Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo JAF Polska

Opinie o JAF Polska

Pracowałeś w firmie JAF Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-08-22 22:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do eluni - 2014-08-03 19:46:23]:
Witam była u nas na zastępstwie za IZE przewalone same mat..z tych kierowniczek oprócz IZY
zdjecie uzytkownika
Benia dominika - 2014-08-22 23:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do eluni - 2014-08-03 19:46:23]:
Witam jak są te same rejonowe co były to pozdro...
zdjecie uzytkownika
Ad rem - 2014-08-23 18:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie kierowniczki są wymagające , taka ich praca . Wydając polecenia widzą , w nas człowieka nie urągaj nam. Jeden wyjątek stanowi kulturalna inaczej Pani (usunięte przez administratora) , jest apodyktyczna nie znosząca sprzeciwu , nie przepuści żadnej okazji , aby poniżając kogoś sprawić sobie przyjemność. Krzykiem podkreśla swój patent na nieomylność . Jej ego rośnie , gdy widzi , że ktoś się boi. Tak , więc być wymagającą , a chamską to różnica .
zdjecie uzytkownika
obs. - 2014-08-23 21:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgłosiła wpisy na policji,oficjalnie.wiem na 1000 procent.
zdjecie uzytkownika
olki - 2014-08-25 12:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszne
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-27 09:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olki - 2014-08-25 12:07:04]:
śmieszne to jest to forum i bezsensowne
zdjecie uzytkownika
Irmina - 2014-08-27 16:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ciekawe chwila prawdy nadchodzi bo gorzko będą płakać
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-28 16:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo dla Pana Prezesa i Pani Natalio życie jest zbyt krótkie aby je zmarnować...
zdjecie uzytkownika
fufnf - 2014-08-28 21:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
p.Ela nie powinna być na stanowisku kierownika nawet sprzedawcy to jest praca z ludźmi,a nie z bydłem.
zdjecie uzytkownika
do funfu - 2014-08-29 17:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda traktuje ludzi jak bydło a Pan Witek powinien się temu przyjrzeć póki nie jest zapozno bo może dojść do tragedii.
zdjecie uzytkownika
odp. - 2014-08-29 18:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odezwały się wszystkie pokrzywdzone ,odpoczywające w pracy,długie wakacje się skończyły,teraz zabierajcie się do pracy ,brudu u was nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-30 22:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odp. - 2014-08-29 18:46:52]:
haha bingo! pewnie tu je boli :) lezaly sparte na lokciach lata w oczekiwaniu na klienta, teraz czas popracowac ha ha
zdjecie uzytkownika
do ja - 2014-08-31 18:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bingo dobijaniem klientom wagi zmienianiem cen bingo kto się zmierzy
zdjecie uzytkownika
świezyzna - 2014-09-01 00:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani elu Jaworzno goraco pozdrawia, trzymamy kciuki za panią na nowym rejonie.
zdjecie uzytkownika
Kilogr - 2014-09-05 00:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientuje się ktoś może czy ZPM planuje przyjmować pracowników niedługo? Szukam pracy w FMCG i przez myśl przebiegł mi pomysł nawiązania kontaktu z ZPM JAF, ale najpierw chciałbym się dowiedzieć czegoś o warunkach jakie proponują i atmosferze panującej w zespole. Można być zadowolonym i jednocześnie dla nich pracować?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-06 21:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma może ok ale kierowniczka Elunia niszczy wszystkich kto jej stoi na drodze ale czego można się spodziewać po osobie ze skończona zawodówką
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-06 22:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-06 21:39:50]:
"ja" a czy ty skonczylas(es) cokolwiek oprocz "domowego przedszkola"?.Widzisz wyksztalcenie to nie wszystko.Trzeba miec w sobie chociazby gram inteligencji i dobrych manier,by zachowac sie wszedzie przyzwoicie.Nawet drogie "ja" na takim forum.A tego tobie brakuje! Czujesz sie zniszczona(y)to ogarnij sie!!! Byl pewnie tego powod.Obserwuje od czasu do czasu te wypociny tutaj i az sie chce krzyczec z waszej glupoty! Mniej gadania, opluwania,a wiecej energii w prace wlozcie.Wtedy przeciez nikt tobie(wam)nic nie zrobi.Dobrych ludzi sie ceni i szanuje.Moral? Zatem kim jestes(cie) tu tak sie uzalajacy?
zdjecie uzytkownika
ja do ja - 2014-09-07 06:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie z wyższym wykształceniem mają więcej klasy, rozumu i szacunku do drugiej osoby i szkoła jest tu bardzo istotną stroną pani Elżbieto...
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-07 21:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja do ja - 2014-09-07 06:04:04]:
no teraz to polecialas po calosci.Naprawde w to wierzysz? hahahahahahahahahahahaha serio? porazka naprawde!
zdjecie uzytkownika
do obserwator - 2014-09-08 03:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naucz się pisać poprawną polszczyzną wtedy pogadamy.Żenujący jest twój słownik jakże uproszczony......
zdjecie uzytkownika
koles - 2014-09-08 19:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy w ogóle wygadujecie na tym forum . Co wy chcecie od Pani kierownik Eli . To osoba wymagająca dużo od siebie i od swoich pracowników . Jeżeli komuś się chce pracować to na pewno nie ma z nią żadnych problemów . Wiem , że to jest kobieta , która nie da zrobić krzywdy pracownikowi . Współpracowałem z nią 3 lata i nie było żadnego problemu . A nieroby do domu . W pracy się pracuje , a nie "leży" na ladzie . Pozdrawiam Panią Elę, wiem że jest teraz na moim rejonie i zrobi z niektórymi porządek . Weźcie się do roboty .
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-08 19:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super koles wkoncu ktos napisał prawde ja tez wspołpracowałam z Pania Elunia niema Takiej kobiety na świecie dba o pracownika i nieda zrobic mu krzywdy nieznam drugiej tak wspaniałomslnej i kochanej osoby ma klase i osobowosc a nieroby wara do pola kopac ziemniaki!!!!!całuje (adlozi)
zdjecie uzytkownika
koleś lola - 2014-09-08 20:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam tak wulgarnej i bezczelnej baby jak ona tyranie od piątej rano nie wiadomo do której kto zapłaci nadgodziny
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-08 21:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do obserwator - 2014-09-08 03:36:57]:
a ktory to twoj slownik? pochwal sie! "funf" czy jeszcze lepiej?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-08 22:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koles - 2014-09-08 19:33:29]:
Zgadzam sie w 100% w Twoją opinią. To wspaniała kobieta,ale doceniająca ludzi pracowitych i rzetelnych.Jest w tej kobiecie prawda, której wymaga od innych.Tu jest sedno.Pozdrawiam i szczerze życzę otwórzcie oczy,macie wspaniałą kierowniczkę.Wymagającą owszem, ale z nią jest sukces :)
zdjecie uzytkownika
plumplum - 2014-09-08 22:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żartujesz chyba -100 % Zonk
zdjecie uzytkownika
!pracownico - 2014-09-08 22:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzasz się z moją opinią to czemu chwalisz dzień przed zachodem słońca czyżbyś się pomyliła
zdjecie uzytkownika
koles plum pracownica - 2014-09-08 22:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W każdej bajce jest coś prawdy a tak właśnie wykorzystuje się pracowników pracują bo nie mają wyjścia. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Urlaub in Spanien - 2014-09-09 08:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"witaj, jak sie masz"...no właśnie...KTO NIE MA ODWAGI DO PODPISANIA?
zdjecie uzytkownika
maria - 2014-09-09 08:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a najlepiej zlikwidowac to forum albo jeszcze inaczej zamknac dziuby i robic swoje.do kazdego mozna sie przyczepic,do kazdej z was takze
zdjecie uzytkownika
była - 2014-09-12 11:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich a ja się cieszę że już nie pracuję zwolniłam się sama i mam to gdzieś nikt nie będzie mną pomiatał mam swoją godność honor i się podpisze była pracownica ze Słomnik
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-12 22:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślał by kto była żeś taka odważna
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-16 10:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kilogr - 2014-09-05 00:00:25]:
porazka jeden drugiego w lyzce wody topi zeby mial 20 zl wiecej do wyplaty
zdjecie uzytkownika
była do ja - 2014-09-16 21:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ty jak byś była odważna to byś się podpisała ja jestem teraz zadowolona że nie muszę pracować od piątej rano do osiemnastej albo i dłużej .Pozdrawiam Panie tyrające .Była ze Słomnik
zdjecie uzytkownika
urszula - 2014-10-27 00:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była do ja - 2014-09-16 21:57:36]:
Przepychanki słowne między pracownicami przez neta? Gratuluję pomysłowości :P A zamiast dyskutować o niczym mogłybyście określić jak warunki finansowe w JAFie? I czy można liczyć na jakieś dodatki (awanse, premie, wolne - cokolwiek). Bo sama atmosfera to ludzie, firma to inna rzecz. Jest umowa o pracę czy nie ma na to szans?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-11-27 09:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-06 21:39:50]:
niewiesz kiedy beda przyjecia
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-11-28 20:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są cały czas
zdjecie uzytkownika
Lizak - 2014-12-10 09:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to są cały czas? Jaki to ma sens, bo nie wydaje mi się, żeby ciągle zwiększali nakład pracy? Czyżby wynikało to z tego, że jest niewiele chętnych do podjęcia cało etatowej pracy a przy okazji warunki finansowe oferowane przez pracodawcę są porażająco niskie w stosunku do tego ile można byłoby zarobić?
zdjecie uzytkownika
Lizak - 2014-12-10 09:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to są cały czas? Jaki to ma sens, bo nie wydaje mi się, żeby ciągle zwiększali nakład pracy? Czyżby wynikało to z tego, że jest niewiele chętnych do podjęcia cało etatowej pracy a przy okazji warunki finansowe oferowane przez pracodawcę są porażająco niskie w stosunku do tego ile można byłoby zarobić?
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-12-10 18:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Lizak:Wynika to z tego że firma ciągle prężnie się rozwija,zwiększa się ilość sklepów to i wydajność musi się podnosić a więc i rąk do pracy potrzeba....
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-12-12 15:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widać, że Kwiatek orientuje się w temacie:-D nie ma tygodnia zeby nie bylo otwarcia nowego sklepu wiec stad zapotrzebowanie na pracowników.
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-01-21 09:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam czarną listę pracodawców Częstochowa i okolice
zdjecie uzytkownika
czarna lista - 2015-01-27 20:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba wystąpię w telewizji
zdjecie uzytkownika
jap - 2015-02-12 14:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza, nic nie ma nikt do powiedzenia?
zdjecie uzytkownika
zielony ludzik - 2015-03-01 20:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jap Jaką wojnę masz na myśli?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-06-15 12:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie mówcie coś nie ma żadnych tematów do poruszenia. Jeśli ktoś mówi prawdę to nie ma się czego obawiać prawda może być brutalna, ale jest prawdą.
zdjecie uzytkownika
stowin - 2015-06-24 21:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale skoro nikt nic nie mówi to znaczy, że nie ma się do czego doczepić, ja przynajmniej nie słyszałem, żeby były jakieś problemy z tą firmą, tym bardziej w ostatnim czasie, firma raczej dobrze sobie radzi na rynku, a co za tym idzie pracownicy dostają pieniądze na czas, z tego co wiem w najbliższym czasie to się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
czajen - 2016-02-06 19:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stowin - 2015-06-24 21:34:06]:
no nie wiem o co tu chodzi, ale ja też słyszałem od znajomego dużo dobrego o Jafie. Między innymi własnie on aplikował na asystenta ds administracyjno handlowych
zdjecie uzytkownika
rokko - 2016-02-08 21:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja słyszałem tylko o ofercie jako astystnt ds. administracyjno biurowych, a nie handlowych.. no chyba, ze ot jakiś nowy dział się utworzył, ale nic nie słuszałem.
zdjecie uzytkownika
siti - 2016-02-11 12:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no tylko ta oferta o której piszesz @rokko jest obecnie dostępna w warszawie, warto aplikować, nie znaleźli jeszcze nikogo za to oferują umowę o pracę więc to na pewno plusik dla nich

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie JAF Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JAF Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert