brak logo

sitech

Polkowice

Opinie o sitech

dobra 2016-04-06 18:58:17
a mniej wiecej wiecie ile
TE 2016-04-07 13:49:21
W Site [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obowiązuje niepisana zasada: PO TRUPACH (jeszcze ciepłych) DO KARIERY !
1
janek 2016-04-07 18:14:39
Takich danych nie posiadam ale myślę że 2tys netto na pewno
aki 2016-04-07 22:06:15
Widziałam kiedyś ogłoszenie, że w firmie szukają stażystów, czy nadal jest to praktykowane?
dobra 2016-04-08 15:48:42
a te premie co pisza to jest prawda za nie chorowanie miesieczna roczna itp
janek 2016-04-08 18:12:18
Do Głogowa stażyści przyszli. Tak są takie premie kilku procentowe.
dobra 2016-04-11 16:38:47
a tak ogolnie praca jest ciezka i czy duzo jest nadgodziny i jak sa platne kwartalnie czy co miesiac
janek 2016-04-12 00:44:47
Praca czy ciężka zależy od stanowiska. Nadgodziny zależne od zamówień. U nas 50% płacą do wypłaty a drugie 50% w styczniu.
dobra 2016-04-12 17:58:17
czyli te drugie 50% jest wyplacane dopiero po roku tak
janek 2016-04-13 01:27:48
Tak ale nie mam pojęcia jak to będzie we Wrześni. Musiałbyś się dopytać na rozmowie. Warto spróbować najwyżej się zwolnisz.
dobra 2016-04-14 09:30:25
Te komentarze bardzo upiększające wstawia Amelia.odpowiedzialna za kontakty z mediami.
3
Multi 2016-04-27 16:20:15
Witam, czy w sitechu jest możliwość posiadania karty multisport? Jak tak to jaka jest cena i czy można wziąć drugą kartę na członka rodziny?
olo 2016-05-01 13:34:39
Dajcie spokój,tam można startować jak się ma ok 25 lat. Jak masz wykształcenie wyższe niż podają w ofercie oraz jesteś osobą z dużym doświadczeniem ( automatycznie więcej niż 35 lat) to nie masz szans na pracę.
olo 2016-05-01 13:35:10
Dajcie spokój,tam można startować jak się ma ok 25 lat. Jak masz wykształcenie wyższe niż podają w ofercie oraz jesteś osobą z dużym doświadczeniem ( automatycznie więcej niż 35 lat) to nie masz szans na pracę.
1
mon 52 2016-05-06 06:16:04
KIEDY ZMIENI SIĘ ZARZĄD W TEJ FIRMIE, OBECNY JUŻ SIĘ WYPALIŁ ZWŁASZCZA HR.
Monia 2016-05-06 11:29:32
Niestety nie licz na to ze Cie spowrotem zatrudnią WSZYSTKO PO ZNAJOMOŚCI-NAJBARDZIEJ SKORUMPOWANA FIRMA NA DOLNYM ŚLĄSKU,mając ochronę Glogowskiej Policji mogą stosować mobbing bez konsekwencji.
aki 2016-05-10 17:15:39
Monia' a dlaczego skorumpowani sa? Jest szansa zeby sie tam wogole dostać? Ja posiada doswiadczenie jako laboratorant i słyszałem że u nich jest ok i daja umowe
worker 2016-05-11 14:38:11
No i czarny scenariusz się dopełnia,po 3 latach pracy w sitechu(a że work to wiadomo pełne zaangażowanie)ZARZĄD proponuje przejście na Głogów,tyle tylko ,że na gorszych( + - 1000pln.)warunkach.Przez te 3 lata niewolnik zapierd...,był traktowany(były przypadki)jak drugi sort i miał tę nadzieję ,że potraktują Go poważnie,że o przyjęciu pod sitech decydować będzie zaangażowanie i opinia,a jak się okazuje jesteśmy tylko numerem personalnym i w ogóle nikt się z NAMI nie liczy.Może się zorganizować i coś z tym zrobić,pytanie tylko co i czy to w ogóle coś da?!
Sisi 2016-05-12 22:47:12
A jak sie nazywa obecna pod firma na sitechu ? Bo przez work servica juz nie brali.
Multi 2016-05-16 10:28:23
Obecnie agencja pracy zatrudniająca na produkcję to work service. Niezmiennie od wielu lat. 1,5 roku robi się w work'u, kolejne 1,5 roku w IPS'ie (siostrzana agencja pracy), a po tym okresie zwalniają.
mundurowy 2016-06-16 09:07:54
Ty aki,zablokuj swoje IP bo Ci wystaje spod klawiatury mimo tego że masz zastrzeżony.Zajmij się pracą w godzinach pracy!
ali 2016-06-23 17:13:25
Sitech z Głogowa to dopiero jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za najniższą krajową,nie polecam całkowicie.Jak już to ASP Polska Głogów,kasa lepsza i luz większy.
1
hahah 2016-06-28 13:12:26
hahahahha
haha 2016-06-29 10:45:00
siema mundurowy...jesteś ze służb?
Daniel 2016-06-30 14:25:11
Mi się wydaje, że to wszystko jest normalne, nie wiem na co narzekacie
haha 2016-07-04 11:11:17
hahaha dobre, dobre. Gdzie robisz? W Polkowicach czy w Głogowie?
kuyewg 2016-07-04 11:34:15
@haha no to powiedz co ci nie odpowiada, też chetnie sie dowiem bo chce aplikować do sitech nqa stanoicwisko Inżynier Procesu - Specjalista ds. Przygotowania Produkcji. Z twojej wypowiedzi wynika że to nie najlepszy pomysł?
haha 2016-07-04 15:40:56
to do mnie?
haha 2016-07-04 15:41:52
aplikujesz na Polkowice? No to super.
Daniel 2016-07-04 17:16:49
Jesli chodzi o sensowne stanowiska w tej firmie to polecam próbować Inżynier Procesu - Specjalista ds. Przygotowania Produkcji bo kasa jest naprawdę przyzwoita, jedna z najbardziej rozwijających firm.
haha 2016-07-05 20:36:07
i podwyżka na dwa kebaby pfff
iuy 2016-07-05 20:56:33
hej hej no tak ale przeciez chyba na kazdym stanoiwsku oferowana jest podwyżka prawda czy sie myle??
pracownik 2016-07-06 12:02:06
Nie nie mylisz się. W dzień negocjacji Łysy przyjeżdża do pracy nowiutkim Passatem a Ty dostaniesz na 2 kebaby. Jest duża rotacja pracowników na produkcji ale jak to mówi dyrektor : Takich małp na produkcje to on ma na pęczki. Więc aplikuj.
radko 2016-07-06 13:08:01
ok, a jak w takim razie wyglądają staze? bo znaazłem ogłoszenie na staż w dziale Zapewnienia Jakości-Laboratorium.
pracownik 2016-07-06 13:55:03
900zł miesiecznie
weronika 2016-07-06 15:50:37
no to nie jest taka zła kwota moim zdaniem, no ale na staż na pełen etat to spodziewałem się tutaj koło tysiaca zarobić. Ale ciekawsza jest oferta jako Samodzielny referent ds. ergonomii.
pracownik 2016-07-06 16:30:38
nie jest zła??? hahahah. Nie no spoko. Twoja kariera do umowy na stałe w Sitech bedzie trwać w nieskończoność.
ola 2016-07-06 18:50:15
czy to co napisałeś oznacza możliwość stałego i stabilnego zatrudnienia? cio do wcześniejszego komentarza, to oferta na stanowisko Samodzielny referent ds. ergonomii w Polkowicach w internecie już wygasła
pracownik 2016-07-07 07:18:41
staż pół roku, następnie agencja pracy (trudno powiedzieć ile umów, max może być 36 miesiecy) następnie rok w Sitech, kolejny rok może i jak dotrwasz to niemal po 5 latach może na stałe. Żart jakiś.
radko 2016-07-07 09:36:37
Staż w dziale Zapewnienia Jakości-Labloratorium jest zapewniony i wygląda to fajnie.
pracownik 2016-07-07 17:46:41
co rozumiesz przez "staż zapewniony"?
bnnnjm 2016-07-07 23:08:33
@pracownik to jest dobre pytanie :) Mnie interesuje czy coś poza stażem można w tej firmie się ubiegać? chodzi mi o zwykłe stanowisko
pracownik 2016-07-12 20:34:46
firma opanowana przez UPA
vbn 2016-07-12 21:07:56
@bnnnjm tak szukaja np. iznyniera procesu oraz specjalsity do spraw konstruckji i techniologii w Polkowicach
worker 2016-07-13 19:39:18
UPA? To, w myśl tego, że chcą zatrudniać pijaków ukraińców?
aki 2016-07-13 19:44:54
ale chyba od niedawna są te ogłoszenia o pracę? ktos byl na rozmowie?
worker 2016-07-19 11:31:59
te ogłoszenia są od dawna i zawsze tam będą, na Głogowie jest nędzna atmosfera i zarobki więc rotacja jest duża.
jonka 2016-07-19 11:33:02
@aki jeśli konkretnie cię interesuje to te dwie nowe rekrutacje to wystartowały trzydziestego czerwca w tym roku
worker 2016-07-26 18:25:11
Tam co chwile nowe oferty będą Panie Witek.
iuy 2016-07-27 11:10:31
@worker no nie wiem powaznie? ja tam widze ze ostatnie oferty pracy od nich sa jakos z czerwca na stanowisko specjality do spraw konstrukcji i technilogii
Zostaw swoją opinię o sitech - Polkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sitech