Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wytwórnia okuć meblowych

Pracowałeś w firmie Wytwórnia okuć meblowych i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-28 21:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, ten zakład istnieje juz od kilkunastu lat i naprawde preznie sie rozwija, wiec jak mozna stwierdzic ze jest zle kierowany:) smiech na sali. ( usunięte przez administratora ). Jesli ma to jakas podstawe prawna to osoby które czuja sie poszkodowane niech założa sprawe sądową. ( usunięte przez administratora ) miał racje ze wiekszosc ludzi w Polsce jest głupia i własnie Wy nalezycie do tej grupy:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-28 21:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważasz, że zakład istnieje od wielu lat i pręznie sie rozwija, to tqoim zdaniem zasluga ( usunięte przez administratora ). A gdzie wasze ISO, które zobowiązuje - ( usunięte przez administratora ) Takich pomidorów jest więcej na zakładzie, którzy nie maja zielonego pojęcia o zarządzaniu( usunięte przez administratora ) i na tym ich talent polega. Zwolenniczka kadry pracowniczej , ale nie kierowniczej
zdjecie uzytkownika
Hela - 2011-10-02 10:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie! Co wy za głupoty wypisujecie?Wstydzić powinni się Ci,którzy nie mają odwagi powiedzieć wprost o co im chodzi.Praca jak praca,zarobki jak wszędzie.Prawda jest taka że za nic nikt premii nie zabiera.Jeszcze trochę i tych wpisów będzie kilkadziesiąt,bo jeden na drugiego będzie pisał donosy.Nikt nie jest święty a najbardziej szczekają nieroby które juz w połowie zakładow pracowały i wszędzie im było żle.T rochę prawdy w tym wszystkim jest,ale nikt nikogo łancuchem nie przypina.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-02 11:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odwagi?? slysze jak moi koledzy rozmawiaja z kierownikiem o premii i ogolnie o pracy i uwiez mi nie sa ta osoby ktore nie maja odwagi.zarobki?( usunięte przez administratora )! to juz nie na wybryki tylko na zycie nie starcza.premia? np.co powiesz na upalny dzien tego lata robisz 2 min odpoczynku po to zeby tylko sie napic bo pot zalewa cie( usunięte przez administratora )takze w rowniesz jak w kazdym zakladzie jest pare nierobow ale wiekszosc ludzi stara sie bardzo dobrze wykonywac swoje obowiazki. za nierobow uwazasz np.ludzi na montazu albo na robotach? przyjdz i przezuc pare ram:)oni nie maja raz lepszej raz gorszej pracy.aTY pewnie siedzisz w biórze bo mialas bogatych starych ktorzy dali ci na szkole albo faktury piszesz heh po znajomosci.no i pewnie nikt lancuchem nikogo nie przypina kazdy jesli ma lepsza prace nawet sie nie zastanawia chodzi mi tylko ( usunięte przez administratora ).bo praca nie jest az taka zla
zdjecie uzytkownika
rzyczliwy - 2011-10-02 20:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )mi sie chce na was wszystkich !!!! stancie z problemem czolo w ( usunięte przez administratora )jak wam nie pasuje to sie pozwalniajcie a nie rzygacie na wszystkich z którymi nie możecie sie dogadac!!!tak jak ktoś napisał przerobiliście wszystkie możliwe zaklady w B-cy i ze wszystkich( usunięte przez administratora )..i w tym przyjdzie na was czas za dlugo wasze mamy pozwalały patrzec wam na wieczorynki i stad wziely sie wasze urojone problemy! macie stazu co chleb z Biedronki i sie krzywicie na robote i ludzi !!! całuje was ludzi zakompleksionych( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-14 17:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) Ma swoje wady jak każdy, ale kierując pewna liczba ludzi nie moze pozwolić wejść sobie na głowe. Nie jestem jego zwolennikiem/czką ale juz sie przyzwyczaiłem/am do jego humorów, znam go nie od roku czy dwóch.... A wypisywanie takich bzdur to dla mnie żenada
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-10-15 16:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy wiedzą że nie jest święty i niema co pisać na jego obronę trzyma z (usunięte przez moderatora) drugim cwaniakiem niby na wszystkim się zna „ śmiech na sali „ wiadomo że nikogo tam na siłę nie trzymają ale należy ostrzegać nowo zatrudnionych a potem ucieczka z zakładu w panice porzucając narzędzia pracy i popieram w pełni błędnego rycerza bo pomidor powinien trzymać ręce przy sobie a nie na biuście kobiet i niech to pamięta
zdjecie uzytkownika
pelasia - 2011-10-17 20:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie!!!Czy Wy maprawde nie macie co robić.Jeśli ktoś tak strasznie zle sie czuje w tym zakładzie to niech sie zwolni.Ten kto wypisuje takie bzdury bez pokrycia niech sie póknie w głowe.Pracuje w tym zakładzie już troche latek i nic tam nie zauważyłam żeby ktoś kogoś MOLESTOWAŁ.Może Tobie trzeba dać definicje molestowania haha.Lubie swoją prace i napewno nie jest tak jak ktoś wypisuje.Jeśli masz tzn. jaja to jak masz problem to szef Cie z chęcią wysłucha a nie wypisujesz,oskarżasz i wymyślasz jakieś historie.Może za dużo filmów poprostu oglądasz.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
oko - 2011-10-27 15:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z „przedmówcą „ co prawda to prawda sprawiedliwy to on nie jest bo (usunięte przez moderatora) ma w głowie siano a jest brygadzistą to świadczy o tym że kadra jeszcze raczkuje i nie tylko to ja zauważam ale to już inna historia bo Sybiraków to ciemna gwiazda na tle zakładu pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pelasia - 2011-11-16 15:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm tak do ostatniego pseudo ,,anonima,, to raczej Ty jesteś na nie odpowiednim miejscu również bo nawet pisać zbytnio nie umiesz .Kończyłeś SZKPŁE PODSTAWOWĄ NR 5 bo masz problemy z pisaniem poprawnym hahah.Nie ośmieszaj sie albo napisze inaczej dobrze że sie nie podpisałeś bo to z Ciebie wtedy by mieli polewke.Co do szefa to mało jest takich szefów i nie narzekajcie jest wam zle to sie pozwalniajcie:))))A i jeszcze jedno za brzydką sie nie uważam i jakoś nikt mnie nie molestuje.Noi jeszcze jedno do ,,anonima,,dobrze że definicjie przepisywałeś bo byś nie umiał jej sam napisać własnymi słowami jak teraz będziesz coś pisał to najpierw napisz sobie na ,,brudno,, i daj komuś do sprawdzenia bo Twoja stylistyka to ..........Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ona - 2011-11-16 20:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PELASIA zgadzam sie z Tobą w 100%. Najpierw niech ktoś nauczy sie poprawnego składania zdań oraz zasad gramatyki, a później wyraża swoje DURNE OPINIE bez pokrycia. I jeszcze jedno; nie podoba sie to DO WIDZENIA , ciekawe gdzie bedziecie mieli lepiej? Mysle że nigdzie, bo w obecnej sytuacji na rynku możecie pomarzyć o zatrudnieniu, a tym bardziej bez jakiegokolwiek większego wykształcenia!!!! (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
takatam - 2012-08-08 11:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam ,że Pomidora zdegradowali niech poczuje jek to jest naprawde pracować a szkoda że nic nie zrobli z Tadeuszem .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-26 17:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez moderatora) . Gdzie dokładnie mieści się ta wytwórnia okuć meblowych? No i ile można zarobić na produkcji. Pozdrawiam i jednocześnie dziękuję za udzielone informacje.
zdjecie uzytkownika
aldek - 2015-01-27 13:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ooo, cisza tu jakaś, w sumie można nawet powiedzieć że od dwóch lat nikt tu nic nie pisał. Zagląda tu ktoś w ogóle jeszcze. A czy wytwórnia dobrze prosperuje i zatrudnia ludzi jakiś jeszcze i jest co liczyć u nich na pracę? bo trochę mnie to nurtuje, bo pilnie szukam roboty, więc chwytam się wszystkiego, a w necie nie wiele informacji znalazłem o nich
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-02-26 12:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jeśli znasz się ogólnie na meblach i konkretnie na ich okuciach to dlaczego miałbyś nie próbowac swoich sił u nich? moim zdaniem to tylko na plus dla Ciebie wyjdzie, nic na tym nie tracisz tak naprawde, więc wydaje mi sie, że to byłoby jakoś nie za bardzo dla Ciebie opłacalne.. czekam jeszcze na wasze opinie
zdjecie uzytkownika
siekierka - 2015-03-26 18:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
brygadziści na spawalni to lesery,śpią na nockach-(Wiśniewski) ,karzą przynosić wódkę nowym pracownikom za załatwienie przedłużenia umowy i piją z nimi za cloosem -(Kośnik) .Dobrze,że już tam nie robię bo to syf
zdjecie uzytkownika
praski - 2015-04-27 21:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [siekierka - 2015-03-26 18:15:19]:
nie robisz , ale szpilę wbić lubisz jak to widac... Nie ma co im kopać dołków moim zdaniem skoro widać że i tak sami prędzej czy później się wykończą .
zdjecie uzytkownika
Olo - 2015-09-02 11:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Mam pytanie odnośnie pracy: na ile zmian odbywa się tu praca?
zdjecie uzytkownika
przemoo - 2015-09-04 15:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olo z tego co wiem to na pewno są dwie zmiany, nie sądze, zeby potrzebne były jakieś wi eksze ilosci tych zmian, bo akurat po 8 godz pracujesz.. a sama wytwórnia jest w miare dobra z tego co słyszałem, raczej ma dobre opinie, chociaz jest sporo pracy i naprawde może zmęczyć fizycznie na dłuższą metę.
zdjecie uzytkownika
Olo - 2015-09-05 19:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z pracą w weekendy?
zdjecie uzytkownika
praski - 2015-10-04 19:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawiałem z ludźmi zatrudnionymi w firmie i mówili , że ogólnie jest w porządku. Jednak takie ogólnikowe oceny zazwyczaj niestety nie są zbyt wiele warte. Zresztą sam profil firmy nie jest jakoś specjalnie atrakcyjny, więc nie wierzę w te zapewnienia do końca. Dajcie znać jak rzeczywiście jest chociażby z kasą
zdjecie uzytkownika
krecona2 - 2015-10-15 17:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z zarobkami jak wszedzie szału niema jesli sa nadgodziny to zarobisz a tak to najnizsza plus premia smieszna wiec wyjdzie jakies 1300-1350 zalezy ile przypada dni roboczych w miesiacu atmosfera kiedys fajna teraz do kitu duzo takich co czesto u kierownikow bywa a po co wiadomo wiec trzeba uwazac narobic sie mozna nie jest lekko i normy podnosza wekendy wolne chyba ze jest duzo pracy
zdjecie uzytkownika
Janka - 2015-11-03 22:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze mówiąc @krecona2, najniższa krajowa z premią, która wynosi 1300-1350 złotych to pieniądze chyba nie warte zachodu. Ja bym się spodziewała takiej podstawy. Widocznie premia to tylko taka umowna sprawa, żeby lepiej brzmiało. No chyba, że bez premii ktoś zarabia w firmie mniej, to wtedy już nie rozumiem..
zdjecie uzytkownika
kleo - 2016-04-16 20:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janka dla ciebie to pieniądze niewarte zachodu a dla kogoś kto nie ma pracy to być może jedyne wyjście.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Wytwórnia okuć meblowych!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wytwórnia okuć meblowych
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert