brak logo

sitech

Polkowice

Opinie o sitech

Gosia 2017-01-14 13:20
Witam przez jaką firmę mogę złożyć podanie do firmy Sitech Polkowice?
Do Gosi 2017-01-15 15:08
A z czyjej jesteś rodziny ? Lub czy masz jakieś znajomości w biurze ?
Kebs 2017-01-18 18:35
Znów zwolnienia. Ktoś coś wie?
Kamil 2017-01-21 06:29
To rodzinne kierownictwo kiedyś powykańcza się nawzajem.
5
.. 2017-01-26 15:07
co tam w Glogowie? Jak tam?
Kamera 2017-01-26 19:20
Kiedy premia?
olo 2017-02-13 16:01
Złodziejka
3
Works 2017-02-13 16:10
Zwolnienia :p
ziko 2017-02-13 16:55
To był przekręt na szkodę zakładu. Któryś dyrektorek mu załatwił.
5
.. 2017-02-16 15:14
co ukradli?
nickk 2017-02-20 07:14
Jakie zwolnienia zwolnili już kogoś?,ja miałem na sitech i nie przedłuzyli mi umowy.
olo 2017-02-25 18:57
Maryśka
mrcn 2017-02-25 21:56
Byles w worku czy nie dostałeś nastepnej umowy w sitechu?
nickk 2017-02-26 13:46
Nie dostałem kolejnej umowy.w sitechu.
1
nickk 2017-02-26 14:06
2 dni przed koncem umowy.dostałem informacjie ze beż podania przyczyny a dziale personalnym ze byłem słabym pracownikiem z 10 sobotami,nie licze już tego jak były płacone 100%..w tamtym roku.
nickk 2017-02-27 12:06
Pięniadzę w sumie nie najgorsze,jak dla mnie oczywiście kazdy ma swoje podejście co do zarobków,dużo ludzi w porządku nawet oczywiście zdazają się wyjątki,tylko ludzie bez sumienia tam na górze.
pracownik 2017-02-27 14:57
co słychać w Głogowie??? Widziałem że znowu casting robią i przyjmują ..... Ciekawe czy znowu po 2 msc. podziękują hahaha
2
pracownnik 2017-03-02 07:29
a ile miałes chorobowego w Workach i umowie na sitechu?
Nickk 2017-03-02 09:23
Od razu miałem na sitech;)praktyki.przez 1rok i 3 miesiące-3dni.
.. 2017-03-09 16:53
słyszałem, że w Glogowie podpiepszanie wchodzi na high level :)
Jokosh 2017-03-11 20:19
Witam.
Czy ktos moglby wypowiedziec sie n.t. zarobkow na stanowisku operatora logistycznego/ wozka widlowego.
Olo 2017-03-12 09:35
Maryśka nie jeździ wózkiem widłowym.
Maja 2017-03-14 12:46
@Olo długo już pracujesz w firmie? Co możesz opowiedzieć o plusach pracy w sitech?
były pracownik. 2017-03-21 16:23
Już nie wspomnę ze jak mnie zwolnili to za ostatni miesiąc za sobote mi nie wypłacili tak samo jak i zysków za 11 miesiące bo miesiąca mi brakowało szkoda słow o tym zakładzie
3
dawido 2017-03-21 16:24
Syf..
2
Maja 2017-03-27 11:11
@dawido co sprawia, że w ten sposób oceniasz sitech? Z czego wynika Twoja opinia?
Modulsitz 2017-03-30 00:04
pracuje w Sitech Polkwice 6 lat i mogę napisać tylko jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i same kolesiostwo. Ludzi mają za nic, jeżeli nie posiadasz umowy na stałe(a razem z workiem trzeba na nią czekać 5 lat, jeśli masz szczęście i Cię wcześniej nie zwolnią) jesteś w tej firmie traktowany jak śmieć.
2
Mateusz 2017-04-01 08:00
Potwierdzam święte słowa,co to za pracodowca zwalnia ciągle ludzi i po chwili spowrotem przyjmuje juz nowych,maja chyba nie pracuje na produkcji tylko w biurze jeden wielki syf..na nie ktorych działach brakuje ciągle ludzi atak na stronie jest ze dbają o ludzi,
Sherman 2017-04-01 18:53
A jak atmosfera we wrześni?
.. 2017-04-05 09:51
zapewne jak w kazdym oddziale...wyscig szczurow i kablowanie...tam pojechala swego rodzaju elita od tego.
6
zibi 2017-04-05 19:01
Kiedy w końcu prokurator tam wkroczy ?
2
Wrześnianin 2017-04-15 00:38
Co rozumiesz przez elita od tego... Ja pracuje we Wrześni i myślałem że z Głogowa i Polkowic to przyjechali najlepsi ;-)
1
Maja 2017-04-19 11:20
@Mateusz mówisz, że pracodawca ciągle zwalnia pracowników. Z jakich powodów? Jak często występują takie sytuacje?
Zenek 2017-04-27 10:48
Mistrzowska odpowiedz :d nic dodac nic ująć haha
dziubek 2017-04-27 17:14
Ciągle;)
Maja 2017-05-02 16:53
Czy to ta która robi prywatne zakupy służbowym samochodem w czasie pracy?
Kronos 2017-05-03 08:50
( usunięte przez administratora )tam najlepsi, dobrego pracownika nikt nie odda.
stary 2017-05-04 22:32
Fenomen forum. Jedzie się firmę pod pozorem anonimowości bo cos nie pasuje. Nie ma idealnych organizacji. Sitech Polko, GL i Wrze nie są zawsze cudowne, ale tak wychwalany KGHM to masakra w lizaniu sztygarom i kierownikom także nie widzę zasady. Ogarnijcie się Ci, którzy doceniacie że nie zap... na mrozie w szmatach z lumpa, a jak ktoś jest mega nie zadowolony to droga wolna. Pracuję w administracji, wywodzę się z pośród Was, wiem że to operatorzy kabin i montażu na mnie zarabiają. Jak masz dowody na naruszenie praw pracownika to wal do PIP. Jak nie to nie smaruj bzdur na forum. BTW, nie mam rodziny lub znajomych w tej firmie wyżej ode mnie. Ale kilku chłopakom pomogłem, o ile byli tego warci...
3
work 2017-05-05 20:41
Kiedy odejdzie dyrektorka HR pójdzie w końcu w ślady Marcina. Straciła zaufanie.
3
nickk 2017-05-08 18:51
W biurze nic nie pomagają jeśli kogoś zwolnią nawet nie mąją czasu by z kimś porozmawiać z pracownikow ktorych zwalniają.
1
stary 2017-05-12 21:51
Nie wiem jak jest, kilkanaście lat temu też miałem być out, ale to byla masówka. Głupi temat że w kilku przypadkach nie jest ogarniana ludzka twarz firmy. Niektórzy czasem zapominają że sa częścią większego koncernu który stara się dbać o pracowników. Starożytni mówili że nie ma większego błędu niż dać burakowi to co boskie - władzę. A czasem widać że część liderów powinno zbierać szparagi a nie zarządzać...
zibi 2017-05-13 11:52
Ale management do wymiany oprócz Adama H. człowiek z klasą . Ta reszta co tam robi na tych stanowiskach.
1
Maja 2017-06-28 09:45
@stary piszesz, że firma stara się dbać o pracowników. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat? Wiadomo, że każda firma ma swoje mocne i słabe strony. Dużo komentarzy na tych słabych się skupia. A jakie są mocne strony firmy?
ja a nie o 2017-07-03 12:28
gdzie lepiej produkcja czy operator wózka
Pracownik 2017-07-03 23:05
Zalezy na jakiej hali :-)
Maja 2017-07-04 09:34
@Pracownik
to może powiedz jak wygląda praca na hali na której Ty pracujesz? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat Twojej pracy oraz tego, czego mogą spodziewać się osoby, które są zainteresowane dołączeniem do sitech?
ja tam 2017-07-07 16:21
Witam jakie zarobki w wrześni na produkcji ma firma jakiś socjal na wakacje i święta , soboty niedziele pracujące czy wolne
3
Olek 2017-07-10 18:45
Czy można we Wrześni pojazdem służbowym prywatne zakupy robić w godzinach pracy?
Pracownik 2017-07-20 10:42
Praca nie jest lekka ale jeżeli ktoś dobrze pracuje to można sie fajnie rozwinąć. Zarobki w porządku i dobry pakiet socjalny. Do Głogowa nie ma sie co starać, narazie szykują się spore zwolnienia
Olek 2017-07-25 20:01
A Ty co jesteś jakiś kolega Maryski , ze wszystko wiesz gdzie zarabiają i gdzie zwalniają.
Zostaw swoją opinię o sitech - Polkowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sitech