brak logo

Cukiernia "Miś"

Łódź

Opinie o Cukiernia "Miś"

kris 2010-04-28 11:01:23
cukiernikom nie polecam tam pracowac.
Mmm 2011-07-28 08:14:58
Najlepsza cukiernia w Łodzi duży asortyment bardzo pyszne pączuszki i bułeczki codziennie swieza dostawa polecam
Andrzej 2011-12-09 17:16:30
Witam a ja polecam tam pracowac w pracy liczy sie profesjonalizm a nie ... Najlepsza cukiernia w Łodzi
3
konrad 2013-09-22 11:31:09
najgorsza cukiernia ,cukiernikom terz odradzam zrezygnowałem z tamtąt
aninim 2013-09-22 11:41:18
pracowałam w jednej cukierni tam i czekałam ciągle za kasą nie polecam,bardzo niskie zarobki+praca pogodzinach
2
Eszli 2013-11-13 16:30:35
Najlepsza cukiernia pracuje juz 2 lata zeby zarabiac trzeba sie wykazac,jesli ktos sie nie nadaje to nikt nie bedzie go trzymał
Karolina 2014-03-21 13:49:01
Asortyment niczego sobie problemy z ksiegowoscia szef w porzadku
1
koala 2014-06-02 18:26:40
Jak ktoś lubi zarabiać 1600zł-1800zł to polecam.Praca średnio 220 godz.w m-c.Wymagania jak by to była najlepsza cukiernia na świecie(usunięte przez administratora)Nie polecam
koala 2014-06-20 17:08:18
wiem kim jesteś ,,Kara"nieładnie tak pisać o porządnych osobach,ale zazdrość zżera.
4
aga0312 2014-07-24 13:25:09
Na umowę czekasz długo a za przepracowane dni bez umowy nie dostajesz wynagrodzenia. Pracodawca nieuczciwy . UWAGA!!!
2
panda 2014-08-01 07:27:57
Zobaczcie sami.Piszę do cukierników.Ogłoszenie w prasie jest od ponad pół roku.To chyba o czymś świadczy.Właściciel jest osobą bardzo nieuczciwą.Mam znajomego ,przepracował tam ponad rok czekając na umowę o pracę.Ciągle słyszał że jutro ,za tydzień,za m-c.W końcu nie wytrzymał i odszedł.Na koniec dowiedział się że jest niekompetentny a jego wiedza na temat cukiernictwa jest zerowa.Wspomnę tylko że zarabiał 1800 zł.Bez umowy.To jest chore.Polecił tą pracę masochistom
4
gość 2014-08-20 17:20:02
Byłem tam tylko chwilkę.Praca nie do wytrzymania.A już syn właściciela udający cukiernika-biznesmena to jakaś porażka.Nie polecam.Zarobki katastrofa
3
marek 2014-11-18 21:25:55
witam.pracowałem kilka lat temu w cukierni Miś.z tego co tu czytam wiele się nie zmieniło.ale całe szczescie dla mnie to przeszlosc. nie polecam.
2
GGG 2014-12-03 10:42:45
Też tam pracowałem,brak szacunku dla pracownika, niskie wynagrodzenie-najlepiej bez umowy, nie polecam
2
gość 2014-12-03 20:01:48
Widzę że znowu pan Niedźwiedź szuka murzynów, tym razem na święta.Ogłoszenie ślicznie wygląda.Ciekawe ile można zarobić? Pewnie z 1800 zł.A po świętach wypad bo się nie nadajesz. Walić tego oszusta i cwaniaka.NIE POLECAM!!!!!!!!!!!
2
Anonim 2014-12-06 16:26:54
Chciałam przekazać ze opinie wypisuje osoba która naprawdę nie ma co robić z czasem wiec wcale sie nie dziwie ze zarabia 1500-1800 w pracy liczy sie profesjonalizm nikt nie będzie trzymał pseudo cukiernika który nie potrafi prostych rzeczy każdy chce zarabiać pieniądze a wiedza zaangażowanie pracuje w firmie i jestem bardzo zadowolona z wynagrodzenia Polecam Polecam!!
gucio 2014-12-06 21:29:17
Pieprzenie pani J.Profesjonalizm w pani wykonaniu to zamknięcie sklepu w godzinach pracy z powodu wyjścia do kosmetyczki.Gratuluje tupetu.Tam już nikt nie chce pracować a nie że nikt nie będzie trzymał pseudo cukiernika.Takie zarobki to były dobre 10 lat temu.A godziny pracy i ten syn szefa udający cukiernika biznesmena to już całkowita porażka. OSZUŚCI,OSZUŚCI i jeszcze raz OSZUŚCI.
2
Anonim 2014-12-06 22:37:09
Gucio ja nie pracuje na sklepie wiec chyba pomyliłeś ... zazdrość ludzka nie zna granic :) Pracuje w tej firmie najdłużej wiec moge wypowiedzieć sie najwiecej Pozdrawiam
Anonim 2014-12-06 23:12:53
Najlepsza cukiernia !!! Jak stać ekspedientkę na kosmetyczke to musi niezle zarabiać :) Gucio czy Ty byłeś uczniem szkoda ze nie zgłosiłeś zaistniałej sytuacji zamknięcia sklepu do Szefa To mój ostatni komentarz dotyczący tego zakładu pracy z czystym sumieniem moge polecić Firmę
Mario 2014-12-07 17:20:04
Jestem uczniem i nie narzekam
gucio 2014-12-07 18:58:32
Ja wiem że donoszenie i kablowanie w tej firmie to są na porządku dziennym. Jak ty pracujesz najdłużej w tej firmie to albo nie jesteś kobietą albo ta pseudo firma powstała 5 lat temu.O jakiej ty zazdrości mówisz.Czego tam można zazdrościć? Pracy po 12 godzin,czy tych extra wynagrodzeń? Pracowałem tam krótko ale poznałem zasady działania tego zakładu.Jak ty to polecasz to brakuje ci klepki w mózgu.No ale ty nie możesz pisać inaczej,prawda? Poleć tą firmę komuś z rodziny jak jest tak super.Przecież teraz ludzi brakuje,ogłoszenie non stop w prasie,tylko chętnych nie ma.Ale widocznie nie są tak dobrymi cukiernikami żeby tam pracować.Pozdrawiam hrabiankę
1
Marcin 2014-12-23 08:09:36
Trochę już pracuje opinia pozytywna z mojej strony ciężki zawód cukiernik
gość 2015-01-07 17:29:11
Wal śmiało,w tej pseudo cukierni przyjmują wszystkich.A najlepiej jak byłbyś alkoholikiem.Wtedy można zabrać parę złotych z wypłaty jak byś zawalił jakiś dzień.Paru pijaków już tam pracuje i chwalą sobie ,,ATMOSFERĘ" a zapomniał bym o najważniejszym.Pieniądze ,,SUPER".Pozdrawiam
1
Gość 2015-01-16 07:31:43
Najlepiej siedzieć w biurze i udawać że się pracuje
Viva 2015-01-23 00:25:58
Pracuje jako cukiernik pozytywna opinia jeśli chodzi o produkcje
agata90 2015-03-11 16:25:42
a nie wiecie czy nie potrzebują może kierowców? mam doświadczenie za kółkiem wiele lat, chociaż nie boję się tez innego zatrudnienia i niemal chyba każdą posadę w tej branży wezmę z pocałowaniem ręki. znajdzie się coś u nich teraz dla młodej kobiety? dodam od razu że pracy fizycznej się nie boję, pozdrawiam
Michał 2015-03-31 03:32:31
czy kierowców potrzebują to nie wiem, na pewno cukiernika - zamieścili ogłoszenie na portalu olx, tam jest telefon do tego młodszego szefa, Michała.
Pod tym ogłoszeniem jest ponad 1000 wyświetleń więc chyba zainteresowanie duże.. Co trochę dziwne, bo jeszcze 6 lat temu to szef miał naprawdę swoje jazdy i najchętniej zatrudniał ludzi z pośredniaka (by mieć ulgę), ale po okresie roku czasu zwalniał bez mrugnięcia okiem, mówiąc, że obroty spadają i robi redukcję etatów (przez rok po zatrudnieniu kogoś z urzędu nie może zwolnić, no chyba, że dyscyplinarka jakby ktoś podpał). Jak ktoś był z innego miasta niż Łódź, meldował u swego synka, trzeba było się zarejestrować w pośredniaku na Milionowej. Zatrudniał na rok i po roku dawał wypowiedzenie. Standard jego postępowania. Sądzić się z nim nie ma sensu - jeszcze nikt z nim nie wygrał... A jego oszczędzanie na produktach czasem sięgało zenitu, ludzie w smaku od razu czuli, że najpierw ciasto czy lody były smaczniejsze, a później się pogorszyły. Najpierw przyciąga klientów, a później ich odstrasza, a winę zwala na pracowników... Echh szkoda na niego czasu...
1
Iwona 2015-04-21 14:21:27
polecam prace w cukierni Miś wynagrodzenie atmosfera wszystko godne polecenia
gość 2015-04-24 20:10:34
HaHAHAHAHHAHAHAHA.Chyba pomyliłaś zakłady
1
Iw 2015-04-27 15:00:53
Nie pomyliłam zakładu naprawdę polecam godziny pracy i pensja super
gość 2015-04-29 19:31:06
A czym ty się tam zajmujesz że wszystko takie super?Nie ma to jak cukrować i samemu sobie wpisy robić.Gratuluje
1
ct... 2015-04-30 16:47:05
Prowokacja!!!!
Nie ładnie podszywać się pod innych!
ct... 2015-04-30 16:52:14
Do pseudo "Iwony"
Pisz w swoim imieniu i nie podszywaj się pod nikogo.
Rocy 2015-05-01 17:09:05
Czytam i dziecinada ktos ma złość na misiów człowieku weź sie lepiej za prace,, obserwujesz opinie 24 h na dobę jak ktos dodaje pozytywna opinie ty juz odpisujesz ,, znam firmę i mam dobre zdanie ja tez podszywam sie za kogoś kogo jaka Iwonę Krzysztofa dobre dobre lecz sie
michal 2015-08-15 20:35:32
nie bede obrabial nikomu czterech liter.popracujcie miesiac sami wyrobicie sobie zdanie.ja osobiscie b.sie ciesze ze zakonczylem prace w tej firmiejako cukiernik. teraz pracuje za godziwe pieniadze w normalnych i po normalnych godzinach
2
mixturek 2015-09-19 18:48:47
widzialem ogloszenie w ksiegowosci taka duza firma ze jest tam ksiegowosc moja kobieta szuka pracy ma certfikat ksiegowy jak zarobki?
twix 2015-10-15 19:29:10
jak pracowalem to liste obecnosci podpisywalem z wyprzedzeniem wszystko ginelo pozniej to samo 5 razy podpisuj idz na rozmowe potrzebna dobrze zorganizowana osoba tylko ksiegowa wczesniej tam nie pracowala moze przydalaby sie im osoba z takim wyksztalceniem za mnie porazka
2
Asia 2015-11-26 16:50:12
no ciekawe, która z pracownic na Zielonej 2 czy Legionów 12 została zwolniona, bo Miś znowu szuka ekspedientki - i znowu z urzędu pracy.. Rany, czy ten człowiek się nie zmieni? Zatrudnia z urzędu, zwalnia po roku i nowe buźki zatrudnia... Przecież ja i wiele moich koleżanek zostałyśmy zwolnione nie za źle wykonywaną pracę, tylko za nic- po prostu redukcja etatów, bo niby że za dużo ekspedientek. Bo Misiowi się podoba co rok, czy dwa to nowy personel na sklepach (na Nawrocie, Zielonej, Struga, w Wiedeńskiej na placu Wolności itd.)... Wiecznie trzeba odświeżać kadrę... Szkoda, że Miś nie liczy się z ludźmi, w ogóle ma ludzi za nic... Podczas pierwszych rozmów i miesięcy pracy u niego milutki jest, że do rany przyłóż, a później mija dłuższy czas i zwalnia.. Ech Panie Włodku i Panie Michale - ogarnijcie się lub od razu podkreślajcie na rozmowach z przyszłymi Waszymi pracownikami, że zatrudniacie na czas typowo określony rok lub dwa. Wtedy każdy będzie wiedział, żeby przed upływem tego czasu szukać innej pracy. Tyle ludzi już się przewinęło przez ich zakład (cukierników i ekspedientek) że to by było dziwne, iż wszyscy są do niczego, nie sprawdzają się w pracy, są leniwi, nie nadają się. Guzik prawda... Ale rodzina Misiów Wyzyskiwaczy nadal sobie jakoś żyje... No cóż... Niech sobie robią co chcą, niech inni też zobaczą, jak ciężko z nimi współgrać.
3
Myszka 2016-07-26 12:14:23
Szukają kogoś do biura a jak wyglada praca w biurze w cukierni miś?
Mariusz 2016-08-09 17:11:48
Byłem na rozmowie wchodze do biura pani dziwnie patrzaca na mnie prosze poczekac zaraz kogos poprosze spuszcza kawke myslalem ze dla mnie ale dla siebie na biurku truskaweczki karteczki za chwile wchodzi pan smichy czekam czekam w kocowym rezultacie dzwoni do Michała z tego co mi wiadomo szef odkładajac telefon nie milym szyderczym tonem nie ma Michała on nie był z panem umówiony nic nie wie wszyscy sie śmieja zapomnial podsumuje tak sie traktuje nowa osobe ktora chce sie dowiedziec czegos o pracy pani wyglada jak paw za biurkiem nic sie nie dowiedzialem o pracy jak wyglada płaca ?
1
kaja 2016-08-10 20:14:47
a gdzie widzialeś ofertę pracy do biura? bo do biura to raczej ciezko sie jest dostać, a myslez, ze na wakacje taj jak mlodzi to zawsze lepiej i szybciej bo tam zawsze szukają łatwiej sie dostać, a co to za oferta Myszka'?
JUDO 2016-11-29 14:28:05
A ten pajac w przetłuszczonych włosach i śmierdzącej skórze jeszcze pracuje? Deserówke chyba robił. W głowie się nie mieści,że taka fleja i brudas przy jedzeniu robi.
Zostaw swoją opinię o Cukiernia "Miś" - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia "Miś"