logo Tadami Lublin

Tadami Lublin

Lublin

Opinie o Tadami Lublin

Łukasz71 2011-09-18 11:32:24
Karczma jest przepiekna, niesamowity klimat, b.dobre jedzenie, dobra obsluga. Idealne miejsce na wszelkie imprezy i okolicznosci. Integracja wyszla zajefajnie!!! odnosnie cen, wszystko do uzgodnienia. Polecam!!!
czeslaw 2011-12-19 15:38:45
smacznie, klimatycznie i przyjemnie, czasem trzeba poczekac, ale warto. jak mawia moj kolega, jezeli nie slysze ze na kuchni klepie sie moj schabowy to wiecej nie wroce, bo wiem ze dostane odgrzewacza :D
zuzia 2012-01-06 13:32:10
byłam tam na duzej imprezie i jestem na tak,jest ładnie, przyjemnie a jedzenie poprostu zajebiste!!!!!!!!!!!!!!naprawde goraco polecam:-)porcje były spore i gorace co najwazniejsze-super
Asia 2012-02-06 12:32:22
Byłam z mężem na obiadku i mogę z przyjemnością polecić. Na posiłki trzeba było poczekać ale nie rozumiem ludzi którzy nie chcą czekać tylko dostać odgrzewane jedzenie, to nie ten lokal! Nasze potrawy dotarły gorące, smaczne z dodatkową przystawką (nie zamawianą i nie obciążoną kosztami). Lokal bardzo ładny jeszcze pachnie drewnem co nadaje jej niesamowity klimat. Ogólnie polecam osobom które chcą zjeść smacznie a nie szybko. Z pewnością tam wrócę niejeden raz....
Kamil 2012-02-08 10:56:08
W takim razie proszę zawitać tam ponownie.
W ostatnim tygodniu urządzałem tam obiad dla około 30 osób.
Termin znalazł się od razu, polecone dania były przyzwoite, siedzieliśmy przy nastrojowym kominku, obiad dwudaniowy, deser, napoje, kilkanaście talerzy z zimnymi przekąskami, dwie przekąski gorące- a cena została ustalona na około 75 zł/os. i jeszcze dostaliśmy gratis część napojów i kawę.
Wkrótce planujemy z żoną kolejną imprezę- też zrobimy ją w Tadami.
Polecam.
rock 2012-02-13 18:38:31
Czy może ktoś wie jak przedstawiają się ceny przyjęć weselnych w Tadami? Lokal wyglądem przyciąga uwagę, ale doleciało do mnie, że w ubiegłym roku drogo było. Więc zastanawiam się, czy fatygować się na rozmowę. Może ktoś robił tam przyjęcie i mógłby podzielić się refleksjami?
karol 2012-02-17 11:30:55
w tym roku jest 160zł od osoby,wiec rewelacji nie ma ;/
robert 2012-02-21 19:30:03
nowa piekna karta, jedzenie pyszne, zlozone dania, duza zmiana i duzy plus, polecam.
eva 2012-04-24 11:58:07
jedzenie jest perfecto! nie mozna sie do niczego przyczepic. brawo dla kucharzy. dziwi mnie tylko jedno..-malo ludzi chyba wie o tej restauracji.. ale polecam! warto!
KASIA72 2012-06-20 21:57:59
Byłam w Tadami na dużej imprezie integracyjnej na 360 osób. Pełen zachwyt jedzeniem, wystrojem i profesjonalna obsługą. Jedzenie smaczne, naturalne i na full, a przy tym pięknie, kolorowo podane. Właścicielka sympatyczna i bezproblemowa. Nad ranem zaproponowała nam, żebyśmy pozabierali wszystko ze stołów, więc na drugi dzień w mniejszym gronie mieliśmy drugą imprezkę. Jedno co mi się nie podoba, to nazwa, trochę nie pasuje do klimatu góralskiego, wolałabym coś bardziej swojskiego. Poza tym jeżdżę to tu to tam i różne rzeczy widziałam, więc śmiało mogę polecić, bo tu jest profesjonalnie i obficie.
MagdaG 2013-09-11 11:07:57
Witam
W przeciwieństwie do piszących negatywne opinie pseudo klientów lub osób którym z natury nic sie nigdy nie podoba ja naprawdę organizowałam tam chrzciny dziecka 08.09.2013 r.
Owszem naczytałam się tych bzdurnych opinii ale Pani właścicielka wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, dlatego postanowiłam zaryzykować i było warto. Wszyscy goście byli zachwyceni a ja byłam bardzo dumna z udanej imprezy.
Od samego początku Właścicielka podeszła do nas bardzo indywidualnie, miałyśmy możliwość spróbowania np deseru gratis:) za co serdecznie dziękuje!
Na samym początku imprezy Panie kelnerki powitały nas uśmiechem .Całą imprezę krzątały sie wokól stołu i patrzyły czy czegoś nie brakuje. Dla każdego gościa były życzliwe i uśmiechnięte. Widok stołu na 30 osób zastawionego po brzegi za opcje 120 zł od osoby przerósł moje oczekiwania, wszystko wyglądało tak jak sobie wymarzyłam. Goście tez byli zachwyceni, każdy mówił ze zaaaaadużo tego wszystkiego, nie do przejedzenia, pytali sie kiedy robimy kolejna.Jedzenie pyszne, obiad rewelacyjny, przystawki na stole na bogato a nie po 5 plasterków tak jak tu ktoś napisał.Pięknie udekorowane ale nie zapchane sałata rzymska jak tez ktoś nasmarował. Po imprezie to co zostało bez problemu zabraliśmy ze sobą do domu i dojadalśmy przez kolejne pare dni:)
Rada dla zainteresowanych. Lepiej pójść i szczerze porozmawiać niż opierać się na bezpodstawnych opiniach .
Z całego serca dziękuję właścicielom za cudowna imprezę która na długo zostanie w pamęci gości i naszej.
Dziękuję Magda G.
gołąb 2014-04-07 22:40:24
praca bez nerwów i w spokoju w tym kraju :) powodzenia. W Karczmie ciągle coś się dzieje, także i braku nerwów zapewnić Ci nie mogą raczej
Staszek 2014-04-11 19:03:22
@gołąb, no jednak sa dobre prace w tym kraju, jesli na taką nie trafiłeś to szczerze współczuje, pytanie tylko, czy Tadami do takich należy..
hutek 2014-11-15 22:07:20
ja nie do końca wierze tym negatywnym opiniom bo wiem od znajomych ze na ich imprezach sie sprawdzili, zastanawiam sie jednak jako pracownik czego można się tam spodziewac. ogolnie pewnie praca nie jest banalna bo jednak na takich przyjeciach jest co robic i siedziec nie mozna. ktoś wie ile placa???
mała 2014-12-13 01:38:44
DO PRACY NIE PRZYCHODZI SIĘ SIADAĆ TYLKO PRACOWAĆ,,,

feel 2016-05-07 17:42:35
No dokładnie tak @werf. Ale tutaj nie jest ciężko o awans.
Zostaw swoją opinię o Tadami Lublin - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tadami Lublin