logo Grupa Beta

Grupa Beta

Opole

Opinie o Grupa Beta

szerszeń 2014-02-03 17:01:29
Oczywiście umowa jest również przez Agencję Pracy ale wszystkie wynagrodzenia są płatne terminowo i bez problemów. Nie znam sytuacji o jakich piszesz więc uważam to za bzdury. Stawki w porównaniu do innych firm też są niezłe u mnie 9,50 netto.
1
Nowy 2014-02-09 18:22:33
Jak zwykle Panowie B nic nie wiedzą zresztą nigdy nic nie wiedzieli,a co do tej stawki 9,50 to jakieś bzdury. Niech napiszą jakie dają umowy i gdzie jest to 9,50 ???
3
MM 2014-02-09 18:36:23
Zgadza się każda firma daje zlecenia lub dzieła(ponad godziny normatywne) ale oprócz tego mają umowę o prace nawet jeśli jest od najniższej krajowej.A co do kosztów osobowych to są najniższe w całej uni europejskiej,tylko najlepiej płakać że są duże.Ciekawy jestem jak Ty byś pracował przez ileś lat na zlecenie(pierwszy płatnik 30 zeta) co za parę latek będziesz z tego miał,lub gorzej jak coś ci się stanie w pracy co dostaniesz,o tym już właściciele nie myślą.
3
Prezes B 2014-02-13 09:05:59
;Naszą największą wartością są ludzie którzy tworzą firmę, to zgrany i oddany zespół jednych z najlepszych w tej branży specjalistów; To jest cytat ze strony bety,natomiast pracowników traktują jak zwykłych DZIADÓW którzy pracują po 300 i więcej godzin.
5
olo 2014-03-04 16:59:20
ja osobiscie pracowałem w 4 firmach ochrony i wszędzie jest ten sam (usunięte przez administratora), po prostu nie ma gdzie pracować. Ani za co.Można robić na śmieciówce za grosze i to w każdej z takich firm. Wszedzie jest po kilka umów, po kilka firm z jednej się rozliczają a inne są do czystej wypłaty. O pracę umów to już chyba jest 1 procent w skali kraju.Na nic lepszego się nie zapowiada w tuskolandzie.
2
kamil 2014-03-21 17:03:45
Pracowałem 2 miesiące Naprawdę NIE POLECAM omijać ta firme kasy za nad godziny nie dostałem
5
ochroniarz 2014-05-06 10:33:49
Scierwo, nie warto czasu, nie placa, umowe zlecie podrzucaja, wmawiaja ludzia rozne sytuacje, koordynator ma cos glowa, nie odpowiedni czlowiek na nieodpowiednim stanowisku, wisza z wyplatami po 2miesiace i uwazaja sie za pionierow a wcale tak nie jest szukaja mlodych naiwniakow lub osob starszych ktorym brakuje do emerytury, paranoja i porazka z nimi, PANIE KRZYSZTOFIE radze sobie poczytac prawo i poczytac to forum a pozniej sie kłocic i pouczac jak on sie zna na prawie gdzie wcale niezna sie i nie am racji, lalus
3
Anonim 2014-05-11 13:55:07
Do Ochroniarz: Wiele ludzi jest pierwszych do krytykowania jak i oceniania kogoś pracy.
Tu akurat nie zgodzę się z pańską opinią prawdopodobnie to wasza pierwsza praca w życiu
P.Krzysztof naprawdę wiele robi dla swoich ludzi. Pracowałem w kilku firmach ochroniarskich
I naprawdę z własnego doświadczenia wiem ze praca w Beta Security System pieniądze mam na czas
wiem że firma bardzo dobrze płaci mam obecnie 8,00zł netto . Według mnie oczerniają firmę jak i osoby w niej pracujące tylko i wyłącznie ludzie którzy nieróbstwem chcieli by mieć minimum 2000zł
Muszę dodać ze pracuję w firmie do dzis dnia i daje jej 9/10 z czystym sumieniem.
pracownik 2014-05-13 10:56:36
Zaczne od tego ze P.Krzystof jest jednym z nielicznych konkretnych ludzi... np [usunięte przez admina]j to dupowlaz zero pojecia o pracy! Po co go trzymac ? Z wyplatami jest roznie ale czesciej cos sie nie nie zgadza niz zgadza! Panie w biurze w opolu sa faktycznie do du py zero pomocy i starania aby cos zrobic! Wisza mi za 200h sprawa trafi do sadu
2
mm 2014-06-03 10:38:36
panie w biurze w Opolu generalnie maja wszystko gdzieś a zwlaszcza pracownikow . Ich arogancja jest przerazajaca!!! Ale ta arogancja zarazily sie od pana B.Ludzie omijajcie ta firme wielkim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
lala 2014-09-22 10:33:04
Chyba nie wiesz o czym piszesz, zero pojęcia, firma oszustów i wyzyskiwaczy.Zobacz na jakich warunkach, umowach pracują pracownicy!!!
3
ool 2014-09-23 10:39:12
Całkowita racja!!( usunięte przez administratora )i bezczelność do granic możliwości.
Całkowicie polska???? No chyba nie!!Kompromitacja nie firma!!!!!!!!!!!!!!!
3
momo 2014-10-23 10:07:07
Są lepsi ALE w wyzyskiwaniu Pracowników. Zero profesjonalizmu !!!
1
m 2014-11-11 21:48:14
Przyjmują i raczej dobrze płacą
ochroniarz 2014-11-12 11:57:15
Dlaczego w firmie część pracowników pracuje na umowy "śmieciowe" choć mają II grupę niepełnosprawności, a wybrańcy mają umowy o pracę i dodatkowo umowy zlecone(na nad godziny)??????????? Czyżby kumoterstwo i łapówkarstwo było wizytówką tej firmy???????????????????
2
Adam 2014-11-17 07:56:39
Ja jestem zadowolony pracuje 4 miesiac mam stawke 8,50 i mam umowe zlecenie :)
xyz 2014-11-19 15:42:46
Dziś jesteś, jutro może Cię nie być..tak jest w tej firmie. Musisz się prosić o swoje pieniądze jak debil, koordynator nigdy nic nie wie, w niczym nie potrafi się odnaleźć. To chyba jakaś wielka pomyłka, że zajmuje takie stanowisko. A panie w kadrach to jakaś porażka.Tak samo zorientowane jak pan koordyantor... Cała to firma to dno, wykorzystują ludzi, wielkie obietnice pracy na normalną umowę i podwyższkę. Z całego serca nie polecam pracy w tej firmie, bo potem tylko wydzwaniane i proszenie się o swoje zarobione pieniądze i stres czy w ogóle zostaną one wypłacone.
3
Adrian 2014-11-20 08:22:42
Pracuje ponad rok mam stawke 9,50
1
valdi 2014-11-20 08:33:44
Niektórzy tu piszą straszne bzdury nt.BETY bo moim zdaniem to firma która bardzo dobrze traktuje pracowników.Sorty mundurowe wszystkie nowe,wypłata zawsze ok i terminowo.Jakieś zaświadczenie potrzebne to piszesz maila do Opola i po trzech dniach przychodzi na twój adres.Kierownika mam też ok pozdrawiam krzyska:P.Co jeszcze trzeba? Nie podoba sie to na budowę "na czarnucha" tyrać bo tam to jest dopiero wyzysk (pracowałem to wiem)
3
ona 2014-11-20 08:39:43
Pracuje w tej firmie od ok. roku, mam umowe zlecenie bo to normalne w tej branży mam stawke 8zł netto i jestem zadowolona. Raz robie wiecej godzin raz robie mniej, zalezy od tego ile chce. Nawet byl taki czas ze nie mogłam pracowac ze wzgledu na sytuacje rodzinna i nie robili problemu. Nadal byłam zatrudniona, a z ekipa umówiłam się co do grafiku. Można sie dogadac co do grafiku i godzin.
Wypłata zawsze na czas, nie ma nawet problemu jesli chodzi o zaliczke.

A ten kto narzeka to osoba której po prostu sie nie chce mamy takie czasy a nie inne. Praca sama do domu nie przyjdzie.
Pozdrawiam
1
XXX 2014-11-21 00:05:01
Jest ok, idzie spokojnie pracować w porównaniu z innymi Agencjami Ochrony.
tajemnica 2014-11-22 00:21:33
Polecam szkoda ze mam tylko 30 godzin tygodniowo :(
1
J.W. 2014-12-31 15:06:48
nie polecam. Jak napisano wyżej - zero profesjonalizmu.
1
obecny pracownik 2015-01-03 00:27:53
Pewnie ci się pomyliły firmy. Mnie nie pozwalają na więcej niż 184 godziny w miesiącu. A w którym oddziale pracowałeś?
Włodek 2015-01-03 01:20:29
Jak najbardziej polecam, dla tych którzy nie kombinują ale uczciwie pracują to właściwa firma. Ja pracowałem w dwóch firmach a Beta to moja trzecia firma. Jestem tu od około 3 lat. Na dyspozytorni i na obiektach poznałem ludzi którzy pracują w Becie już ponad 10 lat. Gdyby było źle to by tak długo nie pracowali. Ja mam stawkę ruchomą 7,50 do max 8,50zł netto za godzinę. Nie narzekam bo wszystko mam na czas. A jak miałem problem finansowy i pogadałem z kierownikiem a on z właścicielem to mi pomogli finansowo i bez odsetek mogłem im zwrócić pożyczkę w sześć miesięcy.
jw 2015-01-03 19:07:07
Nadal na śmieciowej umowie pracujesz?
ALI G 2015-01-03 19:15:41
Szkoda, że administrator w celu polepszenia wizerunku Bety sam sobie dodaje pozytywne komentarze... Śmiechu warte!
1
ja 2015-01-14 17:06:11
Pan prezes notorycznie wpisuje sam sobe opinie o samym sobie a krytyke skutecznie usuwa!
a szczury wieja do Anglii i nadal kombinuja! Ludzie wiejcie póki czas!!!!!
3
ON 2015-02-07 15:09:36
Ja pracowałem a innej firmie na kauflandach w całej polsce i mieliśmy po 400 godzin i nie życze nikomu tyle pracować
1
ona 2015-02-07 17:28:25
Tą firmą powinny się zainteresować jakieś służby typu CBŚ lub prokuratura,ta firma upadła na DNO.Przekręt goni przekręt a za tą Wielką Brytanią to jest nie zły przekręt!!!
3
Pendo 2015-06-01 09:08:35
Kompletna ignorancja pracownika.
czarny 2015-07-06 22:24:31
Nie polecam! zero profesjonalizmu... za wypłatą aktualnie czekam już dwa tygonie po terminie na który uzgadniałem się z pracodawcą. Umowa na zlecenie i niby szansa na podwyżkę w którą wątpię.
Pol 2015-07-10 16:18:17
Ta firma to pomyłka gnoją ludzi za byle co NIE POLECAM no chyba że ktoś lubi robić za niewolnika
oszukany 2015-12-25 18:23:21
Ta firma to porażka! od 25 wrzesnia czekam za wypłata z sierpnia ( dwa dni robocze).Pomoc w wyjasnieniu ze strony kierownika, czy kadr "0". telefony maile "zero" wyjasnienia , tylko zbywanie- poźniej. Dla mnie sprawa prosta ktos inny zgarnął kase, i niema winnych.( 18 godzin za free!) Dla mnie 153,00 PLN jest kwotą znaczacą. Wymagają udowodnienia że pracowałem-liste obecnosci podpisywałem, a kserowac czy wynosic dokumentów nie wolno!Moje zapiski-brak odzewu.
Andzej 2015-12-26 22:24:26
Wszystko ok pracuje 4 miesiac wyplata na czas
oszukany 2015-12-28 21:27:30
Nie, pieniedzy nie dostalem 28.12.2015. Jednorazowy czy nie pieniedzy niema, na dodatrek 26.09 2015 rozwiazali umowe za porozumieniem stron jak zaczalem domagac sie wynagrodzenia za sierpien. (29,30, 08) za 31,08 wypłacili. Ciekawe?
Kate 2016-01-01 19:16:34
A ja pracuje kilka miesięcy i zawsze wszystko jest ok. Wypłata o czasie. Z kierownikiem zawsze jest kontakt nawet jak nie odbiera w danej chwili, oddzwania.
Możliwe dorobienie kilku więcej godzin do wypłaty. Grafik można pod siebie praktycznie ułożyć.
I grupa 2016-01-09 22:24:31
Złodzieje, przekręty , gówno warta ta posrana firma.Krótko i na temat.
Ana 2016-01-16 17:36:16
W moich oczach ta firma zbyt wiele nie ma do zaoferowania. Reka reke myje... i wszystko w bialych rekawiczkach. Male perspektywy i wielka sztuka nieporozumienia ... ciagle cos nie gra, tak jak powinno... nie chcac nikomu ujmowac,ale taka prawda wszystko wymyka im sie spod kontroli... ich ulubione motto to "jakos to bedzie" nie polecam pracy w tej firmie... to tak jak walka z wiatrakami. Dla ludzi ktorzy sa ambitni i uczciwi odradzam, szanujcie sie!!!bo tam nikt Was szanowal nie bedzie,i nikt niczego nie doceni! Wiecej chetnie opowiem na priv amelia.ami@interia.pl
Ana 2016-01-16 17:36:18
W moich oczach ta firma zbyt wiele nie ma do zaoferowania. Reka reke myje... i wszystko w bialych rekawiczkach. Male perspektywy i wielka sztuka nieporozumienia ... ciagle cos nie gra, tak jak powinno... nie chcac nikomu ujmowac,ale taka prawda wszystko wymyka im sie spod kontroli... ich ulubione motto to "jakos to bedzie" nie polecam pracy w tej firmie... to tak jak walka z wiatrakami. Dla ludzi ktorzy sa ambitni i uczciwi odradzam, szanujcie sie!!!bo tam nikt Was szanowal nie bedzie,i nikt niczego nie doceni! Wiecej chetnie opowiem na priv amelia.ami@interia.pl
1
Karol 2016-01-22 09:55:16
Polecam pracuje 5 miesiąc wypłata na czas więcej na @ Karol.198712@wp.pl
1
Maniak98 2016-01-22 10:11:39
Zaczelem prace miesiąc temu i jak narazie szystko jest git
1
pablo 2016-01-22 20:40:24
ja osobiscie pracowałem w 4 firmach ochrony i wszędzie jest ten sam (usunięte przez administratora), po prostu nie ma gdzie pracować. Ani za co.Można robić na śmieciówce za grosze i to w każdej z takich firm. Wszedzie jest po kilka umów, po kilka firm z jednej się rozliczają a inne są do czystej wypłaty. O pracę umów to już chyba jest 1 procent w skali kraju.Na nic lepszego się nie zapowiada w tuskolandzie.
max 2016-01-22 20:44:11
Potwierdzam, na patrolu mamy max 8,30 na rękę, na ochronie imprezy nawet 15 do 20zł za rbh. Wiem że nasi pracownicy w sieciach mają nawet po 11zł za godzinę na rękę.
1
major 2016-02-25 20:37:07
Firma jest ok, płacą przed terminem, mundurki nowiutkie, koordynatorzy do rany przyłóż, samochody nowe, tylko tak dalej!!!!
on 2016-03-17 12:35:39
Koledzy jak pracujecie w tej firmie to ile dostajecie na rękę?
Aga 2016-04-21 17:55:35
NIE POLECAM !!!!! Przerobiłem u nich na kauflandzie 72 h i jak przyszla mi wyplata to az sioe zalamalem!!!!!!!!!! za 72 h 42 zl,smiechu warte!!!! Oczywiscie nikt juz telefonu nie raczy odbierac,aby czlwoiek sie dowiedzial o co chodzi dokladnie. Uciekajcie przed ta praca,bo tylko sie nawkur.iacie i na uzeracie z cala ekipa,niz zarobicie jakis pieniadz!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
gossc 2016-06-16 18:21:56
witam wszystkich dawno pracowalem u nich ,kordynatorem grupy interwecyjnej byl K-bik ,ostatnio jezdzac po Dabrowie zauwarzylem starego milicjanta ktury jezdzi u nich na agrupie lat ponad 60 a nazywa sie Wi-tas i to ma byc ochroniarz,omijajcie ta firme z daleka !!!
Borsuk 2016-09-22 11:25:39
Firma ochrony i wszystko jasne albo robią Państwo albo pracowników to zależy kto się da i nic dodać to Polska zeczywistosc
hehe 2016-09-22 23:27:15
Hej, ale wiadomo jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno opróćz pdostawy dorzucają jeszcze premie, przez co wcale się nie dziwię, że są teraz tak popularni. W końcu wiedzą, że stabilna sytuacja finansowa to dobry zalążek zadowolenia pracowników.
Zostaw swoją opinię o Grupa Beta - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Beta