Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SPEDIMEX

Pracowałeś w firmie SPEDIMEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kakak - 2015-03-04 14:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam !!!!! Syf [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i itd !!!!!
zdjecie uzytkownika
klita - 2015-03-04 14:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, roadakow, czyli praca w tym syfie krotko mowiac to zdzieranie skory z napleta?

zdjecie uzytkownika
Zabijazek - 2015-03-26 01:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Klita Nie rozumiem na podstawie czego przedstawiasz tą pracę w taki dosyć obrazowy sposób. Spedimax z Poznania wydaje się być doświadczonym pracodawcą dającym normalne pokrycie umowy etc. Co do wysokości umowy i wynagrodzenia ciężko mi się wypowiadać bo sam zastanawiam się czy nie aplikować do nich w następnej rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
kita - 2015-04-04 21:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy w tej firmie. Człowiek zasuwa jak głupi, a potem kopną ciebie w tyłek. Nie ważne że nie ma ludzi, ale liczy się przemiał ludzi. Menadżerowie to osoby bez żadnego doświadczenia i wiedzy. Nie ma się co dziwić jak w jednym z oddziałów menadżerem jest facet, który sam mówi że na tym się nie zna. Ale jest dobry, bo to koleś głównego dyrektora. Dzięki tym pseudo menadżerom firma traci poważnych klientów - Go Sport, Makro, Evrafish. Niedługo odejdą wszyscy klienci, bo nie chcą mieć do czynieni z taką firmą. np. Warszawa w ogóle nie pracuje - bo magazyn jest zawalony towarem, nie ma kto przyjmować, wydawać i rozwozić. Ale co tam,liczy się tylko ciepły stołeczek dla kolejnego pseudo menadzerka - znajomego dyrektorka
zdjecie uzytkownika
orzechu - 2015-04-09 08:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ponoc operacyjny odchodzi z sosnowca, szybko.. ciekawe
zdjecie uzytkownika
AdoZ - 2015-04-16 00:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie zbyt ciekawa. Czychają tylko na naiwności pracowników i później wyciskają z nich ostatnie soki życia. Ale ofert za to trochę mają i jest z czego wybierać.
zdjecie uzytkownika
ol - 2015-04-30 03:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, teraz pojawiały się ogloszenia na praktyki do Strykowa, może ktoś był na takich praktykach i napisałby, czy rzeczywiście chodzi tu o zdobycie wiedzy, czy to pomoc biurowa?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-06-09 16:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam w Szczecinie, niech toś się wypowie :)
zdjecie uzytkownika
uki - 2015-06-10 13:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Marek niestety na tą chwilę z tego co mi wiadomo nie ma nic wolnego do podjęcia pracy w tej firmie w Szczecinie. Jeśli ktoś jest zainteresowany to w Strykowie poszukują na stanowisku specjalisty do spraw technicznych oraz w Sochaczewie jako specjalista do spraw kontroli jakości. W strykowie oprócz tego nadal można aplikować jako praktykant w firmie.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-06-10 16:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Szczecinie jest aktualnie rekrutacja na magazyn. Miałem składać aplikacje. Ale czytając te opinie widzę że szkoda czasu.
Chyba że jest inaczej ?
zdjecie uzytkownika
Jasio - 2015-06-12 14:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skladaj
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-06-12 16:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Szczecinie od roku otwarte i podobno spoko, większość opini jest z Sosnowca i Stryków tam jest syf..
zdjecie uzytkownika
Piękny - 2015-06-30 21:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W SZCZECINIE cały oddział trzyma w ręku brygadzista magazynu! Menadzerowie to porazka, spedycja tak samo, ale podobno wyplacaja nadgodziny i ogolnie nie jest zle
zdjecie uzytkownika
spierdolimex - 2015-07-01 11:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [orzechu - 2015-04-09 08:44:42]:
zgadzam, się Warszawa to totalny syf i bajzel, wiem bo pracowałem niestety za długo w tym burdelu, nikomu nie życzę...
zdjecie uzytkownika
Kebs - 2015-07-01 20:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha Piękny ten brygadzista chyba trzymal conajwyzej w ręku swoją małą fujare, nawet magazynierow nie ogarnial tylko wymieniał.
zdjecie uzytkownika
zielone - 2015-07-06 11:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanowni panstwo. nie ekscytujcie sie nadmiernie. firma jest w trakcie restrukturyzacji, ktora ma za zadanie urentownienie spolki - po to by sprzedac ja za jak najwieksza kase. dlatego ciecia, dlatego kasa jest "wstrzymywana" i nie wyplacana przewoznikom na czas, dlatego wynajduje sie dziwne powody by nie wyplacac pracownikom premii.
peszek polega na tym, ze wlascicielom sie wydaje iz rynek nie ma pojecia o tym jaki balagan panuje wewnatrz i zadaja nierealnych pieniadzy - oraz boja sie sprzedac pakiet wiekszosciowy. ale jeszcze troche i zmieknie rurka, obniza cene i sprzedadza to w cholere.
im szybciej tym lepiej...
zdjecie uzytkownika
CZERWONE - 2015-07-08 16:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO TY "ZIELONY"MOŻESZ WIEDZIEĆ NA TEMAT TEJ RESTRUKTURYZACJI I RZEKOMEJ SPRZEDAŻY. TOTALNE BZDURY
zdjecie uzytkownika
kasia fiskalna - 2015-07-13 13:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no szczerze mówiąc to liczyłam że bardziej jako kierowca do transportu drobnicowego się załapię, ale widzę mają mnóstwo ofert pracy akurat jako magazynier w różnych miastach. no cóż, na wózku widłowym też mogę jeździć, mam uprawnienie do takiej zabawy. najważniejsze że to logistyka a wiadomo że w tym biznesie jest pieniądz
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2015-07-13 14:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo ale to bardzo fajni ludzie ( spedytorzy , magazynierzy). Mistrzostwo w kłamstwie mają panie z KSIĘGOWOŚCI . Firma nie trzyma się terminów płatności ( wstępnie od tygodnia do momentu upomnienia ) , przeciągają wypłaty dopiero po kilkunastu telefonach i E-mailach przeciągają wypłaty pod błahymi pretekstami . Płaca na raty.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-21 11:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Nowicki - 2015-07-21 11:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam - faktura ze stycznia nie zapłacona - zero kontaktu i osób decyzyjnych .
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik Warszawa - 2015-07-30 16:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Spedimex to jedna wielka lipa. Nie polecam nikomu nawet wrogowi. Świadczę dla tej firmy usługi transportowe i jak jeden z wielu przewoźników zostałem oszukany na płatnościach i terminach. Kierowcy, spedytorzy, magazynierzy poszukajcie innej firmy nie pchajcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
joszka - 2015-08-19 13:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma beznadziejna, przesyłki giną, albo są ogromne opóźnienia. Personel niekompetentny, dodzwonić się tam to prawdziwa sztuka/ trzeba mieć szczęście/. Trzymajcie się z dala od tego badziewia!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Podwykonawca Warszawa - 2015-08-20 08:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się co do terminów płatności. Ja do tej pory nie dostałem przelewu za marzec. Najgorzej jest z zarządzaniem działem spedycji. Zarobić mogą tylko znajomi Pana Sałka, którzy jeżdżą na stałych frachtach (Luwak) np 500 zł za kurs, a inni mają co najwyżej 200 zł.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-31
Żródło: Gowork.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
SPEDIMEX SP. Z O.O. jest dynamicznie rozwijającym się operatorem logistycznym, działającym na terenie Polski i Europy. Firma specjalizuje się w kompleksowych rozwiązaniach logistycznych w zakresie usług magazynowania, dystrybucji, agencji celnej, uzupełnionych o dedykowane rozwiązania branżowe. Od 1993 roku Spedimex realizuje projekty logistyki kontraktowej. W 2011 roku firma została wyróżniona za największy wzrost pozycji rynkowej, w 2012
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-23 13:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
były spedytor - 2015-08-23 13:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sie dziwicie? Spedimex zawsze zarabiał na przycinaniu frachtu kierowcom, taka polityka firmy: niech jeżdzą barany na granicy opłacalności a najlepiej dołożą z własnej kieszeni przez kilka pierwszych miesięcy dopóki nie zrezygnują bo nie będą mieli z czego zalać baku. Dziwię się że O/warszawa jeszcze funkcjonuje przy takiej rotacji przewozników, bo niestety nie wpływa to na lepszą jakość usług.
zdjecie uzytkownika
maku - 2015-08-27 18:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzieliście ,że firma Spedimex Sp. z o.o. dodała ogłoszenie w sprawie pracy, potrzebne są osoby na stanowisko magazyniera- operatora wózka, zatrudnienie między innymi w Szczecinie, Strykowie, Luboniu, menedżera oddziału w Ożarowie Mazowieckim, specjalisty do spraw obsługi celnej w Łodzi oraz asystenta ds technicznych w Strykowie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPEDIMEX

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SPEDIMEX?
Zadaj pytanie
alert