brak logo

sitech

Polkowice

Opinie o sitech

Daniel 2016-09-28 10:41
Kto wprowadził w HR praktyczny poradnik pt: Derekrutacja czyli jak skutecznie rozwiązać stosunek pracy.
1
worker 2016-09-28 13:20
Widzisz jak są zdania formowane? Albo jak co niektórzy powielają tematy pytając o to samo? Dwuskładnikowe wypłaty, benefity czy socjale. Hahaha firma z kosmosu czy co?
worker 2016-09-28 16:31
A co Ty Amerykę odkryłeś? Długo się zastanawiałeś nad tym co napisałeś?
olo 2016-09-28 21:03
Jakie obowiązki ? Kto jest dyrektorem na hali w Głogowie ?
olo 2016-09-29 13:11
Od kogo masz te informacje ze poszukują specjalistów ds zarządzania ?
Kaziuk 2016-09-29 22:30
W Google możną wszystko znalesc. Na pewno na rozmowie kwalifikacyjnej jest tez konieczna znajomość płynna języka Niemieckiego ,5 letni staż na stanowisku specjalisty ds.odpowiedni zasób szkoleń.
Kto zamieszcza na necie te ogłoszenia ?
Kaziuk 2016-09-30 07:45
A jaka ma panować atmosfera ? Zadzwoń do sekretariatu ( telefon jest na st.) i się dowiedz. Takie dziwne pytania zadajesz.
worker 2016-09-30 08:53
Atmosfera cudowna i bajeczna. Wręcz sielankowa hahahah.
3
M. 2016-09-30 09:19
Na szkolenia chodzą zawsze te same osoby- zapisują się aby nie siedzieć przed kompem.
Na kursy Niemieckiego chodzą tacy którzy już trzeci raz są na poziomie A1.
work 2016-10-06 07:08
hahaha dziecko..oczywiscie atmosfera ma być dobra. A jest całkiem odwrotnie!
2
worker 2016-10-06 14:01
pracujesz w sitech?
work 2016-10-07 18:51
pracujesz tam?
aki 2016-10-09 11:14
to jak amsz dosiwadczenie to mozesz smialo aplikowac, poszukuja teraz tez logos do marketingu, jendka trzeba spelniac chyba wszystkie ich wymagania co do kandydatury na te stanowiska, jak dla mnie to sa wygorowane i co najwyzej moge sie zatrudnic jako stazysta
work 2016-11-02 07:20
chora polityka i tyle
3
.. 2016-12-06 12:12
Dokładnie...już tam nie pracuje na całe szczęście. Są miejsca w Głogowie gdzie pracuje się w normalnej atmosferze i zarabia całkiem niezłe pieniądze. A gdy rozmawiam ze znajomymi, którzy tam zostali co masakra nadal. Nie pozdrawiam.
jan 2016-12-06 18:14
Powiedz jakie są miejsca w Głogowie dobre gdzie się fajnie pracuje bo jestem ciekawy.
, 2016-12-07 20:35
Co jest z tym gościem który się wolni apotem go przyjęli i dostał 10-lecie ?
były pracownik 2016-12-11 16:09
nawet pracownicy młodociani zwalniani,niby ich przejmują a patom zwalniają masakra........
Pio. 2016-12-22 07:55
Kolejnego mechanika wysłali na tamten świat.
.. 2016-12-23 08:12
kto podziękował? chodzi o Głogow?
Pio. 2016-12-23 16:52
Na tamten świat to znaczy do ..piachu.
Kamil 2016-12-28 07:28
Schizofrenia jest to choroba stanu umysłu która udzieliła się niektórym FUNKCYJNYM pracownikom Sitech-u .Polega ona na i zauważalne nieprawidłowości w zachowaniu oraz kontakcie ze swoimi podwładnymi.
work 2017-01-10 07:11
szczegolnie widac to jak patrzysz co po nie ktorym w oczy i widzisz głębię pustą od rozumu i inteligencji
Gosia 2017-01-14 13:20
Witam przez jaką firmę mogę złożyć podanie do firmy Sitech Polkowice?
Do Gosi 2017-01-15 15:08
A z czyjej jesteś rodziny ? Lub czy masz jakieś znajomości w biurze ?
Kebs 2017-01-18 18:35
Znów zwolnienia. Ktoś coś wie?
Kamil 2017-01-21 06:29
To rodzinne kierownictwo kiedyś powykańcza się nawzajem.
1
.. 2017-01-26 15:07
co tam w Glogowie? Jak tam?
Kamera 2017-01-26 19:20
Kiedy premia?
olo 2017-02-13 16:01
Złodziejka
2
Works 2017-02-13 16:10
Zwolnienia :p
ziko 2017-02-13 16:55
To był przekręt na szkodę zakładu. Któryś dyrektorek mu załatwił.
2
.. 2017-02-16 15:14
co ukradli?
nickk 2017-02-20 07:14
Jakie zwolnienia zwolnili już kogoś?,ja miałem na sitech i nie przedłuzyli mi umowy.
olo 2017-02-25 18:57
Maryśka
mrcn 2017-02-25 21:56
Byles w worku czy nie dostałeś nastepnej umowy w sitechu?
nickk 2017-02-26 13:46
Nie dostałem kolejnej umowy.w sitechu.
1
nickk 2017-02-26 14:06
2 dni przed koncem umowy.dostałem informacjie ze beż podania przyczyny a dziale personalnym ze byłem słabym pracownikiem z 10 sobotami,nie licze już tego jak były płacone 100%..w tamtym roku.
nickk 2017-02-27 12:06
Pięniadzę w sumie nie najgorsze,jak dla mnie oczywiście kazdy ma swoje podejście co do zarobków,dużo ludzi w porządku nawet oczywiście zdazają się wyjątki,tylko ludzie bez sumienia tam na górze.
pracownik 2017-02-27 14:57
co słychać w Głogowie??? Widziałem że znowu casting robią i przyjmują ..... Ciekawe czy znowu po 2 msc. podziękują hahaha
2
pracownnik 2017-03-02 07:29
a ile miałes chorobowego w Workach i umowie na sitechu?
Nickk 2017-03-02 09:23
Od razu miałem na sitech;)praktyki.przez 1rok i 3 miesiące-3dni.
.. 2017-03-09 16:53
słyszałem, że w Glogowie podpiepszanie wchodzi na high level :)
Jokosh 2017-03-11 20:19
Witam.
Czy ktos moglby wypowiedziec sie n.t. zarobkow na stanowisku operatora logistycznego/ wozka widlowego.
Olo 2017-03-12 09:35
Maryśka nie jeździ wózkiem widłowym.
Maja 2017-03-14 12:46
@Olo długo już pracujesz w firmie? Co możesz opowiedzieć o plusach pracy w sitech?
były pracownik. 2017-03-21 16:23
Już nie wspomnę ze jak mnie zwolnili to za ostatni miesiąc za sobote mi nie wypłacili tak samo jak i zysków za 11 miesiące bo miesiąca mi brakowało szkoda słow o tym zakładzie
dawido 2017-03-21 16:24
Syf..
Maja 2017-03-27 11:11
@dawido co sprawia, że w ten sposób oceniasz sitech? Z czego wynika Twoja opinia?
Modulsitz 2017-03-30 00:04
pracuje w Sitech Polkwice 6 lat i mogę napisać tylko jedno: obóz pracy i same kolesiostwo. Ludzi mają za nic, jeżeli nie posiadasz umowy na stałe(a razem z workiem trzeba na nią czekać 5 lat, jeśli masz szczęście i Cię wcześniej nie zwolnią) jesteś w tej firmie traktowany jak śmieć.
Zostaw swoją opinię o sitech - Polkowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sitech