logo Intersilesia Mc.Bride

Intersilesia Mc.Bride

Strzelce Opolskie

Opinie o Intersilesia Mc.Bride

qwerty 2017-03-04 20:41
najbardziej mnie rozwala jak stoją na fajce w pięciu i sie żalą jak to jest źle, że ciężko itp a chwilę później jakby nigdy nic wracają pokornie do pracy :D i zamiast cos zrobic ze swoim zyciem to tak poumieraja narzekajac. Pozdrawiam tych ktorym bylo zle i zdecydowali sie cos zmienic!!!!!!Naprawde warto
10
racja 2017-03-04 22:37
Haha,tak. Zwłaszcza tacy MĘSCY,BŁYSKOTLIWI młodzi faceci bez ambicji narzekaja jak stare baby i myśla że sa zajebiści bo na fajce rzucą pogardliwym tekstem na robote w której i tak dalej robia..
Chyba sami nie widza ze to z nimi coś nie tak;)
Poziom gimbazy.
Pozdrawiam z za bramy.
9
Lysa bania 2017-03-06 18:15
Na produkcji patologia debilizm kretynizm. Ręce opadają. Niech zamkną te cholerne przedszkole bo to nie firma !!!!!!!!
6
Mietek 2017-03-06 20:25
Czy p.Jola (pani kierownik z produkcji) nie widzi co się dzieje z kierownikami z innych zmian oczekują i ona oczekuje wydajności a dupa dupa dupa nie wyjdzie wydajność. Za niedługo oni będą robić na linii hahaha chciałbym to zobaczyć czy wydajność będzie bo jak nie będzie nasz nowy prezes was zwolni. Zapamietajcie liczą się sztuki norma 200% a nie bubel.!!!Pozdrowienia dla p.Celesa i dla jego żony którzy niestety nie umia prowadzić tej zmiany.
6
qwerty 2017-03-07 12:36
Dobra skończcie już płakać bo jak tak patrze na te bazyle i liczby jakie tam wypisujecie a jakie mają być to sami na siebie kręcicie bata
3
Alfons 2017-03-07 17:47
Robić robić sztuki wydajność musi być ;)
1
Ptys 2017-03-07 21:39
Na jednej zmianie żona i mąż , na innej ojciec i syn a na innej zostaje kieownik, siostra i syn. Co za mafia.
2
Jakiś 2017-03-08 14:54
Albo pani kierownik i jej psiapsiolka i trzęsą swoim działem jak chcą a jak się ktoś odezwie to go niszczą obgadywaniem i plotami.
3
xxxx 2017-03-08 23:05
jesli niema sztuk t pytaja sie czemu nieidzie maszyna wiec ja niepolecam tam pracy w tym obozie pracy
3
xxx 2017-03-08 23:10
Wiec w tym zakladzie liczy sie sztki praca, praca.wgl jesl ktos wedruje sobie po hali to jest ok a jesli jaks inna osoba to juz jest jest od razu haja wiec odradzam w tym zakladzie pracy. jestem ciekawy gdzie pojdzie pewna osoba do pracy jesli ja zwolnią jesli ten jej ukochany robi za nia i nawet jesli chce isc na papiersa.wiec naprawde odradzam taka prace z takimi ludzmi
5
ja dyć! 2017-03-09 16:06
Luuuz..
Juz skonczyła swoja przygode z tym zakładem×D
Haha,teraz pewnie poszuka w innej robocie kolejnego"ukochanego" frajera×D
Dobrze ze tego cyrku juz nie trzeba bedzie oglądać×D

3
Marek 2017-03-09 17:44
Zle się dzieje. Ludzi zwalniają albo nie przedłużają umów. Były tzw. podwyżki .. niby premie właczone do zasadniczej , po nich wypłaty są mniejsze jak były.Oczywiście nie wszystkie.Jak pracownik ulegnie wypadkowi to za chwilę jest zwolniony. Oczywiście zawsze jest jego wina.T ZW.liderzy piszą a czemu maszyna nie jedzie . a ile na minutę a co się dzieje a czemu taka mała wydajność a za chwilę nie ma kartonów, butelek czy korków .O co tu chodzi.A w ogóle jak sie na kogoś uwezmą to ma przewalone.
2
Marek 2017-03-09 17:44
Zle się dzieje. Ludzi zwalniają albo nie przedłużają umów. Były tzw. podwyżki .. niby premie właczone do zasadniczej , po nich wypłaty są mniejsze jak były.Oczywiście nie wszystkie.Jak pracownik ulegnie wypadkowi to za chwilę jest zwolniony. Oczywiście zawsze jest jego wina.T ZW.liderzy piszą a czemu maszyna nie jedzie . a ile na minutę a co się dzieje a czemu taka mała wydajność a za chwilę nie ma kartonów, butelek czy korków .O co tu chodzi.A w ogóle jak sie na kogoś uwezmą to ma przewalone.
2
łukasz 2017-03-09 20:50
O jakim romansie mowa i na którym dziale bo czytam czytam i znaleźć nie mogę nic konkretnego o tym :)
aaaa 2017-03-09 21:34
w tym zakładzie to wszystko co niektóreym wolno ba nawet in niepowiedzą tylko idą ......żalosne to co niektórzy musza zaperdalać a co nie którzy chodzą sobie na papieros,pogaduchy itp ....
4
Mietek 2017-03-10 00:45
No Marek i aaaa maciecrację... co tu mówić dziwie się że tego zakładu nie zamknęli a powinni. Oni źle traktują ludzi chodzi mi o kierowników zmian.Nie wiem po ...uja rok temu tyle ludzi zatrudnili i po ...uja gadali że potrzebują tyle ludzi.niech podala to dziadostwo nawet ojciec i syn napewno się ucieszą.
3
Smerf 2017-03-10 01:00
A powiedzcie mi czym się różni pracownik junior a pracownik full i senior. Jak pracownik junior ma mniej kasy a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak samo jak pracownik full senior i tez lider junior ??? To jest chore i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co za debile to wymyślił :/ !!!!!
6
brat 2017-03-11 16:59
Pracownik senior i lider stoją , mądrzą się i wydaja rozkazy a junior jest od zapierdzielania pomimo że kasy ma mniej.Lider stoi przy mechaniku i nic nie robi w tym czasie junior powylewa butelki, powyrzuca śmieci, podokłada kartonów , wiek i przekładek , pozamiata a potem lider powie ten to nic nie umie i nic nie robi.A jak jest afera przychodzi kierownik do lidera i się pyta co się stało to lider zwala winę na juniora i jest git.Taka sobie różnica.
7
Lysa bania 2017-03-11 23:35
Brat dokładnie taka gadasz. A co to romansu jak czytałem wcześniej on był na zmianie B .
1
lukasz 2017-03-12 10:09
Lysa bania A na jakim dziale?
dddd 2017-03-12 17:56
Czy zmiana A jest ok czy na ktora zmiane isc.......
Strus 2017-03-12 19:24
Jak już to nie iść na D i B .Kierownicy do bani.
1
6 2017-03-12 22:33
Cos ty,na A!
Ale juz sie zakonczyl bo wywalili jedna z tych osob.
Patologia.
W biurze nie zauwazyli kiedy im sie ten chlew zrobil. Ignorowali sygnaly normalnych pracownikow az ich potracili.
6
Mietek 2017-03-13 13:51
Masakra ludzi pozwalniali albo przenieśli na makro. a na drugi dzień ta osoba z makra przychodzi na produkcję po ..uja tam tych ludzi zwalnianiali. No ja głupią polityka ta osoba która [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liże zostanie a nieśmiała pójdzie up. Patologia patologia. Żądam nowego prezesa, kierownika produkcji i kierowników zmiany bo ci kierownicy zmiany w ..uja lecą co pół godz fajeczka i tez biorą sobie weekendy wolne zamiast przyjść do pracy a jak pracownik chce mieć wolne w weekend to już odmowa albo ubiecuja że dadzą wolne ale później się przychodzą że jednak nie. Pojebane to wszystko. Żal pl
3
Niezależna 2017-03-13 20:25
Czytam i czytam. Zarzuty kolesiostwa, romanse itd.
Pozytywne komentarze od ludzi, ktorym sie farci, z papierosa do papierosa nowa plota i sie kreci ...Ludzie to Wy tworzycie ta firme i poziom jaki reprwzentujecie to dno.
Nie posiadacie nawet szczatkowej wiedzy, podstaw funkcjonowania zakladu, rozwoju, trybie reformowania,przeksztalcania-nie macie pojecia. Stad wszystko przenosi sie na poziom patologicznych debat. A kto z kim, a w jakich trampkach. Paranoja.
Ludzie produkcji, magazynow sa zatrudniani do wypracowywania zalozonych celow. Ktos przegiol najwidoczniej w tych celach.
Sa poziomy, dokumentacje, ktore nie trafia do takich zwyklych pracownikow magazynowych.
Stad polska zawisc i jakies opetanie.
Jesli kazdy skupil sie na swoich obowiazkach i pracy na pewno byloby o polowe mniej tych negatywnych komentarzy.
Niestety jak to teraz sie okresla, jest kilku "januszy", ktorzy z brakiem pojecia, sciagaja wszystko na poziom polemiki o blondi, tatuazach i zaleznosciach kto komu "tylek" myje.
Przy takiej ilosci ludzi Zatrudnionych w mc bride w strzelcach kometarze ida od strony jednych i tych samych osob.
Zwrocie Panstwo uwage na hejt, wszystko i w sieci ma swoje granice i nikt nie jest bezkarny.
to wy tworzycie ta firme.
A osobnikow typu "majonezy" i "musztardy" skoro maja takie wysokie ambicje to studia stoja otworem, dzialajcie. Zazdrosc to taki slaby wyznacznik wypowiedzi
8
Przemas 2017-03-15 12:50
Hahahahaha paranoja totalna patologia.
3
O 2017-03-15 15:10
A-produkcja. Dobrze sie bawicie.
Takich ludzi intersilesia nie zwolni chociaz z robota macie malo wspolnego
5
Ala 2017-03-16 09:44
Plany, planami ale nikt mi nie powie ,ze normalne to jest jak nie można dostać urlopu kiedy się go naprawdę potrzebuje np. na wizytę u specjalisty, urodziny kogoś z najbliższej rodziny, komunie, wesela itd.Ze z miesięcznym wyprzedzeniem mówisz o urlopie i go dostać nie możesz,a o urlopach pod gruszą nie wspomnę , zaplanujesz a kierownik przesunie Ci go jak mu pasuje.No chyba że ktoś nie ma życia rodzinnego i żyje tylko pracą to jest mu obojętne.
2
Mietek 2017-03-16 10:23
Ala dokładnie tak jak mówisz dlaczego oni kazali wybrać całe urlopy żeby były nowe i ludziom nie dawać. Ale oczywiście kierownicy mogą brać kiedy chcą ale chętniej chodzą w weekendy na wolne. Najlepiej ( usunięte przez administratora )z tej firmy bo porażka to co oni wyprawiają z ludźmi a będzie jeszcze gorzej zobaczycie. Zgadzam się to co Przemas pisze paranoja.
1
Mietek 2017-03-16 10:24
Ala dokładnie tak jak mówisz dlaczego oni kazali wybrać całe urlopy żeby były nowe i ludziom nie dawać. Ale oczywiście kierownicy mogą brać kiedy chcą ale chętniej chodzą w weekendy na wolne. Najlepiej spierać.... z tej firmy bo porażka to co oni wyprawiają z ludźmi a będzie jeszcze gorzej zobaczycie. Zgadzam się to co Przemas pisze paranoja.
2
Zuzanna 2017-03-16 12:02
@Niezależna rozumiem, że nie zgadzasz się z komentarzami innych użytkowników. Chętnie usłyszymy również Twoją opinię na temat pracy w Intersilesia Mc.Bride.
5
Zależna 2017-03-17 12:04
Pracuję w tej firmie 10 lat i to co się teraz tu dzieje to jest porażka. Nigdy wcześniej nie było tak źle. Jest tutaj sporo bardzo dobrych pracowników, którzy po prostu wykonują swoją pracę i robią to bardzo dobrze, ale siedzą cicho i niestety często nie są doceniani przez przełożonych, za to, niestety jest dużo przypadków, że docenia się ludzi, którzy zamiast wykonywać swoją pracę spędzają czas na kawkach, papieroskach czy ploteczkach i nie ma znaczenia czy pracują na produkcji, w magazynie czy biurze. Ludzie piszą o tym tutaj, bo w firmie lepiej się nie odzywać, szczególnie jeśli to dotyczy ulubieńca kierownika. Wiem to z doświadczenia. Już straciłam wiarę w to, że tu się coś zmieni na lepsze dlatego mam zamiar opuścić ta firmę.
6
Rzeczywiscie 2017-03-17 15:44
Zgadzam sie. Pomyslcie. Byly redukcje,nie przedluzali umow. A nagle jedna osoba ktora tez miala wyleciec pracuje nadal. Mimo ze przez nia swego czasu popsula sie atmosfera,przez jej intrygi i plotki odeszlo wielu dobrych pracownikow,mimo ze od dawna kazdy mial dosc tego ze ciagle przesiadywal u niej na maszynie inny pracownik. Skad nagla zmiana decyzji. Innym nie przedluzyli a wlasnie takiej osobie tak chociaz wiedza uboga.
Nikt sie glosno nie odezwie i dobrze ze jest te forum,ale w sumie co one da? Nic.
O schadzkach bylo od dawna gadane-to zamiast rozdzielac takich ludzi,jeszcze ni stad ni z owad ida im na reke.
Od zawsze tak bylo. Doswiadczenie nie jest tam wazne,lecz dziwne"chody"
4
www 2017-03-18 18:09
Tak zgadzam sie z tobą i nie powinnobyc tak ze ktos chodzi n maszyne i gada i zastepuje ja np na papieroosa takaosoba a nie robic wszystko za nia bo ta osoba chce isc na papierosa
4
ŁŁŁPPP 2017-03-18 21:40
tez sie zgadzam z tą opinią takie osoby to powinne byc od razu wywalane a nie przedluzane umowy to jest chore co sie tam wprawia....
3
Mietek 2017-03-19 23:55
Dokładnie macie racje ludziska :))))))

PS. Ja ostatnio widziałem jak się jedna młoda pracownia całowala z mechanikem staryn normalnie masakra on by mógł być jej ojcem. Patologia ze nawet kierownik i liderzy otym niewidzą
5
Tak 2017-03-20 08:04
No na A np wiedza.
Kiedys nawet przymykali oko na to ze ten mlody latal do laski i ja zarywal,a inna ktora mu sie znudzila gnoil. Teraz tez ma w dupie zakazy. To nie jest normalne.
5
Alfons 2017-03-20 20:45
No masakra widzę ze na innych zmian też to się działo. Niby doszły mnie słuchy że ludzi będę na nowo zatrudniac masakra. To jest porażka po huja oni tam tych ludzi zwolnili jak mają nowych zatrudniać. Patologia totalna jak huj. Odradzajcie ludziom tutaj robić bo ja moim znajomym odradzam.
3
Przemas 2017-03-21 15:30
Chory zakład patologia! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
C 2017-03-23 14:15
W tzw .normalnym zakładzie pracownik idzie na urlop wtedy kiedy go potrzebuje na to go ma. Na pytanie pracownika czy dostanie urlop na ważna uroczystość rodzinną typu urodziny matki, wesele czy tp. kierownik odpowiada ; niech tą uroczystość przełożą.Cynizm.
6
Lysa bania 2017-03-25 21:05
Ostatnio słyszałem od wujka który jest ochraniarzem że na jednej zmiany dzieje się dzieje tzw romans i widać było jak się bzykali porażka. Ludzie wstydu nie macie. Niewiecie o tym że w tej patologii są kamery. Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda słów ...
4
Pary rozdzielac 2017-03-25 23:20
Na A. Od roku ten mlody lata do niej na maszyne i ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] upomnienia. Teraz mieli jej nie przedluzyc,ale przedluzyli co jest smieszne.
Juz nawet na miescie o tym wiedza,a kierownictwo od tak dawna nie potrafi rozdzielic ich na inne zmiany albo co?? Jaka opinie robi sobie jako firma?
Kto chce na to patrzec? Nikt glosno nie powie bo wyleci jak tamta dziewczyna kiedys wyleciala za to ze sie temu przeciwstawiala i niby"robila zamieszanie"
A,czyli to co oni robia jest ok??
Od dawna sa sygnaly,co jeszcze im potrzeba by z tym cos zrobili skoro do czegos takiego juz dochodzi.
Wstyd
2
fffff 2017-03-25 23:28
ta dziwczyna co dostala przedluzenie to powinna wyleciec a nie siedziec tam i robic wszystko za nią to chore ..... nad czym oni sie zastanawiają....
4
Lysa bania 2017-03-27 20:57
A okim gadacie ffffff i pary rozdzielać ?? Bo ja znam też inna osobę nie ze zm A tylko innej.
Pary rozdzielac 2017-03-27 23:38
Na A ciagle ci sami. Kto tam robi to wie co to za osoby. Sama za niego robic musialam gdy na fajke ja zastepowal albo pogadac poszedl. Skargi byly nieraz ale na upomnieniach sie konczy.
1
Zuzanna 2017-03-28 09:50
Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi oraz nie obrażanie i wyszczególnianie pojedynczych pracowników firmy. Za to Wasze konstruktywne opinie na pewno pomogą innym w znalezieniu ważnych dla nich informacji, dlatego chętnie dowiem się więcej na temat tego jak widzicie Intersilesia Mc.Bride jako pracodawcę.
1
xyz 2017-03-28 15:29
Wypłaty na czas i niekiedy przed jeśli 10 wypada w weekend. To JEDYNY plus tego pracodawcy pani Zuzanno. Reszta jest wyżej.
1
Olek 2017-03-28 15:46
Praca w Interce nie należy do łatwych, jest to praca na 4 brygady także w weekendy.Są duże wymagania a pieniądze ... no cóz trochę większe niz minimalna płaca.Bardzo przestrzegają standardów, ogólnie przerost formy nad treścią.Co chwila wymyślają coś nowego. Ostatnio bardzo się tam pogorszyło jeśli chodzi o komfort pracy i atmosfera jest nieciekawa.Dużo ludzi odeszło lub zostało zwolnionych.Trzeba pracować jak na akord. Czasem nie ma czasu nawet pojść do wc , bo nie ma kto cie zastąpić a linia musi iśc.Najważniejsza jest wydajność i tyle .pracownik raczej mało.Raczej nikt cie nie pochwali za to opieprz można zgarnąc za byle co.CIiągle jest problem z dostaniem zgody na urlop , bo jest mała obsada a ludzi nie przjyjmują.Ogolnie nie polecałbym tam pracy.Unowy na czas określony , dostanie umowy na stałe graniczy z cudem.
2
Ktoś 2017-03-29 21:10
Praca oczywiście nie należy do łatwych . Pracowałam tam kiedyś w zeszłym roku sama odeszłam Po kilku latach pracy . Miałam dość psychicznie atmosfera była tak gęsta że siekierą było można ciąć . Miałam swoją linie i sama praca nie była zła . Fakt ciężko czasem bo zależy na jaką linie się trafi . Ale to co góra zaczęła wymyślać przechodziło ich samych . Płynna zmiana . Norma sztuki czystość i jakość nie dało sie czasem na tych starych maszynach . Za wszystko obrywa produkcja bo oni są ostatnimi którzy mają styczność z produktem . Gdy tam robiłam dostanie umowy na stałe Nie było cudem zależy od działu i od zamówien czy klienta no i od tego czy jest sie pupilem. Wypłata fakt za mała na to co ma się na głowie.
3
Mietek 2017-03-30 02:11
Co to za wypłata to jałmużna jest. Ta firma to jeden wielki syf. Masakra jak można tam pracować dobrze że mam l4. A ten nowy prezes to dajcie spokój jakiś pojeban... jest .
Zostaw swoją opinię o Intersilesia Mc.Bride - Strzelce Opolskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intersilesia Mc.Bride