logo Intersilesia Mc.Bride

Intersilesia Mc.Bride

Strzelce Opolskie

Opinie o Intersilesia Mc.Bride

produkcja 2017-01-22 21:28
Racja.
na A przewaza inny kolor wlosow w kwestii kokietowania i mataczenia. Trwa to od dawna.
A to ze takie zachowanie jest tolerowanie i ze zostawiaja a wrecz nie przemeczaja takich praca,swiadczy o firmie.
Ludzie nie chca tu pracowac i nie ma co sie dziwic.
Nikt nie chce byc traktowany jak wol,podczas gdy nierobow,lizusów z zerowa wiedza stawia sie na piedestale.
15
Atlet 2017-01-22 23:17
Cześć. Jestem pracownikiem MWG. Zastanawiam się czy gośćmi tego forum są też osoby wyżej usytuowane Mc bride?Jeśli tak to fajnie. Jak MWG to i wózki.I tu rodzi się pytanie, czy osoby (prezes, dyrektor )wią jak często wózki odwiedza serwisant? I tu moja odpowiedź : serwisant zjawia się :
a) gdy są uszkodzone co najmniej 2 wózki.
b)gdy usterka jest z winy użytkownika.To i laweta się znajdzie.
c)gdy pod kauflandem zabrakło kurczaka.
A moim zdaniem wózki,przy pracy ciągłej powinny być przeglądane co dwa tygodnie, tak aby operatorzy tych wózków mogli
czuć się na nich bezpiecznie i komfortowo, i w miarę szybko wykonywać zlecone im zadania.
PROSZĘ o lika jeśli zgadzacie się z moją opinią.
18
pracownica 2017-01-23 16:05
Niby nowy kierownik a nic sie nie zmieniq...
Daej schadzki na maszynie. Lizusa wolno... :/
Mogli by w koncu cos z tym zrobic
10
szkoda gadać 2017-01-24 00:21
Pogorszyło sie wręcz.. Notoryczne stanie na plotkach. Liderzy nie widza,kierownictwo tez, kamery na wprost i nic..
7
ziom 2017-01-24 18:13
Ha ha racja. Pozdro swiStak dupowłaz
16
ooo 2017-01-25 23:06
Jedna i ta sama osoba u jednej i tej samej osoby. Od zawsze. Moze jedną przenieśc na inna zmiane. Proste
8
Afera 2017-01-28 14:34
Cała firma pośrednicza jest zwalniana, ludzie za chwilę zostaną bez pracy. oczywiście wszyscy o tym wiedzą a kierownictwo pali jana że niby o niczym nie wiedzą. UPODLENIE LEVEL HARD
9
wesoła 2017-01-28 17:55
Gadali o tym wcześniej że z miesiąca na miesiąc przedłużaja i nie wiadomo co bd dalej. Nie przedluzaja tez niektórym z umowa z Mcbride,ale jedna osoba nie zasłużyła na nią zachowaniem wgl,wiec hm..własnie dlatego nie wypowiem sie negatywnie.
Dziwię się ze nie szukaliscie pracy wczesniej. Ta praca wyniszcza psychicznie i ludzie sami odchodza od dawna.
Warte pochwaly starania nowego kierownika na jednej ze zmian produkcji,bo proba zapanowania nad niektorymi,ktorzy juz dawno przyzwyczaili sie do tego ze sa lepiej traktowani i moga wiecej,to nie lada wyczyn(byla o nich mowa na tym forum)
Nie polecam tam pracy i mam swoje powody.
Pozdrawiam i życze powodzenia.
10
Nikt 2017-01-30 16:33
W biurze takie samo kolesiostwo jak na produkcji
5
Magazynier zapierdalacz 2017-01-30 17:40
To co stało się z tą firmą to tragedia. Jak można było tak zniszczyć firmę. Jeszcze z 3 lata temu fajnie się pracowało, fajna atmosfera. Praca jak praca czasem luzniej czasem ogień.
Ale to co teraz się dzieje.. syf i malaria, zwalnianie ludzi informując ich dzień przed zwolnieniem,z informacja żeby poczekali może za miesiąc będzie praca.
Kiedyś na magazynach było fajnie,zgrana ekipa. Kumate chłopaki w biurze,wszystko dało się załatwić, pozartowac i było dobrze. Niektórzy uciekli na inne działy inni się zwalniajom tylko ten w czerwonym sweterku zostaje,widać należy do kącika gwiazd!
PAPA i SYN (który uważa się za boga)i reszta rodziny wszystko spi...... liczą się tylko lizodupy i ludzie którzy nie mają własnego zdania, Ci którzy coś potrafią i są w porządku to uciekaja.
12
Ktoś 2017-01-30 19:12
Dokładnie, szczególnie na drugim piętrze biurowca, w kuchni same gwiazdy...
2
Qwerty 2017-01-31 06:43
Ja pamietam czasy jak sie jeszcze w dresach pracowalo, wszystko bylo inaczej. Mozna by niezla rozprawke o tym napisac. Pozdrawiam lata 1999-2004. Ciekawe co na ten caly obecny syf pan Cebula
1
Qwrty 2017-01-31 07:15
Qwerty
Pan Karol się nie przyznaje do tej firmy;)
2
Ktoś 2017-02-01 12:31
Zgadzam się...bardzo źle się dzieje w tym zakładzie. ..nie dość ze zwalniają ludzi...to nie szanują tych co mają jakąś wiedzę i doświadczenie.Nie rozumiem dlaczego zarząd nie zaintersuje się podziałem prac na działach...no ale po co???? Liczą się efekty nie to kto to zrobi...ciągle jedno i Ci sami .Nie mówię tu o kierownikami na niższych szczeblach ..typu zmianowa, Choć właściwie od nich trzeba by zacząć bo to oni głównie odpowiadają za podział obowiązków. ...A tego nie ma...nie masz nawet możliwości nauczyć się czegoś ...bo jesteś przypisany do jednego stanowiska ...co to ma być??? Wszyscy mają na umowie pracownik produkcji...albo magazynier a w realu to są obstawione stanowiska pupilami. liczy się kto bardziej wchodzi przelozonemu w d... ..na magazynie to chyba nawet mają tak na umowie etykieciarze i tasmowi bo NIC INNEGO NIE POTRAFIĄ. ..


BRAK SPRAWIEDLIWOŚCI. ..w tej firmie powinni zmienić branżę zamiast chemi przejść na produkcję WAZELINY....BO TEGO MAJĄ W CH....
11
Marek 2017-02-02 11:58
Maszyny się rozlatują od tej prędkości a ludzie daja radę a jakże.Pani kierownik się pyta co ma napisać w emailu że butelki w kartonach do góry nogami .. to proste jak sie robi 80 palet na zmiane takie rzeczy się zdarzają. Ilość nie idzie w parze z jakością. No ale trza wyjść ... na zielono.
7
Xxxx 2017-02-02 18:36
Jeee.. ale tu się ruch zrobil
6
Masakra 2017-02-02 18:46
Jedno co łączy wszystkie działy to to że podwyżki i wszelkie przywileje mają tylko lizodupy, świstaki i inne czerwone kubraczki(nie licząc Pana ze zmiany B,to w tych kubraczkach to same lizodupy i nieroby a głównie podpierdalacze i to czy na produkcji czy na magazynie), dobrzy pracownicy są ignorowani bo zamiast wchodzić w dupę innym to ciezko pracują!
Wszędzie kolesiostwo z jednej strony Papa i rodzina z drugiej znane wszystkim małżeństwo zm D. Ta firma ma w kwietniu zwiększyć produkcję? Chyba szefostwo będzie pracować bo ludzie się zwalniają, i nikt już tu nie przyjdzie pracować. Czy dyrekcja nie widzi co jest grane?
10
Kuzynka 2017-02-02 20:29
Co do pani w tatuażach to zgadzam się w 100% jest to osoba fałszywa!!! !! !!!! a jak jej się ktoś przeciwstawi to ma istny koszmar w pracy a ona by tej osobie z uśmiechem na twarzy wbiła nóż w plecy !!!!! Żeby tam przetrwać człowiek musi się tej pani poddać i ją pocieszać przy okazji bo jaka to ona jest nie szczęśliwa w swoim życiu.....................................
5
Kuzynka 2017-02-02 20:48
Co do pani w tatuażach to zgadzam się w 100% jest to osoba fałszywa!!! !! !!!! a jak jej się ktoś przeciwstawi to ma istny koszmar w pracy a ona by tej osobie z uśmiechem na twarzy wbiła nóż w plecy !!!!! Żeby tam przetrwać człowiek musi się tej pani poddać i ją pocieszać przy okazji bo jaka to ona jest nie szczęśliwa w swoim życiu.....................................
4
Chemik 2017-02-02 21:44
Syf w tej firmie zrobił się straszny.Poniżej ludzkiej godnosci.Nowy pan prezes działa z całą mocą...W tym celu tam przyszedł.A co do pani z tatuażami,Czy to ta w tych zajebistych tampkach?Może trzeba jej bolca zapodać,będzie milsza dla otoczenia?Taka moja sugestia...
15
ROBERT 2017-02-03 11:20
Brawo za liderów, juz niedługo sami za pracę się wezmą, bo nie będzie kogo pilnować.Wtedy okaże się czy będzie wydajność, zmiana etykiet w 2 minuty itd....itp.
9
naczerwono 2017-02-03 12:09
sama strzelecka patologia tam pracuje, banda konfidentów i kapusi, ludzie którzy by sprzedali swoją matkę za marny grosz. nie warto!!
8
pff 2017-02-03 19:02
Syf w tej firmie to malo powiedziane.
Moje osobiste zdanie ? Opinia to opinia, wiec po co usuwac?
I tak nie ma tu ani jednej pozytywnej opini (haha)
Nikt juz nie uratuje tego co bylo kiedys
Wszystko sie zepsulo i nie wroci bo nie ma nikogo kto mogl by to ogarnac. Robia jeszcze gorszy syf.
10
WRON 2017-02-04 11:32
"XXX, bo jak cie zaraz pie..olne w łeb", słowa pani lider ze zmiany D. "Pani" władza uderzyła do głowy. Odradzam wszystkim pracę w tym zakładzie.
5
bubel 2017-02-04 15:31
Haaah,ten slynny romansik?
Bez komentarza..
Jacy ludzie taka "praca" i taka opinia o zakładzie.
5
Nnn 2017-02-04 18:00
O co chodzi z tym romansem?
1
zniesmaczony tym wszystkim 2017-02-05 16:26
Przeczytaj inne kom.
Niektóre i tak usunęli
4
:D 2017-02-06 12:08
Panowie z mleczek zmiana B akcja godna podziwu. Macie jaja. Inne zmiany powinny brac z was przyklad ;)
2
Nnn 2017-02-06 13:24
Czytam i czytam a o romansie nic...
1
Xxxx 2017-02-06 15:54
Oo coś nowego?strajk?
1
:-* 2017-02-06 16:35
UFO ze zmiany B to spoko koleś, dużo można się od niego nuaczyć.
6
no no no 2017-02-07 00:45
A kto wprost napisze po nazwiskach?
Schadzki na maszynie jednych i tych samych osob itp. Kto tam robi to wie od jak dawna to sie dzialo. Na szczescie nowy kierownik troche to ogarnąl. Brawo. Nie kazdemu sie podoba gdy musi zasuwac gdy inni na legalu odwiedziny sobie urzadza.
5
Czorna 2017-02-07 11:34
Źle sie dzieje, a te żeczy, jakie wczoraj mówił dyrektor z personalną na spotkaniu z pracownikami, to nie idzie słuchać. Tu chyba wcale prawdy nie ma. Jak my mamy być duża firma, jak tu sie wszystko zwija? Podajom tylko nowe, a o starych nikt nie pamięta, że nie są zrobione. Czy wszyscy tak myślą? Jak stałam i słuchałam to mi az czasu było szkoda. Gdzie te wszystkie obietnice, że bedzie lepiej? Teraz tylko więcej osób na chorobowym przybywa, bo ten konkurs, to żadna rewelacja. A robić trzeba w tempie.
4
Mądrala 2017-02-07 12:15
Chyba nie jest tak żle w tym zakładzie jak stać na tyle ludzi z nadzoru...pani kierownik na górze, 4 kierowników na dole, po 4 liderów na zmianie ,, kiedys był 1 majster czy brygadzista teraz 4 liderów chodzi.Czego tu się pilnuje? Maszyn nikt nie wynosi , każdy robi jak umie ,maszyny jadą ,że części z nich wylatują, nikt nie jest głupi żeby się dać wylać za butelke płynu?A oni chodzą i spisują na ile się jedzie, co ludzie robią i tak codziennie.Chyba ze ludzi pilnują coby reszta nie uciekła , bo za brama pustki.
5
Chemik 2017-02-07 23:36
Niedługo w tej firmie będzie typowy obóz pracy,jak np. Kronospan. Dużo ludzi pozwalniali,lub zwolnili się sami bo płaca coraz gorsza,np.nadgodziny...Kazdy wie o co chodzi.A ci którzy pozostali będą robić ciągle po 12 godzin.Pomału już tak jest np w laboratorium,ale nie tylko.No ale prezes ogłosi Anglikom sukces,czyli zyski...Większe zyski!Są wakaty na niektóre stanowiska,np BHP ale nikogo nie przyjmują bo koszty...Zachłanność ,chora zachłannośc i tyle.
9
XD 2017-02-10 19:59
Niezły romans na zmianie B się tworzy
Blondi 2017-02-10 22:40
Ej!! wypraszam sobie do brygadzisty nie trzepoczę rzesami...
2
m 2017-02-11 01:09
Też? Przebije a? Najpierw z jedną potem z druga,ktora najpierw z jednym a w miedzyczasie juz z tym wlasnie-drugim-dawno obgadanym.
Kuma ktos to?
A kysz z takimi,wstyd XD
5
zmiana B 2017-02-12 23:00
Az jestem ciekaw co to za romans, piszcie piszcie
2
Chemik 2017-02-13 19:18
Jest zle,to fakt...Na każdym dziale.Dużo sfrustrowanych osobników pracuje i nierobów,którzy szukają kogoś kto za nich coś zrobi. Kreują się na idealnych i nieomylnych...Wyrabiają fałszywą opinię,negatywną oczywiście innym .Sami się wybielają,włażąc w dupę kierownikowi ...Pozdrawiam fajne dziewczyny z MWG,i przesympatyczną panią w zajebistych trampkach ochronnych.
5
Majonez 2017-02-15 21:15
Zle się dzieje. Mozna się 5 minut przed końcem zmiany dowiedzieć ,że od jutra już nie ma dla Ciebie pracy. Miło.Albo dostać podwyżkę a na rękę mniej niż przez ostatni rok.Super.Pracownikom radzi się ,żeby nie planowali urlopów, bo w najbliższym czasie nie ma szans, bo nie ma ludzi a inni są zwalniani albo nie przedłuża się umów.W kodeksie pracy chyba jest napisane ,że pracownik ma prawo do urlopu czy nie?Podziwiam ludzi , którzy chca tam pracować.
5
musztarda po obiedzie 2017-02-16 16:46
Tam zostali ci którym do emerytury pare lat zostalo i sfrustrowani ludzie o których pisal"chemik"
Aż smutno patrzeć na niektorych"facetów"którzy dawno potracili jaja.
Madry taki w gębie na palarni i przed kumplami,a biegaja jak piesek za swoja nowa pania i slucha jakie ploteczki z hali ma dla niego.
Bo tacy robota sie nie trudza.
Tylko tym,jakby tu komu dupe obrobic,albo jak sie ustawic,by móc spacerowac podczas gdy inni robia.

Kojarzy mi sie to z duza swietlica dla ludzi falszywych. By razem spedzili czas i byli z dala od spoleczenstwa.

Pozdro.
6
Asia 2017-02-17 17:03
Z dnia na dzień coraz mniej ludzi. Zostają Ci co mają pysk albo plecy, czyjś syn, albo ciocia albo siostra itd.Fajnych ludzi zwalniają .Kierownik ocenia pracownika na podstawie plotek , on sam się pracą nie obroni , wcześniej mu tyłek obrobią inni ,żeby sami mogli zostać. Wyścig szczurów i lizusów.Praca bez urlopów . bez weekendów.Niesprawiedliwość na każdym kroku , jeden as może najechać kilka palet bez nadruku i po cichu to poprawi, albo zaspi na 2 zmianę bez konsekwencji inny przy drobnej gafie dostanie po tyłku.
5
nie-biurowy 2017-02-18 11:41
Narzekajac i tak bedziecie tam tyrac do 67 bo nie macie jaj zmienic swojego zycia i pracy, nie dosc ci zakladow u nas w powiecie strzeleckim ale lepiej pracowac w interce i narzekac jak to jest zle. Zyciowe przegrywy
6
Kocur 2017-02-18 20:01
Witajcie pracujecie w McBride od 2.5roku . Kiedyś było fajnie lubiłam chodzić do pracy ale od kilku miesięcy zmieniłam zdanie o tej firmie. Więcej lizusow podpierdalaczy robi się. A ten nowy preses to porażka on sam nie wie czego chce. Szkoda ze " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; nie zwolnią wola "pożądanych" ludzi zwolnić. NIE WRÓCĘ TAM NAPEWNO !!!!
5
Przemas 2017-02-22 06:34
Patologia patologia na produkcji i wszędzie tez na innych działach.
9
XXX 2017-02-23 07:23
Chory zakład i to co się tam dzieje.Ogólnie zszedł na psy.Szczęśliwy ten co się stamtąd wyniósł.
5
OST 2017-02-23 07:40
Tam tak wyszkolili ludzi ,że jeden kabluje na drugiego .żeby zabłysnąć .. tylko czym?Na wszystko są procedury , sopy i pieron wie co jeszcze , także jak co za wszystko co złe winny pracownik.Tam nie idzie spokojnie robić , za plecami Ci stoją i tylko piszą . a czemu maszyna nie idzie, a czemu ten tego nie umie , a czemu robi za wolno , a czemu nie idzie tam gdzie trzeba . Tam po łbie dostaniesz za byle co, jak się pomylisz to cała hala zaraz wie.Ale są też tacy .że krzywda im się nie dzieje, jak stary wyga i ma chody to robi co chce a jak coś jest zwalone to ten nowy nie on.I komu tu uwierzą.Gnoją ludzi.
4
kablarz 2017-02-23 08:52
mi tam sie podoba co godzina kawa i fajeczka grunt to sie dobrze zakrecic :)))
Tomek 2017-02-24 07:52
Praca na 3 zmiany.płaca trochę ponad minimalną,brak weekendów, urlopu nie zaplanujesz zrobi to za ciebie kierownik,zwalniają , umów nie przedłużają.Coraz mniej ludzi tam pracuje.Lizusostwo,kumoterstwo i bałagan.Nie polecam.
5
Zostaw swoją opinię o Intersilesia Mc.Bride - Strzelce Opolskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intersilesia Mc.Bride