brak logo

NZOZ „Luks-Med.” Twoje Zdrowie Lekarze Specjaliści. sp z.o.o

Katowice

Opinie o NZOZ „Luks-Med.” Twoje Zdrowie Lekarze Specjaliści. sp z.o.o

Pico 2014-07-01 15:15
Super NZOZ
2
xyz 2016-02-29 00:56
Przez przychodnię przewijają się tłumy kandydatek na rejestratorki, które jednakże bardzo często nie zagrzewają miejsca na dłużej niż parę godzin, dni lub najwyżej tygodni. Warunki pracy i płacy nie powalają na kolana. Ponadto chodzą słuchy, że firma ma "pewne" problemy, a być może nawet jest w upadłości, więc hmm... zauważalna nerwowość szefostwa nie dziwi jakoś bardzo ;).
9
zuzka 2016-03-01 15:52
naprawdę tak tam jest zle?
yyx 2016-03-30 14:11
Źle to mało powiedziane.Nie życzę nikomu pracy w tej pseudo placówce. Personel odchodzi, lekarze odchodzą, wszystkich traktuje się jak śmieci, a jeśli jeszcze Was tak jeszcze nie potraktowano zapewniam,że to kwestia czasu. Mobbing, grożenie, i wyzwiska, które każda usłyszała od Szanownego Pana G. to już chyba na porządku dziennym. Dwie wykończone do granic możliwości koordynatorki leczące się u psychiatry i składki, które nie są opłacane pracownikom zatrudnianym na umowę zlecenie to również normalka dla tej placówki. Nie liczą się z nikim i z niczym, a niezliczona ilość komorników spowoduje w końcu zamknięcie tego cudownego punktu zdrowia, bo zmiana nazwy po raz czwarty już chyba nie przejdzie ;-)
5
xxx 2016-06-06 19:58
bagno a nie firma a (usunięte przez administratora) reprezentuje to bagno, daje przyzwolenie i sam tez robi z pracownikami co chce.
3
luxmed 2016-06-09 20:53
potwierdzam bagno a państwo się nosi ze ho ho.kiedyś przyjdzie kreska na matyska
4
B 2016-12-04 22:42
Hmm a w piątek dzwonili, że mam przyjść na rozmowę o pracę...to chyba już to przemyślałam
1
agula 2017-01-11 15:52
Do mnie dziś i dzięki za opinię :) Niech se czekają :D
2
Sekretarka 2017-01-11 22:13
Również idę na rozmowę kwalifikacyjną ale czy warto po takich opiniach które przeczytałam ???
5
Iza 2017-05-31 22:02
Nie polecam pracy w tej placówce. Opinie pacjentów, które można znaleźć na Internecie dosyć mocno sprzęgają się z tym co dzieje się w tej przychodni.
Kama 2017-09-14 15:03
Dostałam zaproszenie na rozmowę, ale jednak coś mnie tknęło, żeby poczytać opinie. Chyba nawet się tam nie pofatyguję.
monic 2017-09-19 08:02
Witam, dzisiaj byłam na rozmowie w przychodni Twoje Zdrowie Lekarze Specjaliści. sp z.o.o przy ulicy Ligockiej 3A i szczerze mówiąc nie polecam ponieważ jak się okazało:
- przychodnia jest w upadłości układowej,
- co dziwne nie ma żadnej rozmowy kwalifikacyjnej od razu zapraszają na dzień próbny i od razu podpisujesz umowo zlecenie na miesiąc,
- podpisując umowę jest paragraf, że jeśli nie dopełni się któregoś z obowiązków płaci się 200 zł,

Dla zainteresowanych oferują stawkę 13zł brutto na godzinę. Praca na dwie zmiany od 7 do 15; od 15 do 21 od poniedziałku do piątku oraz w niektóre weekendy.
Ja zrezygnowałam od razu jak się dowiedziałam, że przychodnia jest w upadłości i w umowie są kruczki prawne, ponieważ szukam pracy stałej a nie problemu czy pracy na chwilę.
Zostaw swoją opinię o NZOZ „Luks-Med.” Twoje Zdrowie Lekarze Specjaliści. sp z.o.o - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NZOZ „Luks-Med.” Twoje Zdrowie Lekarze Specjaliści. sp z.o.o