Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia "Miś"

Pracowałeś w firmie Cukiernia "Miś" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kris - 2010-04-28 11:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cukiernikom nie polecam tam pracowac.
zdjecie uzytkownika
Mmm - 2011-07-28 08:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza cukiernia w Łodzi duży asortyment bardzo pyszne pączuszki i bułeczki codziennie swieza dostawa polecam
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2011-12-09 17:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam a ja polecam tam pracowac w pracy liczy sie profesjonalizm a nie ... Najlepsza cukiernia w Łodzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-26 16:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jestem po technikum i mam zawód cukiernika, nie wiecie, czy w cukierni miś nie szukają nikogo takiego? Chociażby na pomoc? Możecie napisać jak sprawa wygląda z zarobkami? Pozdro i dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
konrad - 2013-09-22 11:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza cukiernia ,cukiernikom terz odradzam zrezygnowałem z tamtąt
zdjecie uzytkownika
aninim - 2013-09-22 11:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w jednej cukierni tam i czekałam ciągle za kasą nie polecam,bardzo niskie zarobki+praca pogodzinach
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-09-22 15:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aninim co masz dokładnie na myśli pisząc że bardzo niskie zarobki są w cukierni miś? Dzięki za pomoc
zdjecie uzytkownika
Eszli - 2013-11-13 16:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza cukiernia pracuje juz 2 lata zeby zarabiac trzeba sie wykazac,jesli ktos sie nie nadaje to nikt nie bedzie go trzymał
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-03-21 13:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Asortyment niczego sobie problemy z ksiegowoscia szef w porzadku
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-06-02 18:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś lubi zarabiać 1600zł-1800zł to polecam.Praca średnio 220 godz.w m-c.Wymagania jak by to była najlepsza cukiernia na świecie(usunięte przez administratora)Nie polecam
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-06-20 17:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wiem kim jesteś ,,Kara"nieładnie tak pisać o porządnych osobach,ale zazdrość zżera.
zdjecie uzytkownika
aga0312 - 2014-07-24 13:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na umowę czekasz długo a za przepracowane dni bez umowy nie dostajesz wynagrodzenia. Pracodawca nieuczciwy . UWAGA!!!
zdjecie uzytkownika
panda - 2014-08-01 07:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zobaczcie sami.Piszę do cukierników.Ogłoszenie w prasie jest od ponad pół roku.To chyba o czymś świadczy.Właściciel jest osobą bardzo nieuczciwą.Mam znajomego ,przepracował tam ponad rok czekając na umowę o pracę.Ciągle słyszał że jutro ,za tydzień,za m-c.W końcu nie wytrzymał i odszedł.Na koniec dowiedział się że jest niekompetentny a jego wiedza na temat cukiernictwa jest zerowa.Wspomnę tylko że zarabiał 1800 zł.Bez umowy.To jest chore.Polecił tą pracę masochistom
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-20 17:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam tylko chwilkę.Praca nie do wytrzymania.A już syn właściciela udający cukiernika-biznesmena to jakaś porażka.Nie polecam.Zarobki katastrofa
zdjecie uzytkownika
bzura - 2014-09-29 01:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na Łódź to Cukiernia Miś posiada naprawdę sporo swoich sklepów. Ciekawy jestem czym tak bardzo się rozsławili skoro czytając ponizsze komentarze nic nie wskazuje na to , aby można było uznać te sieć cukierni za jakąś wyjątkową. Ale nie mniej, jednak można mówić o ich sukcesie. W dalszym stopniu nie widać specjalnie osłabienia sprzedaży
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-18 21:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.pracowałem kilka lat temu w cukierni Miś.z tego co tu czytam wiele się nie zmieniło.ale całe szczescie dla mnie to przeszlosc. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
GGG - 2014-12-03 10:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też tam pracowałem,brak szacunku dla pracownika, niskie wynagrodzenie-najlepiej bez umowy, nie polecam
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-03 20:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że znowu pan Niedźwiedź szuka murzynów, tym razem na święta.Ogłoszenie ślicznie wygląda.Ciekawe ile można zarobić? Pewnie z 1800 zł.A po świętach wypad bo się nie nadajesz. Walić tego oszusta i cwaniaka.NIE POLECAM!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-06 16:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam przekazać ze opinie wypisuje osoba która naprawdę nie ma co robić z czasem wiec wcale sie nie dziwie ze zarabia 1500-1800 w pracy liczy sie profesjonalizm nikt nie będzie trzymał pseudo cukiernika który nie potrafi prostych rzeczy każdy chce zarabiać pieniądze a wiedza zaangażowanie pracuje w firmie i jestem bardzo zadowolona z wynagrodzenia Polecam Polecam!!
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-12-06 21:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieprzenie pani J.Profesjonalizm w pani wykonaniu to zamknięcie sklepu w godzinach pracy z powodu wyjścia do kosmetyczki.Gratuluje tupetu.Tam już nikt nie chce pracować a nie że nikt nie będzie trzymał pseudo cukiernika.Takie zarobki to były dobre 10 lat temu.A godziny pracy i ten syn szefa udający cukiernika biznesmena to już całkowita porażka. OSZUŚCI,OSZUŚCI i jeszcze raz OSZUŚCI.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-06 22:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gucio ja nie pracuje na sklepie wiec chyba pomyliłeś ... zazdrość ludzka nie zna granic :) Pracuje w tej firmie najdłużej wiec moge wypowiedzieć sie najwiecej Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-06 23:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza cukiernia !!! Jak stać ekspedientkę na kosmetyczke to musi niezle zarabiać :) Gucio czy Ty byłeś uczniem szkoda ze nie zgłosiłeś zaistniałej sytuacji zamknięcia sklepu do Szefa To mój ostatni komentarz dotyczący tego zakładu pracy z czystym sumieniem moge polecić Firmę
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-12-07 17:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem uczniem i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-12-07 18:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem że donoszenie i kablowanie w tej firmie to są na porządku dziennym. Jak ty pracujesz najdłużej w tej firmie to albo nie jesteś kobietą albo ta pseudo firma powstała 5 lat temu.O jakiej ty zazdrości mówisz.Czego tam można zazdrościć? Pracy po 12 godzin,czy tych extra wynagrodzeń? Pracowałem tam krótko ale poznałem zasady działania tego zakładu.Jak ty to polecasz to brakuje ci klepki w mózgu.No ale ty nie możesz pisać inaczej,prawda? Poleć tą firmę komuś z rodziny jak jest tak super.Przecież teraz ludzi brakuje,ogłoszenie non stop w prasie,tylko chętnych nie ma.Ale widocznie nie są tak dobrymi cukiernikami żeby tam pracować.Pozdrawiam hrabiankę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia "Miś"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cukiernia "Miś"?
Zadaj pytanie
x