brak logo

Family House Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Family House Sp. z o.o.

Andrzej 2011-09-14 19:24:05
Uczciwy pracodawca, wypłaty zawsze były na czas
Wlodas 2011-11-08 18:38:39
pracowalem 2 lata gdybym nie wyjechall do angli to robil by tu dalej. wyplaty na czas, atmsfera jak trzeba
włodek 2013-01-26 22:19:40
potwierdzam solidna firma. spoko majster był na budowie.
damian_30 2013-02-03 16:20:21
Porządna firma. W zasadzie nie korzystają z podwykonawców tylko wszystko budują sami. Dzięki temu cały czas mają kontrolę, żeby mieszkania była naprawdę w dobrej jakości.
Oliwia 2013-02-26 12:57:01
firma budowlana i deweloper. są już długo na rynku i mają pozytywna opinie. także śmiało.
alan 2013-08-23 19:27:11
znany deweloper, moge polecić.
deyna 2013-09-27 20:53:26
bardzo porządny pracodawca, wypłaty godziwe i na czas. polecam
darek 2013-10-16 19:12:14
oferują stabilne warunki zatrudnienia. polecam.
1
Jako 2015-01-07 10:05:21
Jeżeli ktoś jest agentem i żyje z kontaktu z klientami i z tego, co sobie sprzeda czy wypracuje to wcale się nie dziwię, że firma wcale nie myśli o dawaniu dużej podstawy. Takie działanie oczywiście motywuje do obrotu, ale każdy chyba woli mieć pewny grunt pod nogami, że w razie powinięcia się nogi nie będzie się na lodzie.
grażyna p 2015-03-11 16:04:18
tez mnie to niezwykle interesuje jaką umowę bym dostała jakbym się zatrudniła w Family House Sp. z o.o., a nie ukrywam że po trzech latach działania profesjonalnie w branży to jednak liczyłabym na umowę o pracę. czy ewentualnie firma przewiduje dla najlepszych pracowników, takich jak ja wkrótce, karty multisport?
ma 2015-03-30 20:28:58
Family House to developer zajmujący się budową i sprzedażą domów, obiektów indywidualnych oraz osiedli w Poznaniu i Wielkopolsce, a z racji tego że teraz jest raczej na tym rynku gorzej niż lepiej to ciekawe na co mogą liczyć pracownicy no i czy w ogóle jacyś nowi są zatrudniani czy raczej tylko stara ekipa
as 2016-04-18 21:45:14
ta firma i te opinie to jakas parodja podobnie jak majster na budowie pracowalem tam i od pracownika to nigdy nic dobrego nie slyszalem o firmie majstrze i o szemranym wlascicielu tez nie
Nick 2016-07-22 21:40:50
Brak wynagrodzenia. Nie polecam. Firma w słabej kondycji finansowej.
aha 2016-07-30 18:11:20
No dobrze, ale nawet jeśli są jakieś opóźnienia to pewnie jest to w pełni wytłumaczalne. Zastanawia mnie jednak jakich średnich zarobków można sie teraz spodziewać, wiecie? Dziękuję za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Family House Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Family House Sp. z o.o.