Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RONAL POLSKA SP ZOO

Pracowałeś w firmie RONAL POLSKA SP ZOO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-07 15:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Słowa kojarzące się z tą firmą to (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):STRESUJACA
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... SŁABA.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ...SWIRY .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?1500
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ...NIC .;
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ...WSZYSTKO UCINANIE PIENIEDZY ZA CO KOLWIEK .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-04 17:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam już 3 lata i niemoge powiedziec nic zlego o Ronalu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-18 22:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sadystyczne normy
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2010-11-17 19:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam byłem 30 minut,
zrezygnowany i ze współczuciem patrzyłem jak koleś ok. 50lat dźwiga felgę żeby wyrobić normę(z kroplami potu na czole).

To jest nieludzkie.
zdjecie uzytkownika
M - 2012-08-23 08:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z rozmow z ludzmi z Jelcza to tam jest raj na ziemi, zadnych problemow, zadnych podwyzek po prostu super....a i zwiazku zawodowego tez nie maja, bo tak jest super
zdjecie uzytkownika
olo - 2012-12-18 21:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Porażka. Podobno "majstrem" na odlewni jest prostak po podstawówce. Po 10 latach pracy na niczym się nie zna tylko udowadnia codziennie swoją indolencję . Zwykły żul co logicznie po polsku dwóch zdań nie potrafi złożyć . Idiota , kierujący taką grupą ludzi - mamy 21 wiek Co to jest?
zdjecie uzytkownika
M - 2013-02-19 09:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamiast lamentowac zorganizujcie sie w zwiazek zawodowy, prawnie chronieni, mozecie rozwiazywac wszystkie problemy w miejscu pracy, skoro i tak nie macie nic do stracenia to czemu nie sprobjecie zmienic czegos w pracy? pogadajcie ze soba i zacznijcie dzialac, na strefie sa chlopaki z Toyoty to wam pomoga i podpowiedza jak zorgaznizwoac zwiazek bezpiecznie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-19 15:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w RONAL POLSKA? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV? Na maila, czy może osobiście? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem? Z góry dzięki za info ;)
zdjecie uzytkownika
EBEŚ - 2013-07-21 15:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W RONALU NIE BYŁOBY ZLE GDYBY KRETYNI PO PODSTAWÓWCE NIE ZAJMOWALI STANOWISK KIEROWNICZYCH!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 11:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ebeś a jakie trzeba mieć wykształcenie aby zająć najniższe stanowisko w firmie RONAL POLSKA SP.z.o.o?
zdjecie uzytkownika
karuzo - 2013-07-25 00:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowałem na odlewni 6 lat od 2001 do 2007roku zaczynałem pracę jako zwykły operator po jakims czasie byłem pomocnikiem,ustawiaczem i coś tam jeszcze w tamtym okresie nie zarabiałem wiele a pot leciał po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak cholera zły zawsze byłem że inne działy takie jak obróbka ,lakiernia czy pakowalnia mają lżejszą robotę a zarabiali znacznie więcej niż chłopaki na odlewni którym zresztą wielki szacun bo naprawde robią kawał dobrej i ciężkiej roboty a po dziś pracują tam moi znajomi i jestem pewien że pamietają starego Karuzo i myślę że jak bym wrucił do kraju co raczej tego nie zrobię (bo mi tu dobrze i łatwiej),to myslę że porozmawiał by z kierownictwem odlewni z (usunięte przez administratora) i mógł bym wrucić pozdrawiam cała ODLEWNIE
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 16:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto mi może powiedzieć jakie obecnie warunki panują w firmie RONAL POLSKA sp.z.o.o? czy można się rozwijać w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2013-08-24 23:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) />
no no pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jam - 2013-08-25 12:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POpieram

3majcie się

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 22:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karuzo możesz napisać coś o tym jak wyglądały twoje zarobki w firmie RONAL POLSKA SP.Z.O.O? z wzrastały wraz ze stażem pracy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 18:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki mogą wzrosnąć ale nie muszą wszystko zależy o kierownika ,czyli od jego humoru !!!!!
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2013-12-19 09:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy do tej podstawy którą proponują dochodzi czasem jakaś premia albo wchodzą w gre dodatki socjalne, jakieś paczki czy bony na święta ? jak tam wygląda czas pracy w jakie dni sie pracuje od pon do pt czy zdarza sie pracować w weekendy ? wyrabia sie nadgodziny ?? dzieki za kazde info zamierzam aplikowac do RONAL POLSKA :)
zdjecie uzytkownika
ggf - 2013-12-19 17:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariusz - 2013-12-19 09:45:44]:
Do podstawy będziesz miał premię produkcyjną do tego dodatek za godziny nocne ,nadgodziny ,oraz masz możliwość otrzymania premii od kierownika .A co do bonów otrzymujesz raz do roku w grudniu .Praca tak że w weekendy więcej info otrzrymasz na rozmowie z kierownikiem jak się załapiesz .
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-19 19:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Chciałbym spytać się czy aktualnie są jakieś przyjęcia w Ronalu i na jakie zarobki może liczyć nowa osoba ??
zdjecie uzytkownika
Nikly - 2014-06-17 23:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka ze w żadnej fabryce w Jelczu, Oławie i okolicach nie zarobi się tyle co w Ronalu. Praca jest rzeczywiście ciężka ale jak ktoś ma jaja to na pewno da rade. Trzeba mieć trochę samozaparcia. Kierownictwo jak kierownictwo czepia się wszystkiego. Ogólnie nie ma co narzekać, nie żałuję że pracuje w Ronalu.
zdjecie uzytkownika
Woxal - 2014-09-11 09:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nikly Skoro Ronal oferuje takie wspaniałe pieniądze to może chociaż uchylisz rąbka tajemnicy o jakich kwotach mówimy ? Bo nieco ponad najniższą krajową to oferuje też Biedronka (bez urazy).. Zastanawiam się na rozpoczęcie pracy w branży motoryzacyjnej chociaż boję się, że w Ronalu nie będzie możliwości awansu..
zdjecie uzytkownika
AAAA - 2014-09-14 13:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Woxal - 2014-09-11 09:34:38]:
Ja tak że pracuję w Ronalu i powiem Tobie tak awans ? na kierownika zapomnij trzymają się tam rękami i nogami na kierownika zmiany czy brygadzistę masz 1% szansy że zostaniesz .A co do zarobków zależy na jaki dział trafisz.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-10-16 17:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytałem, że od 1969 roku (właściwie to 45 lat doświadczenia w branży) produkty RONAL GROUP odznaczają się zaawansowaną technologią, innowacyjnym wzornictwem i bezkompromisową jakością. Firma produkuje obręcze ze stopu metali lekkich o najwyższej jakości, czyli najzwyczajniej w świecie felgi aluminiowe.
zdjecie uzytkownika
Nikly - 2014-12-08 16:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Woxal - 2014-09-11 09:34:38]:
Dokladnie. O awansie nie ma co marzyc. Kierownikami, brygadzistami sa typki ktorzy pracuja tam od powstania Ronala w Jelczu, kadra na wyzszych stanowiskach jest stala, nie ma tam praktycznie zadnej rotacji. No chyba ze masz kogos w siedzibie w Walbrzychu ;D To wtedy sie wkrecisz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RONAL POLSKA SP ZOO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RONAL POLSKA SP ZOO?
Zadaj pytanie
x