brak logo

Holding Profit

Kraków

Opinie o Holding Profit

Smutny 2009-10-12 15:31:31
Nie polecam współpracy z tymi firmami!!!!
Nina 2010-01-31 19:52:24
Ja również odradzam Holding Profit - Kraków! Wykorzystują uczciwie pracujących ludzi- pracuje się dla nich, a po fakcie wynajdują tysiąc powodów żeby wytłumaczyć że swoją pracę wykonali nierzetelnie i nie płacą!
She 2010-02-11 00:32:28
Jak to, to w takim razie nie płacą pieniędzy?
niezadowolonny 2010-04-26 12:34:52
holding profit...

zwloka z wyplata wynagrodzenia ok 33 dni... i tlumacza sie tym ze dostane za to odsetki (2-5zl)

wczesniej mi lamano ze przelew juz poszedl i lada dzien dostane pieniadze....

ktos powinien ta firme zkontrolowac....

anonim 2010-07-06 07:51:15
zgadzam się z przedmówcami - na początku mydlą oczy, a kasa i sama praca jest naprawdę taka sobie, ludzie zmieniający zdanie jak chorągiewka na wietrze- ciężko się z nimi pracuje.
Przem 2010-08-09 10:29:10
Mają straszny poślizg z wypłata wynagrodzeń. Ostatnio wypłacili mi za małą kwotę! Tłumaczą to "pomyłką", mam nadzieję że odzyskam należne mi pieniądze? Radzę na nich uważać.
Arexy 2010-10-12 14:15:57
Niezwłocznie firmę należy oddać w ręce służb prawa... najlepiej zamknąć jej dziłalność. Rok temu u nich pracowałem... zero profesjonalizmu, jedynie w oszuukiwaniu.
zdziwiony 2011-01-06 22:09:30
nie wiem jak można wierzyć w opinie ludzi nie podpisujących się imieniem i nazwiskiem ;) pewnie się boicie, że można by was posądzić o zniesławienie. jak nawaliliście to nie dziwota, że wam ktoś nie płaci. ja ze swojej strony współpracę polecam, wszystko sprawnie i rzetelnie, żadnych problemów.
zdziwiony 2011-01-06 22:45:58
poza tym bardzo mnie śmieszą wasze błędy ortograficzne i składniowe, sądzę, że większość z tych bzdur była pisana przez jedną osobę, albo to wy jesteście nierzetelni ;)
gdregtms 2013-05-23 12:01:01
Do terminu realizacji dzieła kontakt z firmą bez zarzutu. Po wysłaniu paczki ciężko bylo uzyskać informację potwierdzającą odbiór. Informacja o audycie wysłana mailem bez uzasadnienia, a nie pocztą listem poleconym tj. bylo to zapisane w umowie. Stwierdzono, że nie wszystkie ankiety były poprawnie wypełnione-nie wiadomo na jakiej podstawie.... Termin zapłaty mocno po terminie i oczywiście pomniejszony o kwotę rzekono "niepoprawnie" przeprowadzonych wywiadów.
Pieniądze z tego niewielkie, ale dla kogos kto szuka możliwości zdobycia doświadczenia można się skusić ....
Sylwia 2013-05-28 00:09:51
tak, kilka dni temu na fb był nabór do pracy, najlepiej pisac na maila BBS Obserwator
ja tam nie narzekam 2013-05-28 14:19:21
BBS Obserwator to bardzo fajna firma, współpracuję z nimi od wielu lat i uważam ich za bardzo rzetelnych pracodawców. Jak się robi wszystko jak należy to nie ma żadnych problemów.
Co do warunków finansowych, płacą nieźle, zawsze sprawiedliwie, natomiast zwłoka w wypłacie może się pojawić jeśli projekt jest duży. Ale kasa zawsze wpływa.
BBS 2013-06-16 22:27:54
moim zdaniem firma jest bardzo ok. Na początku informują o warunkach i finansowych i kiedy będzie wypłata, owszem nie są to wynagrodzenia miesięczne tylko po projektach ale szefostwo o tym informuję, podchodzą ze spokojem i szacunkiem do pracowników. Atmosfera w firmie jest bardzo miła. Polecam.
kiłamogiła 2013-07-17 19:30:24
a jak jest z samymi wywiadami w BBS- mamy do dyspozycji konkretne adresy do odwiedzenia czy dane o respondentach sa bardziej ogólne- np. Pani Jadzia Baran z Osiedla Krakowskiego (i szukaj jej sobie...)?
anonim 2013-09-18 22:39:14
Tam nie ma czegoś takiego, jak umowa o pracę, zawsze podpisywane są umowy o dzieło ze stawką godzinową (mowa o call center). Generalnie ile wypracujesz, tyle dostajesz, ale kasę potrafią wypłacać nawet do dwóch lub więcej miesięcy od zakończenia projektu...
locke 2014-03-23 18:06:45
Chyba, że ktoś tego działa nie wykona, to wówczas może nie mają za co zapłacić albo to były chwilowe opóźnienia i teraz w BBS Obserwator jest lepiej.
Morg 2014-04-05 07:27:17
Z tymi wypłatami w tym polskim landzie bywa różnie. W przeciętnej firmie są opóźnienia i na chwilę obecną nie powinno to dziwić za mocno :)
Rosa 2014-07-07 01:00:24
Nie polecam, (usunięte przez administratora) atmosfera taka sobie.
Ankieter telefoniczny Kraków 2014-11-21 06:37:20
Na stanowisko ankietera telefonicznego oferują jedynie umowę o dzieło ze stawką 10 zł brutto w dni powszednie i 11 zł w soboty.

Nie mam możliwości otrzymania ozusowanej umowy zlecenie. Wg mnie to wykorzystywanie osób, które już nie studiują.
1
edek 2015-02-03 14:29:30
no jak to co jest dla przełożonego najważniejsze.. raczej to czy zna się na swojej robocie i czy przyniesie konkretne zyski dla firmy. A taka agencja jak oni to skupia się głównie na badaniach ilościowych, jakościowych i taka musi znać odpoweidnie techniki jak FGI, IDI i pozostałe, wię cto jest chyba priorytetem.
edfvb 2016-05-07 14:10:33
zapewne tak..ale wiem ze szukali tutaj ankieterow terenowych i z tego co kojarze to oferowali elastyczne godziny pracy wiec to duzy plus dzieki temu mozna to sobie jakos pogodzic z innymi zajeciami w sumie
Zostaw swoją opinię o Holding Profit - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holding Profit