brak logo

Jas-Pol sp. z o.o.

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o Jas-Pol sp. z o.o.

Żenada 2016-07-12 17:34:37
Co to ma być 250 zł przelewu co to zaliczka czy cała wypłata chyba do sądu z tym pójdę mam dość , koniec skończyło się robienie w konia , Sami sobie róbcie
PRG 2016-07-14 09:07:28
Pomoc dołowa pomimo wieloletniego stażu dostaje od dłuższego czasu wypłaty od 1200 do 1400zł. A i tam mamy sie cieszyć bo na umowie jest 35zł za dzień... Dziekujemy wielki prezesie za tak wspaniałą prace...
Może teraz to my zadzwonimy po Polsat i niech sie ludze dowiedza jak jest naprawde...
4
Pracownik 2016-07-14 11:07:05
Zgadzam się z tym trzeba zrobić porządek bo albo przelewają tyle ile kolega piszę albo tak jak w moim przypadku i innych 250zł i co myślą że to załatwi sprawę , trzeba sięzgrać i iść gdzie trzeba bo to nie jest śmieszne panie prezesie że pan traktuje ludzi jak szmaty do podłogi jak tanią siłe roboczą, gdyby pan mógł to by pan wszystkim dał po misce ryżu i wio na dół . Kiedy reszta kasy Ja się pytam bo na prawdę tym co robicie łamiecie prawo i umowę.
2
02z 2016-07-14 13:28:39
Gdzie Są Pieniądze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Pracownik 2016-07-15 09:39:11
Sprawa znajdzie swój finał z sądzie nie ma co się z nimi cackać oni mają nas w dupię
1
Pracownik. 2016-07-15 16:43:41
i Gdzie ku...... Są nasze pieniądze na pewno nie będe robił za darmo , niech sobę zjadą na dół prezesi i zapierdzielają najlepiej 24h na dobę o misce ryżu bo na to tylko zasługują , chamstwo normalne , ja nawet nie mam za co żyć
1
PRG 2016-07-16 16:29:45
Firma ledwo żyje. Ludze bez kwalifikacji (pomoc dolowa) od pol roku zarabia po 1300zl ale teraz dopiero ludzie sie zbieraja bo przodowi tez dostaja tyle wyplaty. Doplaty? Byly, na dwie firmy (ok 100 osob) odstalo 30 osob (oddzial maszynowy, ranna zmiana, przodowi i kilku strzałowych) po 200-500zl plus nadsztygar/kierownik zgarnol 1500zl. Lista niejawna, jakby zalezna od widzimisie planistki. Kartki? Super daja po 25zl ale zabrali z wyplaty po 300zl. Za zeszly rok 4 miesiace bez kartek ale teraz nic im nie zrobisz bo zmienili sobie firme z komandytowej na z.o.o. a rylowi bhpowiec przy zmianie umowy z dnia na dzien powiedzial ze jak sie nie podoba to wypad. W nowej firmie leca juz 3 miesiac bez kartek po 15zl (bo od tak sobie obnizyli kartki). Z wyplata z 10 potrafia zaplacic w terminie 200zl a reszta pod koniec miesiaca. Ludzie na umowach czasowych przedluzane je maja do konca sierpnia czyli do czasu oddania przodka na Z7 (mysla ze sie wyrobia) a pozniej zwina firme zarowno PRG jak i JASPOL...
Ni3 2016-07-18 11:33:49
Kolega Odradza ci tą firmę nawet tam nie idż wypłaty na raty kartek nie ma więc po co chcesz tam iść
Ni3 2016-07-18 12:21:41
ja akurat wiem co piszę z wypłaty to uwidziałem tylko 250zł a gdzie reszta więc wiem co piszę
Ni3 2016-07-18 15:59:49
szkoda słów jak dzwoniłem to dowedziałem się że nie wiadomo kiedy reszte przeleją masakra
R6 2016-07-18 18:16:14
no są problemy ludzie bez pieniędzy chodzą !!!!!!!!!!!!!!!!!!
R6 2016-07-20 10:50:36
podstawa to 1340 bodajże bo premi od jakiegoś czasu nie dają a na koncie jak nie było tak nie ma pieniędzy i nie ma za co żyć
..6 2016-07-20 13:10:15
jeśli chodzi o te 2 firmy to nie ma sęsu byś tam składał papiery porobisz miesiąc i będziesz dzwonił za pieniędzmi albo jak już wypłacą to tyle że niewiadomo czy iść się nawalić więc odradzam przyjmowanie się do jas polu i Prg
johny 2016-07-20 16:38:37
płacą chociaż te 1200 czy jak ktoś wyżej pisał tylko 200 zł?
johny 2016-07-20 16:56:18
bo mają mi dzwonić i nwm co robić teraz :D
Komosa 2016-07-21 08:17:27
panowie omijaajcie te firme z daleka
Pracownik 6 2016-07-21 08:56:14
Panowie odradzam wam te 2 firmy JAS - POL i PRG ponieważ nie płacą oni wynagrodzenia na czas a teraz to w ogóle nie ma pieniędzy a mamy 21 lipca i gdzie kasa . Odradzam prace w tych firmach
nik2 2016-07-22 12:39:39
Gościu to chyba nie znasz tej firmy wypłate płacą na raty i do tego taką marną kase że nie wiadomo co z tym robić nawet to nie jest minimalna średnia krajowa teraz patzre na konto i przelali 688zł co to ma być , to tak jak oni kase przelewają tak ja będe chodził na raty do pracy albo wcale bo to jest poniżej godności , sprawa nadaje siędo sądu pracy i chyba tak zrobię bo to jest upokarzające żeby cięzko pracować a oni ci takie grosze rzucą jak psowi . Więc odradzam tą firme , Omijajcie ją szerokim łukiem bo to ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
niemczyk i wafle 2016-07-23 04:27:10
i co kasujesz moje posty qrwo j44bana!? chóju z jas_chója .... to nie firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dno jak j4biący tam debile za darmo co tylko narzekac potrafia .. widac same cioooty co lubi arobic za free, tam zawsze byl przyladek żuli i patoligi z jastrzebia heh tam nikt normalny nie mieszka xD dobra pedały z patologii j44bajcie dalej hahahahhahaha głupie debile xD
1
chuj ci w dupe chuju 2016-07-28 00:11:00
naprawde to jas-chooy z pseudo prezesami bankrutami xD
Pracownik 2016-07-28 20:11:07
Stawka za dzien to 35zl dla pomocy dolowej, 40zl gornik, 45zl strzalowy. Wychodzi ok 800zl za miesiac ale umowy sa o prace wiec placa 1300zl. Pierwsze umowy sa na czas okreslony a 3 umowa byla na czas nieokreslony z tym ze teraz wszystkim przedluzaja do konca sierpnia (data oddania przodka Z7, przypadek?). System 4 zmianowy.
Górnik 2016-08-02 13:29:47
OD CZWARTKU STRAJKUJEMY !!!
5
Robol 2016-08-03 10:27:13
@takzeobie na jaka rekrutacje czekasz? Tam przyjmuja alkoholików, kulawych, imbecyli. Składasz papiery i pracujesz
ajajajajajaj puerto riiico 2016-08-04 15:03:27
Atmosfera jest bardzo fajna po wypłacie szczególnie, wszyscy jestesmy jak jedna rodzina i sobie pomagamy , ten co ma rolnictwo przynosi i dzieli ziemniakami ,ten co ma kury nosi jajka , ten co ma sady nosi jabłka więc na prawde jesteśmy jak rodzina,wynagrodzenie zawsze na czas , nie przypominam sobie dnia w którym nie było by wypłaty , zawsze do 10go jest , jeśli nie masz 10go to dostaniesz 25 go , ale jest przed 10 tym więc duzo wczesniej wypłata jak widać ,jesli chcesz się u nich zatrudnić to musisz mieć orzeczenie lekarskie o tym że jestes desperatem i czesto masz mysli samobójcze , to ważne atuty

a tak na prawde to lepiej pracować na polu , niż za darmo jeb...ac w jas polu
Auschwitz 2016-08-06 23:38:22
Hahahahah [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polegem xD dobre w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko menele tam jebia za freeci to z jebia bo tam najwieksza patologia xD
ooo kuRWA! 2016-08-12 22:35:07
TE KOMENTARZE POZYTYWNE TO ZAPEWNE PISZE JAKIS ZJ44BANY PLANISTA ALBO GRUBE SWINIE Z KOLONDZIOWCA XD
1
tatar 2016-08-23 23:51:54
pracuje panowie pracujcie
punktowiec 2016-08-25 00:19:37
tak firma jas-kuurwa przyjmuje nawet piekarzy ktorzy beda j44bac za pol darmo xDDDDDDD jestes tak samo j445bniety jak ci co tam robia to smialo ... nie trzba nawet skladac papierow idziesz do zj5banego planisty i jutro robisz ... potrzebuja murzynow ktorzy daja sie robic w ch8uja jak te barany nadal robiace we wszystkich firmach dolowych xDDDDDDDD polew w ch8uj z tej patologii... a najwieksza z jaszczempia xDDDDDDD
Angela Hertel 2016-09-01 21:22:33
Od Stycznia ma być rekrutacja do pracy we firmie , ale bardziej szukać będa kobiet na stanowisko ,strzałowa pały pod ziemią , operatorka joysticka we ferrit'cie , duzo bedą potrzebować elektryczek bo na chodniku kabla trzeba ciągnąć sporo , na w/w stanowiska bedziecie musieli mieć papiery od lekarza że jesteście w stanie desperacji i nie straszne są Wam 12 godzinne warunki pracy
1
Monia dołowa suczka 2016-09-05 02:08:22
Chce się bujać na joysticku na ferricie .. bierzcie mnie ! gdzie składać podania na klęcząco?
2
Pracownik 2016-09-16 19:53:38
Atmosfera super, zwłaszcza po wypłacie za cały miesiąc 900zl. Inni szcześliwcy 1500zl wiec widać wzrost. Ludzie ktorzy zwolnili sie 1 wrzesnia nie maja co liczyc na wypłaty
... 2016-09-17 16:57:08
Mi to się wydaję, że jeśli takie różnice w wynagrodzeniu mają miejsce to tylko z powodu innej ilości godzin przepracowanych. Ewentualnie istnieje jeszcze kwestia prowizji, ale chyba nie tutaj?
SHYMCHYK 2016-10-30 07:48:31
JAS-POL SP ZOO - W RESTRUKTURYZACJI = + R.I.P +
Adaś 2016-10-31 08:10:41
To jest ściema tych dwóch trzeba posadzić za przekręty
Jastrzębiok 2016-10-31 08:28:08
Zobaczymy z kim zrobią tą restrukturyzację 0 załogi i robót kto by chciał tam pracować jak nie płacą idziemy do innych firm aź się proszą i płacą na czas
1
Jastrzębiok 2016-11-04 21:37:43
Co się dzieje z Prezesem A. wieczorkiem ponoć ma wolne na około 3 lata napiszcie czy to prawda na Pniówku aź huczy źe mają wakacje na koszt państwa A tacy byli prezesi waźny merce ponoć są do zakupienia za psie pieniądze u komornika Panowie OKAZJA
jorgus 2016-11-09 15:38:07
prezes Wieczorek ponoc poszedl do gzugu w gliwicach
Kokolin@onet.pl 2016-11-10 21:49:42
Do jakiego GZUGU jest na bezpłatnym urlopie narazie na czas nieokreślony a ten drugi nadęty Buffon myśli źe dalej będzie lody kręcił Jaspol i RPG Jastrzębie padło szukamy pracy gdzie indziej ciekawe co z wypłatami za październik niech sprzeda mercedesa będzie kasa na wypłaty
Pepin 2016-11-16 16:49:51
Jednak do Gzugu . Firmę czeka świtlana przyszłość
Robert 2016-11-16 23:32:52
Wieczorek się ustawił w Gzugu a ten grajek Stabla co ludzi ma zanic zesrał się w gacie i myśli źe będziemy robić za friko oszust i krętacz źle skończy zapłać zaległe wypłaty i kartki wielki boss z mercem zajętym przez komornika
.kjb.hk 2016-11-20 21:29:40
Nie rozumiem jak JSW .SA może powierzać wykonywanie robót np. w kop Pniówek , firmie PRG Jastrzębie.Ta firma to karykatura profesjonalizmu,szczególnie na poziomie właścicielskim.
mlody 2016-11-20 22:10:42
Witam zastanawiam sie nad praca u nich w czechach zarobki (w up) to 5-6tys brutto. Czytalem Wasze opinie ale nic o ludziach co poszlo na Czechy. Ktos sie moze wypowiedziec ?
Ja 2016-11-21 13:55:39
Nie wiadomo jak ale prezesik zalatwil, tym osla co zostali w prg/jaspol, zakaz pracy w innych firmach na pniowku... widocznie sami nie chca isc na dno...
Jastrzębiok 2016-11-21 23:03:55
Jaki prezes taka firma wystarczy posłuchać tego prostaka Stable jak traktuje ludzi myśli źe jest pępkiem świata a to niedouczony bez szkoły samozwańczy prezesik w jego firmie jak to moźna nazwać firmą źądzi komornik wszystko zajęte nawet merc zostały tylko obsrane galoty prezesa Wieczorek wiedział co robi odchodząc jak był on to były przynajmniej wypłaty bo był słowny
Kotek 2016-11-22 19:01:06
Jak to załatwił po prostu znowu obiecuje ale on tylko gada a to kłamstwa łźe jak pies ten facet nigdy nie dotrzymuje słowa to oszust niech wypłaci zaległe kartki i wypłaty
Robol 2016-11-22 21:51:57
Idą święta dawaj wypłaty zaległe i kartki zrób coś dla zwolnioneJ załogi święty Emanuelu albo znów powiesz źe macie iść do Wieczorka bo Ty tylko tyle potrafisz jak był Wieczorek to zarabialiśmy i jakoś było a tak wykonczyles bardzo dobrą firmę głupimi i bezmyślnymi decyzjami ale co moźna źądać od chłopa co skończył ledwo zawodówkę a sam mianował się prezesem kpina i źart ha,ha,ha

NOO KURWA! 2016-11-23 20:25:24
Tylko żebrak i melin się tam przyjmie ./..... sama smietanka ... alkoholicy i patolgia to fundament firmy hahahah xDDDDDDDDDD
Baniak 2016-11-29 22:25:31
Jaspol to niewypłacalny trup ludzie z daleka do tej firmy i prezesa grajka komornicy trzymają łapę na wszystkim a ten abdegat prezes grajek obiecuje złote góry nie wierzcie mu bo to krętacz i oszust wyrolował nas na wpłatach i kartkach i wysyła wszystkich do Wieczorka to jego sławne powiedzenie jak ci nie pasuje to się zwolni a wypłaty płaci Wieczorek
JAS-CHUJ 2016-11-30 22:16:40
Zapewniamy pracę na podstawie "umowa o pracę", atrakcyjne wynagrodzenie
oraz posiłek regeneracyjny w wysokości 15 zł.

Qqrwa jaka kpina atrakcyjne wynagrodzenie ...chyba upodlenie ..to ..1300 płacone w ratach kartki poupierdalane nie dawane od mcy i zaległe .. hahaha to nie firma TO DNO!!!! i nie kasuj tych posów łajzo ... prawda w oczy j3bie? hahahaha żenada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Andrzej 2016-12-01 07:25:04
Daj ta spokój z taką firmą okradł mnie z wypłaty i bonów źywnościowych i chciałby źeby robić najpierw niech wypłaci zaległe wypłaty kartki a poza tym inne firmy szukają ludzi nie polecam głupi ten co mu uwieźy jego słowa to się zwolni kaźdego jest szkoda a ludzi do roboty jest pełno to zobaczymy ilu znajdzie bo narazie ma 0 ludzi i to ma być firma nawet firmą kogucik tego nazwać nie idzie wystarczy popatrzeć na tego gbura niby prezesa bo myśli źe nim jest a merc od komornika
Zostaw swoją opinię o Jas-Pol sp. z o.o. - Jastrzębie-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jas-Pol sp. z o.o.