Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia "Miś"

Pracowałeś w firmie Cukiernia "Miś" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mmm - 2011-07-28 08:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza cukiernia w Łodzi duży asortyment bardzo pyszne pączuszki i bułeczki codziennie swieza dostawa polecam
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2011-12-09 17:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam a ja polecam tam pracowac w pracy liczy sie profesjonalizm a nie ... Najlepsza cukiernia w Łodzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-26 16:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jestem po technikum i mam zawód cukiernika, nie wiecie, czy w cukierni miś nie szukają nikogo takiego? Chociażby na pomoc? Możecie napisać jak sprawa wygląda z zarobkami? Pozdro i dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
konrad - 2013-09-22 11:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza cukiernia ,cukiernikom terz odradzam zrezygnowałem z tamtąt
zdjecie uzytkownika
aninim - 2013-09-22 11:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w jednej cukierni tam i czekałam ciągle za kasą nie polecam,bardzo niskie zarobki+praca pogodzinach
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-09-22 15:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aninim co masz dokładnie na myśli pisząc że bardzo niskie zarobki są w cukierni miś? Dzięki za pomoc
zdjecie uzytkownika
Eszli - 2013-11-13 16:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza cukiernia pracuje juz 2 lata zeby zarabiac trzeba sie wykazac,jesli ktos sie nie nadaje to nikt nie bedzie go trzymał
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-03-21 13:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Asortyment niczego sobie problemy z ksiegowoscia szef w porzadku
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-06-02 18:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś lubi zarabiać 1600zł-1800zł to polecam.Praca średnio 220 godz.w m-c.Wymagania jak by to była najlepsza cukiernia na świecie(usunięte przez administratora)Nie polecam
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-06-20 17:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wiem kim jesteś ,,Kara"nieładnie tak pisać o porządnych osobach,ale zazdrość zżera.
zdjecie uzytkownika
aga0312 - 2014-07-24 13:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na umowę czekasz długo a za przepracowane dni bez umowy nie dostajesz wynagrodzenia. Pracodawca nieuczciwy . UWAGA!!!
zdjecie uzytkownika
panda - 2014-08-01 07:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zobaczcie sami.Piszę do cukierników.Ogłoszenie w prasie jest od ponad pół roku.To chyba o czymś świadczy.Właściciel jest osobą bardzo nieuczciwą.Mam znajomego ,przepracował tam ponad rok czekając na umowę o pracę.Ciągle słyszał że jutro ,za tydzień,za m-c.W końcu nie wytrzymał i odszedł.Na koniec dowiedział się że jest niekompetentny a jego wiedza na temat cukiernictwa jest zerowa.Wspomnę tylko że zarabiał 1800 zł.Bez umowy.To jest chore.Polecił tą pracę masochistom
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-20 17:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam tylko chwilkę.Praca nie do wytrzymania.A już syn właściciela udający cukiernika-biznesmena to jakaś porażka.Nie polecam.Zarobki katastrofa
zdjecie uzytkownika
bzura - 2014-09-29 01:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na Łódź to Cukiernia Miś posiada naprawdę sporo swoich sklepów. Ciekawy jestem czym tak bardzo się rozsławili skoro czytając ponizsze komentarze nic nie wskazuje na to , aby można było uznać te sieć cukierni za jakąś wyjątkową. Ale nie mniej, jednak można mówić o ich sukcesie. W dalszym stopniu nie widać specjalnie osłabienia sprzedaży
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-18 21:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.pracowałem kilka lat temu w cukierni Miś.z tego co tu czytam wiele się nie zmieniło.ale całe szczescie dla mnie to przeszlosc. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
GGG - 2014-12-03 10:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też tam pracowałem,brak szacunku dla pracownika, niskie wynagrodzenie-najlepiej bez umowy, nie polecam
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-03 20:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że znowu pan Niedźwiedź szuka murzynów, tym razem na święta.Ogłoszenie ślicznie wygląda.Ciekawe ile można zarobić? Pewnie z 1800 zł.A po świętach wypad bo się nie nadajesz. Walić tego oszusta i cwaniaka.NIE POLECAM!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-06 16:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam przekazać ze opinie wypisuje osoba która naprawdę nie ma co robić z czasem wiec wcale sie nie dziwie ze zarabia 1500-1800 w pracy liczy sie profesjonalizm nikt nie będzie trzymał pseudo cukiernika który nie potrafi prostych rzeczy każdy chce zarabiać pieniądze a wiedza zaangażowanie pracuje w firmie i jestem bardzo zadowolona z wynagrodzenia Polecam Polecam!!
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-12-06 21:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pieprzenie pani J.Profesjonalizm w pani wykonaniu to zamknięcie sklepu w godzinach pracy z powodu wyjścia do kosmetyczki.Gratuluje tupetu.Tam już nikt nie chce pracować a nie że nikt nie będzie trzymał pseudo cukiernika.Takie zarobki to były dobre 10 lat temu.A godziny pracy i ten syn szefa udający cukiernika biznesmena to już całkowita porażka. OSZUŚCI,OSZUŚCI i jeszcze raz OSZUŚCI.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-06 22:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gucio ja nie pracuje na sklepie wiec chyba pomyliłeś ... zazdrość ludzka nie zna granic :) Pracuje w tej firmie najdłużej wiec moge wypowiedzieć sie najwiecej Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-06 23:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza cukiernia !!! Jak stać ekspedientkę na kosmetyczke to musi niezle zarabiać :) Gucio czy Ty byłeś uczniem szkoda ze nie zgłosiłeś zaistniałej sytuacji zamknięcia sklepu do Szefa To mój ostatni komentarz dotyczący tego zakładu pracy z czystym sumieniem moge polecić Firmę
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-12-07 17:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem uczniem i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-12-07 18:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem że donoszenie i kablowanie w tej firmie to są na porządku dziennym. Jak ty pracujesz najdłużej w tej firmie to albo nie jesteś kobietą albo ta pseudo firma powstała 5 lat temu.O jakiej ty zazdrości mówisz.Czego tam można zazdrościć? Pracy po 12 godzin,czy tych extra wynagrodzeń? Pracowałem tam krótko ale poznałem zasady działania tego zakładu.Jak ty to polecasz to brakuje ci klepki w mózgu.No ale ty nie możesz pisać inaczej,prawda? Poleć tą firmę komuś z rodziny jak jest tak super.Przecież teraz ludzi brakuje,ogłoszenie non stop w prasie,tylko chętnych nie ma.Ale widocznie nie są tak dobrymi cukiernikami żeby tam pracować.Pozdrawiam hrabiankę
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-12-23 08:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-12-06 21:29:17]:
Trochę już pracuje opinia pozytywna z mojej strony ciężki zawód cukiernik
zdjecie uzytkownika
zbych - 2014-12-31 19:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cukiernik nie należy do najprostrzych zawodów ale ja myślę że daje wiele satyskacji. Ja po nowym roku przeprowadzam się z Warszawy do Łodzi i szukam nowego miejsca pracy, mam doświadczenie i referencje, wiele rzeczy umiem stworzyć i dopasuje się do menu na pewno,tylko czy w ogole jest szansa na miejsce wolne?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-07 17:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wal śmiało,w tej pseudo cukierni przyjmują wszystkich.A najlepiej jak byłbyś alkoholikiem.Wtedy można zabrać parę złotych z wypłaty jak byś zawalił jakiś dzień.Paru pijaków już tam pracuje i chwalą sobie ,,ATMOSFERĘ" a zapomniał bym o najważniejszym.Pieniądze ,,SUPER".Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-01-16 07:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej siedzieć w biurze i udawać że się pracuje
zdjecie uzytkownika
Viva - 2015-01-23 00:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje jako cukiernik pozytywna opinia jeśli chodzi o produkcje
zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-01-30 17:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Viva, hej, dzięki bardzo za komentarz, ale czy mógłbyś napisac jeszcze pare słów więcej na temat pracy w Cukierni Miś? Czemu akurat mam wybrać tutaj prace, a nie gdzie indziej? W ogóle czesto są przyjęcia na produkcję i jest realna szansa, aby się dostać? Możesz napisać jakiś orientacyjny przedział zarobkowy jaki tutaj panuje?
zdjecie uzytkownika
Wilhelm - 2015-02-25 03:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób narzeka na swoją pracę, a w przypadku cukierni miś nie widzę takich rzeczy. Jeżeli one rzeczywiście nie istnieją to super - bardzo się cieszę. Chciałem się jeszcze dowiedzieć - na jakich zasadach są organizowane pojazdy zastępcze i co należy zrobić aby go uzyskać. Dziękuję za wszelkie informacje.
zdjecie uzytkownika
agata90 - 2015-03-11 16:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiecie czy nie potrzebują może kierowców? mam doświadczenie za kółkiem wiele lat, chociaż nie boję się tez innego zatrudnienia i niemal chyba każdą posadę w tej branży wezmę z pocałowaniem ręki. znajdzie się coś u nich teraz dla młodej kobiety? dodam od razu że pracy fizycznej się nie boję, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-03-31 03:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy kierowców potrzebują to nie wiem, na pewno cukiernika - zamieścili ogłoszenie na portalu olx, tam jest telefon do tego młodszego szefa, Michała.
Pod tym ogłoszeniem jest ponad 1000 wyświetleń więc chyba zainteresowanie duże.. Co trochę dziwne, bo jeszcze 6 lat temu to szef miał naprawdę swoje jazdy i najchętniej zatrudniał ludzi z pośredniaka (by mieć ulgę), ale po okresie roku czasu zwalniał bez mrugnięcia okiem, mówiąc, że obroty spadają i robi redukcję etatów (przez rok po zatrudnieniu kogoś z urzędu nie może zwolnić, no chyba, że dyscyplinarka jakby ktoś podpał). Jak ktoś był z innego miasta niż Łódź, meldował u swego synka, trzeba było się zarejestrować w pośredniaku na Milionowej. Zatrudniał na rok i po roku dawał wypowiedzenie. Standard jego postępowania. Sądzić się z nim nie ma sensu - jeszcze nikt z nim nie wygrał... A jego oszczędzanie na produktach czasem sięgało zenitu, ludzie w smaku od razu czuli, że najpierw ciasto czy lody były smaczniejsze, a później się pogorszyły. Najpierw przyciąga klientów, a później ich odstrasza, a winę zwala na pracowników... Echh szkoda na niego czasu...
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-04-21 14:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam prace w cukierni Miś wynagrodzenie atmosfera wszystko godne polecenia
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-24 20:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwona - 2015-04-21 14:21:27]:
HaHAHAHAHHAHAHAHA.Chyba pomyliłaś zakłady
zdjecie uzytkownika
Iw - 2015-04-27 15:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pomyliłam zakładu naprawdę polecam godziny pracy i pensja super
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-29 19:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czym ty się tam zajmujesz że wszystko takie super?Nie ma to jak cukrować i samemu sobie wpisy robić.Gratuluje
zdjecie uzytkownika
ct... - 2015-04-30 16:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iw - 2015-04-27 15:00:53]:
Prowokacja!!!!
Nie ładnie podszywać się pod innych!
zdjecie uzytkownika
ct... - 2015-04-30 16:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwona - 2015-04-21 14:21:27]:
Do pseudo "Iwony"
Pisz w swoim imieniu i nie podszywaj się pod nikogo.
zdjecie uzytkownika
Rocy - 2015-05-01 17:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i dziecinada ktos ma złość na misiów człowieku weź sie lepiej za prace,, obserwujesz opinie 24 h na dobę jak ktos dodaje pozytywna opinie ty juz odpisujesz ,, znam firmę i mam dobre zdanie ja tez podszywam sie za kogoś kogo jaka Iwonę Krzysztofa dobre dobre lecz sie
zdjecie uzytkownika
kasias - 2015-07-03 12:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z komentarzy można wywnioskować, że część osób ma po prostu obiekcje do właściciela/włascicieli. Jeśli pensja jest wypłacana, a obowiązki są adekwatne, to myślę, że każdy początkujący cukiernik mógłby spróbować.. Jeśli ktoś mógłby napisać coś więcej, konkretnie, o pracy tam, to byłabym bardzo wdzięczna
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-08-15 20:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie bede obrabial nikomu czterech liter.popracujcie miesiac sami wyrobicie sobie zdanie.ja osobiscie b.sie ciesze ze zakonczylem prace w tej firmiejako cukiernik. teraz pracuje za godziwe pieniadze w normalnych i po normalnych godzinach
zdjecie uzytkownika
Knur - 2015-08-16 01:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@michal czy mógłbyś napisać w takim razie jaka jest różnica między Twoimi zarobkami w tamtej cukierni a w tej. To jednak może mieć wpływ na to, czy cukiernicy będą chcieli się zatrudniać w Misiu, czy jednak będę szukali czegoś dalej. Kwestia zarobków czasami potrafi zaważyć nad wszystkim, bez dwóch zdań.
zdjecie uzytkownika
mixturek - 2015-09-19 18:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzialem ogloszenie w ksiegowosci taka duza firma ze jest tam ksiegowosc moja kobieta szuka pracy ma certfikat ksiegowy jak zarobki?
zdjecie uzytkownika
mruczti - 2015-09-19 22:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się, że zarobki nie będą jakoś kolosalne bo jest to przecież tylko firma cukiernicza, a raczej zakład cukierniczy, co prawda wydaje mi się, że jednak spokojnie powyżej 2000 złotych taka księgowa powinna zarobić, no ale po więcej szczegółów to chyba trzeba się udać na rozmowę kwalifikacyjną.
zdjecie uzytkownika
twix - 2015-10-15 19:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak pracowalem to liste obecnosci podpisywalem z wyprzedzeniem wszystko ginelo pozniej to samo 5 razy podpisuj idz na rozmowe potrzebna dobrze zorganizowana osoba tylko ksiegowa wczesniej tam nie pracowala moze przydalaby sie im osoba z takim wyksztalceniem za mnie porazka
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-10-20 02:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamawiałam dla córki w misiu tort ze świnką pepą bo spodobał mi się ten który widnieje na ich stronie internetowej i powiem wam, że pepa naprawdę wyglądała bardzo ładnie i estetycznie. No i smak tortu był w porządku, nie był za słodki ani zbyt cukrowy i ciasto było dobrze nasączone. Moim zdaniem są warci polecenia.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-11-26 16:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no ciekawe, która z pracownic na Zielonej 2 czy Legionów 12 została zwolniona, bo Miś znowu szuka ekspedientki - i znowu z urzędu pracy.. Rany, czy ten człowiek się nie zmieni? Zatrudnia z urzędu, zwalnia po roku i nowe buźki zatrudnia... Przecież ja i wiele moich koleżanek zostałyśmy zwolnione nie za źle wykonywaną pracę, tylko za nic- po prostu redukcja etatów, bo niby że za dużo ekspedientek. Bo Misiowi się podoba co rok, czy dwa to nowy personel na sklepach (na Nawrocie, Zielonej, Struga, w Wiedeńskiej na placu Wolności itd.)... Wiecznie trzeba odświeżać kadrę... Szkoda, że Miś nie liczy się z ludźmi, w ogóle ma ludzi za nic... Podczas pierwszych rozmów i miesięcy pracy u niego milutki jest, że do rany przyłóż, a później mija dłuższy czas i zwalnia.. Ech Panie Włodku i Panie Michale - ogarnijcie się lub od razu podkreślajcie na rozmowach z przyszłymi Waszymi pracownikami, że zatrudniacie na czas typowo określony rok lub dwa. Wtedy każdy będzie wiedział, żeby przed upływem tego czasu szukać innej pracy. Tyle ludzi już się przewinęło przez ich zakład (cukierników i ekspedientek) że to by było dziwne, iż wszyscy są do niczego, nie sprawdzają się w pracy, są leniwi, nie nadają się. Guzik prawda... Ale rodzina Misiów Wyzyskiwaczy nadal sobie jakoś żyje... No cóż... Niech sobie robią co chcą, niech inni też zobaczą, jak ciężko z nimi współgrać.
zdjecie uzytkownika
poa - 2015-12-09 16:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nich z tego co wiem od strony konsumenta to mają naparwde dobre torty, pieczywa, ale jak chce się coasta na święta to już trezba rezerwowac, bo nie wiem czy wyrobią.
zdjecie uzytkownika
surro - 2016-04-12 09:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze produkty, no i w konkursie ogłoszonym przez urząd miasta łodzi zdecydowano żed robią najlepszą eklezję w mieście. no ale czy ktoś spoza łodzi tutaj będzie wiedział czym jest eklezja... polecam spróbować poszukać, albo pojechać do misia, warto
zdjecie uzytkownika
jeden - 2016-05-12 17:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to chętnie bym znalazł zatrudnienie, ale nie było żadnej oferty.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Cukiernia "Miś"!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia "Miś"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert