Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia "Miś"

Pracowałeś w firmie Cukiernia "Miś" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kris - 2010-04-28 11:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cukiernikom nie polecam tam pracowac.
zdjecie uzytkownika
Mmm - 2011-07-28 08:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza cukiernia w Łodzi duży asortyment bardzo pyszne pączuszki i bułeczki codziennie swieza dostawa polecam
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2011-12-09 17:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam a ja polecam tam pracowac w pracy liczy sie profesjonalizm a nie ... Najlepsza cukiernia w Łodzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-26 16:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jestem po technikum i mam zawód cukiernika, nie wiecie, czy w cukierni miś nie szukają nikogo takiego? Chociażby na pomoc? Możecie napisać jak sprawa wygląda z zarobkami? Pozdro i dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
konrad - 2013-09-22 11:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza cukiernia ,cukiernikom terz odradzam zrezygnowałem z tamtąt
zdjecie uzytkownika
aninim - 2013-09-22 11:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w jednej cukierni tam i czekałam ciągle za kasą nie polecam,bardzo niskie zarobki+praca pogodzinach
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-09-22 15:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aninim co masz dokładnie na myśli pisząc że bardzo niskie zarobki są w cukierni miś? Dzięki za pomoc
zdjecie uzytkownika
Eszli - 2013-11-13 16:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza cukiernia pracuje juz 2 lata zeby zarabiac trzeba sie wykazac,jesli ktos sie nie nadaje to nikt nie bedzie go trzymał
zdjecie uzytkownika
Kara - 2014-03-02 18:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam się trzyma tłuków i prostackie osoby takie jak Pani Iwona z biura
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-03-21 13:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Asortyment niczego sobie problemy z ksiegowoscia szef w porzadku
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-06-02 18:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś lubi zarabiać 1600zł-1800zł to polecam.Praca średnio 220 godz.w m-c.Wymagania jak by to była najlepsza cukiernia na świecie(usunięte przez administratora)Nie polecam
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-06-20 17:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wiem kim jesteś ,,Kara"nieładnie tak pisać o porządnych osobach,ale zazdrość zżera.
zdjecie uzytkownika
aga0312 - 2014-07-24 13:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na umowę czekasz długo a za przepracowane dni bez umowy nie dostajesz wynagrodzenia. Pracodawca nieuczciwy . UWAGA!!!
zdjecie uzytkownika
panda - 2014-08-01 07:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zobaczcie sami.Piszę do cukierników.Ogłoszenie w prasie jest od ponad pół roku.To chyba o czymś świadczy.Właściciel jest osobą bardzo nieuczciwą.Mam znajomego ,przepracował tam ponad rok czekając na umowę o pracę.Ciągle słyszał że jutro ,za tydzień,za m-c.W końcu nie wytrzymał i odszedł.Na koniec dowiedział się że jest niekompetentny a jego wiedza na temat cukiernictwa jest zerowa.Wspomnę tylko że zarabiał 1800 zł.Bez umowy.To jest chore.Polecił tą pracę masochistom
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-20 17:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam tylko chwilkę.Praca nie do wytrzymania.A już syn właściciela udający cukiernika-biznesmena to jakaś porażka.Nie polecam.Zarobki katastrofa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia "Miś"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x