brak logo

Jaf Trade Sp. z o.o.

Pilica

Opinie o Jaf Trade Sp. z o.o.

ja 2014-09-06 21:39:50
Firma może ok ale kierowniczka Elunia niszczy wszystkich kto jej stoi na drodze ale czego można się spodziewać po osobie ze skończona zawodówką
1
obserwator 2014-09-06 22:46:35
"ja" a czy ty skonczylas(es) cokolwiek oprocz "domowego przedszkola"?.Widzisz wyksztalcenie to nie wszystko.Trzeba miec w sobie chociazby gram inteligencji i dobrych manier,by zachowac sie wszedzie przyzwoicie.Nawet drogie "ja" na takim forum.A tego tobie brakuje! Czujesz sie zniszczona(y)to ogarnij sie!!! Byl pewnie tego powod.Obserwuje od czasu do czasu te wypociny tutaj i az sie chce krzyczec z waszej glupoty! Mniej gadania, opluwania,a wiecej energii w prace wlozcie.Wtedy przeciez nikt tobie(wam)nic nie zrobi.Dobrych ludzi sie ceni i szanuje.Moral? Zatem kim jestes(cie) tu tak sie uzalajacy?
2
ja do ja 2014-09-07 06:04:04
Ludzie z wyższym wykształceniem mają więcej klasy, rozumu i szacunku do drugiej osoby i szkoła jest tu bardzo istotną stroną pani Elżbieto...
1
obserwator 2014-09-07 21:20:21
no teraz to polecialas po calosci.Naprawde w to wierzysz? hahahahahahahahahahahaha serio? porazka naprawde!
do obserwator 2014-09-08 03:36:57
Naucz się pisać poprawną polszczyzną wtedy pogadamy.Żenujący jest twój słownik jakże uproszczony......
1
koles 2014-09-08 19:33:29
Ludzie co wy w ogóle wygadujecie na tym forum . Co wy chcecie od Pani kierownik Eli . To osoba wymagająca dużo od siebie i od swoich pracowników . Jeżeli komuś się chce pracować to na pewno nie ma z nią żadnych problemów . Wiem , że to jest kobieta , która nie da zrobić krzywdy pracownikowi . Współpracowałem z nią 3 lata i nie było żadnego problemu . A nieroby do domu . W pracy się pracuje , a nie "leży" na ladzie . Pozdrawiam Panią Elę, wiem że jest teraz na moim rejonie i zrobi z niektórymi porządek . Weźcie się do roboty .
lola 2014-09-08 19:46:34
Super koles wkoncu ktos napisał prawde ja tez wspołpracowałam z Pania Elunia niema Takiej kobiety na świecie dba o pracownika i nieda zrobic mu krzywdy nieznam drugiej tak wspaniałomslnej i kochanej osoby ma klase i osobowosc a nieroby wara do pola kopac ziemniaki!!!!!całuje (adlozi)
koleś lola 2014-09-08 20:57:26
Nie znam tak wulgarnej i bezczelnej baby jak ona tyranie od piątej rano nie wiadomo do której kto zapłaci nadgodziny
obserwator 2014-09-08 21:57:38
a ktory to twoj slownik? pochwal sie! "funf" czy jeszcze lepiej?
1
pracownica 2014-09-08 22:04:12
Zgadzam sie w 100% w Twoją opinią. To wspaniała kobieta,ale doceniająca ludzi pracowitych i rzetelnych.Jest w tej kobiecie prawda, której wymaga od innych.Tu jest sedno.Pozdrawiam i szczerze życzę otwórzcie oczy,macie wspaniałą kierowniczkę.Wymagającą owszem, ale z nią jest sukces :)
plumplum 2014-09-08 22:24:47
Żartujesz chyba -100 % Zonk
!pracownico 2014-09-08 22:30:43
Zgadzasz się z moją opinią to czemu chwalisz dzień przed zachodem słońca czyżbyś się pomyliła
koles plum pracownica 2014-09-08 22:39:02
W każdej bajce jest coś prawdy a tak właśnie wykorzystuje się pracowników pracują bo nie mają wyjścia. Pozdrawiam.
1
Urlaub in Spanien 2014-09-09 08:16:32
"witaj, jak sie masz"...no właśnie...KTO NIE MA ODWAGI DO PODPISANIA?
maria 2014-09-09 08:20:33
a najlepiej zlikwidowac to forum albo jeszcze inaczej zamknac dziuby i robic swoje.do kazdego mozna sie przyczepic,do kazdej z was takze
była 2014-09-12 11:07:17
Witam wszystkich a ja się cieszę że już nie pracuję zwolniłam się sama i mam to gdzieś nikt nie będzie mną pomiatał mam swoją godność honor i się podpisze była pracownica ze Słomnik
ja 2014-09-12 22:19:16
Myślał by kto była żeś taka odważna
1
pracownik 2014-09-16 10:48:39
porazka jeden drugiego w lyzce wody topi zeby mial 20 zl wiecej do wyplaty
była do ja 2014-09-16 21:57:36
A ty jak byś była odważna to byś się podpisała ja jestem teraz zadowolona że nie muszę pracować od piątej rano do osiemnastej albo i dłużej .Pozdrawiam Panie tyrające .Była ze Słomnik
1
urszula 2014-10-27 00:36:48
Przepychanki słowne między pracownicami przez neta? Gratuluję pomysłowości :P A zamiast dyskutować o niczym mogłybyście określić jak warunki finansowe w JAFie? I czy można liczyć na jakieś dodatki (awanse, premie, wolne - cokolwiek). Bo sama atmosfera to ludzie, firma to inna rzecz. Jest umowa o pracę czy nie ma na to szans?
ktos 2014-11-27 09:25:50
niewiesz kiedy beda przyjecia
aaaa 2014-11-28 20:22:13
są cały czas
Lizak 2014-12-10 09:14:00
Jak to są cały czas? Jaki to ma sens, bo nie wydaje mi się, żeby ciągle zwiększali nakład pracy? Czyżby wynikało to z tego, że jest niewiele chętnych do podjęcia cało etatowej pracy a przy okazji warunki finansowe oferowane przez pracodawcę są porażająco niskie w stosunku do tego ile można byłoby zarobić?
1
Lizak 2014-12-10 09:16:01
Jak to są cały czas? Jaki to ma sens, bo nie wydaje mi się, żeby ciągle zwiększali nakład pracy? Czyżby wynikało to z tego, że jest niewiele chętnych do podjęcia cało etatowej pracy a przy okazji warunki finansowe oferowane przez pracodawcę są porażająco niskie w stosunku do tego ile można byłoby zarobić?
Kwiatek 2014-12-10 18:09:53
Do Lizak:Wynika to z tego że firma ciągle prężnie się rozwija,zwiększa się ilość sklepów to i wydajność musi się podnosić a więc i rąk do pracy potrzeba....
1
aaaaa 2014-12-12 15:32:39
Widać, że Kwiatek orientuje się w temacie:-D nie ma tygodnia zeby nie bylo otwarcia nowego sklepu wiec stad zapotrzebowanie na pracowników.
3
olga 2015-01-21 09:05:34
Polecam czarną listę pracodawców Częstochowa i okolice
1
czarna lista 2015-01-27 20:53:51
Chyba wystąpię w telewizji
jap 2015-02-12 14:20:46
Co taka cisza, nic nie ma nikt do powiedzenia?
zielony ludzik 2015-03-01 20:01:38
Do jap Jaką wojnę masz na myśli?
Jan 2015-06-15 12:19:21
Ludzie mówcie coś nie ma żadnych tematów do poruszenia. Jeśli ktoś mówi prawdę to nie ma się czego obawiać prawda może być brutalna, ale jest prawdą.
stowin 2015-06-24 21:34:06
No ale skoro nikt nic nie mówi to znaczy, że nie ma się do czego doczepić, ja przynajmniej nie słyszałem, żeby były jakieś problemy z tą firmą, tym bardziej w ostatnim czasie, firma raczej dobrze sobie radzi na rynku, a co za tym idzie pracownicy dostają pieniądze na czas, z tego co wiem w najbliższym czasie to się nie zmieni.
czajen 2016-02-06 19:36:26
no nie wiem o co tu chodzi, ale ja też słyszałem od znajomego dużo dobrego o Jafie. Między innymi własnie on aplikował na asystenta ds administracyjno handlowych
rokko 2016-02-08 21:46:27
a ja słyszałem tylko o ofercie jako astystnt ds. administracyjno biurowych, a nie handlowych.. no chyba, ze ot jakiś nowy dział się utworzył, ale nic nie słuszałem.
siti 2016-02-11 12:11:13
nie no tylko ta oferta o której piszesz @rokko jest obecnie dostępna w warszawie, warto aplikować, nie znaleźli jeszcze nikogo za to oferują umowę o pracę więc to na pewno plusik dla nich
JJ 2016-02-23 08:33:43
dziewczyny powiedzcie proszę skąd pochodzi mięso na naszych sklepach, że jest takie zabójczo tanie? ktoś wie? wszędzie jest 2.0 zł drożej przecież
1
slawka 2016-02-23 09:04:05
chyba przegapiłam rekrutację na te stanowiska, o których piszecie szkoda bo słyszałam, że nie jest źle, ale może będą coś jeszcze organizować.. @JJ zaciekawiła mnie Twoja opinia zabójczo tanie? nie podwiedziałabym
ola 2016-02-23 10:56:36
też mnie to ciekawi, może ktoś wie?
maniek 2016-02-26 12:26:39
też nie widze, zeby były nowe oferty,a szkoda, bo w ostatniej widziałem, ze była umowa po okresie próbnym o prace i mam nadzieje, ze to jest ogólnie polityką firmy.
jJ 2016-02-29 08:32:25
ŁOPATKA BK PO 7,99 TO JEST DROGO?
JJ 2016-02-29 08:33:36
karczek b/k 9,99 schab z kością 8,99
szynka ogonówka 9,99
LOLO 2016-02-29 08:36:38
szynka bez kości też 9,99 zł
beret 2016-03-01 11:52:13
nooo to są bardzo niskie ceny, faktycznie. Skoro firma ma takie w ofercie ciągle, to widocznie narzucają niską marżę by pozyskać więcej klientów, choć wiele osób może to odstraszyć :)
as 2016-03-02 07:26:54
faktycznie marża bardzo niska, na moje oko w większości ------------ujemna.
wiedząca 2016-03-05 18:56:19
Do JJ .Co Ty robisz w firmie ,że nie znasz pochodzenia mięsa? Przeczytaj dokładnie fakturę , to się dowiesz .
JJ 2016-03-07 07:19:38
pracuje na takim stanowisku gdzie nie jest mi dane oglądanie faktur :P
ola 2016-03-19 10:08:17
czy to prawda że sprzedawane u Was wędliny produkują zakłady mięsne HAM?
łucja 2016-04-09 11:32:38
hm, jak dla mnie to niektóre opinie są tu wymyślone, chyba każdy pracownik produkcyjny wie, skąd pochodzi mięso
ol 2016-04-14 08:20:48
czyli wszystko z zagranicy :)
mikx 2016-05-09 20:52:46
ol, nie koniecznie wszystko co z zzagranicy to syfiaste. Czasami i krajowe produkty potrafią być fatalnej jakości
Zostaw swoją opinię o Jaf Trade Sp. z o.o. - Pilica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jaf Trade Sp. z o.o.