brak logo

P.H. Agroma S.A.

Poznań

Opinie o P.H. Agroma S.A.

admin 2015-06-20 09:15
Wiele osób jest zainteresowanych losami firmy P.H. Agroma S.A.. Jeżeli masz ciekawe informacje na jej temat wypowiedz się na forum.
2
hmmm 2016-04-25 16:10
Agroma była dobrą firmą ale tylko do końca 2015 roku, odkąd kupił ich polsad jest porażka. Robią wszystko, żeby Agroma Poznań zbańczyła na rzecz nieudaczników z Agromy Kutno. Kiedyś płacili faktury co do dnia, teraz można sobie pomarzyć. Pracownicy dla nich w tej chwili powinni pracować za free
6
Wiem co pisze 2016-05-29 14:01
Agroma S.A za chwilę będzie Z.O.O. A branżyści są na wylocie i na działy h-1 i h-2 to tylko postać aż ktoś się znajdzie z obsługi , a części na zamowienie tylko. Osoby z Kutna proszone są o nie sianie propagandy jak to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam myślących ;)
rolnik sam w dolinie 2016-10-24 13:31
A ja myślę, że to "dobra zmiana"
klient 2016-10-27 22:04
na magazynie w Bogucinie takie zaopatrzenie jak na pólkach w sklepie spożywczym w PRL-u, środek żniw akcja w pełni a ani w punkcie sprzedaży ani w Bogucinie bagnetów do kombajnu nie ma
1
Adam 2016-11-30 23:00
Agroma do końca 2015 roku była ostoją PRL-u. Sklep wyglądał tragicznie i ta obsługa fatalna, tych sprzedawczyń. Brak wiedzy i kompetencji. Teraz powoli z nowym właścicielem zaczyna to wyglądać, zostało jeszcze tylko zmienić obsługę na nowsza i będzie super
1
Nnn 2016-12-04 08:29
Popieram te stare betony powinny odejść. Już nigdy tam nic nie kupię, idziesz po jeden przedmiot z półki sklepowej a to trwa jak by robić wielkie zakupy w markecie. Porażka
Robert 2016-12-17 08:31
Zakupy w agromie to jakaś porażka żeby coś kupić musisz zwiedzić cały magazyn, a do tego przez niektórych pracowników jesteś obsługiwany z wielką łaską. Na sklepie pracują same głąby jeśli cię ktoś z młodych pracowników nie obsłuży na magazynie to możesz sobie stać nikt się tobą nie interesuje, a do tego z każdą głupotą jesteś wysyłany na magazyn. Naprawdę przydała by im się zmiana ludzi.
1
gość 2017-01-12 18:50
Na wstępie zaznaczam, że nawet jeśli nie macie wyboru, to i tak tu nie startujcie. Szkoda zdrowia i nerwów. Poszedłem pracować do sklepu, w którym współpracownikom nic się nie chce i większość trzeba robić za nich. I w ogóle ci współpracownicy są... dziwni, jakby serio nie z tej planety, a to jak odnoszą się do klientów to jakaś paranoja. Nie raz miałem sytuację, gdy siedziałem sam, wszedł klient, zobaczył że jestem sam jeden i z ulgą powiedział: Oo, nie ma tej pani co tutaj siedzi, "bardzo miła osoba". No ludzie, wstyd, że ja pie***le. 1900 brutto + premia jeśli wyrobi się normę. Nadgodziny są bezpłatne, nawet w sezonie gdy trzeba siedzieć od rana do wieczora, odebrać też się nie da, bo za mało ludzi na sklepie. Najlepiej to chyba jak by za darmo dla nich harować. Oszczędzają na ludziach, więc ciekaw jestem ile oszczędzą, gdy odejdę wreszcie stamtąd tuż przed samym sezonem. Ciekawe skąd żółtodziób na moim miejscu będzie wiedział choćby jakie łożyska idą w to i to miejsce, co przechodzi na ten i na ten wałek. Panie Korczak, czeka Szanownego Pana owocny sezon :D Pozdrawiam. A swoją drogą to ciekaw jestem ile musiał dać Pan w łapę, aby kupić kilkanaście sklepów w pełni wyposażonych za 8mln.
4
aaa 2017-01-15 21:45
Popieram zmiana ludzi musi być , starsze panie muszą odejść
zz 2017-01-22 19:48
1. 1900 to i tak dużo za ich prace
2. Zmiana ludzi już się zaczyna
3. Teraz wszyscy potrafią posługiwać sie komputerem a tam znajdować się będą katalogi części ( do tej pory były one nie potrzebne z braku nie umiejętności obsługi takich nowoczesności)
Zostaw swoją opinię o P.H. Agroma S.A. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H. Agroma S.A.