logo Estee Lauder Poland Sp. z.o.o

Estee Lauder Poland Sp. z.o.o

Warszawa

Opinie o Estee Lauder Poland Sp. z.o.o

Mysz 2010-01-27 11:56
Szybkie kariery - dość dziwne osoby zatrudnione na kluczowych stanowiskach.
Niekompetentne za to nad wyraz zarozumiałe i niegrzeczne. Pierwsze do pomiatania ludźmi.
Mieć takiego zwierzchnika to totalne nieporozumienie.
"Bussines woman" spadające "z nieba" po znajomości.
Jesli komus wystarcza praca w słynnym koncernie to proszę . ale kariery tam nie zrobi.
3
była 2010-02-05 19:02
100% prawdy, od samej góry sie zaczyna
również była 2010-02-05 19:04
100% przypadku i niekompetencji
kwiatuszek 2010-03-17 09:15
hi a jak tam mozna się dostac tzn ana stanowisko konsultanta jakie zarobki?
Prosze o odpowiedz
8
anonim 2010-12-29 12:50
To prawda ze na stanowiskach znajdujasie osoby zupelnie przypadkowe. jednakze pracuje w tej korporacji od 3 lat i nie spotkalam sie z chamstwem. biuro jest pomocne. niestety prace mozna dostac tak naprawde tylko i wylacznie przez polecenie danej osoby przez osobe juz zatrudniona. wydaje mi sie ze powyzsze opinie sa mocno przesadzone
who 2011-04-20 21:41
Mam pytanie o ktora marke chodzi o Lauder czy Clinique? Bo szczerze uwazam iz te dwie marki maja zupelne rozne podjescie do ludzi
1
ona6 2014-10-14 11:32
konsultanta umowa zlecenie 14zl/h brutto czyli ok. 1800 + ew premia
3
jassmine 2014-11-11 22:55
Dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną do jednej z marek E.L. jako wizażystka-sprzedawca. Jeśli powiem ,że chcę zarabiać 2500 na rękę to bedzie ok? czy spowoduje odrzucenie kandydatury od razu? 8 lat (z przerwami na drugi zawód wyuczony) doświadczenia jako freelancer.studia medyczne i średnie kosmetyczne. Tyle potrzebuje,żeby opłacić opiekunkę i jeszcze coś zarobić. Chcę dostać tą pracę.Podpowiecie?
2
solaryna 2014-11-13 12:42
myślę że ta kwota jest ok, mniej więcej tyle zarabiają konsultancji w douglasach i sephorach (wiadomo, że wypłata jest zależna od sprzedaży czyli podstawa+premia)
3
zofia 2016-04-11 10:02
cześć marlena. podeślij stronę z ofertą to postaram się dowiedzieć czy nadal jest aktualna:)
Momo 2016-09-17 13:56
Aplikowałam tam na stanowisko asystenckie. Panie które przyszły na spotkanie były początkowo miłe, aczkolwiek później okazało się, że dla nich jest to raczej spotkanie towarzyskie. Każdą moją odpowiedź komentowały jakimś zabawnym komentarzem (i nie chodziło tutaj o test wiedzy), który potem przeradzał się w prywatną rozmowę. Dziwnie się z tym czułam nie powiem. Z ich strony bardzo nie profesjonalne.

Zadania rekrutacyjne raczej proste - jakieś krótkie tłumaczenie, rozmowa po angielsku, uszeregowanie priorytetów itp. - czyli standard.

Czy dostałam pracę - nie wiem, nie odpowiadałam później na ich telefon, bo znalazłam coś fajniejszego, nie chciałabym pracować w takim towarzystwie.
7
kinkiet 2016-09-17 16:38
/nadal poszukiwany Konsultant ds. Urody marki Clinique?
Adela109 2016-12-28 20:28
Firma super przełożona super możliwość ustalania grafiku samemu szkolenia produktowe zarobki napewno kolo 2500 netto do 3500 netto :-) super praca ale tylko przez polecenie
monika 2017-02-14 19:22
Grafik do ułożenia czyli praca ile razy w tygodniu?
zołza 2017-05-12 09:07
Nie wiem skąd ta wiedza o zarobkach w w.w perfumeriach ale kwoty te są o połowę niższe i nie przekraczają 1500 zł na rękę ...
1
Natalia 2017-07-20 06:41
@Adela109 dlaczego uważasz, ze tylko przez polecenie? Zastanawia mnie to, dlatego ze w firmie trwa aktualnie wiele rekrutacji i każdy moze wysłać swoje cv.
kobitka 2017-07-24 18:41
dziewczyny a pracowala ktoras z was jaki kierownik salonu c lub estee? jakie zarobi? jaki zakres obowiazkow? warto?
Kraków - Salon Clinique 2017-08-08 16:05
Skomentuje rozmowę kwalifikacyjną do Clinique w Krakowie., bo jest to strata czasu. Rozmowa jest przeprowadzana przez 2 osoby. Ogólnie testują kandydata na wszystkie strony, co może dla nich jest ok, ale o zarobkach nie można nic się dowiedzieć. Po rozmowie z Panią przeprowadzającą rozmowę na prawdę można się zniechęcić do tej firmy. Chciałam znaleźć prace lepszą, ale po rozmowie zadecydowałam, że nie chcę takiego stresu, a taki stres wywołuje swoją osobą ta Pani. Poza tym chyba godne wynagrodzenie nie przypadło im do gustu. Więc jak chcesz być kierownikiem i zarabiać tyle co ekspedient to wysyłaj cv!

Aaaa rekrutacja trwa już ponad 2 miesiące, bo nie mogą widać jelenia znaleźć....
3
Natalia 2017-08-12 15:04
@Kraków - Salon Clinique to w końcu zostały Ci przedstawione warunki zatrudnienia podczas tej rekrutacji? Czy podlegają one negocjacji? Czasami wystarczy jasno postawić warunki pracodawcy, a wtedy wszystko staje się możliwe. Jak to działa w tym przypadku?
Ania 2017-08-30 19:15
Ktoś sie może orientuje jaka jest pensja netto na stanowisko brand assistant? Widać ze szukają kogos, ale opinie sa różne z tego co widzę.
Natalia 2017-08-31 06:40
@Ania to w zasadzie normalne w przypadku każdego stanowiska - są osoby, które odnajdują się w danym miejscu lepiej, ale i gorzej. Brałaś moze udział w rekrutacji? Podczas niej często przedstawiane są indywidualne oferty dla pracownika.
Kasia 2017-09-02 17:00
Witam, jak wygląda praca w salonie Estee Lauder w Galerii Katowickiej bądź w Krakowie? Jakie zarobki dla konsultanta :)
Kasia 2017-09-02 17:00
Witam, jak wygląda praca w salonie Estee Lauder w Galerii Katowickiej bądź w Krakowie? Jakie zarobki dla konsultanta :)
Kobitka 2017-09-05 17:10
niestety 2500 na stanowisku kierowniczym plus premia ktora moze byc ale nie musi to niestety niepoważna stawka
Natalia 2017-09-09 11:45
@Kobitka, dziękuję za odniesienie się do wcześniejszego pytania. Zadawałam już tutaj pytania o negocjacje i stawki ale nikt się do nich nie odniósł. Piszesz o 2500, na początek rozumiem, ale zastanawia mnie kwestia "niepodważalności", czy w dalszym etapie pracy w Estee Lauder Poland to się nie zmienia?
Zostaw swoją opinię o Estee Lauder Poland Sp. z.o.o - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Estee Lauder Poland Sp. z.o.o