brak logo

BLUE Education

Warszawa

Opinie o BLUE Education

nauczyciel 2016-03-17 21:22
zgadzam sie z opinią. Wywiązywałam się ze swoich obowiązków, zapytałam czy bede nadal uczyć to nie otrzymałam odpowiedzi. Dyrektor bał się szczerości ?
7
anna 2016-04-01 12:24
Uważajcie kłamią w żywe oczy i kasy nie oddają!!!
9
bighhhh 2016-04-03 13:22
OJEJ O JEJKU NIONIONIO
1
DR 2016-04-26 14:48
Witam wszystkich forumowiczów, Szanowni Państwo, GO Work jest w gronie firm konkurujących z BLUE Education, Nova, czy AP Edukacja... Czy w związku z tym opinie publikowane na tym portalu można uznać za obiektywne? Wszędzie, w każdej organizacji popełniane są błędy, szczególnie w dużych organizacjach. Są okresy lepsze i gorsze. Naturalne jest jednak to, że skarżymy się publicznie kiedy jest nam źle, ale nie chwalimy kiedy jest dobrze. Ja zachęcam zawsze do osobistej weryfikacji u źródła. Pozdrawiam serdecznie, DR
3
ILA 2016-05-27 16:28
Pracuję w BLUE ponad rok. Ok, jak to w pracy - raz lepiej, raz gorzej, ale ogólnie nie narzekam. Wykonuję swoją pracę najlepiej jak potrafię, nabór do szkoły robię więc nikt się mnie nie czepia, a nawet i premie są :)
4
Jola 2016-11-07 12:57
Ja jestem zadowolona z tej szkoły.
Polecam
3
Arrek93 2016-11-07 13:00
Jestem na techniku turystyki wiejskiej i jest fajnie.
1
Kasia00009 2016-11-07 14:42
Polecam tą szkołę ! :) Osobiście w zeszłym roku ukończyłam w Blue w Krakowie Florystykę i jestem bardzo zadowolona. Obecnie dzięki kwalifikacja jakie uzyskałam w Blue pracuje w swoim zawodzie. Pozdrawiam
Tatiana 2016-11-08 10:08
To najlepsza szkoła w Warszawie!
gosc 2016-11-08 10:11
Byłem na Techniku informatyku a teraz zapisałem się na grafika komputerowego i dostałem 20% zniżki.
Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły.
1
kasia21 2016-11-08 12:10
Ja uczę się w tej szkole i powiem wam, że jest naprawdę super! :)
Joanna 2016-11-08 16:08
Jestem słuchaczką na kierunku Technik Usług Kosmetycznych w Katowicach. Zajęcia prowadzone są profesjonalne oraz w przyjaznej atmosferze. Polecam.
2
Magdaaaaaaa 2016-11-08 17:24
Jestem słuchaczką Blue i jestem zadowolona. Wszystko jest jak na razie okej.
gosc2140345 2016-11-09 09:34
Polecam tą szkołę, ucze się w niej na kierunku Technik Masazysta i jest super!
Ola 2016-11-09 10:07
Jestem zadowolona z tej szkoły. Uczę się na kierunku Technik Rachunkowości w Katowicach.
bakusia 2016-11-09 10:10
Jestem już drugi rok na kierunku Technik Informatyk i jestem bardzo zadowolona.
1
gość 2016-11-09 10:15
Zapisałem sie do szkoły na kierunek Technik rachunkowości i szczerze POLECAM! Nauczyciele kompetentni, Panie w sekretariacie pomocne i uprzejme, koledzy w porzadku.
1
gość 1 2016-11-10 10:00
Jestem bardzo zadowolona ze szkoły!
1
Kasia 2016-11-10 10:02
Chodzę do tej szkoły. Polecam. Miła atmosfera.
Fio Naa 2016-11-10 13:30
uczestniczyłam w krótkim kursie henny brwi w Krakowie i jestem bardzo zadowolona; polecam wszystkim którzy chcą szybko uzyskać certyfikat !
justyna 2016-11-12 10:10
Polecam kursy w tej szkole !!!
Jola 2016-11-12 10:54
Fajna szkoła :D
Kacper 2016-11-12 10:55
Ja tez jestem zadowolony.
Magda 2016-11-12 10:56
Zapisałam się dzisiaj i otrzymałam bon 50zł do H&M.
Naprawdę warto!
uczennica234567 2016-11-14 11:00
zapisałam się dziś i również dostałam bon 50 złotych! polecam szkołe! :D
Olaaaaaaaaa 2016-11-14 12:31
Zapisałam się na kurs Asystencko-sekretarski w Katowicach i nie żałuję!
3
Maja28X 2016-11-14 15:15
Jestem zadowolona ze szkoły, ukończyłam dwa kursy. Pozdrawiam.
Pola 2016-11-21 13:17
Kursy jak najbardziej są okej. Polecam.
Teraz podobno mają promocję, że za zapis do szkoły można otrzymać bon o wartości 50 zł.
1
prawda 2017-01-08 14:18
zgadzam się w pełni !!!
1
pracownik 2017-01-18 14:29
Pracuję w BLUE Education od grudnia 2015 roku i nie mam powodów do narzekań. Wiadomo, pracować trzeba, bo tylko w urzędach czy się stoi czy się leży wypłata się należy, ale atmosfera jest dobra, wynagrodzenia na czas, premie są naliczane i wypłacane rzetelnie.Jakoś tak mi przykro, że nieliczni niezadowoleni kreują tak niezasłużony zły wizerunek...
1
ja123321 2017-01-26 16:39
W którym oddziale pracujesz / pracołaś / łeś?
hmmm 2017-01-26 19:43
jeśli faktycznie tak jest, to jakoś dziwnie mało tu takich obowiązkowych pozytywnych wpisów...
Lila 2017-01-31 21:57
Te negatywy to prawda. Uważajcie na ich ogłoszenia i ogólnie na tę pseudoszkołę!!!!
1
nisiek 2017-02-06 16:10
A ja akurat chodzę do tej szkoły i wydaje mi się że całkiem nieźle prosperuje na przyszłość. Jestem na techniku bhp i muszę stwierdzić że nauczyciele są całkiem w porządku, wytłumaczą co potrzebga, zrozumieją człowieka.. Nie rozumiem tych złych opinii
4
kosmetyczka91 2017-02-07 13:31
Zrobiłam w szkole dwa kursy / stylizacji paznokci i przedłużanie rzęs / . Kursy jak najbardziej ok małe grupy. Cena porównywalna jak w innych placówkach ... szkołe poleciła mi koleżanka 4/5
3
Lalala 2017-03-01 13:56
Widzę, że blue podjęło akcje czyszczenia wszystkich negatywnych komentarze. Jesteście tak beznadziejną placówką, że prędzej czy późno i tak wszystko wyjdzie! Ludzie uważajcie na działalność tych ludzi!!!!
2
były nauczyciel 2017-03-27 23:34
zgadza się. Miałam wątpliwą przyjemność pracowania tam jako nauczyciel. Utrudniony kontakt z Dyrektorką Oddziału, robienie łaski, że chce się wydrukować materiały, nie było gdzie zrobić sobie herbaty w przerwie między zajęciami. Do dzisiaj nie wiem, dlaczego nie przedłużono mi umowy, zamiast profesjonalnie podejść do sprawy i porozmawiać jak człowiek z człowiekiem.
1
pedrq 2017-05-24 11:18
zarobki to najnizsza krajowa 1500 zl; ludzie sie co chwile zmieniaja; duze cisnienie na wyniki; pozytywne opinie pisza wylacnie pracpwnicy
gosc 2017-06-07 12:10
Ja ucze sie w LO w Rzeszowie w Blue i złego słowa nie moge powiedzieć. Wkładowcy, nauka i poziom bardzo ok, sekretariat i dyrektor tym bardziej, nieraz nękają człowieka ale w pozytywnym sensie żeby chodził na zajęcia bo za chwile egzaminy ale wiecie jak jest ogólnie super ludzie, atmosfera i profesjonalna kadra polecam
BBLUE 2017-07-27 11:54
Stawka to 1500 zl. Ciagle sie zmieniaja pracownicy. Ciagle kontrolowanie i telefony, przez co nie mozna sie skupic na wykonywanym zadaniu. Non stop trzeba dzwonic do ludzi i wciskac im kursy.
Pracowalam tam miesiac bo pilnie potrzebowalam pieniedzy ale juz nigdy wiecej....
1
Kasztan 2017-07-29 22:21
Zgadzam się w 100%. Praca za marne grosze a wymagają niestworzonych rzeczy. Sprzedaż, sprzedaż sprzedaż... tylko to się liczy w tej firmie, a jak się nie sprawdzisz to nara.. wymienią Cię na inną osobę
bakusia18 2017-08-01 12:43
Ja jestem obecnie na II semestrze Technika Administracji i złego słowa nie mogę powiedzieć o szkole. Bardzo sympatyczni ludzie, profesjonalna kadra pedagogiczna i kompetentne Panie w sekretariacie. Zajęcia przeprowadzane zgodnie z planem nauczania, egzaminy zawsze z uprzedzeniem. Szczerze polecam!
Karolina 2017-08-01 12:51
Uczyłam się w tej szkole. Jestem bardzo zadowolona, szeroki wybór kierunków, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo polecam.
Jolka 2017-08-01 12:54
Jest suuuuuper! Cieszę się, że wybrałam tą szkołę, jestem zadowolona :)
Paula 2017-08-01 14:01
Według mnie szkoła jest w porządku. Zapisałam się w lipcu na opiekunkę środowiskową i asystentkę stomatologiczną i miałam to szczęście, że była promocja i dostałam 25% zniżki na płatny kierunek.
meggi 2017-08-08 13:44
polecam BLUE W RZESZOWIE , zapisałam się na asystentkę stomatologiczną, bo mieli najtaniej
adrian 2017-08-12 11:56
Zapisałem się do LO dla dorosłych w Rzeszowie do tej szkoły, jestem zadowolony, bardzo fajni nauczyciele, wszystko ok
sciema 2017-08-15 18:12
Super! WSZYSTKIE OPINIE POZYTYWNE O BLUE WYSTAWIONE TEGO SAMEGO DNIA W CIĄGU KILKU GODZIN. KTO POTRAFI MYŚLEĆ TEN SAM WYCIĄGNIE WNIOSKI!!!
sara745745 2017-08-18 11:04
ja też chodziłam do Blue Education w Krakowie kierunek inny bo opiekunka dziecięca po skończeniu szkoły od razu znalazłam pracę! Dodam, że kierunek był płatny ale cena bardzo rozsądna, POLECAM wszystkim!
urodzona13 2017-08-18 12:05
POLECAM!
Chodziłam do Blue Education w Krakowie na kierunek Florysta. Kierunek jest bezpłatny, trwa tylko rok. Jestem po studiach ogrodniczych i szczerze mówiąc nie nauczyłam się tyle przez całe studia, co tam przez jeden rok. Dużo zajęć praktycznych, super kadra nauczycielska. Obsługa sekretariatu bardzo miła.
Mam znajomych na innych kierunkach i wszyscy są zadowoleni.

Zostaw swoją opinię o BLUE Education - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BLUE Education