Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SPEDIMEX

Pracowałeś w firmie SPEDIMEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-15 22:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisze się o różnych firmach , ale co jest w Spedimex to ręce opadają. Polecam, chcesz się przekonać tylko tam. Szukają operatora wózka choć tak wszystkie jest robione ręcznie. A pomysłowość gości ze Strykowa. Panowie B i R naprawdę zachęcam.ilowsb1
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-16 19:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak z ciekawosci - ile u was moze zarobic magazynier ? szukaja magazynierow i nie wiem czy sie zainterresowac
zdjecie uzytkownika
kredytobiorca - 2011-12-28 12:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2200 brutto robota ręczna i tylko nocki( za to dodatek)
zdjecie uzytkownika
kuba27 - 2012-03-16 14:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawka na zleceniu 8,50 na nocke.. czyto normalna stawka? chyba nie....w tym niby jest dodatek 50gr..praca oferowana przez agencje
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-07-06 00:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracy w Spedimexie nie polecam nikomu. Ogólny bałagan, nikt nie wie co ma robić włącznie z menagerem który o transporcie wie tyle co nic. Chora logistyka tej firmy przeraża! Każą siedzieć dłużej w pracy ale już za to nie płacą. Urlop odwołują z dnia na dzień. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !
zdjecie uzytkownika
bbb - 2012-07-12 01:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spedimex to firma - która mnie przeraża. Miałem NIE przyjemność tam pracować i czegoś takiego na oczy nie widziałem, bałagan, chaos, nieodpowiedzialni ludzie na stanowiskach. Człowieka mają za nic. Jeśli ktoś zamierza tam pracować to niech ucieka najdalej od nich jak może!!
Karzą zostawać po godzinach, później za to nie płacą. Kierownicy nie interesują się oddziałami, wiec hulaj dusza!!!
zdjecie uzytkownika
timtum - 2012-10-18 18:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, Mam pytanie do przewoźników z Poznania. Czy wprowadzili u was nowe sposoby rozliczania tzw. ladometry???? czy jesteście zadowoleni? czy zmiany które wprowadzili zaakceptowaliście czy wróciliście do starych zasad rozliczania?

Przewoźnik
zdjecie uzytkownika
rott - 2013-05-06 23:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można jeszcze słów kilka o pracy w SPEDIMEX? Wie ktoś może, coś o planach rozwoju firmy na najbliższe 5 lat, typu: rozszerzenie działalności na rynki zagraniczne, może nowa oferta produktowo-usługowa, jakieś inicjatywy i projekty? Chciałbym pracować w rozwijającej się firmie, z perspektywami, a nie dążącej ku upadkowi.
zdjecie uzytkownika
super gosc - 2013-12-03 21:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [timtum - 2012-10-18 18:46:50]:
chyba nigdy nie pracowales w tej firmie to co mowisz jest nieprawda jak niemasz pojecia o czym piszesz wiec sie nie produkuj
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-12-19 11:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super gosc to jaka jest prawda na temat tej firmy ? jak wygląda obecnie sytuacja ? są jakieś przyjacia? warto do niej aplikować ? szukam pilnie pracy i bede wdzieczny za każde info..
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-25
Żródło: pracuj.pl
Stryków
(łódzkie)
SPEDIMEX SP. Z O.O. jest dynamicznie rozwijającym się operatorem logistycznym, działającym na terenie Polski i Europy. Firma specjalizuje się w kompleksowych rozwiązaniach logistycznych w zakresie usług magazynowania, dystrybucji, agencji celnej, uzupełnionych o dedykowane rozwiązania branżowe. Od 1993 roku Spedimex realizuje projekty logistyki kontraktowej. W 2011 roku firma została wyróżniona za największy wzrost pozycji rynkowej, w 2012 roku
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
boss - 2014-02-06 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Generalnie ta firma już się konczy. Powracaja stare problemy. Brak kasy dla przewoznikow. . Za chwile zacznie brakować dla pracowników.Ktos kto zamieza rozpocząć prace niech trochę poczyta i zastanowi się czy warto sobie zawracać glowe
zdjecie uzytkownika
reppe - 2014-02-21 14:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to oby jednak spedimex znalazł kasę, bo jak zaczną zalegać, to bedzie problem by znaleźć przewoźnika i skończą źle.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-24 18:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reppe, ksiegowa mi ostatnio powiedziała ze kasy niema wiec z czego ma mi zaplacic. ostatni przelew miałem w 3 ratach.
Ja poważnie mysle o wypowiedzeniu umowy. Nie chce się obudzić jak się okaze ze Spedimex ogłosi upadłość, wtedy nikt ani grosza nie odzyska.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-04-20 08:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy jak tam z płatnościami dla d
Przewoznikow, w tej chwili w warszawie potrzebują słówek z kontenerem
zdjecie uzytkownika
Marko - 2014-06-19 22:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a co takiego dzieje sie w spedimexie, bo czytałem, że maja raczej sukcesy, podwajają obroty i tym podobne, jakieś problemy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPEDIMEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x