logo Zakłady Mięsne Viando

Zakłady Mięsne Viando

Radojewice

Opinie o Zakłady Mięsne Viando

masarz 2015-02-11 19:10:11
Płacili za mało to się zwolniłem
1
masarz 2015-02-11 19:12:36
Ale chyba się pomyliłem bo nie moge teraz pracy znaleźć i chyba trzeba było zostać,nie było tak źle....
byla pracownica 2015-02-16 21:31:55
Chcecie wiedziec jak tam jest???pff zakaz zwrotow.zmuszanie do mrozenia miesa.mnostwo nadgodzin za ktore nie placa.dobijanie do wagi.robienie past klopsow i smalcu.nie przyjmuja mm- na osocze wiec dobijasz zeby nie bylo takich strat. Kiepski socjal a raczej jego brak. Duzo by jeszcze pisac. W dwoch slowach NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE
4
słoneczko 2015-02-18 14:04:11
Zawsze kupowałam w sklepach VIANDO,lecz przestałam ponieważ coraz częściej mięso kupowane na rąbinie poprostu śmierdzi,kierowniczka tej placówki jest nieprzyjemna a mine ma jakby w gaciach zawsze miała pełno
2
viandonasoszukalo 2015-02-20 16:54:39
Masz konkrety, dokumenty lub filmiki? To napisz na viandonasoszukalo.wp.pl Tej je...nej firemce a w szczególności koordynatorom trzeba utrzeć nosa. Zapewniam obsługe prawną, za grosze. Oszukali panią X, która jest ze mną spokrewniona. Chce aby ta bandycka firemka oszukująca pracowników i trująca klientów zapłaciła wszystkim poszkodowanym i raz na zawsze znikneła z rynku.
4
viandonasoszukalo 2015-02-20 16:57:05
Czujesz się poszkodowana? To napisz na viandonasoszukalo@wp.pl
2
viandonasoszukalo 2015-02-20 17:00:19
Nie masz jaj, albo jesteś podstawiony
1
viandonasoszukalo 2015-02-20 17:08:49
Bardzo prosze o pisanie na viandonasoszukalo.wp.pl Oszukali panią X i chce tą szemraną firemke załatwić, raz a dobrze. Potrzebuje więcej dowodów. Zapewniam obsługe prawną. Przestańcie się bać tego dziadostwa. Czy zdajecie sobie sprawe ike kasy dostaniecie w sądzie za nadgodziny za które Viando ani myśli zapłacić?
3
byłyPracownik 2015-02-20 22:30:58
To nie jest forum dla kontrolerów i innej służalczej chołoty na usługach szefostwa viando. Za zmuszanie do niewolniczej pracy, mrożenie mięsa, przepakowywanie oraz inne szfindle, dni viando są policzone.
2
anna250200 2015-02-21 22:35:08
A jak praca zootechnika w Viando?
3
viandonasoszukalo 2015-02-23 22:36:44
viandonasoszukalo@wp.pl
2
byla pracownica 2015-02-25 12:32:33
Nikt madry nie bedzie pisal na mail takich rzeczy.nikt mie bedzie krecil bata na siebie.
masarz 2015-02-27 19:58:26
Jak chcesz to mogę ci je pokazać,pało
1
masarz 2015-02-27 20:01:17
Nie obrażaj mnie kałożerco,takich tchórzy jak ty,to na pęczki.Nie chlap ozorem bo ci go przytrzasnę.
1
rafal 2015-03-30 14:45:43
co to za odgrazanie się troszkę kultury bardzo fajna firma przepracowałem tam 10 lat az milo
a śniadanka za free jesz ile chcesz napoje gratis jak na inowroclaw to biesiada
1
klient 2015-05-10 23:08:20
proszę uważać na panie ze sklepu na osowej górze jedna lepsza od drugiej oszukują na wadze,nie wydają paragonów i mają drugą pensje.To już jest zgłoszone gdzie trzeba.
2
anka 2015-05-23 20:37:08
wróciła Justynka sławna i wiadomo co i jak
1
przeniesione 2015-08-11 07:58:47
Witam,dla zainteresowanych pracą na stanowisku handlowca na Dolnym Śląsku:rozmowa kwalifikacyjna-jeden etap,obiecywana umowa o pracę i nieograniczone możliwości zarobku,awanse na stanowisko kierownika. Po czasie okazuję się, że firma daje trzy umowy zlecenie na okresie próbnym po czym przechodzi się na działalność gospodarczą. Kasa w zależności od obrotu-we Wrocławiu bardzo niska. Ceny mięsa i wędlin-jedne z najdroższych na rynku. Auta:dojechane i poobijane fabie kombi, wkrótce oklejane w parówki cielęce. Praca od pon do niedzieli. Firma nie ma kasy na akcje degustacyjne,brak pakietów i promocji,brak wyrównań i gratisów. Polityka firmy-jak najwięcej za jak najtaniej, znajomość marki-bardzo słaba. Akcje weekendowe organizuje handlowiec,oczywiście bezpłatnie. Problemy z logistyką: towar nie dojeżdża w ilościach zamawianych-trzeba się tłumaczyć i przepraszać klientów,dodatkowo kierowcy nie wyrabiają z dostawami, handlowiec wstaje o 3 w nocy i odbiera towar od kierowcy po czym sam zawozi towar do klientów odbierając dodatkowo kasę. Spotkanie firmowe w soboty-w tyg.trzeba... a na spotkaniach pojazd i obelgi przez prezesa, że za niska sprzedaż. Prezes nie przyjmuje do wiadomości żadnych argumentów!!! Nie osiągnięcie planu w pierwszym miesiącu skutkuje zwolnieniem. Odradzam każdemu kto szuka pracy na stałe, kto ceni sobie życie prywatne i dobrą atmosferę w pracy. K... na każdym kroku,brak poszanowanie pracownika. Za pracę od pon-do niedzieli i w nocy-śmieszne pieniądze. Praca dobra na przeczekanie aż nie znajdzie się czegoś innego.
3
WWW 2015-08-16 01:03:03
Zgadzam się ze wcześniejszą opinią. Jeśli cenisz swoje życie prywatne to nie polecam pracy w tej firmie. Prezesi nie szanują swoich pracowników liczą się tylko dla nich wyniki nic więcej ich nie obchodzi. Jedno wielkie zakłamanie i brak profesjonalizmu w wykonywani swojej pracy. Nadgodziny nie są płacone a co najgorsze nie zostajesz za nie nawet doceniony, tak ma być przecież to naturalne!!!!!!!!. Ja osobiście nie polecam jak macie ochotę to próbujcie ale szkoda czasu a przede wszystkim nerwów
5
Mm 2015-08-31 00:21:36
Pracowałam tam 3 miesiące. To co tam się dzieje to jest...........brakuje słowa aby to określić. Młodzi właściciele nie mają kompletnie pojęcia jak należy prowadzić firmę. Nie mają żadnej koncepcji, wizji i pomysłu na firmę. Nie szanują żadnych pracowników, nie interesuje ich niczyje zdanie, wszytko wiedzą lepiej. Za wszystko co tylko można finansowo obciążają pracowników, nawet jeśli to nie ich wina. Praca od poniedziałku do niedzieli, tak jak ktoś wcześniej napisał. Nadgodziny, niekiedy zmiany trwające po 16 godzin są traktowane jak coś normalnego. Wykorzystują ludzi na maksa a jak się ktoś postawi to wypad. Nie przyjmują zwrotów starego mięsa ze sklepów, które sami tam wysyłają i obciążają tym pracowników. W firmie ciągle nerwówka. Firma ma potencjał ale cokolwiek chciałoby się zmienić to na końcu szef wie lepiej. Jak ci się coś uda to przypiszą sobie, jak sami coś skopią to poszukają winnego aby go obciążyć. Jedyny plus, to wypłata zawsze na czas. Generalnie to unikać jak ognia !!!
6
br 2015-09-21 18:56:46
Ale nie w tej firmie. Jesteś nikim i nikt Ci się nie pyta. Nie masz nic do gadania. Masz pracować i być za to wdzięczny. Dobrych warunków pracy tam nie ma.
1
plik 2015-09-24 10:12:03
nie tylko Pania mnie dzis tez juz drugi raz oszukala na wadze a na solankowej klada nóż na wage
www 2015-10-29 21:51:54
uciekać, uciekać, uciekać..........w nic co mówią nie wierzyć............uciekać!!!!!!!!!!!
2
wdzieczny 2015-11-02 19:52:29
pracowac nie uciekac bardzo fajna praca mila atmosfera przepieknie sniadanie darmowe palce lizac a zarobki srednia krajowa lux
4
wdzieczny 2015-11-02 19:54:49
co to jest te +1 zaglosowalem na cos co to jest
3
wdzieczny 2015-11-02 20:01:44
po co tak psiocic na temat naszego szefostwa nie podobalo sie zrezygnowales no i nara a nie wypisujesz jak to wszystko zle dookola a tylko ty najlepszy nikt nikogo na sile nie trzyma nie wiem czy ktos przywiazany lancuchem jest ludzie pracowali i beda pracowac za tak dobre wynagrodzenie jak na inowroclaw rewelacja !!ja jestem zadowolony super pozdrowionka dla szefowstwa klaniam sie
ona113 2015-11-09 14:51:54
a jak sie pracuje na produkcij w Radojewicach ?
ona113 2015-11-10 09:41:45
Dziękuje a jak wygląda sprawa z dojazdem,ponieważ nie posiadam własnego auta.
max 2015-11-10 20:45:31
wazelina
3
dred 2015-12-09 11:40:47
Nie wciskaj kitu.
2
dred 2015-12-09 11:44:25
Nie wciskaj kitu, kto w tej dziadowskiej firemce przepracował chociaż jeden miesiąc, to dobrze wie jak w viando jest naprawdę. Nerwowa atmosfera, praca po 10 - 16 godzin (NIE PŁACĄ ZA NADGODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Głodowe pensje i traktowanie pracowników jak śmieci.
3
maciej 2016-02-14 00:49:49
nie zgadzam się z Waszymi negatywnymi opiniami. Są ludzie co pracują tutaj kilka , kilkanaście lat sam jestem tyle. Jak ktoś nie mając kwalifikacji ma za duże mniemanie o sobie to tak wypisuje. Niestety w firmie prywatnej musimy sami na siebie zarobić. Viando w perspektywie innych firm nie jest takie złe. Pracować trzeba wszędzie
maciej 2016-02-14 00:50:15
nie zgadzam się z Waszymi negatywnymi opiniami. Są ludzie co pracują tutaj kilka , kilkanaście lat sam jestem tyle. Jak ktoś nie mając kwalifikacji ma za duże mniemanie o sobie to tak wypisuje. Niestety w firmie prywatnej musimy sami na siebie zarobić. Viando w perspektywie innych firm nie jest takie złe. Pracować trzeba wszędzie
tomtom 2016-03-06 18:43:38
uważajcie na tą firmę, na rozmowie kwalifikacyjnej obiecują umowę o pracę i dobrą stawkę a w rzeczywistości umowa-zlecenie bez wpisanej stawki na umowie, niby najniższa krajowa, szefowa nie ma pojęcie o zarządzaniu, ale wie za to jak oszukiwać pracowników, sporo osób z tej firmy uciekło i jest na wypowiedzeniu, za badania lekarskie nie oddają, za nadgodziny nie płacą, czas powiadomić inspekcję pracy...
Kisiel 2016-05-04 19:43:57
Szukają informatyka. Czy ktoś jest w stanie wypowiedzieć sie jak wygląda tam praca w IT ?
1
Maciej 2016-05-05 09:18:52
Proszę o informację na jakie zarobki netto można liczyć ? 1350 ?
pracownik 2016-05-10 19:24:10
Teraz zmieniła się kadra w płacach.To się zacznie.
Gość xD 2016-05-26 20:00:54
Witam. Ciekawi mnie tylko jedno. Jakim cudem firma Viando omija przepisy prawa pracy - 7 dniowy tydzień pracy ( tj. 56 godz.)
1
Gość xD 2016-05-26 20:04:52
A jeden dzień urlopu np. raz w miesiącu
pracownik 2016-05-31 19:44:55
Dzisiaj odeszła fajna dziewczyna z płac.Jedyna która wiedziała co robi.Szacun za wiedze.
8
Gość xD 2016-06-17 14:43:01
Tak
Gość xD 2016-06-21 14:35:28
Bez zmian
Info 2016-06-22 22:12:32
Którego dnia miesiąca jest zawsze wypłata?
arek 2016-07-02 21:15:14
Poszukuje pracy jako wykrawacz nie orientuje sie ktos czy potrzeba ludzi do zm viando ile placa tak mniej wiecej oplaci sie
arek 2016-07-04 00:45:02
Wiesz aż taki zdesperowany nie jestem żeby zaraz iść z cv trzeba popytać co jak za ile fachowiec kosztuje
1
JANIIISOBIESKI 2016-10-16 19:19:48
produkcjajeśli lubisz pracować ze starymi grzybami w przedziale 39-70 lat narzekających na tempo pracy które sobie sami ustawili,strajki ,żale i takie tam nie wiem do kogo przecież oni chcą tyrać po tyle godz. bo zarobila jak typowa wieś nie szanując swego wolnego czasu karaluchy jedne jeszcze płaczecie tam i robicie kupke z papieroskiem ? ale musi walić z jamy gębowej guma nic nie pomoże haha może podpaski zmieniacie .Do pracodawcy nie miałem nic do zarzucenia bo umowa była w miare nie znałem za bardzo i wypłata była na czas gdyby nie ludzie z PGRÓW bym robił napewno po 8h max 9te robił bym dalej ,2 ludzi mądrych reszta robocopy .Ich przerwy ,odkładanie,żale , kupki co wy biegunke macie gdyby nie to było by ok .3,5 na5.
nowy 2016-11-18 13:43:05
Umowa(zlecenie) którą dostaniecie na początek to coś co nie można nazwać nawet umową :bez warunków, bez kompletu składek,bez konkretnej kwoty, godzin czy też etatu ,za którą równie dobrze możecie dostać jakąkolwiek kwotę. Jeżeli chcesz określenie konkretów to konkretnie kończysz pracę i to jedyny konkret i czytelność w tej firmie. Jedyną osobą od której możesz coś się dowiedzieć to szefowa która będzie zniesmaczona że w ogóle masz czelność się o cokolwiek ją spytać, potraktuję Cię jak szmatę- słoma z butów to delikatne określenie. Badania lekarskie musisz zapłacić sam być może ktoś odda Ci za parę miesięcy. Na samym zakładzie ogólnie przyjęty bałagan a zasady istnieją tylko dla reguły bo muszą być. Zasady higieny także pozostawiają wiele do życzenia jak na obecne czasy.
Pozdrawiam
nowy 2016-11-18 13:43:36
Umowa(zlecenie) którą dostaniecie na początek to coś co nie można nazwać nawet umową :bez warunków, bez kompletu składek,bez konkretnej kwoty, godzin czy też etatu ,za którą równie dobrze możecie dostać jakąkolwiek kwotę. Jeżeli chcesz określenie konkretów to konkretnie kończysz pracę i to jedyny konkret i czytelność w tej firmie. Jedyną osobą od której możesz coś się dowiedzieć to szefowa która będzie zniesmaczona że w ogóle masz czelność się o cokolwiek ją spytać, potraktuję Cię jak szmatę- słoma z butów to delikatne określenie. Badania lekarskie musisz zapłacić sam być może ktoś odda Ci za parę miesięcy. Na samym zakładzie ogólnie przyjęty bałagan a zasady istnieją tylko dla reguły bo muszą być. Zasady higieny także pozostawiają wiele do życzenia jak na obecne czasy.
Pozdrawiam
Stop 2016-11-19 17:21:01
firma tragedia ,płaca tragedia , oszuści a ci co tu piszą ze jest ok to qrwa pupile z rodziny
1
iveco 2016-12-03 13:08:34
kierowcy maja dobrze kradną co popadnie i ile wlezie skrzynki palety mieso nie wspominajac o paliwe viando dobrze o tym wie i nic z tym nie robi bo wszyscy kierowcy by odeszli taka prawda jedna mafia.
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Viando - Radojewice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Viando