brak logo

POLONICA

Kielce

Opinie o POLONICA

oskar 2009-09-27 15:32:33
Nikomu nie polecam!
~gość~ 2010-03-02 20:01:11
firma Polonica jest głównym sponsoren II ligowej drużyny piłki ręcznej i grup młodzieżowych.
he? 2010-06-21 17:09:14
no i co z tego? Fima uduś
Piotrek 2011-01-13 01:08:45
jak to co z tego?! Firma wspomaga sport, począwszy od grup juniorskich gdzie regularnie trenują nastolatkowie a skończywszy na zespole seniorskim który występuje w II lidze. Polonica daje tym chłopakom szanse na rozwój, na to żeby nie stali pod blokiem z piwem ale konstruktywnie gospodarowali swój czas wolny.
dzik 2011-01-19 13:12:25
To jest forum dla pracusiów, a nie sportowców. Spadaj stąd.
Kandydat 2011-01-19 13:29:01
Firma szuka agentów do otwarcia oddziałów. Zastanawiam się czy warto podjać takie wyzwanie do współpracy z firmą, która zbiera nie pochlebne opinie?
anonim 2011-04-12 03:20:32
Gorąco polecam, wspólpraca jak z bajki, wlasciciel tez z bajki tylko innej-pelny plac blachy w kręgach , wszystkie kolory dostępne i maty i połyski,sami renomowani( usunięte przez administratora )mnóstwo samochodów dostawczych (wsz
ystkie nowe a nie jakies graty), regularne transporty, fantastyczna of
erta cenowa,profesjonalna obsługa, okazałą siedziba budząca zachwyt najwiekszych architektów w europie,nie koncząca się pomoc topowych specjalistów od marketingu
, mnóstwo materiałow i uczciwosc,uczciwosc jeszcze raz uczciwosc...
( usunięte przez administratora )
Lepiej
1
anonim 2011-06-21 22:50:28
Brawo,brawo wszystkowiedzący

Wszystko wiesz i nic nie rozumiesz.......Zaliczasz sie do tych 88% nie rozumiejących co czytają i co oglądają.Zalóz temat o sobie....
kiedyspolonica 2012-01-25 22:02:18
potwierdzam
max 2012-04-03 16:14:31
ty chyba czlowieku nie widzisz sarkazmu
abc 2012-08-03 09:07:12
Witam, Widziałem dzisiaj ogłoszenie na kierownika magazynu. Warto startować na te stanowisko ?( usunięte przez administratora )Będę wdzięczny za odpowiedź.
2
123456 2012-09-26 19:07:24
witam ja tu pracuje na 3 zmiany i nie narzekam jest ok byle tak dalej fajna zaloga mistrzowie tez jest gicio tylko prozniaki narzekaja a pracowici pracuja bo im sie robic nie chce i tyle a zyc trzeba za darmo nic POZDRAWIAM
też zdezorientowany 2013-04-22 21:10:40
Kilka tygodni temu nazwa Polonica została zmieniona na "Profmet Blachy" Sp. z o.o. siedziba ul. Ks. P. Ściegiennego 266; 25-116 Kielce
Zatem działają dalej pod zmienioną nazwą, ze starymi długami i zaległościami względem pracowników i firm współpracujących z nimi.
Strona www już wogóle zniknęła z sieci.
hahaha 2013-06-13 17:28:26
Wpiszcie sobie w wyszukiwarkę nazwę : polonica d.com
I zobaczcie co Wam wyskoczy;) kto jest prezesem, gdzie jest zarejestrowana, skąd się wzięła itd:) Prezes ma kolejne źródło biznesu, i już szukają do niego pracowników, a dokładniej "specjalistów do spraw nieruchomości".
http://www.pracuj.pl/praca/specjalista-ds-nieruchomosci-kielce,oferta,2944412
1
wierzyciel polonicy 2013-06-17 19:40:07
o której godzinie ?
1
polaco cfaniaco 2013-06-27 11:47:12
POLONICA D.COM Sp. z o.o. S.K.A to jest ta firma? bo myśle aplikowac ale skoro to oni tacy uczciwi to dziekuje
1
Zainteresowany 2013-07-25 09:42:43
Witam,

Gdzieś mi śmignęło ogłoszenie wystawione przez tą firmę, tylko chyba działającej pod inną nazwą już.
Czy ktoś wie może czy oni współpracują na stałe z kimś - dostarczają swoje produkty, czy firma się kręci dzięki indywidualnym klientom?
1
anonim 2013-08-22 16:40:51
oskar z jakich powodów nie polecasz pracy w firmie Polonica sp.z.o.o? jakie warunki pracy są tam proponowane?
2
księgowy 2013-12-16 20:41:53
Widzę, że teraz twardo poszukują Ajentów i Przedstawicieli Handlowych. Czy ktoś wie jak to wygląda, warto tracić czas na wysłanie aplikacji czy raczej sobie odpuścić.
2
Radek 2014-06-19 17:12:01
Nie wiem, czy wzrosnie wiarygodnośc, zamysł forum jest anonimowy i niech lepiej tak zostanie, zwłaszcza, że Polonica to agencja pracy i wiele osób sie przewineło, może ktoś pracował ostatnio i był zadowolony?
mary 2014-10-13 13:21:40
Witam mam jechać od nich do filetów, skrzydełek itp, ktoś może coś o nich więcej napisać? A może ktoś jedzie teraz w weekend?
dale 2015-01-19 16:20:52
Chciałbym się doweidzieć co takiego musze zrobić albo co muszę potrafić żeby mnie do pracy w niemczech wzieli. prosiłbyym jakąś doświadczoną osobę o pomoc w tym aspekcie i wytłumaczenie jak to wygląda cała procedura pracy za grancią czy cośto sie różnic czy jak ? z góry dziękuje za pomoc i wskazanie
morfeusz 2015-03-22 23:36:46
hm może najpierw wyślij cv i poczekaj na kontakt.. a poza tym na ich stronie bardzo przejrzyście jest opisane każde poszczególne stanowisko a w nich prócz tego co oferują masz kryteria jakie trzeba spełniać. myślę że samą procedurę otrzymać można w momencie zatrudnienia, wtedy na pewno poinstruują co i jak.
pub 2015-04-24 15:31:25
chyba ktos tu myli Agencje pracy Polonica z Wroclawia z firma Polonica produkujaca blachy z Kielc :)
Joasia:) 2015-07-08 15:29:00
Praca w Polonice D.COM to wyzwanie dla uczciwych i pracowitych ludzi pragnących się rozwijać. Pracowałam tam i gorąco polecam !!!
1
marcin 2016-05-04 17:15:25
Proszę nie mylić firmy Polnica z Kielc z Agencją Pracy Polonica Wrocław - bo to dwie inne firmy nie mające ze sobą nic wspólnego!!!
Zainteresowany praca 2016-06-30 15:22:02
Czy ktos moze udzielic mi informacji, czy warto starac sie u nich o prace na stanowisku przedstawiciela handlowego? Z gory dziekuje.
były bklacharz 2016-08-24 14:25:47
Gorzej niż źle.Miałem wątpliwość pracować jakiś czas na Ściegiennego w Kielcach.Chciałem sobie dorobic,bo jestem przedstawicielem na rozruchu i mam trochę czasu.
Gość co mnie przyjmował ok.miałem sprzatać plac i w ogóle zajmować sie porządkami.Po 2-3 dniach przenieśli mnie na produkcje tam gdzie robią dachówki.Dostałem się pod panowanie tamtego młodego kierownika - taki przypakowany kozaczek -chyba Radek..Na marginesie dodam że tam brakuje inspekcji bhp ,która by z miejsca zamknęła ten przybytek.Operator kazał pracownikami przytrzymywać reką ostrą blachę jak opadała na wózek.bez żadnych uprawnień widziałem jak młody chłopak ,dopiero co przyjety obsługiwał suwnicę ,która podaje szpule z blachą na stojak Nie miał innego wyjścia bo operator ze złamaną reką przyszedł do pracy bo było duzo zamówień.Mnie posadzono na prasie Blaszki polecił mi wyginać pracownik ,prawdopodobnie nie sprawdzając czy jest sprawna czy nie,co skutkowało tym ze maszyna uległa awarji,prawdopodobnie były poluzowane śruby i wszystkie zostały zerwane ,a ja szczęśliwie przeżyłem.Uderzenie takiej śruby np.w głowę to śmierć na miejscu.Rozkaleczyłem chyba na drugi dzień rękę i kilka dni nie byłem w pracy.Chcę przejść do rzeczy.Zauważył kierowniczek że nie jestem w ciemie bity,to znalazł pretekst ,aby się mnie pozbyć Po powrocie dal mi do roboty zbijanie palet.Niby nic trudnego.Jednak jak się ma nie równe deski,a na krajzedze powiedziałem ze nie bede docinał bo chce mnie wszyskie palce ,a od tego jest stolarz,to też przez to plusów nie złapałem.wyszły nierówne,kierowniczek Radek sie wściekł,kazał mi je rozwalać i zbijać od nowa.wiadomo ze to jest nie dio zrobienia,.
Zabrałem swoje rzeczy i tak się zakończyła moja dodatkowa praca.
Podsumowując.
Okazało się że mają za nic pracownika ,tylko zysk jest najważniejszy,zamówienia.więcej bym wymieniał.Jednak po przeczytaniu tego co napisałem może ktoś przyjrzy sie tej firmie bliżej.
Nie pisze ze złości bo ta mi mineła na drugi dzień,ale zeby ludzie wiedzieli czego się mozna spodziewać zatrudniając się w firmie Polonica przy ul.Ściegiennego w kielcach
bezljka 2016-08-25 10:27:12
@ były bklacharz skoro pioszesz że nie brakuje inspekcji, a jesteś taki niezadowolony z tej pracy, to dlaczego nie zgłosisz tego, żeby własnie ich sprawdzono?
Zostaw swoją opinię o POLONICA - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLONICA