Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SPEDIMEX

Pracowałeś w firmie SPEDIMEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-16 19:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak z ciekawosci - ile u was moze zarobic magazynier ? szukaja magazynierow i nie wiem czy sie zainterresowac
zdjecie uzytkownika
kredytobiorca - 2011-12-28 12:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2200 brutto robota ręczna i tylko nocki( za to dodatek)
zdjecie uzytkownika
kuba27 - 2012-03-16 14:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawka na zleceniu 8,50 na nocke.. czyto normalna stawka? chyba nie....w tym niby jest dodatek 50gr..praca oferowana przez agencje
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-07-06 00:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracy w Spedimexie nie polecam nikomu. Ogólny bałagan, nikt nie wie co ma robić włącznie z menagerem który o transporcie wie tyle co nic. Chora logistyka tej firmy przeraża! Każą siedzieć dłużej w pracy ale już za to nie płacą. Urlop odwołują z dnia na dzień. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !
zdjecie uzytkownika
bbb - 2012-07-12 01:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spedimex to firma - która mnie przeraża. Miałem NIE przyjemność tam pracować i czegoś takiego na oczy nie widziałem, bałagan, chaos, nieodpowiedzialni ludzie na stanowiskach. Człowieka mają za nic. Jeśli ktoś zamierza tam pracować to niech ucieka najdalej od nich jak może!!
Karzą zostawać po godzinach, później za to nie płacą. Kierownicy nie interesują się oddziałami, wiec hulaj dusza!!!
zdjecie uzytkownika
timtum - 2012-10-18 18:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, Mam pytanie do przewoźników z Poznania. Czy wprowadzili u was nowe sposoby rozliczania tzw. ladometry???? czy jesteście zadowoleni? czy zmiany które wprowadzili zaakceptowaliście czy wróciliście do starych zasad rozliczania?

Przewoźnik
zdjecie uzytkownika
rott - 2013-05-06 23:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można jeszcze słów kilka o pracy w SPEDIMEX? Wie ktoś może, coś o planach rozwoju firmy na najbliższe 5 lat, typu: rozszerzenie działalności na rynki zagraniczne, może nowa oferta produktowo-usługowa, jakieś inicjatywy i projekty? Chciałbym pracować w rozwijającej się firmie, z perspektywami, a nie dążącej ku upadkowi.
zdjecie uzytkownika
super gosc - 2013-12-03 21:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [timtum - 2012-10-18 18:46:50]:
chyba nigdy nie pracowales w tej firmie to co mowisz jest nieprawda jak niemasz pojecia o czym piszesz wiec sie nie produkuj
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-12-19 11:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super gosc to jaka jest prawda na temat tej firmy ? jak wygląda obecnie sytuacja ? są jakieś przyjacia? warto do niej aplikować ? szukam pilnie pracy i bede wdzieczny za każde info..
zdjecie uzytkownika
boss - 2014-02-06 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Generalnie ta firma już się konczy. Powracaja stare problemy. Brak kasy dla przewoznikow. . Za chwile zacznie brakować dla pracowników.Ktos kto zamieza rozpocząć prace niech trochę poczyta i zastanowi się czy warto sobie zawracać glowe
zdjecie uzytkownika
reppe - 2014-02-21 14:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to oby jednak spedimex znalazł kasę, bo jak zaczną zalegać, to bedzie problem by znaleźć przewoźnika i skończą źle.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-24 18:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reppe, ksiegowa mi ostatnio powiedziała ze kasy niema wiec z czego ma mi zaplacic. ostatni przelew miałem w 3 ratach.
Ja poważnie mysle o wypowiedzeniu umowy. Nie chce się obudzić jak się okaze ze Spedimex ogłosi upadłość, wtedy nikt ani grosza nie odzyska.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-04-20 08:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy jak tam z płatnościami dla d
Przewoznikow, w tej chwili w warszawie potrzebują słówek z kontenerem
zdjecie uzytkownika
Marko - 2014-06-19 22:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a co takiego dzieje sie w spedimexie, bo czytałem, że maja raczej sukcesy, podwajają obroty i tym podobne, jakieś problemy?
zdjecie uzytkownika
joga - 2014-08-20 13:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jeżdziłem w spedimeksie,Płacą w ratach po 60dniach i kombinują na przewożnikach.Firma długo niepociągnie.Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A najgorsi z nich to spedytorzy,ale są tam i tez fajne chłopaki
zdjecie uzytkownika
kik - 2014-08-20 19:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ta firma to ( usunięte przez administratora )zakłamane jezdziłem w sosnowcu niepolecam.
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2014-08-21 20:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-09-15 22:51:13]:
Panowie!!! SPEDIMEX to jedno wielkie( usunięte przez administratora )o to co tam sie dzieje to jest normalnie szok!! karają za wszystko za kamizelki 50zł za palety 20zł za nie odbicie sie 50zł... syf gimela totalna!! Spedytorzy to zwłykłe cwaniaki kturzy siedzą przed kompem i gówn,o wiedza jak jest na podjęciach czy na sklepach wgl cała ta firma to jedno wielkie zlo a Bąk?? też sie hu,ja zna zwyły c,e,p!!! auta słóżbowe dawają bo co?? za dużo piniędzy?? a kierowcy nażekają!! AAAALLLE Kierowcą tez musze uwage zwrucić!! PANOWIE KURW,,A NIE DAWAJCIE SIE TAK ROBIC W HU,,,JA PODSTAWCIE AUTA POD RAMPY I ZRUBCIE STRAJK ZE DOPUKI NIE SPŁACA WSZYSTKIM WSZYSTKICH PINIEDZY TO NIE WYRUSZYCIE!!! PROSTE!! MOŻE IM SIE OCZY OTWORZĄ!!! WIEM ZE KAŻDY SIE BOIM O PRACE ALE NIE DAJMY SIE ROBIĆ W BALONA!! MAGAZYNIERZY BIEGAJA PO MAGAZYNIE ZEBY WSZYSTKO SZŁO PRAWIDŁOWO!!!POZDRAWIAM CAŁĄ ZMIANE PIOTRA :) CHŁOPAKI SĄ OK :) ZASTANÓWCIE SIE WSZYSCY RAZEM!!! A CO DO UPADŁOŚCI FIRMY?? HMMM.... SZKODA SŁÓW NIECH UPADNIE :D Pozdro
zdjecie uzytkownika
kombat - 2014-08-26 12:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dochodzi jeszcze kara za niewysłanie każdorazowo smsa 50zł.Chociaż smsy wysyłają a ich system ich nie księguje.Niektórzy mają kary po kilka tyś!!
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-08-27 19:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie spodziewałem się, że spedimex ma aż tak bardzo rozbudowany system kar i nagród, zwłaszcza kar z tego co widzę. Z jednej stronu owszem, mozna narzekac, ale z drugiej, kiedy sie człowiek stara i pracuje rzetelnie, nie zapomina o obowiązkach, smsy weszły mu juz w nawet, to żadnej kary mieć nie będzie.
zdjecie uzytkownika
PrzewoznikLDZ - 2014-09-04 22:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam teraz jest w spedimexie ? Płacą w terminie ? Widać jakieś postępy ? W miarę płacą? Jak atmosfera w firmie ? Chodzi o odział w Strykowie . Proszę o opinie .
zdjecie uzytkownika
trans - 2014-09-20 00:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopie dno dno i jeszcze raz dno. nigdy wiecej u tych oszustow . Kazdy chyba musi to sam przejsc to bedzie wiedzial co to niewolnictwo , praca bez kasy zeby przezyc to trzeba sie prosic jakiejs paniusi w ksiegowosci a ona ci mowi ze kasy nie ma , k...wa tak to nigdzie nie ma , zadna spedycja tak nie traktuje przewoznika
zdjecie uzytkownika
razz - 2014-09-28 16:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie Spedimex poszukuje osób do pracy na stanowisko Magazynier-operator wózka (miejsce pracy to Stryków). Oferuja niby zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, pracę w prężnie rozwijającej się firmie, zatrudnienie w systemie 2-zmianowym, bezpłatną opiekę medyczną. Może ktoś napisać, czy rzeczywiście warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-10-01 15:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do magazynierów w Łodzi. Proszę napisać jak tam wygląda.. plusy i minusy
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-14
Żródło: Gowork.pl
Koluszki
(łódzkie)
Zatrudnię Kierowcę Kategorii B z doświadczeniem (mile widziane C) na samochód dostawczy do 3,5 t w transporcie krajowym Kontakt - 601-303-314
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2014-10-07 18:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE PŁACĄ PRZEWOŹNIKOM
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-10-15 16:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a jak tam siedzie się kierowcom, bowiem znalazłem ogłoszenie od spedimexu, wystawione bodajże wczoraj. Pisza, że zatrudnią kierowców kategorii B z doświadczeniem (mile widziane C) na samochód dostawczy do 3,5 t w transporcie krajowym, podali tylko kontakt telefoniczny. Może jest ktoś w stanie przybliżyć warunki?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPEDIMEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x