Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia "Miś"

Pracowałeś w firmie Cukiernia "Miś" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Eszli - 2013-11-13 16:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza cukiernia pracuje juz 2 lata zeby zarabiac trzeba sie wykazac,jesli ktos sie nie nadaje to nikt nie bedzie go trzymał
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-03-21 13:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Asortyment niczego sobie problemy z ksiegowoscia szef w porzadku
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-06-02 18:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś lubi zarabiać 1600zł-1800zł to polecam.Praca średnio 220 godz.w m-c.Wymagania jak by to była najlepsza cukiernia na świecie(usunięte przez administratora)Nie polecam
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-06-20 17:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wiem kim jesteś ,,Kara"nieładnie tak pisać o porządnych osobach,ale zazdrość zżera.
zdjecie uzytkownika
aga0312 - 2014-07-24 13:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na umowę czekasz długo a za przepracowane dni bez umowy nie dostajesz wynagrodzenia. Pracodawca nieuczciwy . UWAGA!!!
zdjecie uzytkownika
panda - 2014-08-01 07:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zobaczcie sami.Piszę do cukierników.Ogłoszenie w prasie jest od ponad pół roku.To chyba o czymś świadczy.Właściciel jest osobą bardzo nieuczciwą.Mam znajomego ,przepracował tam ponad rok czekając na umowę o pracę.Ciągle słyszał że jutro ,za tydzień,za m-c.W końcu nie wytrzymał i odszedł.Na koniec dowiedział się że jest niekompetentny a jego wiedza na temat cukiernictwa jest zerowa.Wspomnę tylko że zarabiał 1800 zł.Bez umowy.To jest chore.Polecił tą pracę masochistom
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-20 17:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam tylko chwilkę.Praca nie do wytrzymania.A już syn właściciela udający cukiernika-biznesmena to jakaś porażka.Nie polecam.Zarobki katastrofa
zdjecie uzytkownika
bzura - 2014-09-29 01:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na Łódź to Cukiernia Miś posiada naprawdę sporo swoich sklepów. Ciekawy jestem czym tak bardzo się rozsławili skoro czytając ponizsze komentarze nic nie wskazuje na to , aby można było uznać te sieć cukierni za jakąś wyjątkową. Ale nie mniej, jednak można mówić o ich sukcesie. W dalszym stopniu nie widać specjalnie osłabienia sprzedaży
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-18 21:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.pracowałem kilka lat temu w cukierni Miś.z tego co tu czytam wiele się nie zmieniło.ale całe szczescie dla mnie to przeszlosc. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
GGG - 2014-12-03 10:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też tam pracowałem,brak szacunku dla pracownika, niskie wynagrodzenie-najlepiej bez umowy, nie polecam
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-03 20:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że znowu pan Niedźwiedź szuka murzynów, tym razem na święta.Ogłoszenie ślicznie wygląda.Ciekawe ile można zarobić? Pewnie z 1800 zł.A po świętach wypad bo się nie nadajesz. Walić tego oszusta i cwaniaka.NIE POLECAM!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-06 16:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam przekazać ze opinie wypisuje osoba która naprawdę nie ma co robić z czasem wiec wcale sie nie dziwie ze zarabia 1500-1800 w pracy liczy sie profesjonalizm nikt nie będzie trzymał pseudo cukiernika który nie potrafi prostych rzeczy każdy chce zarabiać pieniądze a wiedza zaangażowanie pracuje w firmie i jestem bardzo zadowolona z wynagrodzenia Polecam Polecam!!
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-12-06 21:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pieprzenie pani J.Profesjonalizm w pani wykonaniu to zamknięcie sklepu w godzinach pracy z powodu wyjścia do kosmetyczki.Gratuluje tupetu.Tam już nikt nie chce pracować a nie że nikt nie będzie trzymał pseudo cukiernika.Takie zarobki to były dobre 10 lat temu.A godziny pracy i ten syn szefa udający cukiernika biznesmena to już całkowita porażka. OSZUŚCI,OSZUŚCI i jeszcze raz OSZUŚCI.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-06 22:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gucio ja nie pracuje na sklepie wiec chyba pomyliłeś ... zazdrość ludzka nie zna granic :) Pracuje w tej firmie najdłużej wiec moge wypowiedzieć sie najwiecej Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-06 23:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza cukiernia !!! Jak stać ekspedientkę na kosmetyczke to musi niezle zarabiać :) Gucio czy Ty byłeś uczniem szkoda ze nie zgłosiłeś zaistniałej sytuacji zamknięcia sklepu do Szefa To mój ostatni komentarz dotyczący tego zakładu pracy z czystym sumieniem moge polecić Firmę
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-12-07 17:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem uczniem i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-12-07 18:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem że donoszenie i kablowanie w tej firmie to są na porządku dziennym. Jak ty pracujesz najdłużej w tej firmie to albo nie jesteś kobietą albo ta pseudo firma powstała 5 lat temu.O jakiej ty zazdrości mówisz.Czego tam można zazdrościć? Pracy po 12 godzin,czy tych extra wynagrodzeń? Pracowałem tam krótko ale poznałem zasady działania tego zakładu.Jak ty to polecasz to brakuje ci klepki w mózgu.No ale ty nie możesz pisać inaczej,prawda? Poleć tą firmę komuś z rodziny jak jest tak super.Przecież teraz ludzi brakuje,ogłoszenie non stop w prasie,tylko chętnych nie ma.Ale widocznie nie są tak dobrymi cukiernikami żeby tam pracować.Pozdrawiam hrabiankę
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-12-23 08:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-12-06 21:29:17]:
Trochę już pracuje opinia pozytywna z mojej strony ciężki zawód cukiernik
zdjecie uzytkownika
zbych - 2014-12-31 19:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cukiernik nie należy do najprostrzych zawodów ale ja myślę że daje wiele satyskacji. Ja po nowym roku przeprowadzam się z Warszawy do Łodzi i szukam nowego miejsca pracy, mam doświadczenie i referencje, wiele rzeczy umiem stworzyć i dopasuje się do menu na pewno,tylko czy w ogole jest szansa na miejsce wolne?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-07 17:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wal śmiało,w tej pseudo cukierni przyjmują wszystkich.A najlepiej jak byłbyś alkoholikiem.Wtedy można zabrać parę złotych z wypłaty jak byś zawalił jakiś dzień.Paru pijaków już tam pracuje i chwalą sobie ,,ATMOSFERĘ" a zapomniał bym o najważniejszym.Pieniądze ,,SUPER".Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-01-16 07:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej siedzieć w biurze i udawać że się pracuje
zdjecie uzytkownika
Viva - 2015-01-23 00:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje jako cukiernik pozytywna opinia jeśli chodzi o produkcje
zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-01-30 17:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Viva, hej, dzięki bardzo za komentarz, ale czy mógłbyś napisac jeszcze pare słów więcej na temat pracy w Cukierni Miś? Czemu akurat mam wybrać tutaj prace, a nie gdzie indziej? W ogóle czesto są przyjęcia na produkcję i jest realna szansa, aby się dostać? Możesz napisać jakiś orientacyjny przedział zarobkowy jaki tutaj panuje?
zdjecie uzytkownika
Wilhelm - 2015-02-25 03:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób narzeka na swoją pracę, a w przypadku cukierni miś nie widzę takich rzeczy. Jeżeli one rzeczywiście nie istnieją to super - bardzo się cieszę. Chciałem się jeszcze dowiedzieć - na jakich zasadach są organizowane pojazdy zastępcze i co należy zrobić aby go uzyskać. Dziękuję za wszelkie informacje.
zdjecie uzytkownika
agata90 - 2015-03-11 16:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiecie czy nie potrzebują może kierowców? mam doświadczenie za kółkiem wiele lat, chociaż nie boję się tez innego zatrudnienia i niemal chyba każdą posadę w tej branży wezmę z pocałowaniem ręki. znajdzie się coś u nich teraz dla młodej kobiety? dodam od razu że pracy fizycznej się nie boję, pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia "Miś"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cukiernia "Miś"?
Zadaj pytanie