brak logo

MAG-POL

Piastów

Opinie o MAG-POL

dak 2009-09-15 17:19:19
a jak ta firma wogule pracujei ile oni mają na obiekcie KAUFLAND
wojtas 2010-02-09 13:00:33
właśnie chciałem przyjść tam do pracy ale znalazłem tą opinię i teraz mam poważne wątpliwości. Jeśli jest tak jak mówisz to porażka. Myślałem że mam do czynienia z POWAŻNĄ firmą!!!!.A do tego nabrałem wątpliwośći bo zmienia strony z ofertami!!!.
basia 2010-03-04 21:50:41
Zgadzam się z tymi opiniami ale w końcu przyjdzie kryska na matyska
ostrzeżony 2010-07-27 14:11:18
Dzięki za te opinie..... Właśnie miałem odpowiedzieć na ich ofertę pracy.
I wszystko jasne....
xxx 2010-08-20 14:57:56
A ta firma to ochroniarska czy też jakiś inny badziew na który narzekacie ? bo już się pogubiłem .
bruneta 2010-08-28 22:45:54
Uff.Dzięki ludziska za te wpisy na forum,bo już miałam tam wysłać cv,na szczęście w porę zobaczyłam te negatywne wypowiedzi.Obecnie ta firma szuka pracowników na portalu (usunięte przez administratora) .Powodzenia Wam (na forum) życzę w dalszych poszukiwaniach pracy
pracuś 2010-11-07 18:46:18
O którą właściwie firmę chodzi? Szkoda, że skoro odnosisz się personalnie do osoby, sam nie przedstawiasz się z nazwiska. Należy przypuszczać, że gościu miał podstawy do takiego działania. Niestety, postawa roszczeniowa nadal mocno jest zakorzeniona w naszym społeczeństwie i niektórzy nadal kultywują stanowisko "czy się stoi, czy się leży... kasa i tak się należy". Jak na razie szerzy się grono partaczy, którzy chcieliby zarabiać za swoje nieudacznictwo! Ludzie weźcie się wreszcie do rzetelnej pracy!
pracownik 2011-03-01 21:11:50
Panie Pracuś z całym szacunkiem czy też byś tak pisał jakby wypłata twoich pieniążków przedłużała się w nieskończoność????????? ja swoją wypłatą kredytowałem pracodawcę pewnie spytasz jakie opóźnienie -nie 1-2 dni tylko 2-3 miesiące dochodzi do tego że pracujesz za darmo z nadzieją że w końcu doczekasz się całego wynagrodzenia boisz się odejść bo wiesz że nie odzyskasz tych pieniędzy- dlaczego bo pracujesz bez umowy!!!!!!!!!!!!!!!
xxxxxxx 2012-04-12 15:04:16
panowie ja tak samo pracowałęm kilka miesiecy w tej firmie za kazdym razem wypłata sie spuznia pare dni w tamtym mięsiacu czekałem 19 dni w tym tak samo jak dzwonie do szefuw to nie odbieraja rzadnei odpowiedzi nie ma juz nerwy siadaja jak tyle dni pod rzad sie sprawdza wypłate najgorsze ze aby sie słyszy ze jutro bedzie ciagle nic innego nie polecam absolutnie tam pracowac
kinga 2014-05-30 18:52:38
cisza czasem oznacza, że wszystko jest spoko i nie ma na co narzekać :P mam racje, ktoś jest w temacie i może napisać?
piki 2014-12-08 17:10:58
Czy chodzi o MAGPOL- bezpośredni importer samochodów ciężarowych, ciągników siodłowych , naczep oraz innych pojazdów?? Co sie dzieje ze brak jest komentarzy?? Jak funkcjonuje firma i czy mozliwe jest jakies nowe przyjecie w najblizszym czasie do pracy?? Nie wiem do konca czy o ta firme chodzi o ktorej ja mysle....
jacek 2015-02-25 13:59:49
no własnie ja sam teraz sie zastnawiam czy by nie podjąc pracy w jakiejś firmie większej tego typu, bo interesuje sie tutaj ciągnikami sidłowymi i generanie cała ich konstrukcją, wiec to chyba byłaby firma dla mnie tak naprawde. Czekam jeszcze na jakieś swiże komentarze odnośnie pracy u nich bezpośrednio.
maryśka 2015-03-23 18:52:23
może was to zdziwi kochani forumowicze ale ja również jestem pasjonatką tego typu sprzętu i pojazdów co Jacek, czy w takim razie powinnam pójść do pracy do MAG-POL proszę napiszcie. to moja nogromna pasja ale bardzo się boję że firma zabije we mnie pasję i moje hobby stanie się zarobkową rutyną, pozdrówka
party 2016-05-11 23:15:05
Ale dobrze, że atmosfera normalnie dopisuje kadrze.
Zostaw swoją opinię o MAG-POL - Piastów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAG-POL