sitech

Polkowice

Opinie o sitech

PiotrusPan 2016-02-06 10:30:44
hmm o sitechu nie da sie krotko. pracuje tam uz prawie 3 lata na umowie tymczasowej moim zdaniem praca jest ok ale sa tez minusy. oczywiscie mozna robic w weekendy ale rozliczenie jest 12mies. narobi sie czlowiek jak glupi zeby dostac fajna wyplate na koniec roku lub poczatek nowego a oni cie wysylaja na przymusowy urlop i to z nadgodzin. bywa tez tak ze pracownicy tymczasowi sa bardziej zaangazowani od wieloletnich pracownikow a ktorym konczy sie 36mies na umowach tymczasowych i nie dostaja umowy na sitech bo jest niby spadek produkcji ale wszystkie soboty i niedziele ida 3zm a poza tym slyszalem ze juz dzwonia niby do nowych workow. podsumowujac czlowiek jest wyciskany jak cytryna przez 3 lata a pozniej wyrzucany i tyle taka prawda jesli nie masz znajomosci to nie masz co likczyc na prace w sitechu takie jest moje skromne zdanie.
1
Miras 2016-02-06 22:47:56
Tez jestem tego samego zdania :( nie stety przepracowalem 3 lata mialem juz przejsc na umowe sitechu a tu dostalem wypowiedzenie... i tak sie zakonczyla moja praca w sitechu... tu sie z Toba zgodze nie masz znajomosci to nie masz szans ze zadzwonia i Cie wezma z powrotem.... niby mowia ze lusta jest i biora wedlug listy to jest wielka sciema.... kazdy wpycha swojego... jest to smutne i przykre ale PRAWDZIWE !!!!!
0
Pani 2016-02-07 08:26:22
Czy wie ktos cos na temat czy sa z powrotem przyjecia do Sitechu te osoby ktore dostaly w Styczniu wypowiedzenie?? Mialam juz przejsc na umowe Sitechu bo przepracowalam 3 lata a tu nagle dostalam wypowiedzenie :( Prosze o odpowiedz.... wielkie dzieki
0
Ciapek 2016-02-07 11:58:29
Nie ma
0
non52 2016-02-07 12:50:31
Gość mi mówił, że jak te osoby, które dostały wypowiedzenie i nie wzięły l4 dostały umowy ale nie mam kogo konkretnego zapytać na ten temat.
0
Kamera 2016-02-07 17:09:36
To nie prawda, każda jedna osoba została bez pracy.
0
tusik 2016-02-07 17:46:50
Teraz zrobiło się niezłe zamieszanie @non52 w związku z tymi zwolnieniami. No ale chyba najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta w miejscu pracy i bezpośrednie zapytanie.
0
non52 2016-02-08 19:08:03
Tak słyszałem ale w Głogowie już taki syf się robi, że nie wiem. Straszą upomnieniami i każą robić nadgodziny. Ogólnie trzeba się rozglądać za czymś normalniejszym.
0
pracownik 2016-02-12 16:40:22
znam osobiście osobę która dostała wypowiedzenie, a tydzien przed koncem roboty kierownik podszedł z umową na stałe. Wszyscy po otrzymaniu wypowiedzenia na l4 to sie nie ma czemu dziwić ze zwolnione. Powodzenia workom i ips-om
2
Karol 2016-02-12 21:13:50
Za bezwzględny wyzysk i manipulowaniem umowami o prace odpowiada Pani Dyrektor HR.Ale niedługo jej czas się skończy tak jak ona kończyła z innymi.
0
Mino 2016-02-16 18:02:48
Czy moze ktos cos napisac na temat pracy w Sitechu ale Glogow? Bardzo prosze o szybka odpowiedz....
0
aldo apacz 2016-02-16 22:18:08
Olejcie to gówn.,ta firma to dno w uj nie daj że wyzysk człowieka to jeszcze podsłuchują pracowników swoim systemem i pranie mózgu robią-starsi stażem wiedzą o co biega!!!!!!!
0
abc 2016-02-16 22:22:50
Daj se spokój najniższa krajowa zasuwasz jak beduin atmosfera do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyżej masz opinie innych tylko przewiń sobie bo widzę że nie zadałeś sobie nawet trudu...
0
Nino 2016-02-16 22:44:56
Wie ktos jaka jest szansa o przeniesienie z Sitechu z Glogowa na Polkowice??
0
non52 2016-02-17 19:44:58
Czy ktoś ze zgromadzonych może mi coś powiedzieć o stanowisku magazyniera w dziale utrzymania ruchu?
0
Madzia 2016-02-21 06:37:16
Przestań kłamać,poszedł na L4 dlatego ze lider chciał mu dać wypowiedzenie a na stale nie przyjmują-to jest fakt !! PRZESTAŃCIE KŁAMAĆ MŁODYCH PRACOWNIKÓW.
0
Arek 2016-02-21 06:45:07
W UR na magazyniera? Musisz się znać i mieć doświadczenie i musisz być odporny na Idiotów, którzy potajemnie wyrzucają na 2,3 zmianach cenne części na złom na polecenie kierownika potem zganiają na magazyniera.
0
non52 2016-02-21 14:33:07
Tak do UR. W piątek byłem na rozmowie i mają dać znać. Ilu jest na zmianie magazynierów?
0
Arek 2016-02-21 17:40:21
U kogo byleś na rozmowie jak miął na nazwisko,był ktoś z HR ?
0
non52 2016-02-21 19:14:12
Kurcze nie pamiętam. Był kierownik utrzymania ruchu bodajże Tomek albo Robert. Jakaś Pani z HR chyba Amelia. Ale nie jestem pewny. 5 kandydatów było.
0
pracownik 2016-02-23 00:08:10
zapytaj nowego kierownika z 1 hali andrzeja B i osobe która dostała zamiast wypowiedzenia umowe na stałe. ile robisz ze nie wiesz co sie dzieje? Worki i IPS-y róbcie swoja robote a wiem ze umowy beda rozdawane !!!
0
Tomal 2016-03-01 13:33:10
Poszukuję tomasza
m
a
z
u
r
k
iewicz
gdzie dokładnie pracuje
1
Tomek 2016-03-03 19:51:10
A co z tymi pracowniczkami z biura które w godzinach pracy szwendają się służbowy Turanem po galerii,wykorzystując to ze Dyrektor pojechał do Niemiec ?
0
dobra 2016-04-03 19:37:31
wiatam jestem z wrzesni nie dlugo otwieraja u nas sitech mam pytanie jakie sa zarobki na poczatek i czy placa na soboty i niedziele
1
janek 2016-04-04 18:44:36
Na pewno będą większe zarobki niż w Głogowie i porównywalne do Polkowic. I ponoć nie będzie zatrudnienie przez agencję pracy.
0
dobra 2016-04-06 18:58:17
a mniej wiecej wiecie ile
0
TE 2016-04-07 13:49:21
W Site [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obowiązuje niepisana zasada: PO TRUPACH (jeszcze ciepłych) DO KARIERY !
1
janek 2016-04-07 18:14:39
Takich danych nie posiadam ale myślę że 2tys netto na pewno
0
aki 2016-04-07 22:06:15
Widziałam kiedyś ogłoszenie, że w firmie szukają stażystów, czy nadal jest to praktykowane?
0
dobra 2016-04-08 15:48:42
a te premie co pisza to jest prawda za nie chorowanie miesieczna roczna itp
0
janek 2016-04-08 18:12:18
Do Głogowa stażyści przyszli. Tak są takie premie kilku procentowe.
0
dobra 2016-04-11 16:38:47
a tak ogolnie praca jest ciezka i czy duzo jest nadgodziny i jak sa platne kwartalnie czy co miesiac
0
janek 2016-04-12 00:44:47
Praca czy ciężka zależy od stanowiska. Nadgodziny zależne od zamówień. U nas 50% płacą do wypłaty a drugie 50% w styczniu.
0
dobra 2016-04-12 17:58:17
czyli te drugie 50% jest wyplacane dopiero po roku tak
0
janek 2016-04-13 01:27:48
Tak ale nie mam pojęcia jak to będzie we Wrześni. Musiałbyś się dopytać na rozmowie. Warto spróbować najwyżej się zwolnisz.
0
dobra 2016-04-14 09:30:25
Te komentarze bardzo upiększające wstawia Amelia.odpowiedzialna za kontakty z mediami.
3
Multi 2016-04-27 16:20:15
Witam, czy w sitechu jest możliwość posiadania karty multisport? Jak tak to jaka jest cena i czy można wziąć drugą kartę na członka rodziny?
0
olo 2016-05-01 13:34:39
Dajcie spokój,tam można startować jak się ma ok 25 lat. Jak masz wykształcenie wyższe niż podają w ofercie oraz jesteś osobą z dużym doświadczeniem ( automatycznie więcej niż 35 lat) to nie masz szans na pracę.
0
olo 2016-05-01 13:35:10
Dajcie spokój,tam można startować jak się ma ok 25 lat. Jak masz wykształcenie wyższe niż podają w ofercie oraz jesteś osobą z dużym doświadczeniem ( automatycznie więcej niż 35 lat) to nie masz szans na pracę.
1
mon 52 2016-05-06 06:16:04
KIEDY ZMIENI SIĘ ZARZĄD W TEJ FIRMIE, OBECNY JUŻ SIĘ WYPALIŁ ZWŁASZCZA HR.
0
Monia 2016-05-06 11:29:32
Niestety nie licz na to ze Cie spowrotem zatrudnią WSZYSTKO PO ZNAJOMOŚCI-NAJBARDZIEJ SKORUMPOWANA FIRMA NA DOLNYM ŚLĄSKU,mając ochronę Glogowskiej Policji mogą stosować mobbing bez konsekwencji.
0
aki 2016-05-10 17:15:39
Monia' a dlaczego skorumpowani sa? Jest szansa zeby sie tam wogole dostać? Ja posiada doswiadczenie jako laboratorant i słyszałem że u nich jest ok i daja umowe
0
worker 2016-05-11 14:38:11
No i czarny scenariusz się dopełnia,po 3 latach pracy w sitechu(a że work to wiadomo pełne zaangażowanie)ZARZĄD proponuje przejście na Głogów,tyle tylko ,że na gorszych( + - 1000pln.)warunkach.Przez te 3 lata niewolnik zapierd...,był traktowany(były przypadki)jak drugi sort i miał tę nadzieję ,że potraktują Go poważnie,że o przyjęciu pod sitech decydować będzie zaangażowanie i opinia,a jak się okazuje jesteśmy tylko numerem personalnym i w ogóle nikt się z NAMI nie liczy.Może się zorganizować i coś z tym zrobić,pytanie tylko co i czy to w ogóle coś da?!
0
Sisi 2016-05-12 22:47:12
A jak sie nazywa obecna pod firma na sitechu ? Bo przez work servica juz nie brali.
0
Multi 2016-05-16 10:28:23
Obecnie agencja pracy zatrudniająca na produkcję to work service. Niezmiennie od wielu lat. 1,5 roku robi się w work'u, kolejne 1,5 roku w IPS'ie (siostrzana agencja pracy), a po tym okresie zwalniają.
0
mundurowy 2016-06-16 09:07:54
Ty aki,zablokuj swoje IP bo Ci wystaje spod klawiatury mimo tego że masz zastrzeżony.Zajmij się pracą w godzinach pracy!
0
ali 2016-06-23 17:13:25
Sitech z Głogowa to dopiero jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za najniższą krajową,nie polecam całkowicie.Jak już to ASP Polska Głogów,kasa lepsza i luz większy.
0
hahah 2016-06-28 13:12:26
hahahahha
0
haha 2016-06-29 10:45:00
siema mundurowy...jesteś ze służb?
0
Daniel 2016-06-30 14:25:11
Mi się wydaje, że to wszystko jest normalne, nie wiem na co narzekacie
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sitech