logo Magmar Consulting

Magmar Consulting

Elbląg

Opinie o Magmar Consulting

xxxxxx 2009-08-18 21:57:29
bylem na rozmowie dzisiaj sciema niby potrzebuja kierowcy a tak naprawde to jest sprzedawaqnie jakis tandetnych urzadzen ktore niby lecza schorzenia jezdzi sie swoim samochodem i robi pokazy jak ktos lubis bawic sie czyims zdrowiem i naciagac ludzi to owszem ale tak to nie polecam
tola 2009-10-02 08:27:45
totalna ściema - nie polecam, nieuczciwa firma
wciskanie kitu 2010-02-10 01:09:06
masz rację,ściema na maksa, sprzedają chiński odkurzacz za ciężką kasę
harcerzyk 2010-02-27 00:27:01
Co do stanowiska kierowcy, t rzeczywiscie nie można się spodziewać, że będzie się prowadzić tira czy inne auto. Raczej zależy tu na kontakcie z klientem. Rozmowa, założenie oferty, itp. Kierowania tez jest dużo na wstępie własnym autem (ze zwrotem kosztów przez firmę) a po okresie próbnym auto służbowe. Ogólnie polecam!
Ania 2010-03-03 17:31:17
Ludzie o co wam chodzi. O co macie te żale. Szukacie pracy lżejszej od snu i najlepiej za 3000zł na rękę. To że ktoś płaci za wyniki a nie za chęci sprawdzenia się w czymś to dla was jest problemem. W jakiej branży byście nie pracowali jako przedstawiciel handlowy to tak naprawdę musicie wciskać towar. Pamiętajcie że nie jesteście sami na rynku. Praca PH to nie jazda służbowym samochodem dla samej jazdy. Niestety trzeba jeszcze coś sprzedawać. A jeśli to dla was problem to nie aplikujcie na takie stanowiska.
Maciej 2010-03-31 17:05:51
Zgadzam się z Anną !!!! Praca nie dla każdego, na pewno jest super, codziennie możla kogoś nowego poznać. Ja nic nikomu nie wciskam, po prostu robię dobrą reklamę. Każdy ma rozum i chyba wie jak zarządzać swoim budżetem.
Nikt na siłę nie wyrwie z kogoś pieniędzy na jakiś zakup i nikt nie zmusi do jakiegokolwiek zakupu.
Moi klienci sami się decydują i są na pewno zadowoleni że podjeli taką decyzję !!!
Polecam firmę magmar consulting. Fantastyczne miejsce !!!! Dla każdego bez względu na doświadczenie czy też wiek czy płeć.
ili 2010-10-08 22:53:09
totalna sciema, firma nieuczciwa. po rezygnacji z pracy obciazaja kosztami z kosmosu. za paliwo wszystkiego nie oddaja.
Nokon 2010-11-26 11:07:07
Szkoda czasu dla ludzi szanujących samych siebie.
Żaden przełożony nie ma mocy decyzyjnej prócz szefa, którego to tak naprawdę prawie nigdy nie ma. Szefowa to już kompletna porażka, ściemnia na każdym kroku, a dodatkowo nie ma zielonego pojęcia na żaden temat. Powtarza tylko to co jej szef każe powiedzieć.
Wieczne problemy ze sprzętem.
Niby jest zwrot kosztów dojazdów do klienta, ale tak prawdę mówiąc kombinują żeby oddać jak najmniej, a najlepiej nic nie oddawać. Nie oddają normalnej kilometrówki tylko maja jakieś swoje własne stawki. Dla przykładu jak pracowałem pierwszy miesiąc, wydałem na paliwo prawie 700zł a zwrotu dostałem niespełna 150zł. Szkolenia (o ile można je tak nazwać) nic nie dają. Prowadzący je nie mają pojęcia jak powinno się prowadzić szkolenia. Dodatkowo wszyscy w tej firmie unikają niewygodnych pytań i wszystko zwalają na innych. Na początku informują o pracy w 21 dni w miesiącu a później wymagają pracy 7 dni w tygodniu.
Mimo, że sam sprzęt jest OK, to największym problemem są tam ludzie, którzy uważają się za nie wiadomo kogo, a tak naprawdę nie wiele mogą.
Szkoda czasu na tę firmę, bo wiele pomocy nie dostaniesz, a tylko wymagania.
Szymek 2010-12-08 11:39:49
Właśnie czytam o Magmar bo szukam pracy, ale Wasze opinie są podzielone. Czy może się wypowiedzieć osoba, która już tam pracuje? Z tego co słyszalem to podobno praca jest ciężka ale dobrze można zarobić i sama atmosfera jest super. Info mam od "kolegi kolegi", który pracuje w tej firmie od 7 miesiecy. Ale to nie mój znajomy i tak nie za bardzo wiem co o tym myśleć. Chociaż ten koleś, rzucił pracę w jakiejs spółce w Alstomie i teraz pracuje właśnie w Magmar Consulting.
Dzisiaj byłem u nich na rozmowie, facet wszystko mi wytłumaczył, popytał o moje doświadczenie i inne rzeczy i powiedział, że jak się zakwalifikuje to zadzwonią. Sama firma wygląda ok, nawet bilard tam widziałem. Sam już nie wiem, ale poczekam, może zaproszą mnie na szkolenie. Jeśli tak, to dam znać jak tam jest, bo pewnie inni tez szukają pracy i ważna jest każda pewna opinia.
ornecianka.pl 2011-09-24 00:09:40
Podana strona się nie otwiera.
messa 2015-03-04 19:51:29
a czy skoro Wasza wnikliwość jest tak daleka, że sprawdzacie firmę w KRS-ie oraz w CEIDG to czy nie łaska podzielić się informacją gdzie firma posiada swoją placówkę lub siedzibę?? Może w kwestii podjęcia z nimi współpracy trzeba udać się bezpośrednio do ich sekretariatu? tak myślę, że będzie najłatwiej. Czy handel na targowiskach dotyczy wybranego regionu??
ide 2016-05-20 22:02:35
@Jan w porównaniu do wcześniejszych wpisów, jestem zdziwiony. Zastanawiam się, czy to zależne jest od punktu i jakie firma Astral ma powiązanie z Magmar
Zostaw swoją opinię o Magmar Consulting - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magmar Consulting