brak logo

sitech

Polkowice

Opinie o sitech

jan 2016-12-06 18:14
Powiedz jakie są miejsca w Głogowie dobre gdzie się fajnie pracuje bo jestem ciekawy.
, 2016-12-07 20:35
Co jest z tym gościem który się wolni apotem go przyjęli i dostał 10-lecie ?
były pracownik 2016-12-11 16:09
nawet pracownicy młodociani zwalniani,niby ich przejmują a patom zwalniają masakra........
Pio. 2016-12-22 07:55
Kolejnego mechanika wysłali na tamten świat.
.. 2016-12-23 08:12
kto podziękował? chodzi o Głogow?
Pio. 2016-12-23 16:52
Na tamten świat to znaczy do ..piachu.
Kamil 2016-12-28 07:28
Schizofrenia jest to choroba stanu umysłu która udzieliła się niektórym FUNKCYJNYM pracownikom Sitech-u .Polega ona na i zauważalne nieprawidłowości w zachowaniu oraz kontakcie ze swoimi podwładnymi.
work 2017-01-10 07:11
szczegolnie widac to jak patrzysz co po nie ktorym w oczy i widzisz głębię pustą od rozumu i inteligencji
Gosia 2017-01-14 13:20
Witam przez jaką firmę mogę złożyć podanie do firmy Sitech Polkowice?
Do Gosi 2017-01-15 15:08
A z czyjej jesteś rodziny ? Lub czy masz jakieś znajomości w biurze ?
Kebs 2017-01-18 18:35
Znów zwolnienia. Ktoś coś wie?
Kamil 2017-01-21 06:29
To rodzinne kierownictwo kiedyś powykańcza się nawzajem.
4
.. 2017-01-26 15:07
co tam w Glogowie? Jak tam?
Kamera 2017-01-26 19:20
Kiedy premia?
olo 2017-02-13 16:01
Złodziejka
2
Works 2017-02-13 16:10
Zwolnienia :p
ziko 2017-02-13 16:55
To był przekręt na szkodę zakładu. Któryś dyrektorek mu załatwił.
4
.. 2017-02-16 15:14
co ukradli?
nickk 2017-02-20 07:14
Jakie zwolnienia zwolnili już kogoś?,ja miałem na sitech i nie przedłuzyli mi umowy.
olo 2017-02-25 18:57
Maryśka
mrcn 2017-02-25 21:56
Byles w worku czy nie dostałeś nastepnej umowy w sitechu?
nickk 2017-02-26 13:46
Nie dostałem kolejnej umowy.w sitechu.
1
nickk 2017-02-26 14:06
2 dni przed koncem umowy.dostałem informacjie ze beż podania przyczyny a dziale personalnym ze byłem słabym pracownikiem z 10 sobotami,nie licze już tego jak były płacone 100%..w tamtym roku.
nickk 2017-02-27 12:06
Pięniadzę w sumie nie najgorsze,jak dla mnie oczywiście kazdy ma swoje podejście co do zarobków,dużo ludzi w porządku nawet oczywiście zdazają się wyjątki,tylko ludzie bez sumienia tam na górze.
pracownik 2017-02-27 14:57
co słychać w Głogowie??? Widziałem że znowu casting robią i przyjmują ..... Ciekawe czy znowu po 2 msc. podziękują hahaha
2
pracownnik 2017-03-02 07:29
a ile miałes chorobowego w Workach i umowie na sitechu?
Nickk 2017-03-02 09:23
Od razu miałem na sitech;)praktyki.przez 1rok i 3 miesiące-3dni.
.. 2017-03-09 16:53
słyszałem, że w Glogowie podpiepszanie wchodzi na high level :)
Jokosh 2017-03-11 20:19
Witam.
Czy ktos moglby wypowiedziec sie n.t. zarobkow na stanowisku operatora logistycznego/ wozka widlowego.
Olo 2017-03-12 09:35
Maryśka nie jeździ wózkiem widłowym.
Maja 2017-03-14 12:46
@Olo długo już pracujesz w firmie? Co możesz opowiedzieć o plusach pracy w sitech?
były pracownik. 2017-03-21 16:23
Już nie wspomnę ze jak mnie zwolnili to za ostatni miesiąc za sobote mi nie wypłacili tak samo jak i zysków za 11 miesiące bo miesiąca mi brakowało szkoda słow o tym zakładzie
2
dawido 2017-03-21 16:24
Syf..
2
Maja 2017-03-27 11:11
@dawido co sprawia, że w ten sposób oceniasz sitech? Z czego wynika Twoja opinia?
Modulsitz 2017-03-30 00:04
pracuje w Sitech Polkwice 6 lat i mogę napisać tylko jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i same kolesiostwo. Ludzi mają za nic, jeżeli nie posiadasz umowy na stałe(a razem z workiem trzeba na nią czekać 5 lat, jeśli masz szczęście i Cię wcześniej nie zwolnią) jesteś w tej firmie traktowany jak śmieć.
1
Mateusz 2017-04-01 08:00
Potwierdzam święte słowa,co to za pracodowca zwalnia ciągle ludzi i po chwili spowrotem przyjmuje juz nowych,maja chyba nie pracuje na produkcji tylko w biurze jeden wielki syf..na nie ktorych działach brakuje ciągle ludzi atak na stronie jest ze dbają o ludzi,
Sherman 2017-04-01 18:53
A jak atmosfera we wrześni?
.. 2017-04-05 09:51
zapewne jak w kazdym oddziale...wyscig szczurow i kablowanie...tam pojechala swego rodzaju elita od tego.
4
zibi 2017-04-05 19:01
Kiedy w końcu prokurator tam wkroczy ?
2
Wrześnianin 2017-04-15 00:38
Co rozumiesz przez elita od tego... Ja pracuje we Wrześni i myślałem że z Głogowa i Polkowic to przyjechali najlepsi ;-)
1
Maja 2017-04-19 11:20
@Mateusz mówisz, że pracodawca ciągle zwalnia pracowników. Z jakich powodów? Jak często występują takie sytuacje?
Zenek 2017-04-27 10:48
Mistrzowska odpowiedz :d nic dodac nic ująć haha
dziubek 2017-04-27 17:14
Ciągle;)
Maja 2017-05-02 16:53
Czy to ta która robi prywatne zakupy służbowym samochodem w czasie pracy?
Kronos 2017-05-03 08:50
( usunięte przez administratora )tam najlepsi, dobrego pracownika nikt nie odda.
stary 2017-05-04 22:32
Fenomen forum. Jedzie się firmę pod pozorem anonimowości bo cos nie pasuje. Nie ma idealnych organizacji. Sitech Polko, GL i Wrze nie są zawsze cudowne, ale tak wychwalany KGHM to masakra w lizaniu sztygarom i kierownikom także nie widzę zasady. Ogarnijcie się Ci, którzy doceniacie że nie zap... na mrozie w szmatach z lumpa, a jak ktoś jest mega nie zadowolony to droga wolna. Pracuję w administracji, wywodzę się z pośród Was, wiem że to operatorzy kabin i montażu na mnie zarabiają. Jak masz dowody na naruszenie praw pracownika to wal do PIP. Jak nie to nie smaruj bzdur na forum. BTW, nie mam rodziny lub znajomych w tej firmie wyżej ode mnie. Ale kilku chłopakom pomogłem, o ile byli tego warci...
2
work 2017-05-05 20:41
Kiedy odejdzie dyrektorka HR pójdzie w końcu w ślady Marcina. Straciła zaufanie.
2
nickk 2017-05-08 18:51
W biurze nic nie pomagają jeśli kogoś zwolnią nawet nie mąją czasu by z kimś porozmawiać z pracownikow ktorych zwalniają.
stary 2017-05-12 21:51
Nie wiem jak jest, kilkanaście lat temu też miałem być out, ale to byla masówka. Głupi temat że w kilku przypadkach nie jest ogarniana ludzka twarz firmy. Niektórzy czasem zapominają że sa częścią większego koncernu który stara się dbać o pracowników. Starożytni mówili że nie ma większego błędu niż dać burakowi to co boskie - władzę. A czasem widać że część liderów powinno zbierać szparagi a nie zarządzać...
zibi 2017-05-13 11:52
Ale management do wymiany oprócz Adama H. człowiek z klasą . Ta reszta co tam robi na tych stanowiskach.
Zostaw swoją opinię o sitech - Polkowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sitech