brak logo

Jas-Pol sp. z o.o.

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o Jas-Pol sp. z o.o.

R6 2016-07-18 18:16
no są problemy ludzie bez pieniędzy chodzą !!!!!!!!!!!!!!!!!!
R6 2016-07-20 10:50
podstawa to 1340 bodajże bo premi od jakiegoś czasu nie dają a na koncie jak nie było tak nie ma pieniędzy i nie ma za co żyć
..6 2016-07-20 13:10
jeśli chodzi o te 2 firmy to nie ma sęsu byś tam składał papiery porobisz miesiąc i będziesz dzwonił za pieniędzmi albo jak już wypłacą to tyle że niewiadomo czy iść się nawalić więc odradzam przyjmowanie się do jas polu i Prg
johny 2016-07-20 16:38
płacą chociaż te 1200 czy jak ktoś wyżej pisał tylko 200 zł?
johny 2016-07-20 16:56
bo mają mi dzwonić i nwm co robić teraz :D
Komosa 2016-07-21 08:17
panowie omijaajcie te firme z daleka
Pracownik 6 2016-07-21 08:56
Panowie odradzam wam te 2 firmy JAS - POL i PRG ponieważ nie płacą oni wynagrodzenia na czas a teraz to w ogóle nie ma pieniędzy a mamy 21 lipca i gdzie kasa . Odradzam prace w tych firmach
nik2 2016-07-22 12:39
Gościu to chyba nie znasz tej firmy wypłate płacą na raty i do tego taką marną kase że nie wiadomo co z tym robić nawet to nie jest minimalna średnia krajowa teraz patzre na konto i przelali 688zł co to ma być , to tak jak oni kase przelewają tak ja będe chodził na raty do pracy albo wcale bo to jest poniżej godności , sprawa nadaje siędo sądu pracy i chyba tak zrobię bo to jest upokarzające żeby cięzko pracować a oni ci takie grosze rzucą jak psowi . Więc odradzam tą firme , Omijajcie ją szerokim łukiem bo to ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
niemczyk i wafle 2016-07-23 04:27
i co kasujesz moje posty qrwo j44bana!? chóju z jas_chója .... to nie firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dno jak j4biący tam debile za darmo co tylko narzekac potrafia .. widac same cioooty co lubi arobic za free, tam zawsze byl przyladek żuli i patoligi z jastrzebia heh tam nikt normalny nie mieszka xD dobra pedały z patologii j44bajcie dalej hahahahhahaha głupie debile xD
1
chuj ci w dupe chuju 2016-07-28 00:11
naprawde to jas-chooy z pseudo prezesami bankrutami xD
Pracownik 2016-07-28 20:11
Stawka za dzien to 35zl dla pomocy dolowej, 40zl gornik, 45zl strzalowy. Wychodzi ok 800zl za miesiac ale umowy sa o prace wiec placa 1300zl. Pierwsze umowy sa na czas okreslony a 3 umowa byla na czas nieokreslony z tym ze teraz wszystkim przedluzaja do konca sierpnia (data oddania przodka Z7, przypadek?). System 4 zmianowy.
Górnik 2016-08-02 13:29
OD CZWARTKU STRAJKUJEMY !!!
5
Robol 2016-08-03 10:27
@takzeobie na jaka rekrutacje czekasz? Tam przyjmuja alkoholików, kulawych, imbecyli. Składasz papiery i pracujesz
1
ajajajajajaj puerto riiico 2016-08-04 15:03
Atmosfera jest bardzo fajna po wypłacie szczególnie, wszyscy jestesmy jak jedna rodzina i sobie pomagamy , ten co ma rolnictwo przynosi i dzieli ziemniakami ,ten co ma kury nosi jajka , ten co ma sady nosi jabłka więc na prawde jesteśmy jak rodzina,wynagrodzenie zawsze na czas , nie przypominam sobie dnia w którym nie było by wypłaty , zawsze do 10go jest , jeśli nie masz 10go to dostaniesz 25 go , ale jest przed 10 tym więc duzo wczesniej wypłata jak widać ,jesli chcesz się u nich zatrudnić to musisz mieć orzeczenie lekarskie o tym że jestes desperatem i czesto masz mysli samobójcze , to ważne atuty

a tak na prawde to lepiej pracować na polu , niż za darmo jeb...ac w jas polu
Auschwitz 2016-08-06 23:38
Hahahahah [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polegem xD dobre w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko menele tam jebia za freeci to z jebia bo tam najwieksza patologia xD
ooo kuRWA! 2016-08-12 22:35
TE KOMENTARZE POZYTYWNE TO ZAPEWNE PISZE JAKIS ZJ44BANY PLANISTA ALBO GRUBE SWINIE Z KOLONDZIOWCA XD
1
tatar 2016-08-23 23:51
pracuje panowie pracujcie
punktowiec 2016-08-25 00:19
tak firma jas-kuurwa przyjmuje nawet piekarzy ktorzy beda j44bac za pol darmo xDDDDDDD jestes tak samo j445bniety jak ci co tam robia to smialo ... nie trzba nawet skladac papierow idziesz do zj5banego planisty i jutro robisz ... potrzebuja murzynow ktorzy daja sie robic w ch8uja jak te barany nadal robiace we wszystkich firmach dolowych xDDDDDDDD polew w ch8uj z tej patologii... a najwieksza z jaszczempia xDDDDDDD
Angela Hertel 2016-09-01 21:22
Od Stycznia ma być rekrutacja do pracy we firmie , ale bardziej szukać będa kobiet na stanowisko ,strzałowa pały pod ziemią , operatorka joysticka we ferrit'cie , duzo bedą potrzebować elektryczek bo na chodniku kabla trzeba ciągnąć sporo , na w/w stanowiska bedziecie musieli mieć papiery od lekarza że jesteście w stanie desperacji i nie straszne są Wam 12 godzinne warunki pracy
1
Monia dołowa suczka 2016-09-05 02:08
Chce się bujać na joysticku na ferricie .. bierzcie mnie ! gdzie składać podania na klęcząco?
2
Pracownik 2016-09-16 19:53
Atmosfera super, zwłaszcza po wypłacie za cały miesiąc 900zl. Inni szcześliwcy 1500zl wiec widać wzrost. Ludzie ktorzy zwolnili sie 1 wrzesnia nie maja co liczyc na wypłaty
... 2016-09-17 16:57
Mi to się wydaję, że jeśli takie różnice w wynagrodzeniu mają miejsce to tylko z powodu innej ilości godzin przepracowanych. Ewentualnie istnieje jeszcze kwestia prowizji, ale chyba nie tutaj?
SHYMCHYK 2016-10-30 07:48
JAS-POL SP ZOO - W RESTRUKTURYZACJI = + R.I.P +
Adaś 2016-10-31 08:10
To jest ściema tych dwóch trzeba posadzić za przekręty
Jastrzębiok 2016-10-31 08:28
Zobaczymy z kim zrobią tą restrukturyzację 0 załogi i robót kto by chciał tam pracować jak nie płacą idziemy do innych firm aź się proszą i płacą na czas
1
Jastrzębiok 2016-11-04 21:37
Co się dzieje z Prezesem A. wieczorkiem ponoć ma wolne na około 3 lata napiszcie czy to prawda na Pniówku aź huczy źe mają wakacje na koszt państwa A tacy byli prezesi waźny merce ponoć są do zakupienia za psie pieniądze u komornika Panowie OKAZJA
jorgus 2016-11-09 15:38
prezes Wieczorek ponoc poszedl do gzugu w gliwicach
Kokolin@onet.pl 2016-11-10 21:49
Do jakiego GZUGU jest na bezpłatnym urlopie narazie na czas nieokreślony a ten drugi nadęty Buffon myśli źe dalej będzie lody kręcił Jaspol i RPG Jastrzębie padło szukamy pracy gdzie indziej ciekawe co z wypłatami za październik niech sprzeda mercedesa będzie kasa na wypłaty
Pepin 2016-11-16 16:49
Jednak do Gzugu . Firmę czeka świtlana przyszłość
Robert 2016-11-16 23:32
Wieczorek się ustawił w Gzugu a ten grajek Stabla co ludzi ma zanic zesrał się w gacie i myśli źe będziemy robić za friko oszust i krętacz źle skończy zapłać zaległe wypłaty i kartki wielki boss z mercem zajętym przez komornika
.kjb.hk 2016-11-20 21:29
Nie rozumiem jak JSW .SA może powierzać wykonywanie robót np. w kop Pniówek , firmie PRG Jastrzębie.Ta firma to karykatura profesjonalizmu,szczególnie na poziomie właścicielskim.
mlody 2016-11-20 22:10
Witam zastanawiam sie nad praca u nich w czechach zarobki (w up) to 5-6tys brutto. Czytalem Wasze opinie ale nic o ludziach co poszlo na Czechy. Ktos sie moze wypowiedziec ?
Ja 2016-11-21 13:55
Nie wiadomo jak ale prezesik zalatwil, tym osla co zostali w prg/jaspol, zakaz pracy w innych firmach na pniowku... widocznie sami nie chca isc na dno...
Jastrzębiok 2016-11-21 23:03
Jaki prezes taka firma wystarczy posłuchać tego prostaka Stable jak traktuje ludzi myśli źe jest pępkiem świata a to niedouczony bez szkoły samozwańczy prezesik w jego firmie jak to moźna nazwać firmą źądzi komornik wszystko zajęte nawet merc zostały tylko obsrane galoty prezesa Wieczorek wiedział co robi odchodząc jak był on to były przynajmniej wypłaty bo był słowny
Kotek 2016-11-22 19:01
Jak to załatwił po prostu znowu obiecuje ale on tylko gada a to kłamstwa łźe jak pies ten facet nigdy nie dotrzymuje słowa to oszust niech wypłaci zaległe kartki i wypłaty
Robol 2016-11-22 21:51
Idą święta dawaj wypłaty zaległe i kartki zrób coś dla zwolnioneJ załogi święty Emanuelu albo znów powiesz źe macie iść do Wieczorka bo Ty tylko tyle potrafisz jak był Wieczorek to zarabialiśmy i jakoś było a tak wykonczyles bardzo dobrą firmę głupimi i bezmyślnymi decyzjami ale co moźna źądać od chłopa co skończył ledwo zawodówkę a sam mianował się prezesem kpina i źart ha,ha,ha

NOO KURWA! 2016-11-23 20:25
Tylko żebrak i melin się tam przyjmie ./..... sama smietanka ... alkoholicy i patolgia to fundament firmy hahahah xDDDDDDDDDD
1
Baniak 2016-11-29 22:25
Jaspol to niewypłacalny trup ludzie z daleka do tej firmy i prezesa grajka komornicy trzymają łapę na wszystkim a ten abdegat prezes grajek obiecuje złote góry nie wierzcie mu bo to krętacz i oszust wyrolował nas na wpłatach i kartkach i wysyła wszystkich do Wieczorka to jego sławne powiedzenie jak ci nie pasuje to się zwolni a wypłaty płaci Wieczorek
JAS-CHUJ 2016-11-30 22:16
Zapewniamy pracę na podstawie "umowa o pracę", atrakcyjne wynagrodzenie
oraz posiłek regeneracyjny w wysokości 15 zł.

Qqrwa jaka kpina atrakcyjne wynagrodzenie ...chyba upodlenie ..to ..1300 płacone w ratach kartki poupierdalane nie dawane od mcy i zaległe .. hahaha to nie firma TO DNO!!!! i nie kasuj tych posów łajzo ... prawda w oczy j3bie? hahahaha żenada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Andrzej 2016-12-01 07:25
Daj ta spokój z taką firmą okradł mnie z wypłaty i bonów źywnościowych i chciałby źeby robić najpierw niech wypłaci zaległe wypłaty kartki a poza tym inne firmy szukają ludzi nie polecam głupi ten co mu uwieźy jego słowa to się zwolni kaźdego jest szkoda a ludzi do roboty jest pełno to zobaczymy ilu znajdzie bo narazie ma 0 ludzi i to ma być firma nawet firmą kogucik tego nazwać nie idzie wystarczy popatrzeć na tego gbura niby prezesa bo myśli źe nim jest a merc od komornika
Jastrzębiok 2016-12-08 22:02
Ciekawe czy zapłaci zaległe wypłaty palant jeden myśli źe będziemy robić za fri nawet Wieczorek się poznał na nim źe to krętacz i naciągacz gatkę ta kanalia z Orzesza ma tak i tak komornicy i sąd go dopadnie to kwestia czasu a ludzie się na nim poznali dziad i tyle zgnije w pierdlu.
don kichot 2017-01-04 13:21
cala ta firma to nieudacznicy z tymi pracownikami na czele .jacy pracownicy taka firma
Jastrzębiok 2017-01-05 22:27
Firma kogucik pełno długów i komornicy trzy nią łapę na wszystkim szkoda czasu tam się zatrudniać bo nie płacą wypłat prezesi to oszuści i kombinatorzy z daleka od takiej firmy a ponoć z Pniówka mają wylecieć tak źe Panowie idziemy do innej firmy co płaci to bankruci
Waldi 2017-01-06 12:07
A gdzie Wieczorek bo go nie widać na Kondziołkowcu przebywa tam tylko ten drugi oszust co zawsze opowiadał jak wam nie pasuje robota to zmień to dopiero gamoń bez wiedzy jak zjechał na dół to w przodku chciał mądrkować a to nieuk z skończoną i to niewiadomo zawodówką i niby wielki prezes i jak ta firma ma prosperować teraz wiem źe pracuje wypłaty na czas i bony i jest z kim pogadać jak są problemy
Romek 2017-01-06 20:29
Waldii to racja potwierdzam osioł i człowiek który mieszanuje innych doprowadził firme do ruiny teraz chodzi i opowiada wszystkim źe to Wieczorek jest winny a to on z powodu braku wiedzy i swojej głupoty i pazerność doprowadził do tego ten palant ma mnóstwo długów i komorników na karku dobrze mu tak będzie i tak i tak siedział a wszystko mu skasują to za ludzką krzywdę
Łukasz 2017-01-06 21:17
To prawda skrzywdził i oszukał wielu ludzi bajka o grajku który mianował się nieudolny prezesem jak go spotkam na ulicy to nopluje mu w gębę pracowałem cały miesiąc i nie miałem za co zrobić świąt a kartki jest mi winny za 4 miesiące
Alicja 2017-03-06 16:01
Z Waszych komentarzy wynika, że w firmie nie ma żadnych plusów?
Osiol 2017-03-10 20:39
Żadnych. Firma nie istnieje ale chce sie podniesc pod inna nazwa. Prezesi wystawili na koniec swoja ruchanice / kochanice (niepotrzebne skreslic) zeby nie odpowiadac za upadek. Firme prezesi rozkradli i zamknieli. Uciekajac zapomnieli zaplacic ludzia zalegle wyplaty, zus za 3 miesiace i ubezpieczenie za pol roku mimo pobierania za to oplat z glodowej pensji...
Alicja 2017-03-17 14:28
@Osiol dziękuję za informację. Ciebie to spotkało?
wyjebnay 2017-03-23 19:38
A wyt dalej jebiecie u tych kurw z jas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahaha glupie pedaly bez szkoly .. nie dojebani jestescie ze az mi was nie zal .. glupie ciule bez przyslosci xDDDDDDDDDDDDDDD
1
Zostaw swoją opinię o Jas-Pol sp. z o.o. - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jas-Pol sp. z o.o.