brak logo

Euroadres Polska

Warszawa

Opinie o Euroadres Polska

topp 2012-11-11 18:58:00
ja tam pracowałam i bylo ok. przede wszystkim dobra kasa i na czas. ja bylam naprawdę bardzo zadowolona
zaskoczony 2013-01-24 11:10:11
osobiście się zastanawiam nad pewnym faktem, a mianowicie :
dziwi mnie, że postępują z ludzmi jak postępują (97%oszukanych klientów ) i jeszce żyją w znaczeniu dosłownym :)
Sars 2013-11-14 14:06:28
Jestem Klientem tej firmy i mam podpisaną z nimi umowę o współpracy. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy bo dzięki tej firmie udało mi się pozyskać nowych Klientów dla swojej firmy. Będę chciała dalej z nimi przedłużyć umowę, bo dzięki temu pomnożyłam zyski w swojej firmie i zdobyłam Prestiżowych Klientów !!!! Polecam z całego serca !
ania 2013-11-14 14:18:07
JESTEM BYŁYM PRACOWNIKIEM TEJ FIRMY. PRACOWAŁAM TAM KRÓTKO ALE I OWOCNIE, NAJWAŻNIEJSZE W TEJ PRACY JEST NASTAWIENIE NA WYNIK FINANSOWY, PRACOWITOŚĆ, SKUTECZNOŚĆ I EFEKTYWNOŚĆ. DA SIĘ TO WSZYSTKO ZREALIZOWAĆ TYLKO TRZEBA BYĆ POZYTYWNIE NASTAWIONYM I WYKONYWAĆ SWOJE OBOWIĄZKI I CELE. DA SIĘ TAM TEŻ ZAROBIĆ KONKRETNE PIENIĄDZE, KTÓRE SĄ UWARUNKOWANE OD PROWIZJI ZA WYKONYWANE UMOWY. UCZCIWA FIRMA, KTÓRA DOCENIA PROFESJONALNYCH SPRZEDAWCÓW A POCZĄTKOWYCH PRZYUCZA DO PRACY SPRZEDAWCY. POLECAM !
POLECAM
ania 2013-11-18 14:43:41
zarabiałam 12 zł/h (jest szansa na wyższą stawkę za godzinę, nawet do 18 zł /h), pracowałam 8 godzin dziennie od 8:00 do 16:00 to łatwo sobie wyliczyć plus 10 % za każdą podpisaną umowę z klientem. Poza tym za odpowiednią ilość podpisanych umów dochodzą bonusy, ale to są informację które uzyskuje się na szkoleniu od swojego kierownika. Szkolenia produktowe odbywają się 5 dni i przygotowują do wykonywania pracy telemarketera.
forest 2013-11-27 00:04:41
(usunięte przez administratora) nikt tam nie pracuje dłużej niż tydzień albo nawet do końca pseudo szkolenia nie dotrwa (usunięte przez administratora)
firm 2013-12-06 10:35:40
Jestem klientem tej firmy i podpisałam umowę z nią około roku temu i jestem bardzo zadowolona. Dzięki reklamie którą wstawia na swojej stronie zdobyłam już kilkunastu nowych Klientów. Ciekawa jestem jak dalej będzie przebiegać współpraca, na razie jest ok.
ania 2013-12-06 11:08:57
Romek, tj 10% od wpłat (wpłaty mogą kształtować się w różnej wysokości zależnej od decyzji Prezesa). Ta kwota wpłat to jest właśnie wymagana wielkość od której dostajesz te 10% prowizji. Reasumując, czyli za osiągnięcie wymaganej wielkości wpłat miesięcznych w wysokości ustalonej przez Prezesa, uzyskasz określony procent prowizji za cały miesiąc pracy.
karola 2013-12-06 11:25:55
Pracowałam w tej firmie euroadres kilka miesięcy. Z zarobków była zadowolona tylko trzeba dużo dzwonić (3 godziny dziennie - norma) do Klientów, jest to typowe Call Center, wiele zdobytych kontaktów z klientami, które nie zawsze kończą się umową, mili współpracownicy i pomocni kierownicy. Nie ma co narzekać, praca jak każda nie należy do najłatwiejszych, ale jak ktoś się stara, jest pracowity, punktualnie przychodzi do pracy to da sobie radę.
jerzy 2013-12-09 11:06:37
osobiście muszę stwierdzić że firma jest solidna bo ja współpracuje z nią od 2 lat i wszystkie produkty/ reklamę którą u nich wystawiam na ich stronie aktualizują mi zgodnie z moja prośbą i zgodnie z moimi ustaleniami, wszystko na czas, dzwonią do mnie z wszelkimi nowościami, informują o zmianach jakie uległy na stronie, o sugerowanych cenach, rabatach czy też aktualizacji na ich stronie której również mogę sam dokonać co jest bardzo wygodne dla mnie. Polecam firmę euroadres.
cyllls 2014-01-09 09:22:11
Jestem klientem tej firmy od dwóch lat. Firma współpracuję od 3 lat na rynku i zatrudnia miłych pracowników, z którymi mam możliwość załatwiania spraw związanych z wykonywaniem reklamy mojej firmy. Jestem z niej bardzo zadowolony ze względu na miłą obsługę, konkurencyjne ceny i szybką realizację przez nich moich nowych pomysłów. W każdej chwili mogę liczyć na pomocną i doradczą dłoń ze strony ludzi w tej firmie.
karola 2014-01-09 09:47:08
mika, w każdej pracy na call center i tu w Euroadres trzeba było wziąć pod uwagę to, że przedmiotem tej działalności jest sprzedaż produktów i realizacja planów sprzedażowych. Oczywiście, ze plany które są nałożone przez przełożonego kierownika należy wyrabiać w określonym czasie. Jeśli je zrobisz dostajesz nagrodę w postaci dodatkowego wynagrodzenia jeśli nie zrobisz dostajesz tylko podstawę wynagrodzenia. Ta firma jest siecią portali o tematyce
branżowej, głównym źródłem kontaktów biznesowych dla menedżerów i właścicieli rozwijających się przedsiębiorstw. Euroadres dzięki doświadczonemu personelowi podejmuje działania na rzecz kreowania pozytywnego wizerunku firm przez działanie promocyjno-reklamowe.
dorka 2014-01-09 14:43:45
Pieniądze podobno szczęścia nie dają a ja tam pracowałam i było super. Na żadnym call center nie było tak rewelacyjnie. Przede wszystkim dobra kasa i na czas, bez żadnych opóźnień w wypłatach. Mam konto mobilne w banku i gdy patrzę sobie w dniu wypłaty to ją mam. Ja byłam z euroadresu naprawdę bardzo zadowolona jak z żadnej dotychczasowej pracy w sprzedaży czy nawet na call center. Wykonując plany miałam dobre wyniki i się realizowałam jak nigdy dotąd.
bzzz 2014-01-10 11:42:43
co wy tu wypisujecie ludzie kochani? Przecież pracujesz i dostajesz za to wynagrodzenie tak jak w każdym call center na sprzedaży tj 12 zł brutto na godzinę. Z tego co wiem na innych call center nie płacą takiej stawki a nawet czasami wypłacają połowę tego co ustalają na początku. Umowa jest wiażąca i wywiązują się z niej. Ta firma jest solidna pod tym względem bo wypłaca zawsze 10 dnia m-ca wynagrodzenie za wypracowany czas. Masz plany do realizacji i w określonym czasie musisz je wykonać bo jeśli nie to nie dostaniesz bonusa. Jest to praca w której trzeba robić wyniki i z tego jesteś rozliczany. Czas pracy 8 godzin dziennie od 8:00 do 16:00 i nie ma spóźniania...
inter 2014-01-10 12:04:28
porównując tę firmą na tle konkurencji o podobnym profilu stwierdzam, że jest ona bardzo konkurencyjna w porównaniu z innymi. Zawsze można z nimi negocjować zarówno cenę, wynegocjować większy rabat, reklamę na stronie wystawiają taką jak chcę, wszystko z nimi wcześniej ustalam i to co przekazuję dokładnie jest realizowane zgodnie z moimi uwagami czy wskazówkami, jeśli w ogóle takie są. Zawsze to co ustalam jest dopięte na ostatni guzik. Wklejając moja reklamę na swojej stronie mam możliwość też samemu dokonywać zmian co jest dla mnie bardzo wygodne w momencie kiedy chcę wystawić swój nowy produkt. To jest dla mnie ok. Bardzo miła i kulturalna obsługa handlowców. Mam u nich na ich stronie internetowej moją reklamę i wiem że dzięki niej poszerzyłem kontakty i wzrosła mi sprzedaż moich produktów.
ewa 2014-01-10 13:54:06
firma euroadres wspiera działaniami reklamowymi proces budowania swojej marki firmy.... jak w każdej dobrej firmie zależy jej bardzo na tym aby była dobrze kojarzona i żeby klienci chcieli do niej wracać i byli zadowoleni z jej usług. Pracowałam kiedyś w niej i wiem, że reklama jest najlepsza aby klienci ja poznali. Skutecznie wykorzystuje ona reklamę np: banery reklamowe, które systematycznie stosowane utrwalają się w umysłach klientów, teoretycznie internauta nie zwraca na reklamę uwagi, ale jednak jest ona bardzo skuteczna i w praktyce podczas zakupu klient sięga po produkt, który skądś już kojarzy i zna. Skuteczne w tej firmie i proponowane klientom są linki i banery a także linki sponsorowane. Każda forma promocji w tej firmie polega na zapoczątkowaniu sytuacji, w której to sami Klienci/internauci wymieniają się między sobą informacjami na temat firmy czy też produktów. Firma dba o dobro klienta i zawiera z nimi współprace wystawiając ich reklamę na swojej stronie internetowej. Polecam tę firmę.
lucjan 2014-01-13 13:07:43
Współpracuję z tą firmą od kilku lat. Mam w tej firmie reklamę własnych produktów które wystawiane są na stronie internetowej www.euroadres. Dzięki ich działalności mam wypromowaną markę oraz produkt mojej firmy. Zdobyłem dzięki niej wiele kontaktów z firmami, kontrahentami. Mam linki sponsorowane w Googlach, które pozyskałem od firmy za dobrą i wieloletnią współpracę. Moc internetu jest ogromna. Gdyby to się nie opłacało, to branża już by nie funkcjonowała. A dzięki reklamie i internetowi moja firma jeszcze funkcjonuje i ma się bardzo dobrze za co chciałbym podziękować firmie euroadres. Mam średnią firmą,jestem zadowolony z klientów, z docieralności która zwiększyła się od czasu kiedy korzystam z euroadresu. Ważna jest tu ocena wiarygodności klienta/kontrahenta, począwszy od sprawdzenia faktu prowadzenia przez niego działalności gospodarczej, poprzez weryfikację proponowanej przez niego oferty, jej ceny przed i po rabacie i monitorowanie wszelkich sygnałów świadczących o występowaniu jakichkolwiek problemów z jej realizacją. Klient który dokonuje zakupu nie obawia się, czy firma istnieje, czy jest prężna, ilu ma klientów i czy jest na rynku od kilkunastu lat i czy faktycznie promocja jest promocją. Klient musi zwrócić uwagę na podstawowe elementy przede wszystkim na ilość sprzedanych usług i na sprawdzenie zgodności cen w ofercie i w oficjalnym cenniku dostępnym zazwyczaj na stronie www firmy. Przy usługach jest wiele elementów decydujących o cenie. Są to m.in. lokalizacja firmy, jakość produktów lub urządzeń wykorzystanych do wykonania usługi, fachowość i profesjonalizm osób wykonujących usługę, prestiż i renoma firmy oraz wiele innych. Jeżeli więc portal zakupowy odpowiednio zweryfikował kontrahenta i jego propozycję promocyjną, powinno to wystarczająco zabezpieczyć klienta.
marta 2014-01-13 13:22:01
Pracowałam w euroadres 6 miesięcy, podobało mi się. Na początku były szkolenia przygotowujące do pracy telemarketera, potem przyuczenie i wysłuchanie kolegów jak dzwonią i robią umowy, potem samemu trzeba było rozpocząć pracę na telefonie i praca z internetem - minimum 3 godziny dziennie z przerwą 45 minutową. Praca call center dająca sporo satysfakcji z możliwością awansu a nawet za dobre wyniki wyższej pensji pod warunkiem ze realizuje się założone plany sprzedażowe. Polecam pracę w tej firmie, dzięki czemu można poszerzyć swoje kontakty z nowymi firmami, klientami, właścicielami firm, poznać różne branże ich zapotrzebowania na produkty i ceny.
jola 2014-01-14 12:55:05
Ostatnio byłam na rozmowie rekrutującej i chciałam się załapać na szkolenie początkowe, ale już zdążyłam, muszę poczekać na przyszły tydzień. No trudno poczekam a może warto???!. Z tego co mi mówiła ta pani to nawet ciekawa praca z klientem polegająca na rozmowie i na dzwonieniu oraz sposobie promowania ich produktów na stronie wwww. Zobaczę jak pójdę i popracuję tam.
log 2014-01-14 23:14:39
oto wpis z innego forum nie dajcie sie nabrać to oszuści!!!"ostatnio miałam wstępna rozmowę w euroadresie ale już sie nie załapałam na szkolenia w tym tygodniu a tak żałuję, że za późno się zgłosiłam. No trudno poczekam do następnego tygodnia. Pani rekrutująca powiedziała że na samym początku są szkolenia na których otrzymuje się skrypt na którym praktycznie wszystko jest napisane jak trzeba rozmawiać z klientem. Proste bardzo jeśli to tak wygląda. Ja jestem bardziej nastawiona na zysk bo chcę tu zarobić jakąś kasę wiec od następnego tygodnia zaczynam. Zależy mi na robieniu wyniku i na nawiązaniu współpracy z miłymi klientami. Ciekawe czy temu podołam ? Promowanie ich produktów, ich firm jest jakąś taką siłą napędową dla budowania ich marki na rynku branżowym i konkurencyjnym. Pójdę to zobaczę a może ktoś mi coś napisze ?
karol 2014-02-04 13:56:12
mam kontakt na bieżąco z pracownikami firmy euroadres ponieważ jestem ich klientem. Nie mogę narzekać na brak uprzejmości i dopieszczania z ich strony :) Ale to dlatego ponieważ w szeregach euroadresu zasiadają pełni wiedzy, długoletniego doświadczenia i odpowiednich kwalifikacji ludzie, dzięki którym sieć reklamy w Polsce biorąc pod uwagę mój zasięg rozwija się na naprawdę na wysokim poziomie. Posiadaja oni dobrą i skuteczną witrynę, mają szerokie zaplecze sprzedażowe, ogromne możliwości. Dlatego współpracuję z nimi już długo. Pomagają mi, doradzają, projektują reklamy aby moje produkty były atrakcyjne dla zainteresowanych jednym słowem wykorzystują najlepsze z możliwych rozwiązania. Oni wiedzą jak stworzyć skuteczną reklamę dla samych zainteresowanych. W stosunku do mnie jako ich Klienta podchodzą indywidualnie, wykorzystując najnowsze trendy i znajomości produktów sieci. Mają naprawdę przemiły personel, panie wręcz urocze :)
ala 2014-03-03 12:59:19
Tej firmie nawet te komentarze nie pomoga))) pozdro dla pismakow z euro...
4
PAULA2685 2014-03-27 20:55:28
wiecie co mój mąż nie ma już 6-7 lat firmy którą założył. Ona już po prostu nie istnieje a nadal w internecie widnieje jako firma i tylko ciągle dostaje telefony z jakimiś ofertami.... porażka nie powinni wyświetlać danych nie istniejącej już dawno firmy!!!!!!!!!!!!!
bik 2014-07-10 18:19:11
Euroadres = Polandwin.com= Ksiazka-Telefoniczna.com to ta sama firma ktora robi ludzi w konia a pracownikow traktuje jak (usunięte przez administratora) UWAGA
Firmy placa a uslug nie wykonuja, jak dzwonia po kase za kolejne raty wmawiaja ze jest ok wykonane zamowienie
FAIL 2014-08-08 13:30:37
( usunięte przez administratora )prawda, zwolnili właśnie ponad 20 osób
2
jagoda 2014-09-25 11:08:00
oj tak masz racje
marta 2014-10-06 23:31:51
ta firma to jeden wielki żart. miałam nieprzyjemność pracować tam na przełomie lipca i sierpnia. o ile za lipiec po kilku(nastu?!) przypomnieniach,telefonach, wizytach wreszcie wypłacili pensję (z 2 tyg opóźnieniem), tak za sierpień 'cudowna' pani księgowa powiedziała, że nie mamy co liczyć. w taki sposób właśnie oszukują pracowników. dodam, że to my wszyscy złożyliśmy wypowiedzenie, więc wynagrodzenie nam się należało. teraz działają pod nazwą książka-telefoniczna.com wystrzegać się ich jak ognia, oszuści to mało powiedziane ;/
Andzia 2014-10-26 18:19:40
Pracowałam w tej firmie jeszcze siedzibe miała w orco, wtedy Jeszcze było całkiem znośnie, po odejściu pani dyrektor wszytko się posypalo, była to jedna osoba, która do sprzedaży była bardzo dobrze Przygotowana merytorycznie. W firmie była bardzo duża rotacja, co tydzień na szkolenie przychodziło ponad 10 nowych osób. Ja byłam zatrudniona na umowę o pracę 2tys podstawy + premia w Zależności od wysokości obrotu min było chyba 3% a max 18% prawie przy każdej rozmowie były odgrywane "scenki" szkoleń nie bylo- tylko pierwsze przed Rozpoczęciem pracy, kierowniczki to dziewczyny w wieku max 25lat widywane były z prezesem w dwuznacznych sytuacjach. Po moim 3 Miesięcznym zwolnieniu i powrocie do pracy zostałam juz inna panią dyrektor a z sprzedawców może z 5osob które znałam...
max 2014-11-19 20:04:59
Pracowalam tam pare miesiecy. Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Sama sie zwolnilam i mija juz drugi miesiac jak mi wyplacaja zalegla pensje w ratach. Jak sobie policzylam to potrwa to jeszcze z dwa miesiace. Firma nie ma kasy zeby sie normalnie rozliczac nikt u nich nie chce pracowac. Ja ostrzegam przed tym bagnem. Do tej firmy wracaja tylko byli pracownicy ktorzy zostali wywaleni lub sami kiedys odeszli i pewnie licza na lepsze warunki. To sie przelicza. Teraz jest tyle mozliwosc na zarobienie niezlej kasy bez wciskania bezsensownych reklam.
Marcin 2014-12-08 15:08:19
Kilka słów o firmie. Jeśli pracowników traktuje się podobnie jak traktuje się potencjalnych partnerów biznesowych to nie wróżę ani firmie ani potencjalnym pracownikom sukcesów.
Postępujcie Państwo tak dalej, z korzyścią dla Waszej konkurencji. Życzę wysokich standardów obsługi klientów.
max 2014-12-21 15:33:54
TA FIRMA NIE PŁACI PRACOWNIKOM. TO JEST FIRMA KTÓRA WYZYSKUJE I NIE SZANUJE PRACOWNIKA. JA NADAL CZEKAM NA MOJA ZALEGŁA PENSJĘ.JESTEM CIEKAWA ILE JESZCZE POCZEKAM.
AAA 2015-04-02 11:14:35
To ta sama firma co eurotele ,euroadres,polandwin,ksiazaktelefoniczna i teraz navydeal czy jakos tak masakra nie placa i zmieniaja ciagle nazwy ogromna ilosc spraw w sadzie RADZE UWAZAC NA TYCH OSZUSTOW
A 2015-04-10 13:03:41
Co chwila zmieniają nazwy bo ludzie przed pójsciem na rozmowe czytaja opinie o firmie i myślą że nowa nazwa zatrze złą opinie.Tak to ta sama firma ten sam właściciel to samo DNO!!
chcący się zatrudnić 2015-08-03 19:01:48
A teraz ta firma jest pod nazwą navideals. Nadal są tacy nie wypłacalni?
Pole nie może być puste 2015-09-10 17:36:55
bingo firma Navideals ogłosiła upadłość, a Ty nazywasz tę firmę "dobrą" - gratulujemy i przestań kłamać. Prawda jest taka, że oni firmy nie potrafią prowadzić i stąd zmiany nazw.
4
Kika 2015-09-15 10:21:06
Czyli co, nic tam już nie działa, biuro puste? Zaległa kasa nie do odzyskania?
f6pp 2015-09-23 20:34:03
Ten odważny koleś, który wszystko przekazywał przez Panią K., ponieważ sam się bał, zwiał bez echa, więc jak chcesz kasę odzyskać?
Marek 2015-10-19 07:02:39
Z komentarzy jasno wynika, że pracodawcy tej firmy są oszustami (skoro im nie zapłacił, prawda?). Gdybyś miał trochę więcej chęci, wystarczy o tym poszperać w internecie. Dopiero się zdziwisz ile mają negatywnych opinii.
3
Marek 2015-11-04 08:44:50
@Daniel, ludzie nie tylko się zatrudniają, ale też ryzykują, bo chcą pracować. Nawet najgorsze firmy na świecie kogoś zatrudniają. Tylko pytanie ile tych najgorszych firm jest wstanie zatrzymać swoich pracowników na dłużej niż kilka dni. Właśnie ten problem miała ta firma.
112td 2015-12-17 12:49:28
zostałem oszukany i okradziony przez tę firmę
qwert 2016-02-04 13:17:10
UWAGA! Teraz ci sami wlasciciele oszukuja na kartakart.pl !! Biuro na sabały 58, uważajcie!
5
kamila 2016-07-06 10:05:20
ja byłam tam i pracowałam z nimi przez jakiś czas i zajmowałam się sprzedazą karta kart i nie miałam pojecia o tym, ze ta firma ma jakies inne nazwy, decydowałam się jednak na prace w innej branzy bo sprzedaz to nie moja bajka, ale nie zauwazylam zadnych skrzywień o których piszecie normalna firma, działa pozyskuje klientow i tyle
4
PL 2016-07-06 13:18:13
nie ma innych nazw tylko posluguje sie nazwą produktu Kartakart żeby łatwiej zapamiętać
a nazwa firmy to Horecards polska
PL 2016-07-06 13:18:37
nie ma innych nazw tylko posluguje sie nazwą produktu Kartakart żeby łatwiej zapamiętać
a nazwa firmy to Horecards polska
kamila 2016-07-06 15:56:13
no najdeal o którym tu ktoś wspomniał, dla mnie nie miało to znaczenia czy firma wczesniej nazywała się tak czy inaczej bo pracowało mi się tam ok i z tego co wiem inni też nie narzekali dlatego dziwię się niektórym komentarzom
1
Nick 2016-07-11 08:59:03
Biedna kamila i biedny adas, no proszę. Jak to możliwe, że ludzie się tak negatywnie wypowiadają, a wy nic o tym nie wiecie? Nagle kamili komentarze zdobyły cztery plusiki, ludzie tak się zachwycają tą firmą, że aż przybiegli plusować, żeby bronić jej dobre imię. Nawet "przypadkiem" wyczuli, kiedy kamila napisze komentarz. Nabierajcie ludzi dalej.
Nick 2016-07-11 10:02:01
basia, żeby kryć tego typu firmy - tak robią osoby, które nisko się cenią.
Oklo 2016-08-15 14:42:36
Nie polecam tem firmy, sam gorzko przekonałem się jak w niej jest. Osoby, które próbują się popisać pozytywnymi komentarzami, to pracownicy tej firmy, którzy za wszelką cenę chcą ukryć jej negatywny wizerunek. Nie dajcie się nabrać.
1
Oklo 2016-08-19 09:53:14
@gvjo, poczytaj wyżej komentarze, a jak Ci mało, poczytaj na innych portalach. Bronienie się wam nic nie da, ludzie często uciekali już po jednym dniu. To znaczy, że negatywne komentarze działają, a wejście do waszego budynku, atmosfera i krzywe spojrzenie zniechęcało ich po przekroczeniu progu drzwi. Nawet sami to potwierdziliście. W 2014 roku wyszedłem sobie na przerwę i przypadkiem usłyszałem głośną rozmowę w stylu: nikt nie chce u nas pracować, częste przeklinanie i obrażanie ludzi. Typowe zachowanie oszusta, który wywyższa się najwyżej chamstwem. Do tego nie płaci w terminie lub w ogóle. Wyżej można przeczytać (przyznaję się, nie wiedziałem o tym), że firma ogłosiła pseudo bankructwo. Typowa zagrywka nieuczciwych firm, wywalić pracowników i nie zapłacić.

@maja, marna prowokacja, wiadomo kogo. Nie trudno się domyślić.
8
ihji 2016-08-19 13:21:54
@ Oklo co do tego "pseudo bankructwa" - czy jest to pewna, sprawdzona informacja? poza tym czemu uważam że to prowokacja tej maji? musisz sobie uświadomić, że każdy ma prawo mieć własne zdanie ......
Zostaw swoją opinię o Euroadres Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euroadres Polska