brak logo

Wytwórnia okuć meblowych

Brodnica

Opinie o Wytwórnia okuć meblowych

anonim 2011-09-28 21:05:45
Ludzie, ten zakład istnieje juz od kilkunastu lat i naprawde preznie sie rozwija, wiec jak mozna stwierdzic ze jest zle kierowany:) smiech na sali. ( usunięte przez administratora ). Jesli ma to jakas podstawe prawna to osoby które czuja sie poszkodowane niech założa sprawe sądową. ( usunięte przez administratora ) miał racje ze wiekszosc ludzi w Polsce jest głupia i własnie Wy nalezycie do tej grupy:)
1
anonim 2011-09-28 21:24:28
Uważasz, że zakład istnieje od wielu lat i pręznie sie rozwija, to tqoim zdaniem zasluga ( usunięte przez administratora ). A gdzie wasze ISO, które zobowiązuje - ( usunięte przez administratora ) Takich pomidorów jest więcej na zakładzie, którzy nie maja zielonego pojęcia o zarządzaniu( usunięte przez administratora ) i na tym ich talent polega. Zwolenniczka kadry pracowniczej , ale nie kierowniczej
Hela 2011-10-02 10:34:20
Ludzie! Co wy za głupoty wypisujecie?Wstydzić powinni się Ci,którzy nie mają odwagi powiedzieć wprost o co im chodzi.Praca jak praca,zarobki jak wszędzie.Prawda jest taka że za nic nikt premii nie zabiera.Jeszcze trochę i tych wpisów będzie kilkadziesiąt,bo jeden na drugiego będzie pisał donosy.Nikt nie jest święty a najbardziej szczekają nieroby które juz w połowie zakładow pracowały i wszędzie im było żle.T rochę prawdy w tym wszystkim jest,ale nikt nikogo łancuchem nie przypina.
1
anonim 2011-10-02 11:08:04
odwagi?? slysze jak moi koledzy rozmawiaja z kierownikiem o premii i ogolnie o pracy i uwiez mi nie sa ta osoby ktore nie maja odwagi.zarobki?( usunięte przez administratora )! to juz nie na wybryki tylko na zycie nie starcza.premia? np.co powiesz na upalny dzien tego lata robisz 2 min odpoczynku po to zeby tylko sie napic bo pot zalewa cie( usunięte przez administratora )takze w rowniesz jak w kazdym zakladzie jest pare nierobow ale wiekszosc ludzi stara sie bardzo dobrze wykonywac swoje obowiazki. za nierobow uwazasz np.ludzi na montazu albo na robotach? przyjdz i przezuc pare ram:)oni nie maja raz lepszej raz gorszej pracy.aTY pewnie siedzisz w biórze bo mialas bogatych starych ktorzy dali ci na szkole albo faktury piszesz heh po znajomosci.no i pewnie nikt lancuchem nikogo nie przypina kazdy jesli ma lepsza prace nawet sie nie zastanawia chodzi mi tylko ( usunięte przez administratora ).bo praca nie jest az taka zla
rzyczliwy 2011-10-02 20:50:22
( usunięte przez administratora )mi sie chce na was wszystkich !!!! stancie z problemem czolo w ( usunięte przez administratora )jak wam nie pasuje to sie pozwalniajcie a nie rzygacie na wszystkich z którymi nie możecie sie dogadac!!!tak jak ktoś napisał przerobiliście wszystkie możliwe zaklady w B-cy i ze wszystkich( usunięte przez administratora )..i w tym przyjdzie na was czas za dlugo wasze mamy pozwalały patrzec wam na wieczorynki i stad wziely sie wasze urojone problemy! macie stazu co chleb z Biedronki i sie krzywicie na robote i ludzi !!! całuje was ludzi zakompleksionych( usunięte przez administratora )
anonim 2011-10-14 17:48:43
(usunięte przez moderatora) Ma swoje wady jak każdy, ale kierując pewna liczba ludzi nie moze pozwolić wejść sobie na głowe. Nie jestem jego zwolennikiem/czką ale juz sie przyzwyczaiłem/am do jego humorów, znam go nie od roku czy dwóch.... A wypisywanie takich bzdur to dla mnie żenada
Anonim 2011-10-15 16:28:56
Wszyscy wiedzą że nie jest święty i niema co pisać na jego obronę trzyma z (usunięte przez moderatora) drugim cwaniakiem niby na wszystkim się zna „ śmiech na sali „ wiadomo że nikogo tam na siłę nie trzymają ale należy ostrzegać nowo zatrudnionych a potem ucieczka z zakładu w panice porzucając narzędzia pracy i popieram w pełni błędnego rycerza bo pomidor powinien trzymać ręce przy sobie a nie na biuście kobiet i niech to pamięta
pelasia 2011-10-17 20:49:22
Ludzie!!!Czy Wy maprawde nie macie co robić.Jeśli ktoś tak strasznie zle sie czuje w tym zakładzie to niech sie zwolni.Ten kto wypisuje takie bzdury bez pokrycia niech sie póknie w głowe.Pracuje w tym zakładzie już troche latek i nic tam nie zauważyłam żeby ktoś kogoś MOLESTOWAŁ.Może Tobie trzeba dać definicje molestowania haha.Lubie swoją prace i napewno nie jest tak jak ktoś wypisuje.Jeśli masz tzn. jaja to jak masz problem to szef Cie z chęcią wysłucha a nie wypisujesz,oskarżasz i wymyślasz jakieś historie.Może za dużo filmów poprostu oglądasz.Pozdrawiam
oko 2011-10-27 15:21:32
Zgadzam się z „przedmówcą „ co prawda to prawda sprawiedliwy to on nie jest bo (usunięte przez moderatora) ma w głowie siano a jest brygadzistą to świadczy o tym że kadra jeszcze raczkuje i nie tylko to ja zauważam ale to już inna historia bo Sybiraków to ciemna gwiazda na tle zakładu pozdrawiam
Pelasia 2011-11-16 15:33:19
Hmm tak do ostatniego pseudo ,,anonima,, to raczej Ty jesteś na nie odpowiednim miejscu również bo nawet pisać zbytnio nie umiesz .Kończyłeś SZKPŁE PODSTAWOWĄ NR 5 bo masz problemy z pisaniem poprawnym hahah.Nie ośmieszaj sie albo napisze inaczej dobrze że sie nie podpisałeś bo to z Ciebie wtedy by mieli polewke.Co do szefa to mało jest takich szefów i nie narzekajcie jest wam zle to sie pozwalniajcie:))))A i jeszcze jedno za brzydką sie nie uważam i jakoś nikt mnie nie molestuje.Noi jeszcze jedno do ,,anonima,,dobrze że definicjie przepisywałeś bo byś nie umiał jej sam napisać własnymi słowami jak teraz będziesz coś pisał to najpierw napisz sobie na ,,brudno,, i daj komuś do sprawdzenia bo Twoja stylistyka to ..........Pozdrawiam
ona 2011-11-16 20:48:55
PELASIA zgadzam sie z Tobą w 100%. Najpierw niech ktoś nauczy sie poprawnego składania zdań oraz zasad gramatyki, a później wyraża swoje DURNE OPINIE bez pokrycia. I jeszcze jedno; nie podoba sie to DO WIDZENIA , ciekawe gdzie bedziecie mieli lepiej? Mysle że nigdzie, bo w obecnej sytuacji na rynku możecie pomarzyć o zatrudnieniu, a tym bardziej bez jakiegokolwiek większego wykształcenia!!!! (usunięte przez moderatora)
takatam 2012-08-08 11:05:06
Słyszałam ,że Pomidora zdegradowali niech poczuje jek to jest naprawde pracować a szkoda że nic nie zrobli z Tadeuszem .
kaja 2015-02-26 12:01:29
no jeśli znasz się ogólnie na meblach i konkretnie na ich okuciach to dlaczego miałbyś nie próbowac swoich sił u nich? moim zdaniem to tylko na plus dla Ciebie wyjdzie, nic na tym nie tracisz tak naprawde, więc wydaje mi sie, że to byłoby jakoś nie za bardzo dla Ciebie opłacalne.. czekam jeszcze na wasze opinie
siekierka 2015-03-26 18:15:19
brygadziści na spawalni to lesery,śpią na nockach-(Wiśniewski) ,karzą przynosić wódkę nowym pracownikom za załatwienie przedłużenia umowy i piją z nimi za cloosem -(Kośnik) .Dobrze,że już tam nie robię bo to syf
5
Olo 2015-09-02 11:32:03
Witam.
Mam pytanie odnośnie pracy: na ile zmian odbywa się tu praca?
Olo 2015-09-05 19:04:59
A jak z pracą w weekendy?
krecona2 2015-10-15 17:28:23
Z zarobkami jak wszedzie szału niema jesli sa nadgodziny to zarobisz a tak to najnizsza plus premia smieszna wiec wyjdzie jakies 1300-1350 zalezy ile przypada dni roboczych w miesiacu atmosfera kiedys fajna teraz do kitu duzo takich co czesto u kierownikow bywa a po co wiadomo wiec trzeba uwazac narobic sie mozna nie jest lekko i normy podnosza wekendy wolne chyba ze jest duzo pracy
1
pracownik 2016-06-08 17:14:47
Jest tak jak wszędzie, raz lepiej,raz gorzej. Na produkcji pracowac trzeba wszedzie. Jak bedziesz chodzil na nadgodziny to zarobisz, a jak nie, no to najnizsza krajowa. Praca zalezy od tego na jaki dzial trafisz.
robol 2016-07-30 01:47:50
W tej chwili nie ma co wiązać przyszlosci z tym zakladem. Robi sie tu volverk 2, dosłownie. Normy coraz większe niektóre takie ze ...... Brygadzisci chodzą jak święte krowy zbik lata ze stoperem I tylko patrzy jak ci tu dokopac.ciagle cos im nie pasuje. Jak się nie oarnie szefostwo to nikt tu ze starych pracowników nie zostanie bo nikt nie da się poniżać. Zarobić też już się tu nie da trzy lata temu jak się zatrudniłem bylo całkiem inaczej byla dobra atmosfera i kasa niezla a teraz ten zakład spada na dno kiedyś liczyla się jakość a teraz liczy się to zzeby wyciągnąć z człowieka ile się da
10
Normalny obecny pracownik 2016-08-19 16:18:16
Nie zgadzam sie z powyzsza opinia.Czlowieku masz pojecie wgl co to vorwerk?Jak ci Wom nie pasuje to sie zwolnij i zacznij tam kariete,to dopiero poznasz warunki pracy:)Pracuje tu juz dlugo i zastrzezen nie mialem i nie mam:)A ze licza normy bywa ,zycie jak w kazdym zakladzie.Nastepnym razem przemysl co piszesz.
8
Kas. 2016-08-23 11:41:14
Wez pod uwagę że w Womie są też osoby które pracowały w Vorwerku i powiem Ci szczerze ze różnica pomiędzy tymi dwoma zakładami jest coraz mniejsza. Z tym że w Vorwerku wszyscy muszą zapie.... A tutaj są tacy którzy mają względy itd
3
niso 2016-08-23 12:52:11
ja wam powiem tak wypier...tego lyseko wielce pana przemka i w zakładzie jest o wiele inny klimat.robi z siebie kierownika a nie ma pojęcia chłopaczek o niczym,dwie lewe ręce.Ale już z tego co wiem to czeka go marny los.
2
gość 2016-09-02 08:58:12
Tego garba przemka to już dawano powinien Janusz W.zwolnić to jest gość od zamieszania nie od myślenia.Co z niego za kierownik,żeby rękawiczki zakładał i sam pracował bo się boi sam o własną D....e do tego to jeszcze wprowadza fale jak nie chodzisz na nadgodziny robi wszystko żeby cię zaorać.Kto ma tam dobrze?to jego kolesie brygadziści i panowie na laserach jak po 12h pracują.
3
kosa 2016-10-05 16:03:58
Ta firma jest żałosna. Kierownictwo a ZWŁASZCZA żbik pajac z metra cięty działa na szkodę firmy robi gałę dyrektorkowi (też pożal się Boże) ignorantowi. Szkoda że prezes zarządu nie interesuje się tym co się tam wyrabia. Kolejny przykład powolnego upadku firmy. a szkoda;/
14
Zostaw swoją opinię o Wytwórnia okuć meblowych - Brodnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wytwórnia okuć meblowych