Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPM "JAF"

Pracowałeś w firmie ZPM "JAF" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Natalia - 2013-06-12 17:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawie piszecie ale i tak każdy kiedyś....
zdjecie uzytkownika
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - 2013-06-25 22:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w marketach ludzie pracujący na pełny etat mają lepsze zarobki i pakiet socjalny,więc wulgarny stworze nie jesteś w temacie,ciekawi mnie tylko co będzie jak ludzie zaczną zmieniać pracę,kto będzie stał za ladą ,może ty, i wtedy pokażesz na co cię stać.
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-06-28 18:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziom kultury człowieka na kierowniczym stanowisku, nie określa się tylko tym jaki ma stosunek do szefostwa, a przede wszystkim tym jak odnosi się do podwładnych pracowników.
Niestety niektóre kierowniczki powinny tylko uprawiać czosnek w polu tak jak Pani (usunięte przez administratora), która upokarzała, gnębiła i doprowadzała do łez pracownice na sklepach.Dochodziło do sytuacji, że ludzie bali się dzwonić do niej z jakimkolwiek problemem, woleli sami się wykaraskać.
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2013-06-28 21:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z tą opinią. I nie wiem skąd ta nagonka na p. (usunięte przez administratora). Pracuje z nią już długo i na pewno nie można jej zarzucić niskiego poziomu kultury. Kobieta jest wymagająca - to fakt. Ale nigdy na sklepie nie zdarzyła się sytuacja żeby nas gnębiła. Jest konkretna i wie jak powinno się pracować w mięsnym żeby klient był zadowolony. A jak Tobie droga koleżanko marzy się obijanie w pracy, stanie przy pustej ladzie to z nią się nie dogadasz. Zamiast narzekać i obrażać innych weź się do roboty.
zdjecie uzytkownika
IWA - 2013-07-10 19:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACUJE U P (usunięte przez administratora) TRZY LATA I POKI CO W ZYCIU NIE ZMIENILABYM PRACY,PRACUJEMY CIEZKO ALE TEZ DOBRZE ZAROBIMY,A TO CO TU CZYTAM TO ZENADA CHYBA CO NIEKTORZY CHCIELIBY NIC NIE ROBIC I ZAROBIC I JESZCZE NAJBARDZIEJ POSZKODOWANI,NIKT NIKOGO NIE WIEZI,DROGA WOLNA
zdjecie uzytkownika
ptp - 2013-07-13 09:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie coś sie dzieje i widac w dobrą stronę
zdjecie uzytkownika
zaskoczona - 2013-07-22 22:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ptp - 2013-07-13 09:20:29

nareszcie coś sie dzieje i widac w dobrą stronę
a w która strone Ty patrzysz? Ja dostrzegam powolna kleske. Klienci wchodza do sklepu i juz nawet nie komentuja ciagle rosnacych cen.Przez 2 dni sprzedalam 3 sztuki schabu b/k , zaznaczam 3 pojedyncze małe schabiki!!! A komentarz klienta do tego zakupu byl taki" kurde moze i swiezyzna, ale drozyzna na bank, tylko nie mam czasu pojsc gdzie indziej" :( . Utargi leca na leb i mowisz idzie ku lepszemu? Jak za (usunięte przez administratora) chyba :(:( i szybciej widze kres niz JAFu :(
zdjecie uzytkownika
jj - 2013-07-23 07:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież mięso wszędzie bardzo zdrożało,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-27 10:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty glupia ci......a jak prad j paliwo caly czas drozeje to czemu nic nie mowicie ani w energetyku ani na stacji cpn a to ze mieso zdrozelo to wini tych (usunięte przez administratora) z warszawy a nie szefa
zdjecie uzytkownika
zalamana - 2013-08-02 12:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tej firmie nie jest zła wypłaty na czas urlopy są dni wolne też czego chcieć więcej wiadomo kasy ale jak wiadomo premia jest od obrotu ja nie mam rewelacji 20 tys to prawdziwy cud a ile trzeba się nagimnastykowac aby towar był świeży wiedzą tylko ci co są na takich samych punktach a tak poza tym mogę tu pracować do emerytury byle by towar się sprzedawał pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-08-02 16:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sa przyjecia do pracy??pytam o małopolskie,miechów ??itd.
zdjecie uzytkownika
koleś - 2013-12-04 16:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu taka cisz nic się nie dzieje na tej firmie czy się boicie
zdjecie uzytkownika
HE HE - 2013-12-07 19:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koleś - 2013-12-04 16:03:17]:
wszyscy wiedza co się dzieje to po co pisac
zdjecie uzytkownika
dono - 2013-12-15 11:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu pisać tu trzeba pracować i będzie wszystko ok prezesi się na chapią potem kierowniczki na zakładzie wszyscy wiedzą o kogo chodzi a na końcu podniosą nam po 50zł i tak do 80 lat a potem to już luz bo emeryturka i będziemy zwiedzać świat za te 600 zł emerytury.Tak to widzę bo jak tak będą rządzić jak do tej pory to ten zakład pójdzie pod młotek a my do biura pracy i co się zmieni nic tylko tyle że będziemy siedzieć w domu i na to samo wyjdzie bo 1100zł minus dojazdy to wychodzi co zasiłek.

Pozdrawiam i życzę miłej pracy przed świętami bo po może jej nie być.
zdjecie uzytkownika
pik - 2013-12-15 11:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święte słowa będzie tak jak napisałeś bo jak na razie to zarabiają kierowniczki i ci co donoszą kierowniczką i rodzina a reszta to według uznania do koperty od 50zł do 1500 zł dla swoich ciekawe czy prezes wie ile kto dostaje
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-29 13:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-04-11 20:36:19]:
ja też pracuje w jaf ale to już jest okrasa a nie jaf (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-02-10 21:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowac pracuje, ale zeby mnie rozpierala duma,ze tu pracuje? hmmmm......zjem kanapke...przyjada siły :)
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-04-24 16:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracowałem i to nie dawno i musze powiedziec ze byla to moja najgorsza praca czlowieka wogule nie szanuja tylko kierowniczka Pani Sz....ta lata i pilnuje zeby zapiepszac a jak przyjdzie do wyplaty to 1200 i potem koperta ze 100zl a rodzina po 1500zl i jak tu bedzie dobrze jak sie przyjmowałem to mialem okres prubny potem mialem zarabiac wiecej przepracowalem z 2 lata i nic ile napoczatek tyle do konca czyli 1300zl jak sie odezwalem to mialem obiecane ze bedzie wiecej bo przeciez nigdy nie wiedzialem ile mam na godzine bo jak by wiedzial to by sobie czlowiek policzyl a i jeszcze jak by bylo malo ty nie legalnie zabieraja urlopy ze niby brak godzin boze jak mozesz patrzec na takie oszukiwanie ludzi.Na cale szczenscie juz tam nie pracuje ale ile jest tam takich ludzi co robia za grosze i na czarno pani kierownik przyjmuje jak sie nie boi
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-03 23:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nowak ! Wróćććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!! Porzuciles nas,ale wybaczamy.TYLKO WROC.RATUJ nas od tych "panstwa"
zdjecie uzytkownika
Dawna Jafka - 2014-05-06 22:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam tak sobie czytam te Wasze opinie i wzdycham sama do siebie.Kiedyś pracowałam w firmie Jaf przeszło 3 lata bywało różnie ale nie było tak żle i pewnie pracowałabym dalej gdyby biedronki nie likwidowały stoisk.Nikt przynajmniej nie wykańczał człowieka psychicznie ,wypłata zawsze była na czas. Cieszcie się tym co macie bo nie wiadomo kiedy wylądujecie na bezrobociu tak jak ja.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kilogr - 2014-05-07 10:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież wokół jest sporo firm, gdzie przyjmą ludzi do pracy. Ale pytanie klucz - na jakie warunki, bo jeżeli tak jak w JAFie to średnio dobrze...
zdjecie uzytkownika
teresa - 2014-06-20 22:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjęcia są do firmy - nie zwalniają !!! wypłata na czas i premie !!! mam super kierowniczkę - jest spoko babka !!!
zdjecie uzytkownika
ja tez - 2014-07-09 23:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie co wy mowicie jak w jafie -okrasie jest dobrze to was podziwiam i ze kierowniczki sa spoko (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kilogr - 2014-07-10 10:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy wyrobił sobie inną opinię na temat ZPM bo najwidoczniej na inne rzeczy zwraca się uwagę. Poza tym może różne pieniążki zarabiacie - stąd ta frustracja..?
zdjecie uzytkownika
swiezyzna - 2014-07-30 16:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w swiezyznie od ponad 2 lat i jedno co mogę powiedzieć to to, że z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Utargii coraz mniejsze przez to, że na wydawce dokładają towaru często nie świeżego i z tymi cenami ciężko cos sprzedać. Zwrotów nie ma,przeceny zawsze urywane przez kierowniczkę na koniec miesiąca a premii jakby nie musiała to najlepiej wcale by nie dala. Wieczne marudzenie przy podawaniu utargu, że mało no ale sklepow coraz więcej niestety konkurencja się rozwija a nasza firma nie robi nic my byc lepszym od reszty. Kiedyś było na prawdę tanio a teraz ? Niektóre towary o wiele droższe niż w innych sklepach. Kiedyś sklep na którym pracuje robił po 100 tys obrotu teraz jest ledwo 75 ale kierowniczka i tak sądzi, że to wina pracownic, że to my się nie staramy. Szukam innej pracy choc wiem ze nigdzie nie jest kolorowo ale tutaj mam już dość.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPM "JAF"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x