Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SPEDIMEX

Pracowałeś w firmie SPEDIMEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Stary - 2015-02-18 07:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zmieniło się tylko to, że mają menadżera i kierownika operacyjnego którzy są tam zbędni i tylko sobie spacerują. Magazyn lepiej by prosperował jakby wszystkim zarządzał kierownik magazynu który ma dużo większą wiedzę od tych dwóch razem wziętych. Ogólnie syf jaki był też pozostał czyli sprzęt do transportu poziomego ledwo zipie, już nie wspomnę o skanerach w których baterie działają po 5 min a czasami i krócej. Zwolniono także paru starych pracowników a na ich miejsce przyjęto znajomych menadżera którzy nie mają pojęcia o robocie. Jak chcesz więcej wiedzieć to popytaj kierowców to poopowiadają Ci jakich nieudolnych mają spedytorów w Spedimexie.
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-02-24 21:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam pracę w Spedimex i dla Spedimex, lenie zawsze będą narzekać na płatności, nadgodziny, ze inni mają lepiej etc a do roboty jak pies do jeża. To jest prywatna firma a nie instytucja państwowa.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-03-02 15:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też prawda, ze to prywatna firma i generalnie panują w iej takie zasady, jakie szef ustali, a co do tego czy można sie z nimi jakoś konkretnie umówić i dogadac w sprawie pracy to nie wiem ale mam nadzieje, że na pewno tak. Tez jestem studentem i szuka pracy takiej, zeby wiecie od czegoś jednak zacząć, polecacie ich?
zdjecie uzytkownika
Kakak - 2015-03-04 14:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam !!!!! Syf [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i itd !!!!!
zdjecie uzytkownika
klita - 2015-03-04 14:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, roadakow, czyli praca w tym syfie krotko mowiac to zdzieranie skory z napleta?

zdjecie uzytkownika
Zabijazek - 2015-03-26 01:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Klita Nie rozumiem na podstawie czego przedstawiasz tą pracę w taki dosyć obrazowy sposób. Spedimax z Poznania wydaje się być doświadczonym pracodawcą dającym normalne pokrycie umowy etc. Co do wysokości umowy i wynagrodzenia ciężko mi się wypowiadać bo sam zastanawiam się czy nie aplikować do nich w następnej rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
kita - 2015-04-04 21:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy w tej firmie. Człowiek zasuwa jak głupi, a potem kopną ciebie w tyłek. Nie ważne że nie ma ludzi, ale liczy się przemiał ludzi. Menadżerowie to osoby bez żadnego doświadczenia i wiedzy. Nie ma się co dziwić jak w jednym z oddziałów menadżerem jest facet, który sam mówi że na tym się nie zna. Ale jest dobry, bo to koleś głównego dyrektora. Dzięki tym pseudo menadżerom firma traci poważnych klientów - Go Sport, Makro, Evrafish. Niedługo odejdą wszyscy klienci, bo nie chcą mieć do czynieni z taką firmą. np. Warszawa w ogóle nie pracuje - bo magazyn jest zawalony towarem, nie ma kto przyjmować, wydawać i rozwozić. Ale co tam,liczy się tylko ciepły stołeczek dla kolejnego pseudo menadzerka - znajomego dyrektorka
zdjecie uzytkownika
orzechu - 2015-04-09 08:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ponoc operacyjny odchodzi z sosnowca, szybko.. ciekawe
zdjecie uzytkownika
AdoZ - 2015-04-16 00:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie zbyt ciekawa. Czychają tylko na naiwności pracowników i później wyciskają z nich ostatnie soki życia. Ale ofert za to trochę mają i jest z czego wybierać.
zdjecie uzytkownika
ol - 2015-04-30 03:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, teraz pojawiały się ogloszenia na praktyki do Strykowa, może ktoś był na takich praktykach i napisałby, czy rzeczywiście chodzi tu o zdobycie wiedzy, czy to pomoc biurowa?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-06-09 16:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam w Szczecinie, niech toś się wypowie :)
zdjecie uzytkownika
uki - 2015-06-10 13:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Marek niestety na tą chwilę z tego co mi wiadomo nie ma nic wolnego do podjęcia pracy w tej firmie w Szczecinie. Jeśli ktoś jest zainteresowany to w Strykowie poszukują na stanowisku specjalisty do spraw technicznych oraz w Sochaczewie jako specjalista do spraw kontroli jakości. W strykowie oprócz tego nadal można aplikować jako praktykant w firmie.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-06-10 16:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Szczecinie jest aktualnie rekrutacja na magazyn. Miałem składać aplikacje. Ale czytając te opinie widzę że szkoda czasu.
Chyba że jest inaczej ?
zdjecie uzytkownika
Jasio - 2015-06-12 14:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skladaj
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-06-12 16:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Szczecinie od roku otwarte i podobno spoko, większość opini jest z Sosnowca i Stryków tam jest syf..
zdjecie uzytkownika
Łukasz Wójt - 2015-06-28 10:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może któryś z klientów chciałby powieżyć przesyłki do przewozu samochodami niezapląbowanymi? To tylko SPEDIMEX. dostep do towaru ma każdy i o każdej porze. Przesyłki doręczane nieterminowo w opłakanym stanie:BRÓD, SMRÓD i UBÓSTWO!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Piękny - 2015-06-30 21:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W SZCZECINIE cały oddział trzyma w ręku brygadzista magazynu! Menadzerowie to porazka, spedycja tak samo, ale podobno wyplacaja nadgodziny i ogolnie nie jest zle
zdjecie uzytkownika
spierdolimex - 2015-07-01 11:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [orzechu - 2015-04-09 08:44:42]:
zgadzam, się Warszawa to totalny syf i bajzel, wiem bo pracowałem niestety za długo w tym burdelu, nikomu nie życzę...
zdjecie uzytkownika
Kebs - 2015-07-01 20:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha Piękny ten brygadzista chyba trzymal conajwyzej w ręku swoją małą fujare, nawet magazynierow nie ogarnial tylko wymieniał.
zdjecie uzytkownika
zielone - 2015-07-06 11:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanowni panstwo. nie ekscytujcie sie nadmiernie. firma jest w trakcie restrukturyzacji, ktora ma za zadanie urentownienie spolki - po to by sprzedac ja za jak najwieksza kase. dlatego ciecia, dlatego kasa jest "wstrzymywana" i nie wyplacana przewoznikom na czas, dlatego wynajduje sie dziwne powody by nie wyplacac pracownikom premii.
peszek polega na tym, ze wlascicielom sie wydaje iz rynek nie ma pojecia o tym jaki balagan panuje wewnatrz i zadaja nierealnych pieniadzy - oraz boja sie sprzedac pakiet wiekszosciowy. ale jeszcze troche i zmieknie rurka, obniza cene i sprzedadza to w cholere.
im szybciej tym lepiej...
zdjecie uzytkownika
CZERWONE - 2015-07-08 16:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO TY "ZIELONY"MOŻESZ WIEDZIEĆ NA TEMAT TEJ RESTRUKTURYZACJI I RZEKOMEJ SPRZEDAŻY. TOTALNE BZDURY
zdjecie uzytkownika
kasia fiskalna - 2015-07-13 13:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no szczerze mówiąc to liczyłam że bardziej jako kierowca do transportu drobnicowego się załapię, ale widzę mają mnóstwo ofert pracy akurat jako magazynier w różnych miastach. no cóż, na wózku widłowym też mogę jeździć, mam uprawnienie do takiej zabawy. najważniejsze że to logistyka a wiadomo że w tym biznesie jest pieniądz
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2015-07-13 14:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo ale to bardzo fajni ludzie ( spedytorzy , magazynierzy). Mistrzostwo w kłamstwie mają panie z KSIĘGOWOŚCI . Firma nie trzyma się terminów płatności ( wstępnie od tygodnia do momentu upomnienia ) , przeciągają wypłaty dopiero po kilkunastu telefonach i E-mailach przeciągają wypłaty pod błahymi pretekstami . Płaca na raty.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-22
Żródło: Gowork.pl
Stryków
(łódzkie)
SPEDIMEX SP. Z O.O. jest dynamicznie rozwijającym się operatorem logistycznym, działającym na terenie Polski i Europy. Firma specjalizuje się w kompleksowych rozwiązaniach logistycznych w zakresie usług magazynowania, dystrybucji, agencji celnej, uzupełnionych o dedykowane rozwiązania branżowe. Od 1993 roku Spedimex realizuje projekty logistyki kontraktowej. W 2011 roku firma została wyróżniona za największy wzrost pozycji rynkowej, w 2012
zdjecie uzytkownika
Nowicki - 2015-07-21 11:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam - faktura ze stycznia nie zapłacona - zero kontaktu i osób decyzyjnych .
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik Warszawa - 2015-07-30 16:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Spedimex to jedna wielka lipa. Nie polecam nikomu nawet wrogowi. Świadczę dla tej firmy usługi transportowe i jak jeden z wielu przewoźników zostałem oszukany na płatnościach i terminach. Kierowcy, spedytorzy, magazynierzy poszukajcie innej firmy nie pchajcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPEDIMEX

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SPEDIMEX?
Zadaj pytanie
alert