brak logo

EUROPEUM GROUP

Wrocław

Opinie o EUROPEUM GROUP

były pracownik 2013-03-20 08:11:19
Zdecydowanie odradzam współpracę z( usunięte przez administratora )
To, co obieca podczas rozmowy rekrutacyjnej, NIESTETY nie ma pokrycia w późniejszej pracy.
Dobry PR nic poza tym. Płace minimalne a wymagania z księżyca.

Atmosfera średnia, ( usunięte przez administratora ) /> Zdecydowanie odradzam, były pracownik, zatem źródło wiarygodne.
- 2013-04-18 15:38:54
potwierdzam w każdym zdaniu zawarta jest prawda o pracy w europeum.
były pracownik 2013-06-10 17:32:50
ciągle opinie są usuwane, cóż "prawda w oczy kole".Każda usunięta opinia świadczy o tym jak trudno pracuje się w tej firmie.( usunięte przez administratora ) dlatego lepiej szukać gdzie indziej. Jak inni polecam omijanie szerokim łukiem tego pracodawcy.

były pracownik również 2013-06-10 19:42:02
Podpisuję się dwoma rękoma pod negatywami- to okropna firma, ( usunięte przez administratora ) (nie obrażając prawdziwych, solidnych, rzeczowych, wykształconych managerów praktyków:-). Wysokie aspiracje, żadnych kompetencji. Bardzo żałuję czasu poświęconego tej firmie i tego poniżenia!! Wiem, że trudno na rynku pracy, ale naprawdę warto szukać dalej niż pogrążać się w środowisko Europeum/eParole.
były pracownik 2013-06-28 18:19:33
niby ...?
mam za sobą spore doświadczenia z tą firmą, np. pretensje bez uzasadnienia, np. ( usunięte przez administratora ) Do zarządzania zasobami ludzkimi trzeba mieć dziś odpowiednie kwalifikacje i doświadczenie. Ale to moja ocena, może coś się tam zmieniło, ale jak widać wpisy są świeże.
:) 2013-08-22 17:48:38
sami siebie pytacie? :) ....
nie pracuje :) 2013-08-28 07:46:23
ja na całe szczęście od niedawna już tam NIE PRACUJĘ !!!, praca tam to był "WYPADEK" przy pracy, nie polecam dobry pr i nic poza tym
XXX 2013-11-22 15:18:43
kiepska atmosfera, własna działalność, to tylko niektóre wady w eparole, europeum
2
ex 2013-12-06 13:50:58
Najbardziej mnie bolały obiecane premie uznaniowe za przekroczone normy (dość mocno wyśrubowane, ale do osiągnięcia), które niezwykle rzadko były wypłacane. Wiadomo, że kierownictwo ma prawo uznać, że premia się nie należy, ale kiedy przekracza się tę normę kilka razy, co przekłada się bezpośrednio na zarobki dla firmy, a pracownik jest w tym momencie niezauważany i niedoceniany mimo wkładanego serca i wysiłku, jest ogromnie demotywujące, zwłaszcza przy stosunkowo niskiemu wynagrodzeniu. W momencie kiedy wiedziałem, że zarobiłem dla firmy więcej, niż wymaga się ode mnie normą, a nie zostało to w żaden sposób docenione nawet "głupimi" 50 złotymi zadziałało ogromnie demotywująco i to był moment, kiedy zacząłem szukać nowej pracy. Warto się zastanowić - oszczędzając parędziesiąt/paręset złotych można stracić czyjąś lojalność. Czy to na pewno opłacalne?

W firmie są też dwa ogromne plusy: Manager działu tłumaczeniowego - stosuje politykę wzajemnego szacunku, jest świetnym profesjonalistą i dba o jak najwyższą jakość, a do tego jest po prostu dobrym człowiekiem.
Drugi plus to zespół, z którym pracowałem - fantastyczni, błyskotliwi ludzie z sercem do pracy, dla których jest ona też pasją. Bardzo żałuję, że musiałem ich zostawić w poszukiwaniu godnego zarobku i uczciwego wywiązywania się z obietnic..
1
ex2 2013-12-12 16:01:11
czyli ciągle nic lepszego się tam nie dzieje? Nie wróżę sukcesów w tej firmie skoro nadal taka polityka tam funkcjonuje , szkoda, kiedyś dobrze się tam pracowało ale to było dobrych parę lat temu, teraz widać z wypowiedzi, że jest coraz gorzej.... drogi ex GRATULUJĘ decyzji. Nie ma nic gorszego niż szef, kótry nie dotrzymuje słowa
1
ciekawy 2014-01-29 15:48:59
Witam znów jest na stronie eparole ogłoszenie o rekrutacji, czy może coś się tam polepszyło ? Zastanawiam się nad wysłaniem CV, czy można liczyć od razu na umowę o pracę, czy to tylko taki PR, że kiedyś w przyszłości?
Były 2014-02-17 09:49:45
Powiem jedno: jestem szczęśliwcem, że nie mam z nimi już nic wspólnego!!! Nikomu nie życzę takiego (usunięte przez administratora), takiego traktowania.......a pewnej Pani "Derektor" życzę spotkania z taką jak ona niegrzeczną i niekompetentną osobą w przyszłości!!!!
Była 2014-02-19 11:12:00
ooo ile tu komentarzy, obawiam się Lary, że zadowolonych nie będzie, mała firma a praca jak w KOREI oczywiście północnej, słowo dane pracownikowi nic tam nie znaczy... First Class na poziomie zerowym wobec ludzi
DKB 2014-02-27 12:26:24
Szanowni Państwo,
to prawda - aktualnie szukamy SPECJALISTY DS SPRZEDAŻY I ROZWOJU RYNKU.
Powód: obecny pracownik wróci do nas za ok 2 lata po urlopie macierzyńskim :-)

Aby jednak "uciąć" wszelkie niepotrzebne spekulacje, które mogłyby uniemożliwić Państwu skorzystanie z naszej oferty pracy poniżej przedstawiam propozycję finansową dla
STANOWISKA: SPECJALISTA DS SPRZEDAŻY I ROZWOJU RYNKU.
Szczegóły dot. obowiązków i kwalifikacji: http://www.eparole.pl/kariera
Formy zatrudnienia: WARIANT 1: Umowa o pracę, lub WARIANT 2: działalność gospodarcza - umowa o współpracy gospodarczej

WARIANT 1 (Umowa o pracę)
WYNAGRODZENIE PODSTAWOWE: 2000 PLN netto
PREMIA: 500 PLN netto za podwojenie w danym m-cu zaplanowanego obrotu netto
PROWIZJA: 5% od zysku za każde pierwsze zlecenie pozyskanego Klienta, 3% od zysku za każde kolejne zlecenie tego Klienta przez okres 12 mcy od chwili jego pozyskania – CO ZNACZY, ŻE OSIĄGACIE PAŃSTWO NIE TYLKO JEDNORAZOWĄ KORZYŚĆ Z POZYSKANIA KLIENTA, ALE ZYSKI DŁUGOTERMINOWE, zarówno wtedy gdy wartość zlecenia to 100 PLN, 500 PLN czy też 100.000 PLN.

WARIANT 2 (działalność gospodarcza – umowa o współpracy gospodarczej):
WYNAGRODZENIE PODSTAWOWE: 2500 netto
PREMIA: 500 PLN netto za osiągnięcie zaplanowanego w danym m-cu obrotu netto
PREMIA 500 PLN netto za podwojenie w danym m-cu zaplanowanego obrotu netto
PROWIZJA: 5% od zysku za każde pierwsze zlecenie pozyskanego Klienta, 3% od zysku za każde kolejne zlecenie tego Klienta przez okres 12 m-cy od chwili jego pozyskania – CO ZNACZY, ŻE OSIĄGACIE PAŃSTWO NIE TYLKO JEDNORAZOWĄ KORZYŚĆ Z POZYSKANIA KLIENTA, ALE ZYSKI DŁUGOTERMINOWE, zarówno wtedy gdy wartość zlecenia to 100 PLN, 500 PLN czy też 100.000 PLN.
Zaproponowane powyżej warunki obowiązują po 2 miesięcznym okresie próbnym.

OKRES PRÓBNY 2 MCE: UMOWA O PRACĘ NA OKRES PRÓBNY
WYNAGRODZENIE NA OKRESIE PRÓBNYM: 2000 PLN netto
PROWIZJA: 3% od zysku każdego zlecenia złożonego przez pozyskanego Klienta

OKRES PRÓBNY 2 MCE: DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA,
WYNAGRODZENIE NA OKRESIE PRÓBNYM: 2500 PLN netto
PROWIZJA: 3% od zysku każdego zlecenia złożonego przez pozyskanego Klienta

Wszystkim zainteresowanych pracą na powyższym stanowisku prosimy o przesłanie swoich dokumentów aplikacyjnych na adres: rekrutacja@eparole.pl
Zamiast słuchać opinii osób, których nie znasz – skontaktuj się z nami i osobiście sprawdź co mamy Ci do zaoferowania 

Serdecznie zapraszamy
(usunięte przez administratora) Prezes Zarządu Europeum Group Sp. z o.o. Sp.k.
Była 2014-03-06 17:54:09
pełna desperacja i tak nikt się na to nie nabierze ...., na całe szczęście są takie portale, które opisują uczciwych pracodawców! kiedyś to była podobno fajna firma, niestety teraz przy tym składzie mogłam to odczuć osobiście, niestety NIE!
Mantra Pani DKB "PREZES" jak zwykle w tonie dobrego PR a potem nie ma szans na osiąganie pułapu wyników, Pani "derektor" tylko czeka na porażkę , a czy pracownik wróci po urlopie macierzyńskim??? Chyba nie, nie po tym czego tam doświadczał :(. Inni pracownicy po urlopie macierzyńskim też się nie odnaleźli podobno i uciekli do innej pracy.
W sumie to daje poczucie satysfakcji, że nikt już tam nie chce pracować :)


3
Była również 2014-03-07 08:56:54
Powiem krótko: BOŻE BROŃ PRZED "PRACĄ" W TEJ FIRMIE!!!!.(usunięte przez administratora)
4
PB 2014-03-08 10:38:54
Kilka lat temu miałem "nieprzyjemność" współpracy przez jakiś czas z eParole. Z tego czasu pamiętam jedno, o każdą płatność musiałem się upominać (wręcz walczyć) mailując i dzwoniąc po kilka razy. Czasami przekraczali o 3 miesiące i tak już długi termin płatności !!!! Na szczęście szybko udało mi się znaleźć inne biuro.
Ogólnie porażka(usunięte przez administratora) nie polecam najgorszemu wrogowi
2
Była również 2014-03-08 15:07:35
Cóż.....usunięto mój wpis a właściwie ciąg dalszy......Nie spodobało się określenie "Pani Prezes" i "Pani Derektor"???!!! Prawda boli pseudofiremkę?? Nie podejmujcie współpracy z tą "first niby class" firmą.....strata czasu i godności.
4
były pracownik 2014-07-03 13:02:17
odradzam dla osób o słabych nerwach...
maylo 2015-01-09 17:07:18
Zostałem zaproszony na rozmowę o pracę do eparole jako tłumacz. Jestem absolwentem z niewielkim w zasadzie doświadczeniem. Czy ktoś wie jakich mogę spodziewać się zarobków?
ePAROLE 2015-01-16 10:31:20
Witam "edek", o jaką rekrutację Pan pyta? Czy składał już Pan swoją aplikację do naszego biura? Proszę o kontakt z biurem. Dane kontaktowe dostępne są na stronie www.
byla_na_szczescie 2015-01-16 21:16:06
To ten twor o nazwie eParole jeszcze istniej?? Kto im jeszcze ufa?? Tam ida do pracy desperaci.....wzstarczy poczytac opinie....niektore sa zbyt delikatne. Poza tym aktywistki z eParole zareagowaly.....na zasadzie: uderz w stol a nozyce sie odezwa!!
annonymous 2015-02-07 20:59:33
"uderz w stol..." a "była" znowu się odezwie - i kto tu jest zdesperowany? znajdź sobie kobieto jakieś hobby i inne strony w internecie... Nic dziwnego, że tam nie pracujesz, pewnie się ciebie pozbyli bo marny z ciebie pracownik był...

fajnie jest być anonimowym, prawda?

Mi się tam dobrze pracowało
byla_na_szczescie 2015-02-08 15:36:29
"Pracowało'.....no cóż rozumiem, jak ktoś pisze "mi się tam ...." a MI nie:)) Dlatego, że mam hobby i zajęć wiele, to nie tracę czasu na pseudopracę w....... (i tutaj następuje stek kolokwializmów). A poza tym proponuję aktywistką na znalezienie sobie właśnie zajęcia/ hobby i nie wypisywania kłamstw w obronie tego czegoś. MI się to nie podoba:)) W kwestii bycia anonimowym, ja napisałam =, że jestem byłym (NA SZCZĘŚCIE!!!) pracownikiem, a to Ty orędowniku tej cudownej firmy masz nick anonimowy:)) Fajnie być anonimowym, prawda:)))???
2
Whoknows 2015-06-22 11:50:24
Szkoda czasu na aplikowanie do tej firmy. Praca tłumacza/weryfikatora za śmiesznie słabe pieniądze, wyśrubowane normy jak w fabryce, niepewne widmo jakichkolwiek dodatkowych pieniędzy z premii, praca na własnym komputerze, bo pracodawca zapewnia oprogramowanie CAT i stosuje ZASADĘ WZAJEMNOŚCI... To trochę śmieszne, że pracownik zatrudniony na UP ma eksploatować swój prywatny sprzęt, bo pracodawca chce w ten sposób przyoszczędzić...? Lokalizacja firmy bardzo trudna do namierzenia, wchodzi się w budynek na którym nie ma ani jednego logo firmy, przez stację kontroli pojazdów... To wszystko daje obraz mało stabilnego i rzetelnego pracodawcy.

Konkluzja nasuwa się sama: abstrachując już od wszystkiego innego, uważam, że ogłoszenia o pracę powinny obowiązkowo zawierać widełki finansowe, żeby oszczędzić sobie rozczarowań i szanować swój czas.
2
HR 2015-09-16 10:55:20
eparole, to ciekawa firma na stronie osoby, które dawno tam nie pracują.., chyba ktoś zapomniał o ochronie danych osobowych.
biorąca udział w "procesie rekrutacji" 2016-03-28 17:35:00
Właśnie sobie przypomniałam, że brałam kiedyś udział w procesie rekrutacji do tej firmy, ale zrezygnowałam z tej, jakże lukratywnej posady po tym, kiedy pani prezes weszła spóźniona na rozmowę pół godziny, po czym, kiedy powiedziałam, że potrzebuję przynajmniej dnia na decyzję, czy chcę podjąć u nich pracę, powiedziała, że mam czas do godziny 12, bo "musimy szanować swój czas". Podczas rozmowy pani prezes wypytywała mnie, z kim mieszkam i czy mam rodzinę, a swoje pytania uzasadniała tym, że chciała wiedzieć, jakie rachunki muszę opłacać. Żenada. Na szczęście nie byłam aż tak zdesperowana, żeby podjąć pracę w tej żenującej firmie z żenującą panią prezes na czele.
biorąca udział w "procesie rekrutacji" 2016-03-28 17:35:29
Właśnie sobie przypomniałam, że brałam kiedyś udział w procesie rekrutacji do tej firmy, ale zrezygnowałam z tej, jakże lukratywnej posady po tym, kiedy pani prezes weszła spóźniona na rozmowę pół godziny, po czym, kiedy powiedziałam, że potrzebuję przynajmniej dnia na decyzję, czy chcę podjąć u nich pracę, powiedziała, że mam czas do godziny 12, bo "musimy szanować swój czas". Podczas rozmowy pani prezes wypytywała mnie, z kim mieszkam i czy mam rodzinę, a swoje pytania uzasadniała tym, że chciała wiedzieć, jakie rachunki muszę opłacać. Żenada. Na szczęście nie byłam aż tak zdesperowana, żeby podjąć pracę w tej żenującej firmie z żenującą panią prezes na czele.
3
Zostaw swoją opinię o EUROPEUM GROUP - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROPEUM GROUP