12
Firma krzak. Umowy zlecenie niezgodnie z przepisami notorycznie - wystarczy napisac do P.I.P i i wylecą w kosmos. Totalna amatorka.
3
bogna 2016-05-07 12:18
nie pieniądze są przyjacielu najwazniejsze, tym bardziej jeśli starasz się o zatrudnienie we wiodącej w regionie firmie zapewniającej zaopatrzenia dla lecznic weterynaryjnych, w sensie zapewniającej im obsługę, to robota z poczuciem kisji dla mnie bardzo
3
pan. K 2016-12-22 07:06
Jako były pracownik kolme, kierowca a za razem magazynier na lekach. Potwierdzam ten cały syf to sama prawda. Wykorzystywaniw pracownika do granic mozliwosci za psie pieniądze to byla norma od samego początku . Odkąd jest nowy właściciel nic sie nie zmieniło, te same ryje przy korycie zarowno w biurze jak i kierownicy na magazynach ci sami wiec i zasady te same. Większość jakby granatem od pługa oderwani, zero kultury i obycia, tylko prezes świeży bo nowy. Zarobki kierowcy magazyniera to 1800 odkąd pamiętam. Nawet jak przychodzą młodzi to dostaja 1800. A jak Ci pasuje praca po 10 lub 11 godzin dziennie zamiast 8, nie masz rodziny, zycia prywatnego a lubisz nadgodziny za darmoche to po dwóch miesiacach dostaniesz 2000, oczywiscie minus potrącenia.
5
pan. K 2016-12-22 07:07
Jako były pracownik kolme, kierowca a za razem magazynier na lekach. Potwierdzam ten cały syf to sama prawda. Wykorzystywaniw pracownika do granic mozliwosci za psie pieniądze to byla norma od samego początku . Odkąd jest nowy właściciel nic sie nie zmieniło, te same ryje przy korycie zarowno w biurze jak i kierownicy na magazynach ci sami wiec i zasady te same. Większość jakby granatem od pługa oderwani, zero kultury i obycia, tylko prezes świeży bo nowy. Zarobki kierowcy magazyniera to 1800 odkąd pamiętam. Nawet jak przychodzą młodzi to dostaja 1800. A jak Ci pasuje praca po 10 lub 11 godzin dziennie zamiast 8, nie masz rodziny, zycia prywatnego a lubisz nadgodziny za darmoche to po dwóch miesiacach dostaniesz 2000, oczywiscie minus potrącenia.
2
pan.K 2016-12-22 07:14
Jako były pracownik kolme, kierowca a za razem magazynier na lekach. Potwierdzam ten cały syf to sama prawda. Wykorzystywaniw pracownika do granic mozliwosci za psie pieniądze to byla norma od samego początku . Odkąd jest nowy właściciel nic sie nie zmieniło, te same ryje przy korycie zarowno w biurze jak i kierownicy na magazynach ci sami wiec i zasady te same. Większość jakby granatem od pługa oderwani, zero kultury i obycia, tylko prezes świeży bo nowy. Zarobki kierowcy magazyniera to 1800 odkąd pamiętam. Nawet jak przychodzą młodzi to dostaja 1800. A jak Ci pasuje praca po 10 lub 11 godzin dziennie zamiast 8, nie masz rodziny, zycia prywatnego a lubisz nadgodziny za darmoche to po dwóch miesiacach dostaniesz 2000, oczywiscie minus potrącenia.
2
dastan 211 2017-02-10 19:32
dzieki za info w poniedzialek mialem pojechac tam w sprawie pracy na szcescie sa takie strony ja gowork.pl/opinie i mozna dowiedziec sie pare rzeczy o przyszlym pracodawcy. po przeczytaniu waszych opini sikam na ta prace i napewno tam nie pojade dzieki wielkie.
Zostaw swoją opinię o Hurtownia KOLME - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia KOLME