Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o sitech

Pracowałeś w firmie sitech i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ali - 2016-01-29 20:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedyś pod sitech Głogów ktoś podrzucił granat z ww2 ponoć, a ochrona na polecenie dyrekcjiiii aby nie wzywać saperów i oczywiście aby nie musiało być ewakuacji i przerwy w pracy (norma musi być!!!)wywaliła tenże granat na pole za ulice... no koment pleassss beka w uj...
zdjecie uzytkownika
Pracowniczka - 2016-01-30 15:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [simba - 2016-01-21 21:31:28]:
Człowieku,zapomnij Asystentka Biura ? To miejsce już jest zaklepane dla koleżanek lub jakieś zony dyrektora moze Anki,która dużo kasy wydala na szybka naukę!! A jakiś konkurs,to jest śmieszna fikcja! GDZIE TY ŻYJESZ ?
zdjecie uzytkownika
Golab - 2016-01-31 09:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
GRANAT za plot podrzucili KIBICE zaraz po tym jak jeden kierowniczek do prowadził GOBA - naszego przyjaciela do samobójstwa.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2016-02-02 18:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem o czym mówiecie, ale skoro było zagorżenie to chyba dobrze, ze je wyeliminowali.. teraz widziałem oferte do nich na handlowca i kusza prowizjami w sumie.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2016-02-05 22:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weronika - 2016-02-02 18:13:24]:
To idź na handlowca a nie piszesz po forach.I pytasz się nie wiadomo o co.
zdjecie uzytkownika
PiotrusPan - 2016-02-06 10:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2015-07-28 18:09:50]:
hmm o sitechu nie da sie krotko. pracuje tam uz prawie 3 lata na umowie tymczasowej moim zdaniem praca jest ok ale sa tez minusy. oczywiscie mozna robic w weekendy ale rozliczenie jest 12mies. narobi sie czlowiek jak glupi zeby dostac fajna wyplate na koniec roku lub poczatek nowego a oni cie wysylaja na przymusowy urlop i to z nadgodzin. bywa tez tak ze pracownicy tymczasowi sa bardziej zaangazowani od wieloletnich pracownikow a ktorym konczy sie 36mies na umowach tymczasowych i nie dostaja umowy na sitech bo jest niby spadek produkcji ale wszystkie soboty i niedziele ida 3zm a poza tym slyszalem ze juz dzwonia niby do nowych workow. podsumowujac czlowiek jest wyciskany jak cytryna przez 3 lata a pozniej wyrzucany i tyle taka prawda jesli nie masz znajomosci to nie masz co likczyc na prace w sitechu takie jest moje skromne zdanie.
zdjecie uzytkownika
Miras - 2016-02-06 22:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez jestem tego samego zdania :( nie stety przepracowalem 3 lata mialem juz przejsc na umowe sitechu a tu dostalem wypowiedzenie... i tak sie zakonczyla moja praca w sitechu... tu sie z Toba zgodze nie masz znajomosci to nie masz szans ze zadzwonia i Cie wezma z powrotem.... niby mowia ze lusta jest i biora wedlug listy to jest wielka sciema.... kazdy wpycha swojego... jest to smutne i przykre ale PRAWDZIWE !!!!!
zdjecie uzytkownika
Pani - 2016-02-07 08:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wie ktos cos na temat czy sa z powrotem przyjecia do Sitechu te osoby ktore dostaly w Styczniu wypowiedzenie?? Mialam juz przejsc na umowe Sitechu bo przepracowalam 3 lata a tu nagle dostalam wypowiedzenie :( Prosze o odpowiedz.... wielkie dzieki
zdjecie uzytkownika
Ciapek - 2016-02-07 11:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma
zdjecie uzytkownika
non52 - 2016-02-07 12:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pani - 2016-02-07 08:26:22]:
Gość mi mówił, że jak te osoby, które dostały wypowiedzenie i nie wzięły l4 dostały umowy ale nie mam kogo konkretnego zapytać na ten temat.
zdjecie uzytkownika
Kamera - 2016-02-07 17:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie prawda, każda jedna osoba została bez pracy.
zdjecie uzytkownika
tusik - 2016-02-07 17:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz zrobiło się niezłe zamieszanie @non52 w związku z tymi zwolnieniami. No ale chyba najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta w miejscu pracy i bezpośrednie zapytanie.
zdjecie uzytkownika
non52 - 2016-02-08 19:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tusik - 2016-02-07 17:46:50]:
Tak słyszałem ale w Głogowie już taki syf się robi, że nie wiem. Straszą upomnieniami i każą robić nadgodziny. Ogólnie trzeba się rozglądać za czymś normalniejszym.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-12 16:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
znam osobiście osobę która dostała wypowiedzenie, a tydzien przed koncem roboty kierownik podszedł z umową na stałe. Wszyscy po otrzymaniu wypowiedzenia na l4 to sie nie ma czemu dziwić ze zwolnione. Powodzenia workom i ips-om
zdjecie uzytkownika
Karol - 2016-02-12 21:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za bezwzględny wyzysk i manipulowaniem umowami o prace odpowiada Pani Dyrektor HR.Ale niedługo jej czas się skończy tak jak ona kończyła z innymi.
zdjecie uzytkownika
Mino - 2016-02-16 18:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy moze ktos cos napisac na temat pracy w Sitechu ale Glogow? Bardzo prosze o szybka odpowiedz....
zdjecie uzytkownika
aldo apacz - 2016-02-16 22:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olejcie to gówn.,ta firma to dno w uj nie daj że wyzysk człowieka to jeszcze podsłuchują pracowników swoim systemem i pranie mózgu robią-starsi stażem wiedzą o co biega!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-02-16 22:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mino - 2016-02-16 18:02:48]:
Daj se spokój najniższa krajowa zasuwasz jak beduin atmosfera do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyżej masz opinie innych tylko przewiń sobie bo widzę że nie zadałeś sobie nawet trudu...
zdjecie uzytkownika
Nino - 2016-02-16 22:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos jaka jest szansa o przeniesienie z Sitechu z Glogowa na Polkowice??
zdjecie uzytkownika
non52 - 2016-02-17 19:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś ze zgromadzonych może mi coś powiedzieć o stanowisku magazyniera w dziale utrzymania ruchu?
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2016-02-21 06:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-02-12 16:40:22]:
Przestań kłamać,poszedł na L4 dlatego ze lider chciał mu dać wypowiedzenie a na stale nie przyjmują-to jest fakt !! PRZESTAŃCIE KŁAMAĆ MŁODYCH PRACOWNIKÓW.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-02-21 06:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Madzia - 2016-02-21 06:37:16]:
W UR na magazyniera? Musisz się znać i mieć doświadczenie i musisz być odporny na Idiotów, którzy potajemnie wyrzucają na 2,3 zmianach cenne części na złom na polecenie kierownika potem zganiają na magazyniera.
zdjecie uzytkownika
non52 - 2016-02-21 14:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arek - 2016-02-21 06:45:07]:
Tak do UR. W piątek byłem na rozmowie i mają dać znać. Ilu jest na zmianie magazynierów?
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-02-21 17:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U kogo byleś na rozmowie jak miął na nazwisko,był ktoś z HR ?
zdjecie uzytkownika
non52 - 2016-02-21 19:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arek - 2016-02-21 17:40:21]:
Kurcze nie pamiętam. Był kierownik utrzymania ruchu bodajże Tomek albo Robert. Jakaś Pani z HR chyba Amelia. Ale nie jestem pewny. 5 kandydatów było.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-23 00:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Madzia - 2016-02-21 06:37:16]:
zapytaj nowego kierownika z 1 hali andrzeja B i osobe która dostała zamiast wypowiedzenia umowe na stałe. ile robisz ze nie wiesz co sie dzieje? Worki i IPS-y róbcie swoja robote a wiem ze umowy beda rozdawane !!!
zdjecie uzytkownika
Tomal - 2016-03-01 13:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszukuję tomasza
m
a
z
u
r
k
iewicz
gdzie dokładnie pracuje
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-03-03 19:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tymi pracowniczkami z biura które w godzinach pracy szwendają się służbowy Turanem po galerii,wykorzystując to ze Dyrektor pojechał do Niemiec ?
zdjecie uzytkownika
dobra - 2016-04-03 19:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiatam jestem z wrzesni nie dlugo otwieraja u nas sitech mam pytanie jakie sa zarobki na poczatek i czy placa na soboty i niedziele
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-04-04 18:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobra - 2016-04-03 19:37:31]:
Na pewno będą większe zarobki niż w Głogowie i porównywalne do Polkowic. I ponoć nie będzie zatrudnienie przez agencję pracy.
zdjecie uzytkownika
dobra - 2016-04-06 18:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mniej wiecej wiecie ile
zdjecie uzytkownika
TE - 2016-04-07 13:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Site [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obowiązuje niepisana zasada: PO TRUPACH (jeszcze ciepłych) DO KARIERY !
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-04-07 18:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobra - 2016-04-06 18:58:17]:
Takich danych nie posiadam ale myślę że 2tys netto na pewno
zdjecie uzytkownika
aki - 2016-04-07 22:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałam kiedyś ogłoszenie, że w firmie szukają stażystów, czy nadal jest to praktykowane?
zdjecie uzytkownika
dobra - 2016-04-08 15:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a te premie co pisza to jest prawda za nie chorowanie miesieczna roczna itp
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-04-08 18:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobra - 2016-04-08 15:48:42]:
Do Głogowa stażyści przyszli. Tak są takie premie kilku procentowe.
zdjecie uzytkownika
dobra - 2016-04-11 16:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak ogolnie praca jest ciezka i czy duzo jest nadgodziny i jak sa platne kwartalnie czy co miesiac
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-04-12 00:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobra - 2016-04-11 16:38:47]:
Praca czy ciężka zależy od stanowiska. Nadgodziny zależne od zamówień. U nas 50% płacą do wypłaty a drugie 50% w styczniu.
zdjecie uzytkownika
dobra - 2016-04-12 17:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli te drugie 50% jest wyplacane dopiero po roku tak
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-04-13 01:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobra - 2016-04-12 17:58:17]:
Tak ale nie mam pojęcia jak to będzie we Wrześni. Musiałbyś się dopytać na rozmowie. Warto spróbować najwyżej się zwolnisz.
zdjecie uzytkownika
dobra - 2016-04-14 09:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Te komentarze bardzo upiększające wstawia Amelia.odpowiedzialna za kontakty z mediami.
zdjecie uzytkownika
Multi - 2016-04-27 16:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy w sitechu jest możliwość posiadania karty multisport? Jak tak to jaka jest cena i czy można wziąć drugą kartę na członka rodziny?
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-05-01 13:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobra - 2016-04-14 09:30:25]:
Dajcie spokój,tam można startować jak się ma ok 25 lat. Jak masz wykształcenie wyższe niż podają w ofercie oraz jesteś osobą z dużym doświadczeniem ( automatycznie więcej niż 35 lat) to nie masz szans na pracę.
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-05-01 13:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dobra - 2016-04-14 09:30:25]:
Dajcie spokój,tam można startować jak się ma ok 25 lat. Jak masz wykształcenie wyższe niż podają w ofercie oraz jesteś osobą z dużym doświadczeniem ( automatycznie więcej niż 35 lat) to nie masz szans na pracę.
zdjecie uzytkownika
mon 52 - 2016-05-06 06:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIEDY ZMIENI SIĘ ZARZĄD W TEJ FIRMIE, OBECNY JUŻ SIĘ WYPALIŁ ZWŁASZCZA HR.
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-05-06 11:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciapek - 2016-02-07 11:58:29]:
Niestety nie licz na to ze Cie spowrotem zatrudnią WSZYSTKO PO ZNAJOMOŚCI-NAJBARDZIEJ SKORUMPOWANA FIRMA NA DOLNYM ŚLĄSKU,mając ochronę Glogowskiej Policji mogą stosować mobbing bez konsekwencji.
zdjecie uzytkownika
aki - 2016-05-10 17:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monia' a dlaczego skorumpowani sa? Jest szansa zeby sie tam wogole dostać? Ja posiada doswiadczenie jako laboratorant i słyszałem że u nich jest ok i daja umowe
zdjecie uzytkownika
worker - 2016-05-11 14:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i czarny scenariusz się dopełnia,po 3 latach pracy w sitechu(a że work to wiadomo pełne zaangażowanie)ZARZĄD proponuje przejście na Głogów,tyle tylko ,że na gorszych( + - 1000pln.)warunkach.Przez te 3 lata niewolnik zapierd...,był traktowany(były przypadki)jak drugi sort i miał tę nadzieję ,że potraktują Go poważnie,że o przyjęciu pod sitech decydować będzie zaangażowanie i opinia,a jak się okazuje jesteśmy tylko numerem personalnym i w ogóle nikt się z NAMI nie liczy.Może się zorganizować i coś z tym zrobić,pytanie tylko co i czy to w ogóle coś da?!
zdjecie uzytkownika
Sisi - 2016-05-12 22:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sie nazywa obecna pod firma na sitechu ? Bo przez work servica juz nie brali.
zdjecie uzytkownika
Multi - 2016-05-16 10:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie agencja pracy zatrudniająca na produkcję to work service. Niezmiennie od wielu lat. 1,5 roku robi się w work'u, kolejne 1,5 roku w IPS'ie (siostrzana agencja pracy), a po tym okresie zwalniają.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie sitech!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sitech
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert