brak logo

Firma usługowo-sprzątająca "ROKA"

Poznań

Opinie o Firma usługowo-sprzątająca "ROKA"

roka 2009-09-25 07:32:47
ta firma nie daj się pani w biurze nigdy nic nie wie a pan koordynator nigdy nie ma czasu na nic poprostu kompletny(usunięte przez moderatora)
1
Agi 2009-11-17 09:33:24
A mi się bardzo dobrze pracowało w firmie Roka. Pracowałam 2 lata. Koordynator zawsze miał czas dla mnie, a pani z biura przemiła. Zarobki małe ale czego można oczekiwać za sprzątanie.
iop 2010-05-12 11:50:13
chyba tu jedna opinia zaprzecza drugiej :)
peter 2011-03-26 10:49:37
Powiem tak pracowałem w ROCE ponad 2lata,w rejonie TP3,nie narzekałem,choć faktycznie w firmie wszyscy mili ale problemów nie potrafią rozwiązywać. Nademną był dobry kierownik ale zero pojęcia na temat radzenia sobie z zarząddzaniem.
Niekture rzeczy musiałem sam załatwiać i można powiedzieć że administratorzy do mnie się zwracali z problemami.
Powiem tak pracował bym dalej u nich ale pozbawili mnie samochodu służbowego i wymagali abym jeżdził własnym. Jako pracownik liniowy nie poszedłem na ten układ i odeszłem z firmy.
mateusz 2011-12-30 15:53:04
Pracowałem tam ponad rok . Jest to(usunięte przez moderatora) firma . Banda (usunięte przez moderatora)i i nic więcej . Jeśli ktoś nie musi iść tam do pracy to zalecam wybić sobie tą firmę z głowy . Ciągle nowe obowiązki a wypłatę jak b mogli to by całą zabrali .(usunięte przez moderatora) Wynagrodzenie to najniższa krajowa . Jak ędziecie potrzebowali zaświadczenia to będziecie musili
opominać sie przez ponad tydzień
2
henia 2013-01-28 16:57:58
firma straszna,pracowników traktują jak zwykłych roboli,bez żadnych praw.z zpchr ma tyle wspólnego co nic,jedynie w nazwie.nie polecam zatrudnienia w tej firmie-jak najdalej od niej!!!
z daleka!! 2013-03-16 11:53:52
Potwierdzam. Ja usłyszałam od jednego z przełożonych, że najlepiej, jakbyśmy myły.. samą wodą! Podłogi urzędów pocztowych, po których codziennie tysiące par butów się przewija!!
tar 2013-04-03 18:10:40
firma (usunięte przez moderatora)niech ja szlak trafi mam nadzieje ze nie beda wygrywac zadnych przetargow bo powinni zniknac z ewidencji istnienia firm
LilliSand 2013-04-07 11:41:28
W firmie pracuje dopiero od 3 miesięcy, ale od początku są problemy. Z regionalnym nie ma kontaktu, wszystko trzeba wysyłać pocztą na swój koszt, umowę przysłali mi z błędami, a na miejscu pracy zawsze brakuje środków i ja wysłuchuję od naczelników poczt pretensji: że za przeproszeniem "śmierdzi" mopem itp. Nadal nie mam ubrania roboczego, a kończy mi się już umowa. Bilety dojazdowe do punktu pocztowego czyli 4,40 zł dziennie muszę pokryć z własnej kieszeni, czyli po miesiącu jakieś 100 zł za dojazd do pracy w "plecy" i nie ma zwrotu w wypłacie.
1
kolejny 2013-04-11 14:51:13
Słowa kojarzące się z Roka: nierozwojowa, stresująca, wyczerpująca.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo niskie.
Atmosfera była przygnębiająca.
Ludzie tam pracujący byli w porządku.
Najbardziej podobało mi się w Roka: możliwość pracy na 1 etat z faktycznym przepracowanym czasem o prawie połowę krótszym.
Najbardziej nie podobało mi się w Roka: brak grafiku.
niunia 2013-04-30 13:50:03
witam pracowałam w tej firmie było super wypłaty wysyłane na czas,odkąd zmienił się dyrektor to poraszka.....ne polecam tej firmy,bo nie jest wypłacalna.........................
niunia 2013-04-30 14:02:58
witam jeszcze raz,firma nie wypłacalna,mało co dyrekcja zmieniła się,ciekawe jak oni by się czuli jakby nie dostali ani grosza.............................ludzie nie dajcie się zrobić w balona..................................(usunięte przez moderatora)
gosc 2013-07-19 06:19:23
pracowałam na Gabrieli Zapolskiej w Urzendzie do puki nie było pani(usunięte przez moderatora) koordynatorki to pracowało sie super a kiedy sie przyjeła pani (usunięte przez moderatora) koordynatorka to jest bardzo zle i sie zle pracuje zwalnia ludzi i dodaje wieksze rejony nie wydaje pracownikom wody a do pracy to przychodzi sobie n
t(usunięte przez moderatora)szkoda mi tylko tych pracowników i pana (usunięte przez moderatora)koordynatora i brygadzistek bo oni som naprawde ludzmi w porządku
Ja 2013-08-30 18:55:31
Niestety takie firmy to najniższa krajowa na cały etat. Tak wszędzie jest
Ona 2013-08-30 19:05:46
Wiecie co czzytałam wasze opinie ale nie zgadzam sie z opiniami wszystkimi pracowałam we Wrocławiu na urzędzie i przesadzacie nie jest złe środki są , a pani (usunięte przez moderatora) jest sporządzić i brygadzistki tez ,zauważyłam ze wpisy robią osoby które złe sprzątają chodzą na zwolnienia albo ciagle na chorobowe Poprostu pracować trzeba a ze mała pensja zgadza sie ale co ma do tego p (usunięte przez moderatora) lub. Brygadzistki . Wiecie co firma roka płaci na czas a jak jest w innych firmach to niektórzy nie dostają całej pensji tylko częściowe , nie narzekajcie i nie oczerniajcie bo to nieładnie ja już dawno nie pracuje być może teraz jest inaczej bo jakaś wiesia rządzi może sie pogorszylo
bunia 2014-01-08 14:29:17
Witam tak czytam te wasze opinie i w całości się zgadzam ja tez pracowałam w tej firmie na szczęście odeszłam (usunięte przez administratora)
dana 2014-01-16 21:24:13
Powiem Wam tak: Spróbujcie popracować w różnych firmach sprzątających i porównajcie wyniki. Gwarantuję,że ocena Wasza będzie bardziej obiektywna. Roka znajdzie się w czołówce. Piszę o tym, bo mam w tym temacie pewne doświadczenia.
zapracowana 33 2014-02-09 14:43:31
witam pracujących w tej firmie jak i byłych pracowników a ja wam powiem tak pracowałam różnych firmach roka nie jest taka zła kasa na czas a że niskie dochody no tak ale z drugiej strony lepsza nisza niż bezrobocie a reszta się bo od niedawna zaczełam tam prace okaże się w praniu dalsze współprace ,a środki jakość kiepska i bardzo małe ilość a kordynator super bardzo za pracownikami i pomocny i w pracy i po ludzka kobieta życzę wszystkim dobrych relacji z kordynatoremi i z firmom roka pozdrawiam i odezwę się jeszcze jak bede mogła napisać więcej .
Nowy 2014-12-17 11:51:17
to ja zaczne nowy watek po tym jak widze ze tutaj wszyscy zaczeli milczec a to juz prawie rok minal. mianowicie interesuja mnie zarobki jakie mozna dostac w tej firmie, mianowicie powiedzcie mi czego sie jeszcze oprocz tego moge spodziewać w roce ? warunki nie sa takie wazne ale wiadomo moga byc najwazniejsze .
jolanta50+ 2015-02-06 19:24:16
a wiecie może czy firma roka zatrudniając osoby nowe do siebie preferuje jakąś określoną grupę wiekową?mam ponad pięćdziesiąt lat i nie wiem czy w takim wielku mam jeszcze na zatrudnienie w takiej dużej korporacji. proszę was pilnie o odpowiedź.ogromnie będę wdzięczna za pomoc. ogólnie to dużo można zarobić u nich i czy dużo jest roboty?
ja 2015-02-14 05:56:39
Nie narzekajcie na zarobki, bo sprzątaczka na pełnym etacie pracuje faktycznie ok. 5 godz. dziennie a zarabia tyle samo ca np. księgowa w oddziale. Pracy jako tzw. pracownik umysłowy nie polecam. Ciągły stres za grosze, kompletny brak szacunku i totalne chamstwo ze strony dyrekcji w Piotrkowie. Wyzysk permanentny!!!
1
bernadeta 2015-03-02 17:59:58
1650 zł za sprzątanie to nie jest tak mało jest ok za 5 godzin dziennie super
xyz 2015-03-06 14:47:34
Może kiedyś było znośnie, teraz to kompletne dno.
2345 2016-06-19 07:01:35
Proszę napisać szczerze i uczciwie jak się pracuje w firmie roka.
bocian 2016-07-17 22:25:47
Pewnie, że zatrudnienie u nich odbyte wiąże się z odpowiednim zdobyciem fachu czy doświadczenia, ale jaka jest wypłata?
Zostaw swoją opinię o Firma usługowo-sprzątająca "ROKA" - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma usługowo-sprzątająca "ROKA"