brak logo

Biuro Nieruchomości Madera

Łódź

Opinie o Biuro Nieruchomości Madera

NienawidzeMadery 2012-04-24 06:30:01
średnia długość utrzymania się pracownika 3-4 miesiące, później wyrzucenie z hukiem.( usunięte przez administratora ) Z poznanych przeze mnie osob nikt nie pracowal dluzej niz pol roku.
Iwona 2012-07-23 14:14:20
Sprzedałam swoje mieszkanie jak i kupiłam nowe za pośrednictwem biura Madera. Nie rozumiem wcześniejszych opinii, gdyż u mnie przebiegło wszystko bezproblemowo. Sprawa była trochę skomplikowana przez sprzedających mieszkających poza Polską i sprawy związane ze spadkiem, ale miła Pani z biura wszystko sprawdziła i załatwiła. Tak więc ja zastrzeżeń nie mam i polecam !
MARGO 2012-07-27 23:33:24
Nie zgadzam się z negatywną opinią pseudo klientów. Ja zakupiłam mieszkanie dzięki biurze Madera i jestem bardzo zadowolona, pełny profesjonalizm, wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo mimo zagmatwanej sytuacji lokalowej. Personel bardzo miły z dużą wiedzą . Szczerze polecam, czego nie mogę powiedzieć o dużych SIECIÓWKACH gdzie pobierają duże prowizje lub wliczają w cenę mieszkania i nas klientów oszukują że niby nie płacimy prowizji. Tutaj jest wszystko jasne od początku -Jestem ogólnie zadowolona
1
Jacek 2012-08-29 15:33:32
Witam serdecznie,
Miałem przyjemność skorzystać z usług biura Madera w sierpniu bieżącego roku. Biuro pośredniczyło przy sprzedaży mojego mieszkania. Transakcja przebiegła bezproblemowo, obsługa była miła i bardzo kompetentna. Jeżeli w przyszłości będę potrzebował skorzystać z pomocy pośrednika nieruchomości to na pewno będzie to ktoś z tego właśnie biura.
grześ 2012-10-04 17:10:42
biuro cud -miód ,dziewczyny miłe sympatyczne ,znają się na rzeczy
Dałem im swoje mieszkanie do sprzedaży ,zawsze punktualne ,uśmiechnięte .Poszło super .Dziękuję .
Dominik 2012-11-15 15:39:43
Kupowałem w tym roku w maju mieszkanie w Łodzi i muszę powiedzieć że miałem kontakt z wieloma biurami nieruchomości z czego Biuro Madera wypadło najlepiej.Troszczą się o klienta, personel miły i cierpliwy obejrzeliśmy w sumie z tym biurem najwięcej mieszkań i za pośrednictwem tego właśnie biura zakupiliśmy nasze mieszkanie. Jesteśmy zadowoleni mają wiele ofert i atrakcyjne ceny mieszkań. Wielokrotnie cena mieszkania w ich ofercie jest niższa, niż w innym biurze gdzie jest ukryta prowizja. Gorąco polecam
??? 2012-11-17 08:54:25
Klient piszący, że cieszy się , że prowizje zapłacił, a nie,że jest ukryta? Przyjżyjcie się Państwo pozytywnym opiniom, one sa ewidentnie pisane przez pracownika biuram, kogos z wewnątrz, by przykryc te negatywne od których lawiny sie zaczeło forum. Taka juz nasza polska mentalnosc, z jak cos zlego to trzeba koniecznie powiedziec, ze jest zle, ale z pozytywna opinia nikt by fimy w necie nie szukal:)
Obiektywna 2012-11-28 14:22:57
Naprawdę nie rozumiem negatywnych opinii na temat biura madera. Przecież nikt nie zmusza do pracowania w biurze ani kupowania przez biuro. Zawsze można wybrać inne i normalnie rozmawiać. Jak się coś nie podoba to ustalać. Pracują tutaj ludzie mili i rzetelni. Wszystko można z nimi załatwić i ustalić. Bardzo chętnie pomagają w sytuacjach kryzysowych. Negatywne opinie to chyba konkurencja, która nie umie sobie poradzić na trudnym rynku nieruchomości.
A&M 2013-01-07 12:25:25
Nie polecam, szczegółow oszczędzę
Michał 2013-04-19 12:53:13
Ja mogę szczerze polecić to biuro, kupowałem u nich mieszkanie i jeżeli chodzi i obsługę nie mogę nic zarzucić.Możliwe że jeszcze do nich wrócę i na pewno, będę polecać znajomym to biuro.
1
Niezadowolona 2013-05-13 15:02:11
Odradzam!!!!!
Marian 2013-09-21 08:42:37
A ja POLECAM ;)
Paulina 2013-11-28 20:40:12
Ja również mogę śmiało polecić to biuro
ewja 2015-01-12 14:33:07
Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną i w związku z tym prosze o pomoc, bo od rozmowy rekrutacyjnej zależy nie tylko przyjęcie do pracy, lecz także warunki, jakie uzyskam lub wynegocjuje.Dlatego napiszcie jak to wygląda w tej firmie. Napiszcie też jakich zarobków mam się spodziewać, aby przygotować się do negocjacji...dziekuje.
Vrescii 2015-03-26 01:50:44
Biuro "Madera" to z profesjonalna firma, która zajmuje się nieruchomościami. W okręgu łódzkim istnieje od 2009 roku. Zajmują się zarówno sprzedażą nieruchomości jak i ich wynajmem. Doradzą także w sprawie kredytów i w sprawach prawnych. Jak na nieduży staż na rynku to firma dosyć obrze funkcjonuje. Myślicie że warto się u nich zatrudnić ?
plk 2016-05-19 21:25:35
maniek, raczej nie - przede wszystkim praca polega na aktywnym uczestniczeniu z klientem w wyborze nieruchomości. Z tego co mi wiadomo nie ma stałych godzin pracy, ale jest to praca raczej " na telefon"
Zostaw swoją opinię o Biuro Nieruchomości Madera - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Nieruchomości Madera