Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SPEDIMEX

Pracowałeś w firmie SPEDIMEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Generał Wiśniowiecki Jarosław Kubrytko - 2015-01-08 20:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli ci pozostali pracownicy siedzą po 12 godzin to są albo niepoważni albo zastraszeni i okłamywani, że dostaną wynagrodzenie za te nadgodziny. Stawiam na to trzecie.
zdjecie uzytkownika
generał farejra kombat idioten - 2015-01-12 18:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam, gorzej trafić się nie da !!! !!! za pański choj tyranie w nadgodzinach - tak mieli kierowcy i czasem magazynierzy. bardzo dobrze powiedziane;
także uciekłem ze sedesimeksu, nie żałuję. KRZYCZEĆ MNIE SIĘ CHCE ZA TE MARNE PENSYJKI; JAK JA KU..A NIENAWIDZĘ SEDESIMEKSU ZA TE MARNE PENSYJKI, O JAKI CHOJ
1405 złotych, 1403 złote, 1407 złote, za tyranie w nocy. Jedynie atmosfera oraz pracownicy wspaniali powodowali, że chciało się przyjść do tej roboty, bo wielokrotnie po prostu bym nie wstał z łóżka - bo to było bez sensu. latami obiecywane jakieś premie, a jak się pojawiały to trwały jakiś miesiąc lub dwa, niewiadomo z jakiej banialuki naliczone, w marnej i nie stałej formie - taka niespodzianka, a największa niespodzianka tych premii to była taka, że jej nie było już trzeciego miesiąca. Potem znowu czekanie wielomiesięczne, na pojawienie się plotek o projekcie premii, potem czekanie aż to nastąpi, ale nie nastąpiło bo się zwolniłem z sosnowieckiego oddziału. po tych premiach dalej była to marna pensyjka.

nierówne traktowanie pracowników w wynagrodzeniu (wypłacie)

dziwię się, że tam nie było strajku, że się ludzie na to godzą.

Mam nadzieję, że koledzy nie będą mieli mnie za złe zwyzywanie tej kury nieprzynoszącej złotych jaj.
zdjecie uzytkownika
1zdzislawa1 - 2015-01-23 19:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy w ogóle są wypłacalni?
zdjecie uzytkownika
onufry9 - 2015-01-31 08:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Najgorszy Syf w jakim do tej pory pracowałem,wymagania wielkie a nie potrafią zapewnić podstawowych narzędzi pracy,wszędzie bałagan i niedouczone "kierownictwo"
Praca zdecydowanie dla desperatów.Moja ostatnia pensja 1330 zł.Złodzieje tylko patrzą gdzie urwać pracownikom jeszcze z tego g...a ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!!
zdjecie uzytkownika
SZOPEK :) - 2015-02-05 18:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam dojechac z dabrowy powiedz cie hmmmm?
zdjecie uzytkownika
sensini alberto - 2015-02-07 17:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak masz auto to dojedziesz. prosta sprawa. szkoda paliwa
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-02-08 08:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma w jakiej pracowałem zero szacunku dla ludzi (fizycznych)nadgodziny za które nie płacą ,zabieranie premii chociaż obiecują że będą.Osobiście nie polecam chyba że jesteś dupowłazem
zdjecie uzytkownika
mahon - 2015-02-08 13:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na piechotę nie polecam, bo dziki ostatnio tam bywały, a nie słyszałem o sezonie polowań na dziki, więc chyba tam jeszcze chodzą, a jak jechałem samochodem to wysokość grzbietu maciory miałem na wysokosci oczu, ogólnie nie polecam konfrontacji z dziksą. miała około 10 maleństw, a trzeba przejść przez las na dystansie pół kilometra, ale zawsze to ryzyko przecież, za które ci nie będą płacić.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-02-13 13:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. powiadzcie jak tam teraz ta firma prosperuje na nowym miejscu lepiej troche coś sie zmieniło??? pytam o (sosnowiec)
zdjecie uzytkownika
Stary - 2015-02-18 07:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zmieniło się tylko to, że mają menadżera i kierownika operacyjnego którzy są tam zbędni i tylko sobie spacerują. Magazyn lepiej by prosperował jakby wszystkim zarządzał kierownik magazynu który ma dużo większą wiedzę od tych dwóch razem wziętych. Ogólnie syf jaki był też pozostał czyli sprzęt do transportu poziomego ledwo zipie, już nie wspomnę o skanerach w których baterie działają po 5 min a czasami i krócej. Zwolniono także paru starych pracowników a na ich miejsce przyjęto znajomych menadżera którzy nie mają pojęcia o robocie. Jak chcesz więcej wiedzieć to popytaj kierowców to poopowiadają Ci jakich nieudolnych mają spedytorów w Spedimexie.
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-02-24 21:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam pracę w Spedimex i dla Spedimex, lenie zawsze będą narzekać na płatności, nadgodziny, ze inni mają lepiej etc a do roboty jak pies do jeża. To jest prywatna firma a nie instytucja państwowa.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-03-02 15:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też prawda, ze to prywatna firma i generalnie panują w iej takie zasady, jakie szef ustali, a co do tego czy można sie z nimi jakoś konkretnie umówić i dogadac w sprawie pracy to nie wiem ale mam nadzieje, że na pewno tak. Tez jestem studentem i szuka pracy takiej, zeby wiecie od czegoś jednak zacząć, polecacie ich?
zdjecie uzytkownika
Kakak - 2015-03-04 14:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam !!!!! Syf [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i itd !!!!!
zdjecie uzytkownika
klita - 2015-03-04 14:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, roadakow, czyli praca w tym syfie krotko mowiac to zdzieranie skory z napleta?

zdjecie uzytkownika
Zabijazek - 2015-03-26 01:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Klita Nie rozumiem na podstawie czego przedstawiasz tą pracę w taki dosyć obrazowy sposób. Spedimax z Poznania wydaje się być doświadczonym pracodawcą dającym normalne pokrycie umowy etc. Co do wysokości umowy i wynagrodzenia ciężko mi się wypowiadać bo sam zastanawiam się czy nie aplikować do nich w następnej rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
kita - 2015-04-04 21:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy w tej firmie. Człowiek zasuwa jak głupi, a potem kopną ciebie w tyłek. Nie ważne że nie ma ludzi, ale liczy się przemiał ludzi. Menadżerowie to osoby bez żadnego doświadczenia i wiedzy. Nie ma się co dziwić jak w jednym z oddziałów menadżerem jest facet, który sam mówi że na tym się nie zna. Ale jest dobry, bo to koleś głównego dyrektora. Dzięki tym pseudo menadżerom firma traci poważnych klientów - Go Sport, Makro, Evrafish. Niedługo odejdą wszyscy klienci, bo nie chcą mieć do czynieni z taką firmą. np. Warszawa w ogóle nie pracuje - bo magazyn jest zawalony towarem, nie ma kto przyjmować, wydawać i rozwozić. Ale co tam,liczy się tylko ciepły stołeczek dla kolejnego pseudo menadzerka - znajomego dyrektorka
zdjecie uzytkownika
orzechu - 2015-04-09 08:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ponoc operacyjny odchodzi z sosnowca, szybko.. ciekawe
zdjecie uzytkownika
AdoZ - 2015-04-16 00:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie zbyt ciekawa. Czychają tylko na naiwności pracowników i później wyciskają z nich ostatnie soki życia. Ale ofert za to trochę mają i jest z czego wybierać.
zdjecie uzytkownika
ol - 2015-04-30 03:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, teraz pojawiały się ogloszenia na praktyki do Strykowa, może ktoś był na takich praktykach i napisałby, czy rzeczywiście chodzi tu o zdobycie wiedzy, czy to pomoc biurowa?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-06-09 16:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam w Szczecinie, niech toś się wypowie :)
zdjecie uzytkownika
uki - 2015-06-10 13:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Marek niestety na tą chwilę z tego co mi wiadomo nie ma nic wolnego do podjęcia pracy w tej firmie w Szczecinie. Jeśli ktoś jest zainteresowany to w Strykowie poszukują na stanowisku specjalisty do spraw technicznych oraz w Sochaczewie jako specjalista do spraw kontroli jakości. W strykowie oprócz tego nadal można aplikować jako praktykant w firmie.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-06-10 16:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Szczecinie jest aktualnie rekrutacja na magazyn. Miałem składać aplikacje. Ale czytając te opinie widzę że szkoda czasu.
Chyba że jest inaczej ?
zdjecie uzytkownika
Jasio - 2015-06-12 14:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skladaj
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-15
Żródło: Gowork.pl
Stryków
(łódzkie)
SPEDIMEX SP. Z O.O. jest polskim, stale rozwijającym się operatorem logistycznym, działającym na terenie Polski i Europy. Firma specjalizuje się w kompleksowych rozwiązaniach logistycznych w zakresie usług magazynowania, dystrybucji, agencji celnej, uzupełnionych o dedykowane rozwiązania branżowe. Od 1993 roku Spedimex realizuje projekty logistyki kontraktowej. W 2011 roku firma została wyróżniona za największy wzrost pozycji rynkowej, w 2
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-06-12 16:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Szczecinie od roku otwarte i podobno spoko, większość opini jest z Sosnowca i Stryków tam jest syf..
zdjecie uzytkownika
Łukasz Wójt - 2015-06-28 10:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może któryś z klientów chciałby powieżyć przesyłki do przewozu samochodami niezapląbowanymi? To tylko SPEDIMEX. dostep do towaru ma każdy i o każdej porze. Przesyłki doręczane nieterminowo w opłakanym stanie:BRÓD, SMRÓD i UBÓSTWO!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPEDIMEX

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SPEDIMEX?
Zadaj pytanie
alert