Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: JAF Polska

zdjecie uzytkownika
koles - 2014-09-08 19:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy w ogóle wygadujecie na tym forum . Co wy chcecie od Pani kierownik Eli . To osoba wymagająca dużo od siebie i od swoich pracowników . Jeżeli komuś się chce pracować to na pewno nie ma z nią żadnych problemów . Wiem , że to jest kobieta , która nie da zrobić krzywdy pracownikowi . Współpracowałem z nią 3 lata i nie było żadnego problemu . A nieroby do domu . W pracy się pracuje , a nie "leży" na ladzie . Pozdrawiam Panią Elę, wiem że jest teraz na moim rejonie i zrobi z niektórymi porządek . Weźcie się do roboty .
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-08 19:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super koles wkoncu ktos napisał prawde ja tez wspołpracowałam z Pania Elunia niema Takiej kobiety na świecie dba o pracownika i nieda zrobic mu krzywdy nieznam drugiej tak wspaniałomslnej i kochanej osoby ma klase i osobowosc a nieroby wara do pola kopac ziemniaki!!!!!całuje (adlozi)
zdjecie uzytkownika
koleś lola - 2014-09-08 20:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam tak wulgarnej i bezczelnej baby jak ona tyranie od piątej rano nie wiadomo do której kto zapłaci nadgodziny
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-08 21:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do obserwator - 2014-09-08 03:36:57]:
a ktory to twoj slownik? pochwal sie! "funf" czy jeszcze lepiej?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-08 22:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koles - 2014-09-08 19:33:29]:
Zgadzam sie w 100% w Twoją opinią. To wspaniała kobieta,ale doceniająca ludzi pracowitych i rzetelnych.Jest w tej kobiecie prawda, której wymaga od innych.Tu jest sedno.Pozdrawiam i szczerze życzę otwórzcie oczy,macie wspaniałą kierowniczkę.Wymagającą owszem, ale z nią jest sukces :)
zdjecie uzytkownika
plumplum - 2014-09-08 22:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żartujesz chyba -100 % Zonk
zdjecie uzytkownika
!pracownico - 2014-09-08 22:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzasz się z moją opinią to czemu chwalisz dzień przed zachodem słońca czyżbyś się pomyliła
zdjecie uzytkownika
koles plum pracownica - 2014-09-08 22:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W każdej bajce jest coś prawdy a tak właśnie wykorzystuje się pracowników pracują bo nie mają wyjścia. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Urlaub in Spanien - 2014-09-09 08:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"witaj, jak sie masz"...no właśnie...KTO NIE MA ODWAGI DO PODPISANIA?
zdjecie uzytkownika
maria - 2014-09-09 08:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a najlepiej zlikwidowac to forum albo jeszcze inaczej zamknac dziuby i robic swoje.do kazdego mozna sie przyczepic,do kazdej z was takze
zdjecie uzytkownika
była - 2014-09-12 11:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich a ja się cieszę że już nie pracuję zwolniłam się sama i mam to gdzieś nikt nie będzie mną pomiatał mam swoją godność honor i się podpisze była pracownica ze Słomnik
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-12 22:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślał by kto była żeś taka odważna
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-16 10:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kilogr - 2014-09-05 00:00:25]:
porazka jeden drugiego w lyzce wody topi zeby mial 20 zl wiecej do wyplaty
zdjecie uzytkownika
była do ja - 2014-09-16 21:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ty jak byś była odważna to byś się podpisała ja jestem teraz zadowolona że nie muszę pracować od piątej rano do osiemnastej albo i dłużej .Pozdrawiam Panie tyrające .Była ze Słomnik
zdjecie uzytkownika
urszula - 2014-10-27 00:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była do ja - 2014-09-16 21:57:36]:
Przepychanki słowne między pracownicami przez neta? Gratuluję pomysłowości :P A zamiast dyskutować o niczym mogłybyście określić jak warunki finansowe w JAFie? I czy można liczyć na jakieś dodatki (awanse, premie, wolne - cokolwiek). Bo sama atmosfera to ludzie, firma to inna rzecz. Jest umowa o pracę czy nie ma na to szans?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-11-27 09:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-06 21:39:50]:
niewiesz kiedy beda przyjecia
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-11-28 20:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są cały czas
zdjecie uzytkownika
Lizak - 2014-12-10 09:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to są cały czas? Jaki to ma sens, bo nie wydaje mi się, żeby ciągle zwiększali nakład pracy? Czyżby wynikało to z tego, że jest niewiele chętnych do podjęcia cało etatowej pracy a przy okazji warunki finansowe oferowane przez pracodawcę są porażająco niskie w stosunku do tego ile można byłoby zarobić?
zdjecie uzytkownika
Lizak - 2014-12-10 09:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to są cały czas? Jaki to ma sens, bo nie wydaje mi się, żeby ciągle zwiększali nakład pracy? Czyżby wynikało to z tego, że jest niewiele chętnych do podjęcia cało etatowej pracy a przy okazji warunki finansowe oferowane przez pracodawcę są porażająco niskie w stosunku do tego ile można byłoby zarobić?
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-12-10 18:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Lizak:Wynika to z tego że firma ciągle prężnie się rozwija,zwiększa się ilość sklepów to i wydajność musi się podnosić a więc i rąk do pracy potrzeba....
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-12-12 15:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widać, że Kwiatek orientuje się w temacie:-D nie ma tygodnia zeby nie bylo otwarcia nowego sklepu wiec stad zapotrzebowanie na pracowników.
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-01-21 09:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam czarną listę pracodawców Częstochowa i okolice
zdjecie uzytkownika
czarna lista - 2015-01-27 20:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba wystąpię w telewizji
zdjecie uzytkownika
jap - 2015-02-12 14:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza, nic nie ma nikt do powiedzenia?
zdjecie uzytkownika
zielony ludzik - 2015-03-01 20:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jap Jaką wojnę masz na myśli?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JAF Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy JAF Polska?
Zadaj pytanie