brak logo

Poburski Dachtechnik

Opole

Opinie o Poburski Dachtechnik

anonim 2011-06-12 11:17:45
droga kasiu ! co ty możesz wiedzieć ja [usunięte przez moderatora] jak głupek, owszem wypłacają na czas, praca w upały przy 40 st, na dachu , wykorzystywanie pracowników i traktowanie godne polecenia to żart, i wielkie pijaństwo!
2
anonim 2013-02-07 08:31:01
Ogolnie to w porzo,ale mogliby sie postarac o lepsze obiady,tzn.o wieksza porcje,bo tyle co daja to dziecko sie nie naje.
niewolnik 2014-01-10 14:44:42
powiem krótko wstyd i żenada kroją na kasie jak tylko moga a (usunięte przez administratora) na swieta dali po 150zł
dawid 2014-10-04 14:02:47
Banda pijaków i złodziei nie warto tam pracować a pracownicy sami donoszą np Knur świnia i najlepszy jurek co udaje że nie pije a wali na dachu malpki
michał k 2014-11-29 08:28:08
masz racje ze banda pijakow i do tego nieudacznikow!! firma kroi kazdy grosz pracownikowi,podsuwaja kartki urlopowe bez powiadomienia co to jest bo nie ma pracy.Marcinek brygadzista jaki i reszta tej calej bandy kierowniczkow ujezdzaja na firmowym paliwie gdzie chca,w dni wolne biora lewizny z materialow które ukradną z budowy. chamy za zadne nadgodziny nie placa,caly czas jedna stawka leci a podwyzka ktora dali to 40 gr wstyd !! pijanych z dachow sciaga nadzorca bhp bo idioci udawaja ze nie widza a tam promile takie ze szok i jeszzce rosnace.... firma zwalnia tych pijakow a po miesiacu robia z powrotem.zima przyszla to brygadzisci z barakow nie wychodza bo musza kabarety na tabletach ogladac!Wspolczuje wszystkim któzy pracuja tam i nie maja odwagi ani zadnych innych perspektyw tylko praca w tym gownie.
nie dziwiac sie ludzie z okolic opola nie maja innej pracy bo tam albo poburski albo zagranica.
anonim 2014-12-16 19:20:53
Jak ktoś przychodzi do pracy po to żeby być a nie po to żeby pracować i coś osiągnąć to potem wypisuje takie bzdury.
jeden.z.majstrów. 2014-12-21 21:05:23
Tylko słupek mmoże takie głupoty wypisywać. Jak się nie podoba to proszę bardzo się zwolnić i poszukać sobie innej pracy. Tam nikt na siłę nie trzyma. Ciekawe ... znam kilkanascie osób , pracowników tej firmy co rozwijają się i złego słowa nie powiedzą. To są moi pracownicy.:-) Tak to prawda majstrowie przesiadują w barakach socjalnych ale nie poto by oglądać kabarety tylko omawiaja plan dalszych działań. No ale co taki słupek może o tym wiedzieć. Problemem Słupka jest co on kupi na kolację , ile do tej kolacji ma dokupić piw. No i ostatnim problemem jest sprawa zaliczki , czy majster da zaliczkę pod koniec miesiąca. Zenada i dziecinada. Co niektórych to bym z powrotem do przedszkola wysłał. A co do tych zarobków to powiem kruciutko tak jak uczciwie pracujecie , tak uczciwie macie płacone.... :-)
jurunia 2014-12-29 13:54:50
Dziwie ci sie kwiatek bo juz nie pracujesz a prawdy nie piszesz.O ILE SOBIE PRZYPOMINAM TO ĆWIARTKI KUPOWALIŚMY NA ZMIANE I NA SPÓŁE JE DOILIŚMY,ALE PRAWDZIWEGO CZADU DAWALIŚMY NA HOTELU. PAMIĘTASZ. Może dlatego zas nie wiedziałes co podpisujesz. Nie wiem też o co tobie chodzi z tą kasa,więcej czasu spedzałeś na pisaniu esek z żoną i ta niunia z KUTNA niz na pracy.JAK BEDE WE WRZESNI TO CIE ODWIEDZE.
niuniu 2015-03-18 19:33:51
zgadzam się z opiniami tymi najgorszymi jedno pijaństwo a knur cię nie nauczy nic więcej jak tylko waty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w upale Marcin jedzie do domu służbowym samochodem kiedy mu się podoba Zero odpoczynku na robocie jeszcze czego musisz narzędzia po starych (usunięte przez administratora) znieść do baraku bo oni wielce fachowcy bez szkoły
1
majstersloniu 2015-04-05 11:49:46
To co tu opisujecie to prawdziwa żenady . Muza się lasuje. Obiecałem i muszę napisać. O dwóch najlepszy pracownikach. Jest to Mati (mateusz) i jego wuja Marianek . W 2008r to byli pracownicy roku.:-) Maniek jak twoja żona to przeczyta to będzie z ciebie dumna. :-) Pozdrawiam wszystkich no i czekam na jakieś komentarze odnośnie tych pracowników.
3
Wytrwały 2015-07-19 18:42:29
Pracuje w tej firmie dość długo i dziwie sie tym wszystkim negatywnym opiniom, komu chce sie pracowac ma pieniążki i poważanie u przełozonych. Brygadziści i majstrowie są różni,ale da sie wyczymać.Ci którzy piszą te głupie opinie nie moga zniesc myśli ze im sie powiodło mają zaufanie i uznanie nie tylko szefa ,ale i kierowników budów na których prowadzą prace.A te opinie piszą nygusy którzy chcieli by pieniedzy za to że są i za pisanie esek w czasie pracy.Łatwo kogoś obsmarowac na forum ale to z bezsilności i zazdrosci. Wszyscy którzy chcą pracowac i utożsamiać sie z firmą napewno sie niezawiodą i będą docenieni. Pozdrawiam.
były fachowiec 2015-09-06 19:46:26
Pracowałem w tej firmie w początkach jej działalnosci i spotkałem tam kilku ludzi którzy na pewno zrobili by prawdziwą kariere w SS to K.K ponoć już nie pracuje potem M.SZ,nastepnie K.M i M.S kto pracował ten wie o kim pisze.Szczególnie tych dwóch pierwszych ludzi mieli za nic a M.SZ nadal ma i sie za wszystko na nich wyżywa
1
iwan2343 2015-12-12 00:15:40
som naprawde dobrzy a szczegulnie mateuszek ale w donoszeniu
Pracownik 2016-01-22 20:58:47
Akurat tu rzescie się pomylili bo nie wiece jak jest, ja pracuję z tym człowiekiem już 8 lat i jesteście w błędzie. Bo Mateusz jest akurat w porządku i pomógł w tej firmie już nie jednej osobie a ty jak nie wiesz słupku to się nie wypowiadaj, a ty jak może Góra rok pracowales to nawet nie masz co się wypowiadać. Pocałujta w tyłek wujta
siwy 2016-01-22 21:25:54
Mati jest dobrym pracownikiem a to co gadasz na mateusza to niewiesz nic robi robote chcialbym zeby byl majstrem
mejk 2016-05-15 17:48:23
faktycznie jakiś czas temu poszukiwali pracownika na takie stanowisko, choć trzeba przyznać, że było ono całkiem odpowiedzialne, ponieważ przygotowywanie ofert i znajomość tych wszystkich przetargowych procedur nie jest wcale łatwa :) może złóż swoje cv bezpośrednio do firmy?
stefan 2016-11-24 22:07:54
to co wszyscy piszą o firmie poburski to prawda ja już tam pracuję parę lat i to wszystko prawda jebią na kasie na godzinach na urlopach przed świętami odciągają po 200 zł i różnie a potem niby że dawają na święta z naszych godzin i myślą że ludzie są głupi i nie umieją liczyć a brygadziści jak to brygadziści zawsze bronią firmę i maja w dupie swoich pracowników myślą tylko o sobie dla nich liczą się tylko metry a nie zdrowie pracownika jak się przyjmowaliśmy obiecywali że w deszczu nie pracujemy a my czy deszcz czy mróz czy wichura zapierdalamy z metrami inne firmy z nas się śmieją że my zapierdalamy za 2800 z sobotami to jest chory koszmar nie polecam tym którzy chcieliby tu pracować nie dziwie się że ludzie z tej firmy uciekają w poszukiwaniu lepszych zarobków
Zostaw swoją opinię o Poburski Dachtechnik - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poburski Dachtechnik