Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wytwórnia okuć meblowych

Pracowałeś w firmie Wytwórnia okuć meblowych i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-28 21:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, ten zakład istnieje juz od kilkunastu lat i naprawde preznie sie rozwija, wiec jak mozna stwierdzic ze jest zle kierowany:) smiech na sali. ( usunięte przez administratora ). Jesli ma to jakas podstawe prawna to osoby które czuja sie poszkodowane niech założa sprawe sądową. ( usunięte przez administratora ) miał racje ze wiekszosc ludzi w Polsce jest głupia i własnie Wy nalezycie do tej grupy:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-28 21:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważasz, że zakład istnieje od wielu lat i pręznie sie rozwija, to tqoim zdaniem zasluga ( usunięte przez administratora ). A gdzie wasze ISO, które zobowiązuje - ( usunięte przez administratora ) Takich pomidorów jest więcej na zakładzie, którzy nie maja zielonego pojęcia o zarządzaniu( usunięte przez administratora ) i na tym ich talent polega. Zwolenniczka kadry pracowniczej , ale nie kierowniczej
zdjecie uzytkownika
Hela - 2011-10-02 10:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie! Co wy za głupoty wypisujecie?Wstydzić powinni się Ci,którzy nie mają odwagi powiedzieć wprost o co im chodzi.Praca jak praca,zarobki jak wszędzie.Prawda jest taka że za nic nikt premii nie zabiera.Jeszcze trochę i tych wpisów będzie kilkadziesiąt,bo jeden na drugiego będzie pisał donosy.Nikt nie jest święty a najbardziej szczekają nieroby które juz w połowie zakładow pracowały i wszędzie im było żle.T rochę prawdy w tym wszystkim jest,ale nikt nikogo łancuchem nie przypina.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-02 11:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odwagi?? slysze jak moi koledzy rozmawiaja z kierownikiem o premii i ogolnie o pracy i uwiez mi nie sa ta osoby ktore nie maja odwagi.zarobki?( usunięte przez administratora )! to juz nie na wybryki tylko na zycie nie starcza.premia? np.co powiesz na upalny dzien tego lata robisz 2 min odpoczynku po to zeby tylko sie napic bo pot zalewa cie( usunięte przez administratora )takze w rowniesz jak w kazdym zakladzie jest pare nierobow ale wiekszosc ludzi stara sie bardzo dobrze wykonywac swoje obowiazki. za nierobow uwazasz np.ludzi na montazu albo na robotach? przyjdz i przezuc pare ram:)oni nie maja raz lepszej raz gorszej pracy.aTY pewnie siedzisz w biórze bo mialas bogatych starych ktorzy dali ci na szkole albo faktury piszesz heh po znajomosci.no i pewnie nikt lancuchem nikogo nie przypina kazdy jesli ma lepsza prace nawet sie nie zastanawia chodzi mi tylko ( usunięte przez administratora ).bo praca nie jest az taka zla
zdjecie uzytkownika
rzyczliwy - 2011-10-02 20:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )mi sie chce na was wszystkich !!!! stancie z problemem czolo w ( usunięte przez administratora )jak wam nie pasuje to sie pozwalniajcie a nie rzygacie na wszystkich z którymi nie możecie sie dogadac!!!tak jak ktoś napisał przerobiliście wszystkie możliwe zaklady w B-cy i ze wszystkich( usunięte przez administratora )..i w tym przyjdzie na was czas za dlugo wasze mamy pozwalały patrzec wam na wieczorynki i stad wziely sie wasze urojone problemy! macie stazu co chleb z Biedronki i sie krzywicie na robote i ludzi !!! całuje was ludzi zakompleksionych( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-14 17:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) Ma swoje wady jak każdy, ale kierując pewna liczba ludzi nie moze pozwolić wejść sobie na głowe. Nie jestem jego zwolennikiem/czką ale juz sie przyzwyczaiłem/am do jego humorów, znam go nie od roku czy dwóch.... A wypisywanie takich bzdur to dla mnie żenada
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-10-15 16:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy wiedzą że nie jest święty i niema co pisać na jego obronę trzyma z (usunięte przez moderatora) drugim cwaniakiem niby na wszystkim się zna „ śmiech na sali „ wiadomo że nikogo tam na siłę nie trzymają ale należy ostrzegać nowo zatrudnionych a potem ucieczka z zakładu w panice porzucając narzędzia pracy i popieram w pełni błędnego rycerza bo pomidor powinien trzymać ręce przy sobie a nie na biuście kobiet i niech to pamięta
zdjecie uzytkownika
pelasia - 2011-10-17 20:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie!!!Czy Wy maprawde nie macie co robić.Jeśli ktoś tak strasznie zle sie czuje w tym zakładzie to niech sie zwolni.Ten kto wypisuje takie bzdury bez pokrycia niech sie póknie w głowe.Pracuje w tym zakładzie już troche latek i nic tam nie zauważyłam żeby ktoś kogoś MOLESTOWAŁ.Może Tobie trzeba dać definicje molestowania haha.Lubie swoją prace i napewno nie jest tak jak ktoś wypisuje.Jeśli masz tzn. jaja to jak masz problem to szef Cie z chęcią wysłucha a nie wypisujesz,oskarżasz i wymyślasz jakieś historie.Może za dużo filmów poprostu oglądasz.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
oko - 2011-10-27 15:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z „przedmówcą „ co prawda to prawda sprawiedliwy to on nie jest bo (usunięte przez moderatora) ma w głowie siano a jest brygadzistą to świadczy o tym że kadra jeszcze raczkuje i nie tylko to ja zauważam ale to już inna historia bo Sybiraków to ciemna gwiazda na tle zakładu pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pelasia - 2011-11-16 15:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm tak do ostatniego pseudo ,,anonima,, to raczej Ty jesteś na nie odpowiednim miejscu również bo nawet pisać zbytnio nie umiesz .Kończyłeś SZKPŁE PODSTAWOWĄ NR 5 bo masz problemy z pisaniem poprawnym hahah.Nie ośmieszaj sie albo napisze inaczej dobrze że sie nie podpisałeś bo to z Ciebie wtedy by mieli polewke.Co do szefa to mało jest takich szefów i nie narzekajcie jest wam zle to sie pozwalniajcie:))))A i jeszcze jedno za brzydką sie nie uważam i jakoś nikt mnie nie molestuje.Noi jeszcze jedno do ,,anonima,,dobrze że definicjie przepisywałeś bo byś nie umiał jej sam napisać własnymi słowami jak teraz będziesz coś pisał to najpierw napisz sobie na ,,brudno,, i daj komuś do sprawdzenia bo Twoja stylistyka to ..........Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ona - 2011-11-16 20:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PELASIA zgadzam sie z Tobą w 100%. Najpierw niech ktoś nauczy sie poprawnego składania zdań oraz zasad gramatyki, a później wyraża swoje DURNE OPINIE bez pokrycia. I jeszcze jedno; nie podoba sie to DO WIDZENIA , ciekawe gdzie bedziecie mieli lepiej? Mysle że nigdzie, bo w obecnej sytuacji na rynku możecie pomarzyć o zatrudnieniu, a tym bardziej bez jakiegokolwiek większego wykształcenia!!!! (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
takatam - 2012-08-08 11:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam ,że Pomidora zdegradowali niech poczuje jek to jest naprawde pracować a szkoda że nic nie zrobli z Tadeuszem .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-26 17:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez moderatora) . Gdzie dokładnie mieści się ta wytwórnia okuć meblowych? No i ile można zarobić na produkcji. Pozdrawiam i jednocześnie dziękuję za udzielone informacje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wytwórnia okuć meblowych
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x