brak logo

energy minerals

Skarżysko-Kamienna

Opinie o energy minerals

zzz 2012-01-26 17:30:57
wszystko prawda
2
niko 2012-01-28 15:20:45
to jest nie prawda co pisza wszedzie w zimie jest kicha na patelni ja zle jest to czemu w sezonie pracowali sciemniacze bo zarabiali po 3500tysiaca to sie zgadzalo a teras jak wzieli po dwa tysiace to malo i pisza pierdoly tak w zimie jest w kazdej firmie kiepskie zarobki
1
EM 2012-01-30 12:25:52
Małe sprostowanie, 3 osoby zostały zwolnione za wyniki a jedna sama się zwolniła nie informując właściciela. Zwolnienia były spowodowanie waleniem w [usunięte przez moderatora] kiedy mieli płatne na godziny.. 12,50 to stawka za kółko 15 km samochód ważony 1 raz na kopalni Panowie robili w ciągu 8 godzin 5 kółek..porażka - resztę przestali lub robili sobie dobrze ale to jest w tej chwili sprawdzane na GPS
Cała prawda 2012-03-01 13:05:28
Ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od tej firmy jak najdalej tam jest moze z dwóch trzech pupili kierownika kturzy liza dupe i dobrze zarabiaja a reszte ludzi traktuje sie jak smaciazy trzymajcie sie jak najdalej od tej firmy kometarze usówaja bo nie ma tam kto jezdzic tylko desperaci tam jezdza i tacy co leca na nowe to znaczy w miare nowe auta bo tak naprawde po tych budowach to to sa juz złomy nie auta ta firma to jest taka porazka ze nawet tego sobie nie wyobrazacie nawet młodych kierowcvów przyjmuja juz bo nie ma tam kto jezdzic po pierwsze a po drugie kierowca ktury sie szanuje nie pujdzie jezdzic do takiego kołchozu, za dniówke 70 czy 80 zł na magnesie jeszcze i do tego wspulpracowac z takim kierownikiem jak tam jest ktury nie umie nic za planowac ani nic ani dac zarobic huj pcha tylko w swoja kieszen i robi same wały
normalnie poracha a i co najwazniejsze nie umie odruznic chlopa od baby i macius z grosaru mu robi loda taki jak kierownik taka firma dziady i tyle!!!!
Kierownik 2012-03-01 23:44:48
To chyba ty nie umiesz od różnić chłopaka od dziewczyny a ja wiem kim jesteś piszesz takie opinie na temat firmy Energyminerals .Bo to jesteś jeden z tych kierowców których zwolniłem za to że nie chcieli nic robić a brać pieniądze przypomnijcie sobie lepiej ten dzień w który rozmawialiście o pracy uważacie się nie wiadomo za jakich kierowców a jesteście gówniarze którzy nie maja pojęcia o jezdzie nadajecie się do jazdy rowerami a nie ciężarówkami bo poważni kierowcy dobrzy nie wypisują takich rzeczy na firmę w której pracowali a wy za to co Firma dla was zrobiła takie rzeczy wypisujecie to się w głowie nie mieści .Jak chcecie to podam wasze nazwiska i imiona na forum i inne firmy się przekonają jakimi jesteście kierowcami jakimi jesteście kierowcami.Z poważaniem kierownik transportu firmy Energyminerals!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kierowca666 2012-03-02 19:50:02
Witam jestem kierowca ktory kiedys miał cos wspolnego z ta firma i powiem szczerze to co jest napisane to prawda na temat kierownika przede wszystkim on wykorzystuje kierowcow nie zalezy mu na nich twierdzi ze jak pojda przyjda inni kierowcy sa u niego zerem jezdza na łysych oponach bo jemu nie chce sie załatwic nowych, czeka tylko na okazje zeby cos ukrasc z budowy badz załatwic na lewo asfalt i dobrze zarobic. Kierowcy pija robia co nocne imprezy razem z kierownikiem a pozniej jezdza (z pewnoscia w ciagu paru godzin promile nie znikna?) Zastanawiam sie gdzie własciciel ma oczy i czemu pozwala mu tak szachowac ludzmi i psuc opinie firmy bo to głównie na niego sie skarza kierowcy. wystarczy ze wasciciel porozmawia z kierowcami a na pewno ktorys powie prawde co kierownik haha wyprawia....
gość 2012-03-15 17:24:45
Naucz się najpierw pisać Panie mb1977, a potem wypowiadaj się na forum publicznym. A tak na marginiesie, wszystko co piszą o firmie
EM to prawda...nie szanują dobrych pracowników, wręcz przeciwnie, robią
wszystko żeby sami się zwalniali.Zatrudniają młodych, niedoświdczonych kierowców....hehe...na dobre to raczej firmie nie wyjdzie !!! Gratuluję pomysłu Panie Prezesie!!!

Łysy 2012-11-07 16:45:04
koledzy powie ktoś jak jest w tej firmie czy sa wyplacalni bo chce sie tam zatrudnic
driver 2013-01-11 13:44:54
Pieniądze nieciekawe ale wypłacalni w 100%.
Na tematy poruszane się nie wypowiadam.
To jak z byłą żoną.....
Jak ci się nie podobała to po co z nią siedziałeś :-)))
Szerokości...
stary 2013-03-28 08:52:59
Panowie nie mam nic do czynienia z transpotrem i nie znam tej firmy ale to co wypisujecie na forum to żal d..pe ściska, najlepiej to nie mieć kierownika i bata nad sobą, pracować na godzinę nie na akord, z każdej dniówki ,,zaoszczędzić'' karnister paliwa i ciągle narzekać że jest żle. Jest wolny rynek każdy kierowca jak uważa sie za fachowca i takiego pokrzywdzonego może zakupić czy pobrać w komis auto pod zastaw poszukać pracy i pracować na swój rachunek i wtedy zmieni poglądy. Niezadowolonym polecam ,,WTÓRPOL'' , bo ta firma jest chyba Skarżyska i tam się ,,wyśpicie''.
aneks 2014-12-31 17:59:07
Co to niby za przypadki, że rece same opadaja? Pytam bowiem nie pracuje w energy minerals, to i nie mam pojęcia co sie dzieje wewnątrz firmy. Z zewnątrz wygladaja mi na całkiem dobra firme, ale czy to aby nie tylko pozory? Jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa z kierownikiem? Miły człowiek, czy nie bardzo?
arni 2015-03-10 11:07:10
Wiesz, ciężko powiedzieć pewnie czy to pozory czy nie, Aneks, nalejepiej byłoby przekonać się na własnej skórze jak tam jest. Energy minerals organizuje dostawy wysokiej jakości kruszyw, piszą że mogą się dostosować do klienta i jego oczekiwań, więc są pewnie bardzo elastyczni. swoją drogą sam myślę czy by nie spróbować
szybki 2015-03-30 05:23:49
Spróbować zawsze można, w szczególności jeśli jest się bezrobotnym tak jak ja. Długo szukałem czegoś konkretnego i wydaje mi się że Energy Minerals jest tym na co czekałem. Posiadają ciekawą ofertę pracy na stanowisko Kierowca. Ciekaw jestem czy będzie duża konkurencja i ile osób może startować na jedno miejsce. Wiecie może coś w tej sprawie ?
Don jon 2016-04-16 07:35:56
Od kwietnia wprowadzony nowy system płacy 6 e za godzinę jazdy załadunki i rozładunki za darmo auta to już sam szrot ledwo jeżdżą a wymagania straszne
były 2016-04-17 16:46:07
witam, chciałem wszystkich ostrzec przed tymi oszustami, pracowałem tam jakiś czas temu na raciborzu za 50zl dziennie za ok 15 godzin pracy, nie licząc remontów po godzinach np, wymiana kół oczywiście na stare używane bo nowych nie kupowali, stanowczo odradzam, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za miske ryżu, pozdrawiam darmozjada Tomasz P. absolwenta szkoły nr4 przy ulicy żurawiej
były 2016-05-29 19:14:16
buki, ponieważ łudziłem się nadzieją na poprawę, tak jak cały czas mi wmawiali, np: -"sezon dopiero się zaczyna...", -"w przyszłym miesiącu planujemy podwyżki..." itp. itd. nigdy nie chcieli rozmawiać na temat pieniędzy, zawsze słyszałem " jakoś się dogadamy, proszę się nie martwić..." oraz "ile kursów Pan zrobił i dlaczego tak mało...". mi udało się od nich uwolnić a wszystkich ostrzegam, pozdrawiam
2
Józef 2016-08-07 14:53:30
Witam wszystkich obecnych i byłych pracowników Energy, mam pytanie, co dzieje się teraz z byłym dyrektorem Tomaszem P? Ostatnio był widziany jako kierowca u nich na zagranicy? Czy ktoś coś wie? z góry dziękuje i pozdrawiam
xxx 2016-08-28 12:58:55
Witam panowie. Możecie mi powiedzieć coś na temat tej firmy a dokładnie na temat jazdy w tym Raciborzu ?? Od pewnego czasu myślę nad przyjęciem się do tej firmy na "patelnie" oczywiście dzwoniłem tam i ciągle przyjęcia są. Jakie tam są zarobki bo z rozmowy wynikło że od 200 do 300 zł za dzień czy to jest tylko gadka czy jest w tym coś prawdy.
kierowca 2016-08-28 13:11:28
możesz napisać co się dzieje w tym Raciborzu ?? przez telefon dostałem informacje o zarobkach w granicach 200-300 zł za dzień czy jest w tym coś prawdy ??
DS 2016-09-03 23:20:11
Ostatnio to pojawily się oferty chociażby na okręgowych menedżerów sprzedaży. Oprócz podstawy doliczają jeszcze odpowiednie prowizje, to rzeczywiście mogą z tego wyjść dość wysokie zarobki teraz. Pewnie i wypłata jest jeszcze terminowa, czyż nie? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o energy minerals - Skarżysko-Kamienna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie energy minerals