brak logo

POLSKIE AGENCJE OCHRONY P.A.O.

Bydgoszcz

Opinie o POLSKIE AGENCJE OCHRONY P.A.O.

Goro 2014-03-22 00:14:10
Nie nażekam na prace szkoda że umowy o prace niemam tylko pozdrawiam Tarnów..
1
włodek 2014-05-08 09:22:08
Pracowałem jeden dzień ,po przeczytaniu umowy o pracę a umowy sa dwie ,zrezygnowałem w trybie natychmiastowym .
praca dotyczy miejsca SPEDIMEX SOSNOWIEC JAWOZNO .
1
włodek 2014-05-08 09:37:14
Witam rekrutacja słowna wygląda inaczej a umowa o prace inaczej ,wmawia się pracwnikowi ze czarne jest czerwone ,że zle rozumie umowe ,że się myli ..robi się sieczkę z muzgu ,myslę że ta firma szuka pracowników bez wykształcenia i najchętniej niewdomych przy podpisywaniu umowy ,umowa dwie umowy sa tak zapisane że pracodawca może pracownika skierować z Sosnowca do GDANSKA WEDŁUG UMOWY ..BO TAM KOGOŚ NAGLE ZAPRAKŁÓ DO PRACY ..TAKA JEST UMOWA ,UMOWA BARDZO NIEKOZYSTNA DLA KOZŁA OFIARNEGO PRACOWNIKA ,TAK OCENIAM UMOWE TEJ FIRMY ,
CO CIEKAWE PAN ANDRZEJ NAKAZYWAŁ ABY NIE PISAC DATY NA UMOWACH TYCH CO DAŁ MI DO PODPISANIA ,,WIELE MAM ZASTRZEŻEN DO TEJ FIRMY...

REKRUTOWAŁ MNIE PAN ZAWISZA UMOWA DAWAŁ ANDRZEJ KOLEJNY PAN Z ŁODZI PRZYJECHAŁ I ROBIŁ PRZESZKOLENIE TAK ZE JEDNOCZESNIE BYŁEM W PRACY NA ZMIANIE PIERWSZEJ ,W TYM SAMYM CZASIE TRWAŁ,O SZKOLENIE I UMOWY WSZYSTKO NA KOLANIE ,PRACA W SPEDIMEX
2
Ginger 2014-07-30 18:05:10
nie polecam, na każdym kroku doszukują się jakby tu ukarać pracownika i ukraść w ramach "kary" zarobione pieniądze. potrafią dowalić karę za spodnie w prążki i inne badziewia.
3
oszukana 2014-11-04 23:20:38
Nie polecam pracy w tej firmie.Przeszkolenie żadne na obiektach apteczki z zawartością nadającą się do smieci ,bo przeterminowaną .Do Zusu zgłaszają dopiero jak człowieka zwolnią .Oszukują na każdym kroku.Jak sie ich poda do Sądu i występuje o dokumenty to raptem się okazuje ,ze zginęły .Przestrzegam przed Tużnikiem ,bo to oszust ,który krzywdzi ludzi rozpuszczając nieprawdziwe ploty ,aby mieć podstawę do zwolnienia.W Sądzie Tużnik nie potrafił podać żadnych konkretów na temat oskarżeń na mój temat.
7
Kazimierz 2015-03-16 19:12:48
W Tarnowie woj.małopolskie w Rossmanie w DH Swit jako ochroniarz Polskie Agencje Ochrony SA pracuje niejaki 20 letni Darek.Gdy ww.ma służb [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają żniwo.Pan Darek zamiast siedzieć przy monitoringu lub być na hali sprzedaży,ugania się za kadrą płci żeńskiej,a zwłaszcza za panią Magdą K.Żeby było ciekawiej,p.Magda jest mężatką i ma dwoje małych dzieci.Z tego co mi wiadomo,w Rossmanie nie mogą pracować osoby spowinowacone.ALE KOCHANKOWIE TAK.W dniu gdy p.Darek ma służbę,obok DH Swit można od złodziei z plecakami kupić markowe kosmetyki po atrakcyjnych cenach.Ciekawe jakie ma kwalifikacje p.Darek.Czy ma jakiekolwiek przeszkolenie.Za co Rossman płaci ochronie?Za to że ochrona z kadrą chowają się na zapleczu?Kto ponosi koszty manka?
1
Johny 2015-03-17 20:55:16
Witam. Chciałbym nawiązać do wyżej napisanej skargi przez osobę, która obraża i nie ma prawdopodobnie żadnych DOWODÓW na tego typu oskarżenia. Pracowałem z ww. kolegą i nie mam do niego żadnych zarzutów jakie zostały napisane w jego kierunku, powiem więcej... Kierownicy, personel i inne osoby są bardzo zadowolone z pracy Pana Darka. Osoba, która to napisała najwyraźniej ma konflikt z nim OSOBISTY, więc wydaje mi się ze napisana ta skarga w 99% jest napisana z zwykłej mściwosci, aby Pan Darek miał problem w pracy. I sądząc po napisaniu, oraz budowie zdań w jaki sposób została napisana ta skarga, uważam iż jej autor być może jest nie w pełni poczytalny tego, ponieważ mści sie w taki sposób. Pan Darek jest jednym z lepszych ochroniarzy firmy PAO, i nie bez powodu został przyjęty na tak trudny obiekt jakim jest Rossmann 98, i są to opinie ludzi, którzy mają BARDZO duży wpływ kto będzie pracował, a kto nie. POZDRAWIAM: Były pracownik firmy Polskie Agencje Ochrony S.A.
2
Klientka 2015-03-18 19:45:04
No proszę, widzę, że nieźle się tu dzieje... Śledzę regularnie strone internetową firmy pao, i również nie zgodzę się z pomówieniami na ochrone w Rossmannie. Sama pracuję w ochronie w sklepie Tesco w Gemini ale jestem stałą klientką Rossmanna, więc pozwolę zabrać swój głos. Nię będę ukrywać, iż ochrona tam jest bardzo zdyscyplinowana i widać, że złodzieję nie mają tam lekko. Nie znam tego P.Darka ani tego drugiego starszego Pana, ale moim zdaniem swoją pracę wykonują the best ;) zwrócę sie również do wyższej wypowiedzi...i popieram zdanie "Johneg'o " że te oszczerstwa są po to, aby narobić problemów. Powiem krótko: W Tesco też przychodzą i robią takie kawały ochronie dla zwykłej zemsty. Pzdr ;) Miłej pracy życzę i spokoju kazdemy pracownikowi ochrony ;)
2
klient 2015-03-19 08:12:56
Po prostu jest pani osobą podstawioną i nie widzi problemu.Proponuję udać się na parking przed Swit ,chwilę postać a na pewno spotka się pani z propozycją kupna artykułóe pochodżących właśnie z Rossmana
2
klient 2015-03-19 12:09:07
Jeżeli pani pracuje w ochronie Tesco,to kiedy pani ma czas na przyglądanie się pracy w Rossmanie?No chyba że z pani taki sam ochroniarz z bożej łaski która zajmuje się ochroniarzami Rossmana zamiast pilnować Tesco.
1
klient 2015-03-21 18:16:51
W PAO pracują niedouczone DEBILE.Na ekipę interwencujną czeka się godzinę albo i dłużej.Na dodatek przjeżdża jakiś konus 150cm wzrostu.Śmieiech i obciach.Tak przynajmniej jest w Tarnowie.Nie dość że konus to po prostu dziadziu.
2
klient 2015-03-21 18:27:37
Zadowolona z pracy Darka jest szczególnie Magda K.Chłopie jestem poczytalny i na pewno lepsze mam wykształcenie niż TY ,natomiast Ty wyrażnie wyglądasz mi na niedouczonego DEBILA.Bo tylko tacy pracują w PAO.A nawet w PAO wyznali się na Tobie skoro już tam nie pracujesz.Bujaj się.
1
klient 2015-03-21 18:34:58
Powyższa opinia dotyczyła niejakiego Johny.
obserwator 2015-03-21 18:39:28
Odpowiadam na post ROZMOWA KWALIFIKACYJNA.Nic dodać nic ująć.Cała prawda o PAO
obserwator 2015-03-26 13:53:20
Człowieku to ty jesteś prawdopodobnie niepoczytalny.Proponuję ul.Mostową.Są tam odpowiedni lekarze.A Darek to może jest dobry, ale nie jako ochroniarz a jako osoba rozbijająca małżeństwa.TULIPAN z PAO
2
KochamHejterów 2015-03-27 20:08:41
Ej ludzie ludzie.. Pracuję w PAO od paru ładnych lat i nigdy się nie spotkałem z jakimiś problemami. Umowy eleganckie, Kontakt z pracodawcą 24h na dobę, solidne zarobki no i o patrolu w Tarnowie mogę powiedzieć że przyjeżdża w przeciągu 7 minut (wiem z doświadczenia). A jeśli tacy ludzie jak niektórzy tutaj, oceniają pracę w danej firmie stojąc z boku to mamy prawdziwy obraz polskiej rzeczywistości. A pan, panie Kazimierzu niech da spokój bo nikt w to nie wierzy co pan opowiada. Jeśli to była by prawda to udowodnić nie problem, i pan Darek jak i Pani Magda już by nie pracowali. Także zajmijcie się rozsyłaniem e-maili bo za to płacą a nie doszukiwaniem błędów w pracy innych ludzi. TULIPAN od PAO! :)
3
klient 2015-03-28 20:26:59
Jak kochasz hejterów,to jakiej ty jesteś orientacji?
2
klient 2015-03-28 21:15:02
widziałem twoich rodziców-mili panowie!
1
obserwator 2015-03-28 21:35:37
Zaczynając od zagadnień metafizycznych periodyzmu mogę adekwatnie pokusić się stwierdzeniem iż nie interesuje mnie dalsza konwersacja z Tobą,ponieważ nie mieścisz się w brodziku moich potrzeb intelektualnych co koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na każdy temat.V
2
obserwator 2015-03-29 05:50:02
Widziałem twoich rodziców-mili panowie.Nie pluj się-woda drożeje.Wiesz jak się robi głupie bdzieci?Zapytaj rodziców.Chętnie bym Cię zgasił,ale[CENZURA}się nie pali.
2
goła 2015-05-19 19:52:28
witam!dostałem dzisiaj wypłatę i zostałem oszukany na kwotę 200 zł nie polecam tej pracy!a Pan Żebrak jest chory psychicznie bo pokazuje ludziom gołego człona.Wszystkich ludzi z parkingu wyzywa od złodziei i ubliża mienia więc nie poleca tej pracy w PAO.A pan Kuliczkowski jest podany do sądu bo nie wypłaca ludzi w godziniach
4
nensi40 2015-08-19 18:09:50
Czesc , pracuje w PAO, w prokuraturze. Czytam te wszystkie opinie i jestem przerażona tym co tu wypisuja, moi koledzy "po fachu" .To prawda, że kokosów to nikt tu nie zarabia , ale Kochani , popatrzcie na inne firmy ochraniarskie czy więcej zarobicie? . Od pierwszego dnia dostałam umowe o prace , bez zadnego kombinowania , mój kierownik jest debest , ma być gitara .toi on się nie wtrąca ,pozdrowionka .
2
ttttttt 2015-09-06 13:00:39
Panowie pracowałem w tej firmie ponad rok , i żeby nie odchodzili z Sląska dalej bym pracował firma dobra bez problemu wypłaty zawsze na czas , podejście do pracownika , załatwienie zaświadczenia bez problemu. Życzył bym wszystkim pracownikom ochrony pracować w tej firmie.
2
mateusz 2016-05-20 16:42:53
Pracuje 2 miesiace w tej firmie w Rossmanie i na razie nie narzekam wszystko przebiega dobrze, całe umundurowanie dostałem bez problemu nie to co innej ochronie której pracowałem (Solid - patologia jakich mało)
3
Krakow pracownik 2016-08-24 00:13:49
Witam serdecznie . Niepolecam tej firmy . Trzy miesiące znarnowanego życia ,pieniędzy i zdrowia. Pierwsza wypłata była o.k ,przy drugiej o 70zl mniej i teraz przy ostatniej około 300zl. Wiec jak chcecie pracować za pul darmo ,przy stresie i tzw.mobingu to powodzenia. Sprawa by się nadawała do sądu ,napewno jest nas więcej tylko kto pójdzie? Każdy ma strach niestety i jednostka zabardzo nic niezrobi. Umowy są robione tak że tylko plusy dla pracodawcy . Za wszystko można dać karę . Powodzenia wszystkim . OPINIA O PAO KRAKOW.
2
odszkodowania.satis@gmail.com 2016-09-01 19:03:56
jezeli ktos ucierpial przez pao, zapraszam do podjecia wspołpracy. Kilku ochroniarzy zglosilo sie.
JEzeli ktos zainteresowany wspolpraca prosze o maila odszkodowania.satis@gmail.com
3
s 2016-09-03 23:29:56
Przecież wynagrodzenie jest adekwatne do powierzanych obowiązków @lanorka1, bo zobacz, że ostatnio nawet pokazały się jeszcze premie do podstawy zarobków.
Zostaw swoją opinię o POLSKIE AGENCJE OCHRONY P.A.O. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKIE AGENCJE OCHRONY P.A.O.