Kupiec Sp. z o.o.

Paprotnia

Opinie o Kupiec Sp. z o.o.

J 2010-01-15 22:20
Nie polecam tej firmy !!! Marne pieniądze i zła atmosfera pracy!!!
18
handlowiec 2012-01-20 21:09
jestem ciekaw jak wam się pracuje jako ph w firmie kupiec? jaka atmosfera, zarobki oraz jakie godziny pracy? czy jest duże parcie na wyniki?
będę wdzięczny
pozdrawiam
pracujący 2012-02-03 21:36
Firma OK praca jak praca a z swojego doświadczenia powiem ze jest to dobra firma i jak jest coś obiecane , powiedziane to tak jest !!!
1
lisek 2012-04-21 15:20
pracowałem firma beznadziejna pracuja sami imbecyle nawet kierownicy (usunięte przez administratora) atmosfera jak na jarmarku
5
CVCC 2012-04-25 21:02
Jako PH Dostajesz 1200zl na poczatek, 1400zl po 2 przepracowanych latach w tej firme +600 zł za zrobione plany na 130%,
1
smutny 2015-02-12 17:07
Parszywa atmosfera .PH mają niską kaśę z premią ok. 2200-2400 max.Plany zajebiste trudne do zrobienia.No i jeszcze półka to jest masakra przypieprzają się do wszystkiego.Nie polecam ale stanowczo odradzam.KUPIEC=KOŁCHOZ
4
alla 2015-03-09 19:15
Ani jednej opinii dobrej:-(
Załamałam się..
1
Inna 2015-06-15 18:58
Nie pchają się, stanowczo nie polecam
1
dejox 2015-06-23 00:17
Wiadomo przecież, że nie będą się pchać do pomocy, w Twoim interesie jest żeby to samemu się pytać kiedy masz jakieś problemy. A sama praca nie jest zła, o czym mogą świadczyć pozytywne opinie tutaj na forum. No i jeżeli zapytasz się jakiegoś pracownika to raczej to samo wam powie, tylko trzeba mieć stosunkowo dobre wyniki.
Anonim 2015-10-29 10:45
Dajcie większe wypłaty pracownikom bo gdyby nie oni to ta firma nawet w połowie niebylaby tak rozwinięta jak teraz .
1
Gall Anonim 2016-01-12 10:19
Należy się spodziewać wysypu ogłoszeń w najbliższym czasie, gdyż pracownicy Kupca albo zaczynają szukać pracy, albo też już aktywnie jej poszukują.
Polecam wszystkim którzy lubią fatalna atmosferę w pracy, brak perspektyw i niskie pensje :)
11
klecha 2016-01-12 23:52
@gall anonim moim zdaniem zdecydowanie przesadzasz, zwłaszcza , że rozmawiałem ostatnio ze znajomym z kupca i mówił ,że on sobie robotę chwali, a siedzi tu już parę lat
Rockymarciani 2016-01-13 20:26
Jakieś opinię NT pracy jako key account manager w dziale exportu?zarobki?atmosfera?byłbym wdzięczny, pozdrawiam
2
ExKupiec 2016-01-13 21:00
Kiedyś była to fajna firma rodzinna- a teraz zamieniła się niestety w folwark.
Nie pracuję już, ale mam znajomych i ponoć jest jeszcze gorzej niż kiedy pracowałam. Orwell wiecznie żywy :D
12
Rockymarciani 2016-01-16 12:04
@nodion hmmm 3tyś to ja potrzebuję netto podstawy - do spłacania kredyt na dom/auto + podstawowe wydatki i tak mam w obecnej pracy, tylko produkt przestaje się sprzedawać więc premie kiepskie i dlatego szukam zmian. @ExKupiec - jakie podstawowe warunki wynagrodzenia oferuje ta firma?
ExKupiec 2016-01-20 14:26
@Rockymarciani- podstawa jest jakaś symboliczna- 1600zł netto?
3000zł z premiami jest kwotą pozostającą w sferze marzeń.
1
Szic45 2016-04-19 22:26
Witam czy może mi ktoś powiedzieć jak jest na produkcji jaką atmosfera no i kasa
1
tolka 2016-05-05 22:51
@Szpic45 jak to na produkcji duzo pracy, mało czasu
Szic45 2016-05-08 13:36
@tolka kiedyś pracowałem przy ryżu więc coś wiem o tym a jaką kasa?
Azazam 2016-08-23 15:05
Wysłałem mimo wszystko CV, może w razie razie rozmowy kwalifikacyjnej uda się czegoś dowiedzieć, lub podam swoją kwotę. Najwyżej mnie nie przyjmą ;)

Ponawiam pytanie powyżej a propos zarobków w Kupcu. W sumie jak komuś się dobrze pracuje to nie przyzna się że jest dobrze ;) tylko powie że słabo, po co komu konkurencja :)
Pop 2016-09-16 22:55
FIRMA DRAMAT.

Jestem pewien, że na jej podstawie kiedyś powstanie książka "Jak nie zarządzać ludźmi i przedsiębiorstwem".

7
tośka 2016-09-16 23:18
@ Pop - ammoże choć odrobine wiecej szczegółów - co konkretnie ci sie nie podoba? pytam, bo poszukują na trzy stanowiska aktualnie, wiec warto to wiedzieć
XYZ 2016-11-13 22:45
Dla mnie mało poważna firma.Zatrudniają a potem zaraz zwalniają. Jak nie ma sie tam "dobrych znajomosci" to wylatujesz pierwszy.W Kupcu niestety nie liczy się Twoja praca tylko szerokosc pleców, jakie masz w tej firmie.
Wiktor 2016-12-11 21:40
Witam czy zna ktoś powód pojawiania się co pewien czas ogłoszeń pracy na stanowisku Manager ds. Trade Marketing'u?
I ogolnie jaką jest atmosfera w biurze...
3
Macha 2016-12-13 21:25
Ostatni wytrzymał chyba 1,5 miesiąca ;)

A ten fakt, trochę może Ci powiedzieć panującej atmosferze w tej dezorganizacji.
5
Macha 2016-12-14 20:54
Wszystko się zgadza, choć ujełaś/ująłeś to bardzo delikatnie


;-)
2
Muchal 2016-12-14 21:59
Gościu był bardzo ok miał wiedzę i trzeźwe spojrzenie na to co tu się dzieje. Cały czas zazdroszcze sposobu którym opuscił te mury. Wspominamy go czasem
6
Seeker 2017-01-06 11:19
(usunięte przez administratora) Zastanawiam się czy aplikować i czy moje doświadczenie 8 lat w biznesie FMCG nie zderzy się z głupotą.
5
ABC 2017-02-15 15:49
Dobra szkoła! Udział w projektach rozwojowych firmy.
Jeśli ktoś ma ochotę popracować, śmiało może podejmować wyzwanie.
Joanna 2017-03-01 15:50
@ABC czyli firma Kupiec Sp. z o.o. to dobre miejsce na początek kariery zawodowej? Mógłbyś opowiedzieć coś więcej o projektach rozwojowych firmy?
kandydatka 2017-04-24 10:44
Firma poszukuje PH na region Gdynia, czy ktoś może napisać jak wygląda praca w tej firmie, jak wyglada sprzedaż, jakie kierownictwo jest na regionie. Będę wdzięczna za informacje.
frania Maj 2017-05-29 21:21
Kobieto nie idz tam. Jesli ci jest zycie miłe i masz choc odrobine checi na swoje zycie
frania Maj 2017-05-29 21:29
Firma tak ustala plany by nie zarabiac, generalnie jest odpowiedzialnosc zbiorowa. Nawet jak ty zrobisz plan to i tak ktos nie zrobi, bo to urlop, to zwolnienie. Ostatnio wszyscy chodzą na zwolnienia lekarskie, wiec chyba powod jest.... Jest odwieczny problem z wyrównywaniem długów i rozliczaniem gratisów, a klienci sie wkurzaja. A jak dzwonisz do kierownika to mówi : to nie jest mój problem, radz sobie sam. Jeśli chodzi o czas pracy to chcieiby byś pracował cała dobę- masz zrobic plan i pakiety. Swojego zycia nie masz, jest problem by dostać urlop. Kierownik/dyr dzwoni z pytaniem dlaczego nie sprzedałaś /eś pakietów i że jego to nie interesuje, bo on nie dostanie premii. Robotę zwala na Ph , nawet swoje zajęcia. Odwieczny problem z odbiorem towaru od dystrybutora. I teksty typu : widocznie żle sobie to zaplanwalas/es. Widocznie to nie jest praca dla ciebie, za słaby jestes. Rynek pracy jest otwarty. Niedobrze się robi, bo człowiek pracuje i nie wie gdzie jechac by było dobrze. Zarobki 1900 zł bo zawsze znajda pretekst, by nie naliczyc premii. Idzcie gdzieś indziej. Szkoda zyciowej energii. Amen
Zostaw swoją opinię o Kupiec Sp. z o.o. - Paprotnia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kupiec Sp. z o.o.