brak logo

Elmas

Radom

Opinie o Elmas

klijent 2014-11-23 09:15:19
Nie wiem o co chodzi ale na ul.Warszawskiej w Kozienicach jest bardzo miła i fachowa obsługa!!!Ja tylko tam robię zakupy.Chyba ktoś ocenia ciebie według siebie.
lina 2014-11-24 00:52:45
współczuje ekspedientkom które pracują w elmasie nie dosyć że muszą znosić upokorzenia od dyrektorów do spraw niepotrzebnych to jeszcze niektórzy kupujący są nie grzeczni
1
ola 2014-11-26 17:42:25
no a w Lipsku w Elmasie prawie co dzień ostatnio nowe ekspedientki? chyba to dobrze nie świadczy o Elmasie?!? co myślicie? szukają JELENIA do tyrania naszczęście te mądre co odchodzą.
1
pracownica 2014-12-31 08:19:05
Elmas beznadziejna firma ktora ekspedientki traktuje jak parobki. Nie wyplacalna i za grosz szacunku do ludzi. Kaza sprzedawac popsute mieso bo nie wolno zwrocic na firme ktore nie nadaje sie do spozycia i pracownicy musza za to oddawac...
Co do wychowania i bezczelnosci to nie tyczy sie tylko 3 osob ale calej firmy bo kto otwiera firme w dniu pogrzebu syna,brata,czy wujka... Aby tylko nachapac sie kasy.. zlodzieje...
lula 2015-01-07 09:20:51
popieram!!!!!!
nieznajomy 2015-01-17 23:28:24
pracowałem w tej firmie 7 lat różnie bywało kierownicy raz byli mili raz nie ale pracując przez te 7 lat co roku była jakaś podwyżka i nie mała nie narzekałem bo mimo ze czasem szefostwo było ostre to miało racje jeśli chodzi o szefa i szefową to zapamiętam ich bardzo dobrze wielu rzeczy mnie nauczyli co może się wydawać dziwne tym co tu tak piszą w samy złych słowach , powiem tak jeśli chodzi o firmę jeśli ktoś ma słabe nerwy to tam nie wytrzyma taka praca ale jeśli umie żartować i potrafi trzymać się z pracownikami i komunikować to wytrzyma , pozdrowienia dla mojej dawnej Firmy i dla szefostwa
1
znawca tematu 2015-01-21 20:30:01
Moja opinia jest taka. Nie życzę nikomu pracować w tej firmie chyba że wrogowi. Brak szacunku dla pracowników itd. Z tego co słyszałem to firma nie przedstawia żadnych potwierdzeń wypłat (pasków), potrącają sobie ile chcą z pensji po pretekstem tzw. manka. I ta firma uważa się za ...
pośrednik 2015-01-27 09:06:33
potwierdzam to co powiedział poprzednik
1
zyczliwa 2015-02-22 12:16:01
ooo
klientka 2015-03-19 11:19:26
W Elmasie sprzedają śmierdzące mięso ,kurczaki a nawet wędliny . Totalny syf!!!! Trują ludzi cuchnącą padliną.
miła 2015-04-18 19:58:04
klientka ogląda przez jakiś czas kurczaki i pyta ekspedientkę.....jutro będą większe??? Nie !!! ku..a przecież są martwe!!!!
nieznajomy 2015-04-30 12:57:59
w piatek w kalendarzu czerwona kartka czyli dzien wolny od pracy ,a elmas organizuje jubileusz firmy .Ciekawe czy zaplaca za obecnosc bo w koncu jestes w a nie w domu
Prezydent Kukiz 2015-05-01 09:19:23
wlasnie obecnosc niby nie"obowiazkowa"ale nieobecnosc niemile widziana i pozniej
niespodziewane kontrole i remamenty
J. 2015-05-02 17:06:55
TAK. Dostalismy premie WSZYSCY nie tylko zgromadzeni. Spotkanie uwazam za udane . Pozdrawiam -ekspedientka ;)
człowiek 2015-07-02 20:44:40
urlopów nie ma bo nie ma kto pracować... strandard zawsze wymyslaja coś ... uciekają dziwewczyny i beda uciekac... jeszcze dwa pajace jedzą na koniec i sprawdzaja czystosc na sklepach absurd !!!! śmieszne plakaciki rozwieslili na sklepach jaka to opieka o czym ony tam pisza paranoja ..... tylko niszczą czlowieka psychicznie
klient 2015-07-15 09:12:21
Jestem w wielkim szoku, kupowałem w elmasie spory czas ale co teraz się dzieje to nawet nie chce nawet tam się iść. Ekspedientki przemęczone z brakiem chęci do pracy (życia) , znerwicowane przez ciągle wizytacje, której jednej bylem świadkiem przypadkiem. Dokładnie na ul. Suchej przechodziłem kolo skepu i widzialem jak obie panie ze strachem w oczach i obawą słuchają jednej tury a wracając natrafiłem na drugą wywodów.Przez same szyby widać że nie warto wówczas wchodzić, A te "odwiedziny" są dość częste bo mieszkam na Południu i bywając w sklepie widziałem różne "najazdy" owych osób i zawsze jest to samo: niezadowoleni, źli, ponurzy i obserwowanie że sam poczułem się niezręcznie jak patrzono co kupuję. W dodatku ostatnio w owych promocjach czuło się nieświeżość nawet jak dostałem towar z tzw. "dostawy" Dla mnie obecnie Elmas chyli się ku upadkowi i nie dziwię się czemu ludzie przestają przychodzić: zły towar, przemęczona obsługa i pełno nerwów.PARANOJA dosłownie że nawet nie poleca się tam iść pracować. Drogie ekspedientki współczuję Wam i jak możecie uciekajcie z tego "więzienia"
w. 2015-07-15 09:34:22
Gdyby dziewczyny nie chodzily na zwolnienia to by byly urlopy... A poza tym mnie nie przeszkadza ze panowie sprawdzaja czystosc sklepu po zamknieciu. Jesli dba sie o sklep to nie ma czego sie obawiac. A gdyby nie sprawdzali to dziewczyny zostawialyby na sklepie syf. Nie wszystkie ale napewno takie sie znajda.
1
Kljentka 2015-07-15 14:16:55
Witam jestem klientką Elmasu na ul. Rwańskiej .Dziś wchodząc do sklepu ujrzałam brak starej obsady (dwie młode energiczne i uśmiechnięte ekspedientki) natomiast ujrzałam panią w podeszłym wieku ledwo chodzącą i bez braku jakichkolwiek chęci do pracy,ruszającą się jak ślimak .Wydając resztę podpierała się o ladę .Czemu zwalniane są fajne osoby z pełnią do życia a zatrudniane są osoby nie nadające się do handlu.Po dzisiejszych zakupach które robię na niemałą kwotę ,nie wiem czy będę robiła tam zakupy jeśli zobaczę starszą kobietę z wąsami za ladą !
1
mi... 2015-07-24 22:52:11
zmniejszcie ceny to i klienci beda a nie wymagacie cudów od ekspedientek, które i tak cuda opowiadają żeby coś sprzedac
lilja 2015-07-30 12:26:31
hej,hej,hej....w firmie elmas nic sie nie zmienia ...odkad nastal pan menadzer same cyrki sie dzieja....po co on im....tylko po to by zmuszal ekspedientki do sprzedazy duzych ilosci miesa....ale jak swiat swiatem wszyscy wiemy ze tak sie nie da na sile duzo sprzedac....ekspedientka jak jest znerwicowana to nie handluje normalnie efektywnie....najgorsze jest to ze mieso i wedliny sa stare smierdzace....czemu?bo zbyt duze ilosci sa na sklepach towaru...
xyz 2015-08-30 12:34:34
W Elmasie na Michałowie smród starych wędlin, gorąco, latają muchy.Natłok wędlin i mięsa, niekoniecznie świeżego. Jakiś czas temu do sprzedaży wprowadzono słodkie bułki, ciasta itp.Brakuje tylko papieru toaletowego żeby....Byłam świadkiem wizyty dwóch panów pseudomenagerów wytrząsających się nad personelem.Jednego parę lat temu widywano w jednym z marketów, gdzie też był znany ze swojego chamstwa. WYNIKI,WYNIKI,WYNIKI!!! Nawet kosztem klientów. Niech się kretyni nauczą zasad marketingu...ikultury.
1
Kaśka 2015-08-31 12:08:50
i tu się zgodzę. Moja mama kupiła kurczaka z rożna i przez dwa dni nie była w stanie pokazać się w pracy. Wymioty i biegunka. Kiedy wybrała się do masarni ekspedientki nie kryły zdziwienia.
misia 35 2015-09-29 12:28:36
w radomiu na sportowej gdy nie bylo blond wiedzmy z oczodolami milo sie robilo zakupy od czasu kiedy przyszla na punkt jest trgedia smierdzace mieso sprzedaje ludziom jak ktos chce zwrotu pieniedzy jest arogancka i wulgarna drodzy szefowie jesli chcecie miec klientow zadowolonych zlikwidujcie ta pania widocznie po tylu latach pracy nauczyla sie cwaniactwa na korzysc firmy ale niestety nie tedy droga pani I.K.
1
misia 36 2015-10-01 20:44:04
tragedia to jest jak pracownik elmasu obrabia tylek drugiemu pracownikowi elmasu
druga tragedia to jest to jest to ze ktos komus obrabia tylek a sam nie jest w porzadku
morze pisze hejty za kase
techno maniak 2015-10-01 20:51:57
podpisuje sie z przed mowca
ALKA 83 2015-10-01 21:48:58
a dla mnie dziadostwem jest to ze odchodzaca z elmasu malo znaczaca pracownica bez znajomosci kasy fiskalnej co jest podstawa w tej pracy przez wlasna ewidetna glupote probuje bez podstawnie zepsuc komus opinie
agnieszka 2015-10-02 19:39:41
Witam!
odnośnie Sklepu Elams na osiedlu Południe, jestem totalnie rozczarowana.Zresztą odkąd zmieniają się co 2- lub 4 miesiące ekspedientki, które ciągle rozmawiają.Pomijając już gdy klient wejdzie do sklepu, to ledwo można słowo powiedzieć wtrącić się w rozmowę.Dobrze,że chociaż mój tata zna pania Krzyżanowską.Bo trzeba zrobić z tym porządek, nie świeże mięso, odświeżana wędlina, ciągle a do niedawna uwielbiałam szynke białą gotowaną.Co do staropolskiej smaczna szynka.No ale obsługa, ja rozumiem może jest marna pensja ale czuć tą niechęć do pracy tych pań.
Marita 2015-10-02 19:51:48
Niejednokrotnie odwiedzałam Elmas przy ul. Niedziałkowskiego i zawsze panowała tam miła atmosfera. Obie ekspedientki są bardzo życzliwe i uprzejme, potrafią doradzić przy zakupie. Widać, że starają się, aby klient był jak najbardziej zadowolony. Jeszcze nie zdarzyło mi się, aby któraś z pań zachowała się wobec klienta arogancko. Wpis użytkownika Misia35 to zwykłe kłamstwo wyssane z palca. Nie rozumiem jak można tak postępować?Żeby bezpodstawnie psuć komuś opinię, na którą tak ciężko i długo pracował? Chamstwo i głupota się szerzą w zastraszającym tempie..
1
Kasia 2015-10-08 15:12:10
Zgadzam sie z pania martina ludzie nie mają co mówić to klepia glupoty by innych pograżyc!!!!Naprawdę widzialam ostatnie zmiany na sklepie na Czarnoleskiej i jesem w szoku chora dziewczyna stojąca za ladą i tłumacząca się za koleżankę która nazwała się kierowniczka a po krótkiej odp młodej dziewczyny dowiaduję się że wszystkie są tam równe i n ie ma wywyzszania do tego mieszkam tam i wiem jak to się tępi innych ludzi na wzgład starej znajomej. słyszalam że jest nieuprzejma dziewczyna co źle obsługuje itp a spotkałam się z sympatyczną mimo że z gorączka i chorą dziewczyną ktora w miarę mozliwości próbowała mi doradzić coś dobrego w tak mało zaopatrzonej ladzie. Skoro pani "kierowniczka" tak dysponuje niech zadba o to bym dostała świerzą dobrą wędlinę i mięso a nie aby inna pracownica "produkowała" się i proponowala mi w kółko tą samą wędlinę Staropolską i Bialą wędzoną lub mięso na odłożenie! teraz też zauważylam zmiany i szczerze wolę tą nowa panią i tą młodą uśmiechniętą lecz zdrową mlodą dziewczynę która mimo nacisków od "Kierowniczki" próbowała zadowolić kupującego i sprzedać normalne mięsko i wędlinę nie odnawianą i odświerzaną!
1
anka w 2015-10-12 20:01:45
do misi 35 wiedz ze zla karma powraca mam nadzieje ze do ciebie juz wrocila wzamian za glupoty ktore wypisujesz
internet daje anonimowosc wiec kazdy moze pisac pieroly co mu sie legna w glowie w cztery oczy to juz strach
a misia ma wiecej wspolnego z oslem niz z misiem
zla karma wroci wczesniej czy pozniej ale wroci
kasia 2015-10-13 16:24:27
co to za nagonka na ta Pania ze sportowej misia ma przeciez inne sklepy nie musi robic tam zakupow jak jej sprzedawca nie odpowiada
ID 2015-10-20 22:40:44
dokładnie nic na siłę jak mi się nie podoba to idę gdzieś indziej wybór w Radomiu jest naprawdę duży i nie trzeba chodzić do sklepu żeby wytrząsać się na ekspedientkach które nie są robotami i też mogą mieć gorszy dzień zwłaszcza wtedy gdy klient przychodzi i sam nie wie czego chce oczekuje nie wiadomo czego. Łatwo jest kogoś oceniać i obrabiać d... może sfrustrowani klienci niech zmienią sklep albo idą do elmasu na zakupy a nie po to żeby oceniać panie zza lady.
1
pitek 2015-10-22 14:52:00
tu nie chodzi o ocene pani za lada czy wyglada tak czy siak tylko o to co sprzedaje ludziom nie mozna tak robic ze przeciez one wiedza co jest dobre a co stare wiec to sie tyczy tej wlasnie osoby o ktorej pisala misia i czego zrobilo sie wielkie halo to jak to jest po co to forum jezeli ktos czuje sie urazony napisze swoja opinie ze zostal zle potraktowany i wepchnieto mu syf to co ze niby nieprawda ja sam tam robie zakupy i ale ta pani nie jest niewiniatkiem i ta cala karma o ktorej piszecie to wroci do niej wlasnie za takie traktowanie ludzi dlaczego swoim dzieciom tych smrodow nie wtyka o ile je ma
2
Klient. 2015-11-04 11:21:00
Jestem klientką i z tego co widzę kiedy są kontrole nie szanujecie swoich pracowników później dziwicie się że nie ma ludzi do pracy. Kolejna sprawa nowe ekspedientki nie są odpowiednio wyszkolone. Zacznijcie szanować ludzi i zmieńcie tych dwóch ,, panów " którzy jeżdżą po ludziach. pozdrawiam!
3
Jarek 2015-12-06 07:57:51
Firma spoko ale tych dwóch kolesi to fusion co jeżdżą po sklepach znam cala rodzinkę Krzyżaków sami rozwodniki tylko ten co zginął był porzadny
3
Emeryt 2015-12-08 19:47:45
Emeryt prosi ekspedientkę:
- Proszę pół kilo kaszanki dla psa. Tylko żeby nie była taka słona jak wczoraj!
kotlet 2015-12-08 19:56:23
- dzień dobry czy jest mięso mielone
- mjelim
- to za ile czasu będzie
- mjelim wczoraj
Mięsny Jeż 2015-12-11 12:06:23
Niestety nie będzie więcej przepisów, bo panowie administratorzy je kasują, a szkoda. Pozdrawiam Elmas :)
Trochę humoru 2015-12-15 19:48:36
Czy deszcz pada, czy to rosa? Nie! To żonie kapie z nosa!
W uszach szumi, w głowie dudni, jakby wpadła gdzieś do studni.
Oczy mętne,w gardle chrypa, dopadła ją świńska grypa!
Ja też się już gorzej czuję więc kurację zastosuję.
By wirusa zlikwidować, trzeba zacząć się kurować.
Już mikstury namieszane, w barku są przygotowane.
Jest Martini z oliwkami i spirytus jest z wiśniami,
a do tego czysta z miodem, ochłodzona lekko lodem.
No i jeszcze Brendy z colą, dobra jest gdy zęby bolą.
By się wzmocnić witaminą to Tequila jest z cytryną.
A do tego jeszcze rum, by wyleczyć w głowie szum.
A na katar prosta sprawa, w Żubrówce się moczy trawa.
Wirus ostrzy na mnie zęby, a ja lejek robię z gęby.
Kiedy wszystko to wypiję, to bakcyla wnet zabiję.
A na koniec zrobię grzańca i załatwię tym skubańca!
1
K... 2015-12-22 19:24:40
Dobre zarobki:-)
gosc 2016-01-06 16:03:22
jakie dobre za 200 godz 1700 zl
J. 2016-01-06 19:30:57
Nie wiem czy taka mila atmosfera i fajni ludzie he zalezy z kim sie pracuje, nie zawsze jest kolorowo jak sie pracuje z osoba ktora chce wszystkimi dyrygowac a sama nic nie robi, tylko palenie papieroskow i opieprzanie sie. Roznie bywa. Niestety. Trzeba znosic humory klientow, menagerow a zadne pieniadze nie zwroca nam zdrowia ktore niestety tracimy w tej pracy. A lepiej nie bedzie. Tylko gorzej... Nie polecam nikomu pracy tylko osobom o mocnych nerwach:-)
1
klijentka 2016-01-28 11:40:32
drodzy szefowie bylo tak milo na Sportowej.gdzie sie podziały poprzednie ekspedientki obecnie szkoda robic zakupy jedna czyta gazete druga rozmawia przez telefon poprawdzcie ta sytuacje.pozdrawiam klijentka:)
2
salceson 2016-01-30 18:33:32
Prawda
J. 2016-01-31 17:33:06
Najlatwiej jest oceniac. Prosze przyjsc na jeden dzien do pracy, przekonac sie jak wyglada to wszystko za lada. A nie sie wymadrzac jak kazdy. Ma kto kontrolowac ekspedientki. Nikt nie bedzie non stop latal ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i sprzatal,bez przesady. Zdrowie ma sie jedno. Ale ludzie sa podli i wredni. To wszystko woła o pomste do nieba. Coraz gorzej sie dzieje. Czlowiek czlowiekowi wilkiem.
J 2016-02-08 12:14:25
Z tego co widac to tylko nerwy mozna osiagnac
kij 2016-04-17 22:22:57
w elmasie w Piotr i Paweł od ul.Białej od jakiegoś czasu chamska ekspedientka, rude krótkie włosy, w okularach, po 40-stce. Nabiła mi na kasę złą cenę, kiedy zwróciłam jej uwagę wyskoczyła do mnie z morda, zamiast grzecznie przeprosić, wcześniej też coś pyskowała. Babsko nadal tam straszy, ja przestałam tam kupować.
4
BYŁY Klijent 2016-07-16 15:52:10
Robiąc zakupy w czwartek 14.07 serdecznie odradzam sklep elmas przy ul. Królowej Jadwigi a szczególnie ekspedientke stara wredną babe o pstrokatym kolorze włosów . Bardzo żle mnie potraktowała krzyczy obraża robi awanture, jest bardzo niemiła, nie chce nikogo obrażać ale po jej zachowaniu nie tylko do mnie ale też dla innych klientów to ta pani chyba przechodzi przekwit i dlatego taka jest. Nie wiem co sie dzieje w tej firmie ale bardzo fajna dziewczyna została zamieniona na jakieś wredne babsko, szczerze nie polecam tego sklepu i moja noga już w nim nie postanie.
Pozdrawiam cieplutko tę panią , chociaż ona potraktowała mnie cieplej
3
Prax 2016-07-18 21:31:10
Ja tez mam prace z klientem i nie zawsze jest on miły ale nie moge i nie chce łączyć problemow domowych na wyzywanie sie na klientach w pracy choc naprawde do niektorych trzeba miec ogromna cierpliwosc ale jak jest sie chamem to wlasnie tak sie ludzi traktuje jezeli nie pasuje praca w elmasie to moze do kebabu tak jak @solia pisze. Sam bylem swiatkiem jak ludzie poprostu pytaja o towar zeby im doradzic itp a tacy chamscy sprzedawcy jak tamta pani poprostu wyzywa sie i wiem o jaka pania chodzi...
bailo 2016-07-18 23:06:03
Na pewno się opłaca @solia, ale zobacz, że cały czas mozna znaleźć zatrudnienie u nich, więc nie jest tak źle.
Zostaw swoją opinię o Elmas - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elmas