Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Elmas

Pracowałeś w firmie Elmas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2015-04-30 12:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w piatek w kalendarzu czerwona kartka czyli dzien wolny od pracy ,a elmas organizuje jubileusz firmy .Ciekawe czy zaplaca za obecnosc bo w koncu jestes w a nie w domu
zdjecie uzytkownika
Prezydent Kukiz - 2015-05-01 09:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie obecnosc niby nie"obowiazkowa"ale nieobecnosc niemile widziana i pozniej
niespodziewane kontrole i remamenty
zdjecie uzytkownika
J. - 2015-05-02 17:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK. Dostalismy premie WSZYSCY nie tylko zgromadzeni. Spotkanie uwazam za udane . Pozdrawiam -ekspedientka ;)
zdjecie uzytkownika
człowiek - 2015-07-02 20:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
urlopów nie ma bo nie ma kto pracować... strandard zawsze wymyslaja coś ... uciekają dziwewczyny i beda uciekac... jeszcze dwa pajace jedzą na koniec i sprawdzaja czystosc na sklepach absurd !!!! śmieszne plakaciki rozwieslili na sklepach jaka to opieka o czym ony tam pisza paranoja ..... tylko niszczą czlowieka psychicznie
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-07-15 09:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w wielkim szoku, kupowałem w elmasie spory czas ale co teraz się dzieje to nawet nie chce nawet tam się iść. Ekspedientki przemęczone z brakiem chęci do pracy (życia) , znerwicowane przez ciągle wizytacje, której jednej bylem świadkiem przypadkiem. Dokładnie na ul. Suchej przechodziłem kolo skepu i widzialem jak obie panie ze strachem w oczach i obawą słuchają jednej tury a wracając natrafiłem na drugą wywodów.Przez same szyby widać że nie warto wówczas wchodzić, A te "odwiedziny" są dość częste bo mieszkam na Południu i bywając w sklepie widziałem różne "najazdy" owych osób i zawsze jest to samo: niezadowoleni, źli, ponurzy i obserwowanie że sam poczułem się niezręcznie jak patrzono co kupuję. W dodatku ostatnio w owych promocjach czuło się nieświeżość nawet jak dostałem towar z tzw. "dostawy" Dla mnie obecnie Elmas chyli się ku upadkowi i nie dziwię się czemu ludzie przestają przychodzić: zły towar, przemęczona obsługa i pełno nerwów.PARANOJA dosłownie że nawet nie poleca się tam iść pracować. Drogie ekspedientki współczuję Wam i jak możecie uciekajcie z tego "więzienia"
zdjecie uzytkownika
w. - 2015-07-15 09:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdyby dziewczyny nie chodzily na zwolnienia to by byly urlopy... A poza tym mnie nie przeszkadza ze panowie sprawdzaja czystosc sklepu po zamknieciu. Jesli dba sie o sklep to nie ma czego sie obawiac. A gdyby nie sprawdzali to dziewczyny zostawialyby na sklepie syf. Nie wszystkie ale napewno takie sie znajda.
zdjecie uzytkownika
Kljentka - 2015-07-15 14:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jestem klientką Elmasu na ul. Rwańskiej .Dziś wchodząc do sklepu ujrzałam brak starej obsady (dwie młode energiczne i uśmiechnięte ekspedientki) natomiast ujrzałam panią w podeszłym wieku ledwo chodzącą i bez braku jakichkolwiek chęci do pracy,ruszającą się jak ślimak .Wydając resztę podpierała się o ladę .Czemu zwalniane są fajne osoby z pełnią do życia a zatrudniane są osoby nie nadające się do handlu.Po dzisiejszych zakupach które robię na niemałą kwotę ,nie wiem czy będę robiła tam zakupy jeśli zobaczę starszą kobietę z wąsami za ladą !
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-07-17 15:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@w. ma racje, nie wyobrażam sobie, zeby nie dbac o czystość w sklepie. To jest ejdnak miejsce pracy i jak każde inne powinno być schludne i zadbane. Mam nadzieje, że będze wszystko dobrze i wydaje mi się, że teraz ta ofert na Specjalista ds. Sprzedaży w Sklepie Internetowym będzie całkiem rozwojowa i perspektywiczna.
zdjecie uzytkownika
mi... - 2015-07-24 22:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmniejszcie ceny to i klienci beda a nie wymagacie cudów od ekspedientek, które i tak cuda opowiadają żeby coś sprzedac
zdjecie uzytkownika
lilja - 2015-07-30 12:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,hej,hej....w firmie elmas nic sie nie zmienia ...odkad nastal pan menadzer same cyrki sie dzieja....po co on im....tylko po to by zmuszal ekspedientki do sprzedazy duzych ilosci miesa....ale jak swiat swiatem wszyscy wiemy ze tak sie nie da na sile duzo sprzedac....ekspedientka jak jest znerwicowana to nie handluje normalnie efektywnie....najgorsze jest to ze mieso i wedliny sa stare smierdzace....czemu?bo zbyt duze ilosci sa na sklepach towaru...
zdjecie uzytkownika
horol - 2015-08-26 17:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że sprzedaż to jest dosyć specyficzna branża, która czasami potrafi sprawić psikusa. Głównie problem jest z dostosowaniem oczekiwań do możliwości. A czasami jest tak, że nie można się w jednej firmie zgrać i potem wychodzą jakieś buble. A każdemu potrzebne jest to samo - wspólny cel czyli sprzedaż.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-30 12:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Elmasie na Michałowie smród starych wędlin, gorąco, latają muchy.Natłok wędlin i mięsa, niekoniecznie świeżego. Jakiś czas temu do sprzedaży wprowadzono słodkie bułki, ciasta itp.Brakuje tylko papieru toaletowego żeby....Byłam świadkiem wizyty dwóch panów pseudomenagerów wytrząsających się nad personelem.Jednego parę lat temu widywano w jednym z marketów, gdzie też był znany ze swojego chamstwa. WYNIKI,WYNIKI,WYNIKI!!! Nawet kosztem klientów. Niech się kretyni nauczą zasad marketingu...ikultury.
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-08-31 12:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miła - 2015-04-18 19:58:04]:
i tu się zgodzę. Moja mama kupiła kurczaka z rożna i przez dwa dni nie była w stanie pokazać się w pracy. Wymioty i biegunka. Kiedy wybrała się do masarni ekspedientki nie kryły zdziwienia.
zdjecie uzytkownika
ligl - 2015-09-25 21:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to na pewno nie jest zachęcające. Zastanawiam się tylko czy sanepid i tego typu kontrole były w tej firmie i dokonywały pomiarów i testów ? Bo jeżeli nie może warto się zastanowić czy aby dla dobra ludzkości nie podjąć tematu zgłoszenia do odpowiednich służb. Będę wdzięczy za wskazówki co się dzieje 'od kuchni'
zdjecie uzytkownika
misia 35 - 2015-09-29 12:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w radomiu na sportowej gdy nie bylo blond wiedzmy z oczodolami milo sie robilo zakupy od czasu kiedy przyszla na punkt jest trgedia smierdzace mieso sprzedaje ludziom jak ktos chce zwrotu pieniedzy jest arogancka i wulgarna drodzy szefowie jesli chcecie miec klientow zadowolonych zlikwidujcie ta pania widocznie po tylu latach pracy nauczyla sie cwaniactwa na korzysc firmy ale niestety nie tedy droga pani I.K.
zdjecie uzytkownika
misia 36 - 2015-10-01 20:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedia to jest jak pracownik elmasu obrabia tylek drugiemu pracownikowi elmasu
druga tragedia to jest to jest to ze ktos komus obrabia tylek a sam nie jest w porzadku
morze pisze hejty za kase
zdjecie uzytkownika
techno maniak - 2015-10-01 20:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podpisuje sie z przed mowca
zdjecie uzytkownika
ALKA 83 - 2015-10-01 21:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dla mnie dziadostwem jest to ze odchodzaca z elmasu malo znaczaca pracownica bez znajomosci kasy fiskalnej co jest podstawa w tej pracy przez wlasna ewidetna glupote probuje bez podstawnie zepsuc komus opinie
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-10-02 19:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
odnośnie Sklepu Elams na osiedlu Południe, jestem totalnie rozczarowana.Zresztą odkąd zmieniają się co 2- lub 4 miesiące ekspedientki, które ciągle rozmawiają.Pomijając już gdy klient wejdzie do sklepu, to ledwo można słowo powiedzieć wtrącić się w rozmowę.Dobrze,że chociaż mój tata zna pania Krzyżanowską.Bo trzeba zrobić z tym porządek, nie świeże mięso, odświeżana wędlina, ciągle a do niedawna uwielbiałam szynke białą gotowaną.Co do staropolskiej smaczna szynka.No ale obsługa, ja rozumiem może jest marna pensja ale czuć tą niechęć do pracy tych pań.
zdjecie uzytkownika
Marita - 2015-10-02 19:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niejednokrotnie odwiedzałam Elmas przy ul. Niedziałkowskiego i zawsze panowała tam miła atmosfera. Obie ekspedientki są bardzo życzliwe i uprzejme, potrafią doradzić przy zakupie. Widać, że starają się, aby klient był jak najbardziej zadowolony. Jeszcze nie zdarzyło mi się, aby któraś z pań zachowała się wobec klienta arogancko. Wpis użytkownika Misia35 to zwykłe kłamstwo wyssane z palca. Nie rozumiem jak można tak postępować?Żeby bezpodstawnie psuć komuś opinię, na którą tak ciężko i długo pracował? Chamstwo i głupota się szerzą w zastraszającym tempie..
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-10-08 15:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam sie z pania martina ludzie nie mają co mówić to klepia glupoty by innych pograżyc!!!!Naprawdę widzialam ostatnie zmiany na sklepie na Czarnoleskiej i jesem w szoku chora dziewczyna stojąca za ladą i tłumacząca się za koleżankę która nazwała się kierowniczka a po krótkiej odp młodej dziewczyny dowiaduję się że wszystkie są tam równe i n ie ma wywyzszania do tego mieszkam tam i wiem jak to się tępi innych ludzi na wzgład starej znajomej. słyszalam że jest nieuprzejma dziewczyna co źle obsługuje itp a spotkałam się z sympatyczną mimo że z gorączka i chorą dziewczyną ktora w miarę mozliwości próbowała mi doradzić coś dobrego w tak mało zaopatrzonej ladzie. Skoro pani "kierowniczka" tak dysponuje niech zadba o to bym dostała świerzą dobrą wędlinę i mięso a nie aby inna pracownica "produkowała" się i proponowala mi w kółko tą samą wędlinę Staropolską i Bialą wędzoną lub mięso na odłożenie! teraz też zauważylam zmiany i szczerze wolę tą nowa panią i tą młodą uśmiechniętą lecz zdrową mlodą dziewczynę która mimo nacisków od "Kierowniczki" próbowała zadowolić kupującego i sprzedać normalne mięsko i wędlinę nie odnawianą i odświerzaną!
zdjecie uzytkownika
anka w - 2015-10-12 20:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do misi 35 wiedz ze zla karma powraca mam nadzieje ze do ciebie juz wrocila wzamian za glupoty ktore wypisujesz
internet daje anonimowosc wiec kazdy moze pisac pieroly co mu sie legna w glowie w cztery oczy to juz strach
a misia ma wiecej wspolnego z oslem niz z misiem
zla karma wroci wczesniej czy pozniej ale wroci
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-10-13 16:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za nagonka na ta Pania ze sportowej misia ma przeciez inne sklepy nie musi robic tam zakupow jak jej sprzedawca nie odpowiada
zdjecie uzytkownika
ID - 2015-10-20 22:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie nic na siłę jak mi się nie podoba to idę gdzieś indziej wybór w Radomiu jest naprawdę duży i nie trzeba chodzić do sklepu żeby wytrząsać się na ekspedientkach które nie są robotami i też mogą mieć gorszy dzień zwłaszcza wtedy gdy klient przychodzi i sam nie wie czego chce oczekuje nie wiadomo czego. Łatwo jest kogoś oceniać i obrabiać d... może sfrustrowani klienci niech zmienią sklep albo idą do elmasu na zakupy a nie po to żeby oceniać panie zza lady.
zdjecie uzytkownika
pitek - 2015-10-22 14:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tu nie chodzi o ocene pani za lada czy wyglada tak czy siak tylko o to co sprzedaje ludziom nie mozna tak robic ze przeciez one wiedza co jest dobre a co stare wiec to sie tyczy tej wlasnie osoby o ktorej pisala misia i czego zrobilo sie wielkie halo to jak to jest po co to forum jezeli ktos czuje sie urazony napisze swoja opinie ze zostal zle potraktowany i wepchnieto mu syf to co ze niby nieprawda ja sam tam robie zakupy i ale ta pani nie jest niewiniatkiem i ta cala karma o ktorej piszecie to wroci do niej wlasnie za takie traktowanie ludzi dlaczego swoim dzieciom tych smrodow nie wtyka o ile je ma
zdjecie uzytkownika
fryderyk - 2015-10-26 12:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pitek - 2015-10-22 14:52:00]:
Witam Was. Słyszałem już o tym , że w firmie z kasą nie jest wcale tak tragicznie, ale interesuje mnie jak wygląda sytuacja z przyrządami, urządzeniami które firma proponuje. Jakiej są jakości? Bo jeśli chodzi o same produkty to słyszałem , że całkiem ok, toteż dziwi mnie trochę opinia chociażby takiego @pitka
zdjecie uzytkownika
Klient. - 2015-11-04 11:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem klientką i z tego co widzę kiedy są kontrole nie szanujecie swoich pracowników później dziwicie się że nie ma ludzi do pracy. Kolejna sprawa nowe ekspedientki nie są odpowiednio wyszkolone. Zacznijcie szanować ludzi i zmieńcie tych dwóch ,, panów " którzy jeżdżą po ludziach. pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-17 13:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem u nich ofere pracy jako Kierowca - Magazynier i w wymaaniach sporo rzecz wymieli tak jak np. prawo jazdy kat. B (mile widziane doświadczenie w prowadzeniu pojazdów dostawczych) uprawnienia na wózek widłowy, wysoka kultura osobista to wszystko bardzo sie liczy. Dajcie znac tylko jakie są stawki?
zdjecie uzytkownika
lipa - 2015-11-19 17:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no na takim stanowisku to te wymagania sa normalne i fajnie ze oferuja umowę o pracę na czas określony po okresie próbnym trwającym 3 miesiące
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-11-21 20:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romek, może i dużo rzeczy ale nie są to jakoś mocno niezwykłe, no przecież prawo jazdy to posiada prawie każdy.
zdjecie uzytkownika
kop - 2015-11-23 23:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam jestem ciekaw jak ze stawkami, ale skoro firma szuka magazyniera z uprawnieniami na wózek i dodatkowo kierowcy, to mało płacić nie może
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-12-06 07:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma spoko ale tych dwóch kolesi to fusion co jeżdżą po sklepach znam cala rodzinkę Krzyżaków sami rozwodniki tylko ten co zginął był porzadny
zdjecie uzytkownika
lipa - 2015-12-07 16:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle ze i tak najpepiej sie zarobi na stanowisko przedstawiciela handlowego bo jednak dodatkowo dochodze prowizje od sprzedazy, wiec jest o co walczyc
zdjecie uzytkownika
Emeryt - 2015-12-08 19:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Emeryt prosi ekspedientkę:
- Proszę pół kilo kaszanki dla psa. Tylko żeby nie była taka słona jak wczoraj!
zdjecie uzytkownika
kotlet - 2015-12-08 19:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- dzień dobry czy jest mięso mielone
- mjelim
- to za ile czasu będzie
- mjelim wczoraj
zdjecie uzytkownika
Mięsny Jeż - 2015-12-11 12:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie będzie więcej przepisów, bo panowie administratorzy je kasują, a szkoda. Pozdrawiam Elmas :)
zdjecie uzytkownika
Trochę humoru - 2015-12-15 19:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy deszcz pada, czy to rosa? Nie! To żonie kapie z nosa!
W uszach szumi, w głowie dudni, jakby wpadła gdzieś do studni.
Oczy mętne,w gardle chrypa, dopadła ją świńska grypa!
Ja też się już gorzej czuję więc kurację zastosuję.
By wirusa zlikwidować, trzeba zacząć się kurować.
Już mikstury namieszane, w barku są przygotowane.
Jest Martini z oliwkami i spirytus jest z wiśniami,
a do tego czysta z miodem, ochłodzona lekko lodem.
No i jeszcze Brendy z colą, dobra jest gdy zęby bolą.
By się wzmocnić witaminą to Tequila jest z cytryną.
A do tego jeszcze rum, by wyleczyć w głowie szum.
A na katar prosta sprawa, w Żubrówce się moczy trawa.
Wirus ostrzy na mnie zęby, a ja lejek robię z gęby.
Kiedy wszystko to wypiję, to bakcyla wnet zabiję.
A na koniec zrobię grzańca i załatwię tym skubańca!
zdjecie uzytkownika
Jolancia - 2015-12-17 19:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahah, no cóż @Trochę humoru fajne, fajne. No bo to @Mięsny Jeż jest forum o pracy, a nie przepisy jakieś na ciastka słodkie czy inne kurczaki. Czy ktoś pracuje w tej firmie? Jaka pensja
zdjecie uzytkownika
K... - 2015-12-22 19:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre zarobki:-)
zdjecie uzytkownika
JaN - 2015-12-30 00:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To że dobre zarobki to akurat wiadomo nie od dziś. Niestety nikt nie sprecyzował w jakiej granicy się znajdują. Tylko tej informacji mi potrzeba, bo tak to wiem, że umowa o pracę, fajni ludzie, przyjemna atmosfera no i porządny socjal. Więc czekam na inofmracje i pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-06 16:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie dobre za 200 godz 1700 zl
zdjecie uzytkownika
J. - 2016-01-06 19:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem czy taka mila atmosfera i fajni ludzie he zalezy z kim sie pracuje, nie zawsze jest kolorowo jak sie pracuje z osoba ktora chce wszystkimi dyrygowac a sama nic nie robi, tylko palenie papieroskow i opieprzanie sie. Roznie bywa. Niestety. Trzeba znosic humory klientow, menagerow a zadne pieniadze nie zwroca nam zdrowia ktore niestety tracimy w tej pracy. A lepiej nie bedzie. Tylko gorzej... Nie polecam nikomu pracy tylko osobom o mocnych nerwach:-)
zdjecie uzytkownika
lisica - 2016-01-07 13:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@J. jasne, najważniejsze żeby trafić na dobrych ludzi tworzących zgraną ekipę i nie dać się zwariować przełożonym. jako że mam mocne nerwy myślę nad spróbowaniem swoich sił jako handlowiec ale ich oferta chyba zniknęła, wam też?
zdjecie uzytkownika
klijentka - 2016-01-28 11:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
drodzy szefowie bylo tak milo na Sportowej.gdzie sie podziały poprzednie ekspedientki obecnie szkoda robic zakupy jedna czyta gazete druga rozmawia przez telefon poprawdzcie ta sytuacje.pozdrawiam klijentka:)
zdjecie uzytkownika
salceson - 2016-01-30 18:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda
zdjecie uzytkownika
J. - 2016-01-31 17:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlatwiej jest oceniac. Prosze przyjsc na jeden dzien do pracy, przekonac sie jak wyglada to wszystko za lada. A nie sie wymadrzac jak kazdy. Ma kto kontrolowac ekspedientki. Nikt nie bedzie non stop latal ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i sprzatal,bez przesady. Zdrowie ma sie jedno. Ale ludzie sa podli i wredni. To wszystko woła o pomste do nieba. Coraz gorzej sie dzieje. Czlowiek czlowiekowi wilkiem.
zdjecie uzytkownika
rtfg - 2016-01-31 17:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lisica to zalezy na jakie stanowisko chce aplikwoac teraz szukaja asystetnki dzialu sprzedaxy, ale wiesz nikt Ci nie zagwarantuje tego jako bedzie atmosfera
zdjecie uzytkownika
sara - 2016-02-02 22:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie poszukiwana jest asystentka do działu sprzedazy, tak jak to napisał rtfg. Nie potrzeba tu nawet duzo doświadczenia, 2 lata wystarczy, a jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
raise - 2016-02-07 21:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idealnie, że podstawą zatrudnienia u nich jest umowa o pracę, przecież stabilność i dobra atmosfera to zadowolenie pracownika, więc dobrze że można u nich to osiągnąć.
zdjecie uzytkownika
J - 2016-02-08 12:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widac to tylko nerwy mozna osiagnac

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Elmas!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elmas

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert