Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Jaf Trade Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Jaf Trade Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kilogr - 2014-09-05 00:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientuje się ktoś może czy ZPM planuje przyjmować pracowników niedługo? Szukam pracy w FMCG i przez myśl przebiegł mi pomysł nawiązania kontaktu z ZPM JAF, ale najpierw chciałbym się dowiedzieć czegoś o warunkach jakie proponują i atmosferze panującej w zespole. Można być zadowolonym i jednocześnie dla nich pracować?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-06 21:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma może ok ale kierowniczka Elunia niszczy wszystkich kto jej stoi na drodze ale czego można się spodziewać po osobie ze skończona zawodówką
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-06 22:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-06 21:39:50]:
"ja" a czy ty skonczylas(es) cokolwiek oprocz "domowego przedszkola"?.Widzisz wyksztalcenie to nie wszystko.Trzeba miec w sobie chociazby gram inteligencji i dobrych manier,by zachowac sie wszedzie przyzwoicie.Nawet drogie "ja" na takim forum.A tego tobie brakuje! Czujesz sie zniszczona(y)to ogarnij sie!!! Byl pewnie tego powod.Obserwuje od czasu do czasu te wypociny tutaj i az sie chce krzyczec z waszej glupoty! Mniej gadania, opluwania,a wiecej energii w prace wlozcie.Wtedy przeciez nikt tobie(wam)nic nie zrobi.Dobrych ludzi sie ceni i szanuje.Moral? Zatem kim jestes(cie) tu tak sie uzalajacy?
zdjecie uzytkownika
ja do ja - 2014-09-07 06:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie z wyższym wykształceniem mają więcej klasy, rozumu i szacunku do drugiej osoby i szkoła jest tu bardzo istotną stroną pani Elżbieto...
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-07 21:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja do ja - 2014-09-07 06:04:04]:
no teraz to polecialas po calosci.Naprawde w to wierzysz? hahahahahahahahahahahaha serio? porazka naprawde!
zdjecie uzytkownika
do obserwator - 2014-09-08 03:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naucz się pisać poprawną polszczyzną wtedy pogadamy.Żenujący jest twój słownik jakże uproszczony......
zdjecie uzytkownika
koles - 2014-09-08 19:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy w ogóle wygadujecie na tym forum . Co wy chcecie od Pani kierownik Eli . To osoba wymagająca dużo od siebie i od swoich pracowników . Jeżeli komuś się chce pracować to na pewno nie ma z nią żadnych problemów . Wiem , że to jest kobieta , która nie da zrobić krzywdy pracownikowi . Współpracowałem z nią 3 lata i nie było żadnego problemu . A nieroby do domu . W pracy się pracuje , a nie "leży" na ladzie . Pozdrawiam Panią Elę, wiem że jest teraz na moim rejonie i zrobi z niektórymi porządek . Weźcie się do roboty .
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-08 19:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super koles wkoncu ktos napisał prawde ja tez wspołpracowałam z Pania Elunia niema Takiej kobiety na świecie dba o pracownika i nieda zrobic mu krzywdy nieznam drugiej tak wspaniałomslnej i kochanej osoby ma klase i osobowosc a nieroby wara do pola kopac ziemniaki!!!!!całuje (adlozi)
zdjecie uzytkownika
koleś lola - 2014-09-08 20:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam tak wulgarnej i bezczelnej baby jak ona tyranie od piątej rano nie wiadomo do której kto zapłaci nadgodziny
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-08 21:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do obserwator - 2014-09-08 03:36:57]:
a ktory to twoj slownik? pochwal sie! "funf" czy jeszcze lepiej?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-08 22:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koles - 2014-09-08 19:33:29]:
Zgadzam sie w 100% w Twoją opinią. To wspaniała kobieta,ale doceniająca ludzi pracowitych i rzetelnych.Jest w tej kobiecie prawda, której wymaga od innych.Tu jest sedno.Pozdrawiam i szczerze życzę otwórzcie oczy,macie wspaniałą kierowniczkę.Wymagającą owszem, ale z nią jest sukces :)
zdjecie uzytkownika
plumplum - 2014-09-08 22:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żartujesz chyba -100 % Zonk
zdjecie uzytkownika
!pracownico - 2014-09-08 22:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzasz się z moją opinią to czemu chwalisz dzień przed zachodem słońca czyżbyś się pomyliła
zdjecie uzytkownika
koles plum pracownica - 2014-09-08 22:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W każdej bajce jest coś prawdy a tak właśnie wykorzystuje się pracowników pracują bo nie mają wyjścia. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Urlaub in Spanien - 2014-09-09 08:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"witaj, jak sie masz"...no właśnie...KTO NIE MA ODWAGI DO PODPISANIA?
zdjecie uzytkownika
maria - 2014-09-09 08:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a najlepiej zlikwidowac to forum albo jeszcze inaczej zamknac dziuby i robic swoje.do kazdego mozna sie przyczepic,do kazdej z was takze
zdjecie uzytkownika
była - 2014-09-12 11:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich a ja się cieszę że już nie pracuję zwolniłam się sama i mam to gdzieś nikt nie będzie mną pomiatał mam swoją godność honor i się podpisze była pracownica ze Słomnik
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-12 22:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślał by kto była żeś taka odważna
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-16 10:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kilogr - 2014-09-05 00:00:25]:
porazka jeden drugiego w lyzce wody topi zeby mial 20 zl wiecej do wyplaty
zdjecie uzytkownika
była do ja - 2014-09-16 21:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ty jak byś była odważna to byś się podpisała ja jestem teraz zadowolona że nie muszę pracować od piątej rano do osiemnastej albo i dłużej .Pozdrawiam Panie tyrające .Była ze Słomnik
zdjecie uzytkownika
urszula - 2014-10-27 00:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była do ja - 2014-09-16 21:57:36]:
Przepychanki słowne między pracownicami przez neta? Gratuluję pomysłowości :P A zamiast dyskutować o niczym mogłybyście określić jak warunki finansowe w JAFie? I czy można liczyć na jakieś dodatki (awanse, premie, wolne - cokolwiek). Bo sama atmosfera to ludzie, firma to inna rzecz. Jest umowa o pracę czy nie ma na to szans?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-11-27 09:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-06 21:39:50]:
niewiesz kiedy beda przyjecia
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-11-28 20:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są cały czas
zdjecie uzytkownika
Lizak - 2014-12-10 09:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to są cały czas? Jaki to ma sens, bo nie wydaje mi się, żeby ciągle zwiększali nakład pracy? Czyżby wynikało to z tego, że jest niewiele chętnych do podjęcia cało etatowej pracy a przy okazji warunki finansowe oferowane przez pracodawcę są porażająco niskie w stosunku do tego ile można byłoby zarobić?
zdjecie uzytkownika
Lizak - 2014-12-10 09:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to są cały czas? Jaki to ma sens, bo nie wydaje mi się, żeby ciągle zwiększali nakład pracy? Czyżby wynikało to z tego, że jest niewiele chętnych do podjęcia cało etatowej pracy a przy okazji warunki finansowe oferowane przez pracodawcę są porażająco niskie w stosunku do tego ile można byłoby zarobić?
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-12-10 18:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Lizak:Wynika to z tego że firma ciągle prężnie się rozwija,zwiększa się ilość sklepów to i wydajność musi się podnosić a więc i rąk do pracy potrzeba....
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-12-12 15:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widać, że Kwiatek orientuje się w temacie:-D nie ma tygodnia zeby nie bylo otwarcia nowego sklepu wiec stad zapotrzebowanie na pracowników.
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-01-21 09:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam czarną listę pracodawców Częstochowa i okolice
zdjecie uzytkownika
czarna lista - 2015-01-27 20:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba wystąpię w telewizji
zdjecie uzytkownika
jap - 2015-02-12 14:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza, nic nie ma nikt do powiedzenia?
zdjecie uzytkownika
zielony ludzik - 2015-03-01 20:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jap Jaką wojnę masz na myśli?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-06-15 12:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie mówcie coś nie ma żadnych tematów do poruszenia. Jeśli ktoś mówi prawdę to nie ma się czego obawiać prawda może być brutalna, ale jest prawdą.
zdjecie uzytkownika
stowin - 2015-06-24 21:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale skoro nikt nic nie mówi to znaczy, że nie ma się do czego doczepić, ja przynajmniej nie słyszałem, żeby były jakieś problemy z tą firmą, tym bardziej w ostatnim czasie, firma raczej dobrze sobie radzi na rynku, a co za tym idzie pracownicy dostają pieniądze na czas, z tego co wiem w najbliższym czasie to się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
czajen - 2016-02-06 19:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stowin - 2015-06-24 21:34:06]:
no nie wiem o co tu chodzi, ale ja też słyszałem od znajomego dużo dobrego o Jafie. Między innymi własnie on aplikował na asystenta ds administracyjno handlowych
zdjecie uzytkownika
rokko - 2016-02-08 21:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja słyszałem tylko o ofercie jako astystnt ds. administracyjno biurowych, a nie handlowych.. no chyba, ze ot jakiś nowy dział się utworzył, ale nic nie słuszałem.
zdjecie uzytkownika
siti - 2016-02-11 12:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no tylko ta oferta o której piszesz @rokko jest obecnie dostępna w warszawie, warto aplikować, nie znaleźli jeszcze nikogo za to oferują umowę o pracę więc to na pewno plusik dla nich
zdjecie uzytkownika
JJ - 2016-02-23 08:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziewczyny powiedzcie proszę skąd pochodzi mięso na naszych sklepach, że jest takie zabójczo tanie? ktoś wie? wszędzie jest 2.0 zł drożej przecież
zdjecie uzytkownika
slawka - 2016-02-23 09:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba przegapiłam rekrutację na te stanowiska, o których piszecie szkoda bo słyszałam, że nie jest źle, ale może będą coś jeszcze organizować.. @JJ zaciekawiła mnie Twoja opinia zabójczo tanie? nie podwiedziałabym
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-23 10:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JJ - 2016-02-23 08:33:43]:
też mnie to ciekawi, może ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-02-26 12:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też nie widze, zeby były nowe oferty,a szkoda, bo w ostatniej widziałem, ze była umowa po okresie próbnym o prace i mam nadzieje, ze to jest ogólnie polityką firmy.
zdjecie uzytkownika
jJ - 2016-02-29 08:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slawka - 2016-02-23 09:04:05]:
ŁOPATKA BK PO 7,99 TO JEST DROGO?
zdjecie uzytkownika
JJ - 2016-02-29 08:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karczek b/k 9,99 schab z kością 8,99
szynka ogonówka 9,99
zdjecie uzytkownika
LOLO - 2016-02-29 08:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szynka bez kości też 9,99 zł
zdjecie uzytkownika
beret - 2016-03-01 11:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nooo to są bardzo niskie ceny, faktycznie. Skoro firma ma takie w ofercie ciągle, to widocznie narzucają niską marżę by pozyskać więcej klientów, choć wiele osób może to odstraszyć :)
zdjecie uzytkownika
as - 2016-03-02 07:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beret - 2016-03-01 11:52:13]:
faktycznie marża bardzo niska, na moje oko w większości ------------ujemna.
zdjecie uzytkownika
wiedząca - 2016-03-05 18:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do JJ .Co Ty robisz w firmie ,że nie znasz pochodzenia mięsa? Przeczytaj dokładnie fakturę , to się dowiesz .
zdjecie uzytkownika
JJ - 2016-03-07 07:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiedząca - 2016-03-05 18:56:19]:
pracuje na takim stanowisku gdzie nie jest mi dane oglądanie faktur :P
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-03-19 10:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że sprzedawane u Was wędliny produkują zakłady mięsne HAM?
zdjecie uzytkownika
łucja - 2016-04-09 11:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, jak dla mnie to niektóre opinie są tu wymyślone, chyba każdy pracownik produkcyjny wie, skąd pochodzi mięso
zdjecie uzytkownika
ol - 2016-04-14 08:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łucja - 2016-04-09 11:32:38]:
czyli wszystko z zagranicy :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Jaf Trade Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jaf Trade Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert