brak logo

West Energy Service

Polska

Opinie o West Energy Service

Pracownik 2014-04-01 11:02:46
Od kiedy West Energy zatrudnia na umowę o prace. Wszystko odpiera się na kontraktach jasnych i czytelnych. Jeśli chodzi o pośrednictwo to tym zajmuje się PUP, Wypowiedz jest adekwatna do Nicku, chyba nigdy nie pracował Pan w tej firmie.
manager 2014-05-14 13:07:26
HAHA dobre:" Wszystko odpiera się na kontraktach jasnych i czytelnych " ciekawe kto to wymyślił bo tak naprawdę to jedna wielka porażka, kontrakty ciągle są zmieniane i to na korzyść firmy oczywiście. Obiecują kokosy a po podpisaniu kontraktu siedzi się w domu miesiącami i czeka na telefon. Firma jest nie odpowiedzialna zatrudnia nowych ludzi nie mogąc dać pracy już obecnym, i trzyma ludzi bez wynagrodzenia w razie czego- jak załapią kontrakt żeby "byli" Osobiście nie polecam pracy dla tej firmy ale każdy ma swoje zdanie.
Pracownik 2014-05-20 11:27:25
Jak osobiście nie polecasz pracy - to czemu jeszcze pracujesz dla firmy West Energy, a może boisz się, dlatego wypisujesz nieprawdę. Pozdrawiam
manager 2014-06-04 12:53:04
A kto powiedział że jeszcze pracuje? Na szczęście już jakiś czas temu pożegnałem się z tą 'FIRMĄ' i nie narzekam. Co do nieprawdy to myślę że to Ty masz jakiś udział aby tak bronić tej firmy- a ja pisze tylko to co jest faktem i jak napisałem wcześniej każdy ma swoje zdanie i po to jest to forum aby je upublicznić
1
litworowa 2014-06-29 12:54:10
ile placą na wlasnej działalnosci?
litworowa 2014-06-30 17:52:06
zamiast plodzic bełkot w tych opiniach niech ktos poda stawki jakie oferuja bede wdzieczny o ile piszacy te opinie tam pracowali a nie słyszeli od kolegow
1
das 2014-07-16 20:33:58
Może niech wypowie się ktos kto u Nich pracuje rzeczowo, jako że u konkurencji jest dużo wpisów odnośnie pracy?
TTT 2014-07-29 09:09:27
1. Podobno ZUSu nie płacą- hmm, ciekawe. Jeśli piszesz, że zatrudniają na własnej działalności, to ZUS przecież opłacasz sam.
2. Raz narzekasz, że czekasz na wyjazd, innym razem, że jestem długo na budowie.
3. Wiekszosc pracownikow nie ma zadnych kwalifikacji poza jakim doswiadczeniem budowlanym- chyba piszesz o sobie!
A teraz pytanie? Czy Ty człowieku w ogóle chcesz pracować???

Jeśli ktoś siedzi w domu miesiącami, to nie dlatego, że jest idealny i niezastąpiony w pracy, bo ludzie porządnie pracujący są na budowach cały czas (oczywiście pomijając przerwy na zjazd do domu).
Byli już tacy hojracy, co na kolanach wrócili, jak dostali po 5 tyś/m-c w innych firmach. Boisz się, że przyjdzie ktoś, kto naprawdę chce pracować i firma pozbędzie się marudera?
SW 2014-07-29 09:16:19
Jak to jest nie wiadomo co, to tego nie podpisuję. Proste! Przecież nikt nikogo nie zmusza, żeby pracował w tej firmie. Poza ty, dobrze jest czytać ze zrozumieniem i wiedzieć, co się podpisuje.
litworowa 2014-07-29 19:50:00
kolego robol2 moze podasz jakie stawki na działalnosci oferuja
blizej Totala czy Baltiku
kiler 2014-07-29 22:00:27
Witam jak wygląda sytuacja z stawka którą oferują ? obecnie pracuje w totalu oni na start dają 25 zika po 3 miechach 30 zika a dalej to już indywidualna walka ale ciężko o jakieś większe siano. Jak wygląda sytuacja w West Energy ?
Pracownik 2014-07-31 17:50:35
Stawki jakie West oferuje:
każdy indywidualnie negocjuje
- start 31,5 zł/h przez pierwsze 3 miesiące
- 80 zł za każdy dzień pobytu na projekcie
- za każdą 10h - 50%
- święta, niedziele 100%
Wydaje mi się że dobra oferta....
litworowa 2014-08-03 20:34:46
możesz jeszcze cos napisac o pracy typowy montaż, wykonczeniowka czy polerowanie szmatą a może przeglądy i serwis?
i gdzie obecnie mają projekty

Pozdrawiam
1
kIER 2014-12-30 02:24:24
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć ogłoszenia wystawiane przez west energy service ? nie stety teraz na gowork.pl tego nie widzę, ale może jest jakieś miesjce gdize mogę to spotkać, pozdrawiam wszystkich i czekam na informajce czy jest jakieś wolne miejsce do pracy. praca komercyjna mnie ineresuje i zebym dobrze zarabia ł
pracownik 2015-01-02 17:38:48
rekrutacja@westenergy.pl
1
pracownik 2015-01-07 17:18:05
W związku ze zmianami w zarządzie, wszystkich zainteresowanych pracą w firmie West Energy Service LTD prosimy o kontakt pod podany adres e-mail:
biuro@westenergyservice.pl
pomocnik 2015-01-07 19:59:38
Proszę nie mylić West Energy Service LTD z West Energy Polska sp. z o.o
pracownik 2015-01-07 20:33:04
Ależ oczywiście, dlatego powtarzam: wszystkich zainteresowanych pracą w firmie WEST ENERGY SERVICE LTD prosimy o kontakt pod podany adres e-mail:
biuro@westenergyservice.pl
pracownik 2015-01-08 20:37:08
nieaktualne
pracownik 2015-01-09 08:20:12
Drogi 'pracowniku', przekazywanie nieprawdziwych informacji w komentarzach jest co najmniej nie na miejscu. Ogłoszenie jest jak najbardziej aktualne.
pracownik 2 2015-01-10 09:40:57
Pracować w WEST ENERGY SERWICE LTD I zarabiać to dwie rőżne sprawy. Za to bajek pana Z. mozna sie nasłuchac więcej niż przez całe dzieciństwo.
1
pracownik 2015-01-10 23:23:10
Nie mam zamiaru kontynuować tej jałowej dyskusji z kimś, kto nie potrafi nawet poprawnie napisać nazwy spółki, której dotyczy ogłoszenie, zwłaszcza w takim miejscu jak to. Zainteresowanych pracą kieruję na podany wyżej adres e-mail, biuro@westenergyservice.pl, a osoby chcące zaszkodzić wizerunkowi firmy prosimy o dalsze nie pogrążanie się.
były pracownik 2015-01-27 09:17:49
Z przykrością muszę ostrzec każdego, kto współpracuje lub zamierza współpracować z tą Firmą. Nowy Dyrektor mimo obietnic nie zapłacił zaległych wynagrodzeń żadnemu pracownikowi z którym rozstał się w ostatnim czasie. Jak zwykle wymyśla kiepskie wymówki aby nie wywiązać się ze swoich obowiązków.
2
również były pracownik 2015-01-27 09:39:17
Widzę, że nie jestem jedyną osobą, z którą Director of the Company się nie rozliczył, jak zwykle szukając pretekstu, tym razem konieczność zweryfikowania naliczonych wynagrodzeń przez biuro rachunkowe. Dziwne, że poprzednio nie było konieczności weryfikowania tego typu należności. No cóż pozdrawiamy Pana Dyrektora, licząc jednak na uregulowanie naszych wynagrodzeń, ponieważ, tak jak słyszeliśmy firma miodem i mlekiem płynie po zmianie zarządu:))
2
pokrzywdzony były pracownik 2015-02-04 17:56:01
A może nowa Pani Prezes Zarządu wpłynie na swojego Pana Dyrektora aby uczciwie prowadził firmę i zapłacił w końcu byłym pracownikom?

Czy tak wygląda uczciwość według Państwa Ż.?

Wkroczyli z impetem w Nowy Rok a wygląda na to że "para poszła w gwizdek"!
1
ten co zostal 2015-02-04 19:57:20
Czytając wasze wpisy cieszę się , że zostałem na budowie. Zawiść jaką pałacie jest żenująca. Dla wszystkich niewtajemniczonych . Firma się podzieliła , a niektórzy pracownicy za cel obrali sobie wylewanie niesłusznych żali na portalu internetowym. A najgorsze jest to , że nie piszą tego ludzie z budowy tylko nakręcani ludzie z biura. Żenada i prostactwo !!!
mediator 2015-02-04 22:00:57
Uważasz się za lepszego bo pracujesz na budowie a nie w biurze? Według Ciebie biurowym nie należą się wypracowane wynagrodzenia? Żenada to jest jedynie to że za wykonaną pracę nie można doprosić się wypłaty. Zostałeś to zapytaj swego uczciwego szefa czy rozliczył się ze wszystkimi. Dzisiaj nie zapłacił im jutro pewnie Tobie. Taki ma styl rządzenia.
1
ja 2015-02-04 22:12:11
Piszesz że żale są niesłuszne - lecę sprawdzić konto! Niespodzianka - wynagrodzenia dalej nie ma :(
1
Stefan Majewski 2015-02-22 22:38:23
Widzę jest super☺
mlody 2015-02-25 10:26:50
Witam , jak sytuacja z wypłatami , czy firma uregulowała zaległe wynagrodzenia ?
Proszę także oinformacje jak wygląda praca w tej firmie . jak często są wyjazdy i na jak długo ? Czy to prawda że czekając na wyjazd firma ''płaci '' 1050 zł ?
I czy są może przyjęcia do pracy ?
Prosze o odpowiedz .
pracownik 2015-02-25 12:13:03
od stycznia zawsze mamy pensje na czas , a o resztę pytaj w biurze
Stefan Majewski 2015-04-02 22:52:11
Od stycznia ludzie siedzą w domu jest bardzo dobrze☺
1
pracownik 2015-04-03 08:49:25
Nie wiem kim jesteś i po co to piszesz , ale proszę idź z kąd przyszedłeś. Nie pracujesz w tej firmie a pierdy opowiadasz. Pomyliłeś portale . Twoi koledzy z gimnazjum to nie tutaj. Tragedia ??
1
Marcin 2015-04-03 09:45:05
Pomyliłeś nas z firmą Viatec. Z tego co wiem to oni siedzą w domu.
arti 2015-04-23 19:59:43
Dużo projektów ma West Energy Service? Szukam konkretnej informacji, jak wygląda sytuacja w firmie. Czy własne projekty posiada a może dalej dostaje tylko zlecenia od SSC. Ktoś może wypowiedzieć się?
Wind 2015-05-12 10:31:57
A Ty komentarz piszesz montując wiatrak czy właśnie siedzisz w domu panie monterze?
kkkk 2015-08-09 22:11:59
tak wlasnie wyglada kultura osobista pracowanika viatec. i wszystko jasne .... po po powaliło goscia !!!
rafal 2015-08-09 22:50:19
czy mi sie wydaje czy to napisał smugus ... ktory jak klamie to mu mowe odbiera ? tzn nonstop.apropo problemow.pozdrowienia od maszynki do golenia z kolobrzegu !!!
Twoj Problem 2015-08-10 15:36:32
głąbie nie myl mnie z tym jąkałą!
ra ra ra ra 2015-08-10 21:21:12
przestan szaflaro,ciagle mi grozic,ze sobie w viacie zycie ułożysz !!!
finland 2015-08-10 21:52:33
teraz we viatecu dostalismy wyplate przed czasem,ale to chyba dlatego ze pewna dobra grupa ludzi odeszla :( . ciekawe jak dlugo bedzie to trwalo ? miesiac moze dwa.pozniej bedzie to samo.na szczescie niedlugo juz mnie tutaj nie bedzie :D
Piotr Żarski 2015-08-11 15:51:48
Dla wszystkich zainteresowanych. Od 01.08.2015 firma West Energy Service nie zatrudnia techników. Od sierpnia 2015 w Świebodzinie został utworzony oddział firmy SSC Baltic Wind. Dyrektor Oddziału Piotr Żarski
sprawiedliwość cie dopadnie 2015-08-11 21:12:27
Panie Piotrze niech Pan nie da się prowokować tej hołocie tylko na takie zagrywki ich stać, myślę iż dotarło wreszcie do nich że ten ich statek a właściwie to łajba już od dawna tonie. Panowie Prezesi czy tak zwany nierząd od siedmiu boleści sięga już dna.
daumian 2015-08-11 23:08:34
teraz góroli wysłali na enercon haha do tych turbin trzeba miec mozg zamiast kawakla pier....styropian
Byk 2015-09-14 08:54:28
Dokładnie tak samo robi Total Wind z siedziba w Koszalinie,a teraz maja problem z pracownikami. Wszystko opiera sie na dzialanosci gospodarczej i aktualna nazwa Viatec robi tak samo. Viatec wspolpracuje na dzien dzisiejszy z TW. Total Wind jako jedyna siedziba w Polsce musisz u nich byc na dzialalnosci, inne oddzialy pracownicy maja kontrakt. Ps. Banda pijaczyn zaczynajac od supervizor i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] placa.
Piotr Żarski 2015-09-28 09:32:50
Jeżeli ktoś szuka pracy zawsze może wysłać e-mail na adres biuro@westenergyservice.pl

Nabór trwa cały rok. Na dzień dzisiejszy potrzebujemy do pracy około 30 osób z naciskiem na elektryków.

(usunięte przez administratora)
Piotr Żarski 2015-10-26 09:11:35
Zapraszam do kontaktu na ww. adres e-mail.

Pozdrawiam,
Piotr
1
Piotr Żarski 2015-11-27 19:31:59
przepraszam ale ze względu na regolamin nie mogę podawać takich informacji. Jest to reklma firmy. Zapraszam na strone westenergyservice.pl tam znajdzie Pan kontakt. Odpowiem na Pana pytania
Piotr Żarski 2015-11-27 19:34:29
Proszę o kontakt przez stronę westenergyservice.pl udzielę Panu odpowiezi
szczęka 2016-05-11 22:07:59
jak widać, nie dla wszystkich.. Wydaje mi się benek, że ludzie co raz więcej wymagają od przyszłego pracodawcy.
Zostaw swoją opinię o West Energy Service - Polska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie West Energy Service