Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SPEDIMEX

Pracowałeś w firmie SPEDIMEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
super gosc - 2013-12-03 21:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [timtum - 2012-10-18 18:46:50]:
chyba nigdy nie pracowales w tej firmie to co mowisz jest nieprawda jak niemasz pojecia o czym piszesz wiec sie nie produkuj
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-12-19 11:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
super gosc to jaka jest prawda na temat tej firmy ? jak wygląda obecnie sytuacja ? są jakieś przyjacia? warto do niej aplikować ? szukam pilnie pracy i bede wdzieczny za każde info..
zdjecie uzytkownika
boss - 2014-02-06 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Generalnie ta firma już się konczy. Powracaja stare problemy. Brak kasy dla przewoznikow. . Za chwile zacznie brakować dla pracowników.Ktos kto zamieza rozpocząć prace niech trochę poczyta i zastanowi się czy warto sobie zawracać glowe
zdjecie uzytkownika
reppe - 2014-02-21 14:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to oby jednak spedimex znalazł kasę, bo jak zaczną zalegać, to bedzie problem by znaleźć przewoźnika i skończą źle.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-24 18:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reppe, ksiegowa mi ostatnio powiedziała ze kasy niema wiec z czego ma mi zaplacic. ostatni przelew miałem w 3 ratach.
Ja poważnie mysle o wypowiedzeniu umowy. Nie chce się obudzić jak się okaze ze Spedimex ogłosi upadłość, wtedy nikt ani grosza nie odzyska.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-04-20 08:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy jak tam z płatnościami dla d
Przewoznikow, w tej chwili w warszawie potrzebują słówek z kontenerem
zdjecie uzytkownika
Marko - 2014-06-19 22:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a co takiego dzieje sie w spedimexie, bo czytałem, że maja raczej sukcesy, podwajają obroty i tym podobne, jakieś problemy?
zdjecie uzytkownika
joga - 2014-08-20 13:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jeżdziłem w spedimeksie,Płacą w ratach po 60dniach i kombinują na przewożnikach.Firma długo niepociągnie.Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A najgorsi z nich to spedytorzy,ale są tam i tez fajne chłopaki
zdjecie uzytkownika
kik - 2014-08-20 19:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie ta firma to ( usunięte przez administratora )zakłamane jezdziłem w sosnowcu niepolecam.
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2014-08-21 20:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-09-15 22:51:13]:
Panowie!!! SPEDIMEX to jedno wielkie( usunięte przez administratora )o to co tam sie dzieje to jest normalnie szok!! karają za wszystko za kamizelki 50zł za palety 20zł za nie odbicie sie 50zł... syf gimela totalna!! Spedytorzy to zwłykłe cwaniaki kturzy siedzą przed kompem i gówn,o wiedza jak jest na podjęciach czy na sklepach wgl cała ta firma to jedno wielkie zlo a Bąk?? też sie hu,ja zna zwyły c,e,p!!! auta słóżbowe dawają bo co?? za dużo piniędzy?? a kierowcy nażekają!! AAAALLLE Kierowcą tez musze uwage zwrucić!! PANOWIE KURW,,A NIE DAWAJCIE SIE TAK ROBIC W HU,,,JA PODSTAWCIE AUTA POD RAMPY I ZRUBCIE STRAJK ZE DOPUKI NIE SPŁACA WSZYSTKIM WSZYSTKICH PINIEDZY TO NIE WYRUSZYCIE!!! PROSTE!! MOŻE IM SIE OCZY OTWORZĄ!!! WIEM ZE KAŻDY SIE BOIM O PRACE ALE NIE DAJMY SIE ROBIĆ W BALONA!! MAGAZYNIERZY BIEGAJA PO MAGAZYNIE ZEBY WSZYSTKO SZŁO PRAWIDŁOWO!!!POZDRAWIAM CAŁĄ ZMIANE PIOTRA :) CHŁOPAKI SĄ OK :) ZASTANÓWCIE SIE WSZYSCY RAZEM!!! A CO DO UPADŁOŚCI FIRMY?? HMMM.... SZKODA SŁÓW NIECH UPADNIE :D Pozdro
zdjecie uzytkownika
kombat - 2014-08-26 12:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dochodzi jeszcze kara za niewysłanie każdorazowo smsa 50zł.Chociaż smsy wysyłają a ich system ich nie księguje.Niektórzy mają kary po kilka tyś!!
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-08-27 19:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie spodziewałem się, że spedimex ma aż tak bardzo rozbudowany system kar i nagród, zwłaszcza kar z tego co widzę. Z jednej stronu owszem, mozna narzekac, ale z drugiej, kiedy sie człowiek stara i pracuje rzetelnie, nie zapomina o obowiązkach, smsy weszły mu juz w nawet, to żadnej kary mieć nie będzie.
zdjecie uzytkownika
PrzewoznikLDZ - 2014-09-04 22:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam teraz jest w spedimexie ? Płacą w terminie ? Widać jakieś postępy ? W miarę płacą? Jak atmosfera w firmie ? Chodzi o odział w Strykowie . Proszę o opinie .
zdjecie uzytkownika
trans - 2014-09-20 00:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chlopie dno dno i jeszcze raz dno. nigdy wiecej u tych oszustow . Kazdy chyba musi to sam przejsc to bedzie wiedzial co to niewolnictwo , praca bez kasy zeby przezyc to trzeba sie prosic jakiejs paniusi w ksiegowosci a ona ci mowi ze kasy nie ma , k...wa tak to nigdzie nie ma , zadna spedycja tak nie traktuje przewoznika
zdjecie uzytkownika
razz - 2014-09-28 16:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie Spedimex poszukuje osób do pracy na stanowisko Magazynier-operator wózka (miejsce pracy to Stryków). Oferuja niby zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, pracę w prężnie rozwijającej się firmie, zatrudnienie w systemie 2-zmianowym, bezpłatną opiekę medyczną. Może ktoś napisać, czy rzeczywiście warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-10-01 15:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do magazynierów w Łodzi. Proszę napisać jak tam wygląda.. plusy i minusy
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2014-10-07 18:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE PŁACĄ PRZEWOŹNIKOM
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-10-15 16:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a jak tam siedzie się kierowcom, bowiem znalazłem ogłoszenie od spedimexu, wystawione bodajże wczoraj. Pisza, że zatrudnią kierowców kategorii B z doświadczeniem (mile widziane C) na samochód dostawczy do 3,5 t w transporcie krajowym, podali tylko kontakt telefoniczny. Może jest ktoś w stanie przybliżyć warunki?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-24 19:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę poczytać praca do kitu.NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-27 10:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,

szkoda, że dopiero teraz czytam te opinie... niestety nie płacą za usługi transportowe. I ta fv z 45 dniowym terminem płatności. kpina.
Dodzwonić się do księgowości, także graniczy z cudem. Trzeba zawitać osobiście i opier.... ot!co!

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIEWYPŁACALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-01 17:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
magazynier na 2 zmiany, tylko szkoda że nie napisali 14-22 22-6. Palanty.
Teraz rozdają ulotki wśród pracowników by namawiali znajomych do pracy w tym syfie i dają za znalezienie jelenia 300 zł nagrody- czy ktoś za 300 zł będzie chciał potem mieć mordę obitą /za to że polecił ten syf/ i stracić kumpla?
Nie polecam.
Przewoźnikom też nie płacą.
zdjecie uzytkownika
mastal - 2014-11-05 20:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a może ktoś wie coś więcej na temat ogłoszenia na stanowisko przewoźnik w ruchu lokalnym - Wrocław? Dokładniej interesuje mnie zasada współpracy, czy to jest na umowie na dzieło, czy np. można czasem brac kurs i byc jeszcze zatrudnionym w innej firmie, typu by nie jeździć w jedna strone na pusto, czy raczej nie wchodzi to w grę?
zdjecie uzytkownika
niezadowolony pracownik - 2014-11-08 23:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mastal: chłopie daj se luzu. Czy nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Nie widzisz jaki to syf? Spedycja zawsze robi przewoxników w h-ja.
zdjecie uzytkownika
? - 2014-11-14 22:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co możecie powiedzieć o pracy w biurze jako Asystent ds. Obsługi Klienta?
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2014-11-15 18:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Jestem przewożnikiem świadczącym dorywczo powtarzam dorywczo usługi dla spedimexu w Warszawie jak dzwoni pan spedytor i mówi 6200 kg 5 punktów po Warszawie i za to daje 400zł to ja mu odpowiadam dziękuję nie jadę za taką cenę ale inni charpagany jadą bo już nie zadzwoni z tą trasą. Panowie jak będziecie jezdzić za takie ceny to nawet na opony nie zarobicie większość przewożników ma stare zdewastowane samochody a to dlatego że jezdzicie za takie pieniądze jeśli pozwolicie to stawki na busa 8 palet 1.70/ 1,80 km w trasę. Po mieście w moim przypadku po Warszawie 450,500zł 5,6,7punktów do 100km z załadunkiem i rozwozem schodzi się do godziny 16,17. Samochody 17 paletowe w trasę min 2,50zł po mieście 5.7.8 punktów 600,750 zł. Panowie wtedy coś z tego zostanie a taniej to tylko na przeżycie. Teraz panowie spedytorzy nie upadlajcie stawkami dobrego przewoznika który podstawia wam nowe samochody rozlicza się z dokumentów na bieżąco wysyła sms po zdaniu towaru i nie ma braków w paletach. Panowie nie jeździjcie za friko bo skończycie jak rico. Pozdrawiam przewoźnik :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPEDIMEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x