logo Estee Lauder Poland Sp. z.o.o

Estee Lauder Poland Sp. z.o.o

Warszawa

Opinie o Estee Lauder Poland Sp. z.o.o

Mysz 2010-01-27 11:56:01
Szybkie kariery - dość dziwne osoby zatrudnione na kluczowych stanowiskach.
Niekompetentne za to nad wyraz zarozumiałe i niegrzeczne. Pierwsze do pomiatania ludźmi.
Mieć takiego zwierzchnika to totalne nieporozumienie.
"Bussines woman" spadające "z nieba" po znajomości.
Jesli komus wystarcza praca w słynnym koncernie to proszę . ale kariery tam nie zrobi.
2
była 2010-02-05 19:02:15
100% prawdy, od samej góry sie zaczyna
również była 2010-02-05 19:04:41
100% przypadku i niekompetencji
kwiatuszek 2010-03-17 09:15:36
hi a jak tam mozna się dostac tzn ana stanowisko konsultanta jakie zarobki?
Prosze o odpowiedz
3
anonim 2010-12-29 12:50:32
To prawda ze na stanowiskach znajdujasie osoby zupelnie przypadkowe. jednakze pracuje w tej korporacji od 3 lat i nie spotkalam sie z chamstwem. biuro jest pomocne. niestety prace mozna dostac tak naprawde tylko i wylacznie przez polecenie danej osoby przez osobe juz zatrudniona. wydaje mi sie ze powyzsze opinie sa mocno przesadzone
who 2011-04-20 21:41:30
Mam pytanie o ktora marke chodzi o Lauder czy Clinique? Bo szczerze uwazam iz te dwie marki maja zupelne rozne podjescie do ludzi
1
ona6 2014-10-14 11:32:29
konsultanta umowa zlecenie 14zl/h brutto czyli ok. 1800 + ew premia
3
jassmine 2014-11-11 22:55:49
Dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną do jednej z marek E.L. jako wizażystka-sprzedawca. Jeśli powiem ,że chcę zarabiać 2500 na rękę to bedzie ok? czy spowoduje odrzucenie kandydatury od razu? 8 lat (z przerwami na drugi zawód wyuczony) doświadczenia jako freelancer.studia medyczne i średnie kosmetyczne. Tyle potrzebuje,żeby opłacić opiekunkę i jeszcze coś zarobić. Chcę dostać tą pracę.Podpowiecie?
1
solaryna 2014-11-13 12:42:45
myślę że ta kwota jest ok, mniej więcej tyle zarabiają konsultancji w douglasach i sephorach (wiadomo, że wypłata jest zależna od sprzedaży czyli podstawa+premia)
3
zofia 2016-04-11 10:02:17
cześć marlena. podeślij stronę z ofertą to postaram się dowiedzieć czy nadal jest aktualna:)
Momo 2016-09-17 13:56:23
Aplikowałam tam na stanowisko asystenckie. Panie które przyszły na spotkanie były początkowo miłe, aczkolwiek później okazało się, że dla nich jest to raczej spotkanie towarzyskie. Każdą moją odpowiedź komentowały jakimś zabawnym komentarzem (i nie chodziło tutaj o test wiedzy), który potem przeradzał się w prywatną rozmowę. Dziwnie się z tym czułam nie powiem. Z ich strony bardzo nie profesjonalne.

Zadania rekrutacyjne raczej proste - jakieś krótkie tłumaczenie, rozmowa po angielsku, uszeregowanie priorytetów itp. - czyli standard.

Czy dostałam pracę - nie wiem, nie odpowiadałam później na ich telefon, bo znalazłam coś fajniejszego, nie chciałabym pracować w takim towarzystwie.
4
kinkiet 2016-09-17 16:38:05
/nadal poszukiwany Konsultant ds. Urody marki Clinique?
Zostaw swoją opinię o Estee Lauder Poland Sp. z.o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Estee Lauder Poland Sp. z.o.o