logo Fa. Langsteiner

Fa. Langsteiner

Kraków

Opinie o Fa. Langsteiner

elmo 2012-10-18 10:46:33
Rafał,
co możesz powiedzieć o stanowisku Key Account Managera ds. sieci aptek? szukają kogoś na podkarpaciu? Interesuje mnie jaka atmosfera w firmie, wymagania itp. Do ciężkiej pracy i wysokich targetów jestem przyzwyczajony - chodzi mi o to czy ta firma to kolejna ściema na 3 miesiące czy można uczciwie pracować?
2
Karol G. 2013-02-06 11:47:32
Mam pytanie odnośnie zatrudnienia w firmie na stanowisko PF?Jaka umowa obowiazuje i jaką podstawę można osiagnać majac doświadczenie w branży.Będę wdzięczny za info.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
2
Alik 2013-02-14 14:02:31
zatrudnenie możey być albo na umowę cywilno-prawna albo standardowa umowa o pracę.
Pracodawca ogólnie ok jak pracujesz to dostaniesz niezłą kasę i nie ma wywracania planów co miesiąc.
mam pracę 2013-03-17 11:31:54
Gorąco nie polecam tego miejsca pracy.
1
;-( 2013-04-11 11:57:14
Umowa przez firmę zewnętrzną. Pierwszy etap rozmów w W-wie, drugi w Krakowie. Jak ktoś ma daleko do Krakowa to kicha...
przedstawiciel 2013-04-12 13:58:42
nie polecam tej firmy choć może się coś zmieniło:) (usunięte przez administratora)
1
Pracownicy Langsteiner 2013-05-06 11:37:52
Ci, którzy mają negatywne opinie o firmie to są osoby, które nie potrafią pracować, tylko chcieliby dostawać 4000 na rękę i nic nie robić. Firma daje możliwości rozwoju i zarabiania każdemu, kto chce uczciwie i rzetelnie pracować.
zuzu 2013-05-19 09:55:03
Tak, dostaniesz śniadanie.
zuzu 2013-06-16 19:12:55
Ależ to nie żart, firma produkuje min. kanapki(bardzo smaczne), praca jak praca, trzeba wszędzie pracować, tylko własna działalność gospodarcza.
Kapuśniaczek 2013-06-25 14:59:18
Jeszcze można dostać obiad czasem bo firma prowadzi ogródek letni i ma dobrą karkówkę z grilla z frytkami.
Kraków 2013-06-26 10:25:42
Firma jest super. Jak sie dostaniesz to chcesz tam zostac. Sporo pracowników co pracują od 15 lat. Pracodawca wspiera pracownikow aby sie rozwijali. Dla Firmy pracownik jest najwaznieszym atutem.
Niestety nie pracuje dla tej firmy ale bardzo bym chciała. Słysze tylko pozytywy.
anonim 2013-08-07 21:15:11
Cześć pracuje ktoś obecnie w firmie Fa angsteiner i jest zadowolny?trudno sie wdrozyc do pracy czy sa jakies szkolenia czy atmosfera jest fajna?
anonim 2013-08-25 15:04:52
Czyli w firmie Fa. Langsteiner nie ma czegos takiego że jeśli masz działalność gospodarczą bo firma tak wymaga to oni zobowiązują się opłacać zus pracownikowi tylko z wyplaty kazdy sobie sam oplaca tak?
anonim 2013-08-27 21:09:26
CZeść jestem młodą osobą po technologii żywności czy jest szansa żeby znaleść pracę w firmie Fa. Langsteiner po takim wykztałceniu
2013-08-27 23:45:33
tak,ale poco?
zuzu 2013-09-12 15:13:18
Witajcie. A jak tam pan z usług turystycznych jeszcze pracuje? Czy "rozwija" nową firmę....
1
piko 2014-03-10 19:39:39
ricoh, jak dla mnie to Fa. Langsteiner ma całkiem spory wybór, ogółem nie opłaca się robić wielu rodzajów linii produkcyjnych, lepiej raz, a dobrze.
Bambino 2014-04-13 21:03:45
tak, lepiej zająć się węższym asortymentem i zająć się nim naprawdę dobrze, zrobić z niego swoją markę.
leszczyk 2014-04-29 17:02:05
tak z innej beczki to możecie mi powiedzieć w jaki sposób można aplikować do Langsteinera? i czy warto obecnie?
Dadum 2014-05-15 01:17:02
Chyba nie pozostaje nic innego jak czekanie, aż pracownicy znowu zabiorą głos w kwestii warunków pracy w fa. W zasadzie to się może zmienić z roku na rok więc aktualne informacje wskazane:)
damian 2014-05-31 18:38:50
Na stronie Fa. Langsteiner widnieje 12 nagród jakie otrzymali, ale to już raczej stare tytuły, dziwne, że nagle przestali odnosić wielkie sukcesy.
roks 2014-11-16 15:49:30
No dobra, a napisałby ktoś, czy warto się firmą w ogóle interesować obecnie jeśli chodzi o pracę? Bo na swojej stronie internetowej napisali, że jako zakład pracy chronionej starają się aby ich pracownicy mieli szerokie możliwości rozwoju, edukacji oraz polepszania swoich umiejętności i kompetencji. Brzmi to dobrze, ale ile w tym jest prawdy? Kiedy ostatnio było jakieś szkolenie?
oxil 2015-01-16 08:19:56
Strona www jest uboga jak ludzie na Wschodzie. http://www.langsteiner.eu/kontakt.php Na dobrą sprawę nie ma żadnych zakładek dotyczących pracy, a te, które są to są ledwo widoczne . Zastanawiam się, czy ma to w dalszej perspektywie sens, jak wygląda proces rekrutacji do firmy i czy warto podejmować ten trud.
romek 2015-02-13 14:33:08
to prawa, ja również nie znalzłem żadnych nowych zakłądek odnośnie pracy u nich na przykład, więc nie sądze, żeby przez ich strone dało się cokolwiek aplikowac, trzeba w internecie wyhaczyć jakieś fajne oferty i potem do nich wysyłać maila z CV, no innej drogi jak na razie nie wiedzę niestety.. ktoś ma inne pomysły?
były pracownik 2015-02-18 16:53:24
Chyba Ci się coś na mózg rzuciło albo jesteś rodziną szefostwa.
zuch 2015-03-31 05:28:06
Wszyscy żyjecie przeszłością, a trzeba byłoby spojrzeć co stoi przed firmą z Krakowa w najbliższym czasie. Macie może jakieś pojęcie czy w Fa będą organizowane jakieś rozmowy rekrutacyjne czy na chwilę obecną mają komplet i nikt nie zamierza odchodzić. Bo być może oczywiście mają dużo zakupów i idealne obłożenie osób. Chociaż nie wiem co będzie jak ktoś wypadnie z zespołu.
tom 2015-10-22 18:24:14
Witam,
pracuje w firmie.
Dużo pracy ale wynagrodzenie na Polske bardzo ok.
Wazne ze traktuje po ludzku i doceniaja osobe. Rodzinny interes tak ze dla mnie, pracowalem w korporacji, jak najbardzie do polecenia.
DD 2016-05-09 23:59:55
Kochani firma na rynku słabiutka
Jeśli ktoś chce się przekonać kilka kroków do
Najbliższej apteki i będzie odpowieć zadając pytanie usłyszycie co to kto to produktów nie widać jest to firma która przeminęła . Praca z takimi produktami to mordęga bo nikt tego nie kupi a jak nie kupi to ile będzie ktoś tam pracował dlatego lepiej zebrać info o wiodących firmach w branży niż iść do ......
Tolek 2016-05-10 00:04:55
Tak ile pracowałem ile mnie nerw kosztowali
Ktoś chce się po wk... w aptekach to do
Nich masakra
Dawid 2016-09-05 17:07:48
Post dotyczy pracy w części gastronomicznej na stanowisku kierowcy/obsługi cateringu.
Zasadniczo praca ma wiele plusów. Spodoba się zwłaszcza tym, którzy lubią siedzieć długo w robocie i nie zarabiać za to sensownie. Nie wiem jak tam farmacja, ale część gastro czasy świetności ma już za sobą i jeżeli nic się nie zmieni to nie wróżę happy endu. Obowiązki znikających etatów przerzucane są na pracowników, którzy tam jeszcze pracują, co niestety nie jest w żaden sposób gratyfikowane finansowo.
Mógłbym tak jeszcze wymienić kilka rzeczy, ale wydaje mi się, że te powyższe chyba wystarczająco dają do myślenia....
3
boś 2016-09-05 17:47:08
Hej, a wypłata jest teraz na czas? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Fa. Langsteiner - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fa. Langsteiner