brak logo

Akodo Security

Warszawa

Opinie o Akodo Security

straznik8874 2011-09-14 10:50:42
Posrańce,idioci,debile,bezmózgi.Nie szanują pracowników,odradzam korzystania z uslug tej firmy jak również zatrudnianie się. Zarząd to banda nawiedzonych (usunięte przez administratora)
jemen 2011-09-14 11:23:09
Odradzam wszystkim korzystania z usług tej agencji. Zatrudniają na czarno kryminalistów,nic wiec dziwnego że obiekty są okradane bez ujęcia sprawcy.
Slay_66 2012-09-12 15:36:24
Pracowałem na budowie Centrum Nauki Kopernik na zlecenie. Umowę dostałem na miejscu w biurze plus podstawowe graty. Kasa była zwykle w terminie na koncie (czasem 3 -5 dni z poślizgiem). Koordyntor jak trzeba to (usunięte przez administratora), ale dobry człowiek, jak czegoś brakowało zawsze załatwił. Szkoda że się robota skończyła.
pracownik 0978 2013-01-21 13:38:57
Robota jak robota - swoje trzeba zrobić. Jak się przychodzi i nie wie po co to i koordynator opier . . . . li, Jak sie robi to co trzeba to i kasa jest dowieziona i koorynator podwiezie na dworzec, stawki tak jak w ochronie kokosów nie ma . . .
SPRC 2013-06-04 14:51:34
ciecówa jak cieciówa, bez szału ale kasa zawsze była w miarę na czas. współpracownicy typowo emeryto-żule. Koordynatorzy średni. Ogólnie nie jest jakoś strasznie źle w tym całym Akodo. Choć troche wieje prowizorka.
byłe akodo 2014-03-22 15:50:51
Ta firma zalega mi z wypłatą za maj i czerwiec 2013 roku. Sprawa jest w sądzie. Banda złodziei i oszustów skarbowych.
1
Tajsonik 2014-05-21 23:52:41
Krętacze, cwaniaki, kupo zjady, inwigilatorzy obsesyjni i chyba wystarczy pochlebstw.. Teraz minusy:
1. słabe głodowe stawki godzinowe
2. umowa - śmieciówka
3. ubrania zużyte
4. Brudne, zatęchłe
5. Zbywanie byle do jutra itp.
6. Wyzysk w biały dzień
Zdala od nich i od firmy córki :)
2
woreczek foliowy 2015-02-02 15:31:36
Chcesz walczyć o należną umowę? Walczyć należne wynagrodzenie - pieniądze?
Chcesz kłaniać się nisko i dostać kopa?
To szyszkowy laserze ta firma jest idealna dla Ciebie :)
tadek 2015-03-10 02:28:00
Dokładnie, ja nawet bym nie zaczynał pracy nie mając podpisanej umowy i to na piśmie, bo przecież w razie ewentualnych problemów z wypłatą taką umowę ustną jest bardzo trudno udowodnić. W ogóle jak jest z umundurowaniem od akodo security, dają je bezpłatnie i jest ono nowe, czy zdarza się dostać np. pocerowane?
czarny 2015-03-16 12:51:48
Jak zaczynałem w starym Akodo to dostałem używany mundur. W nowym Akodo Security kontrolni pilnują wyglądu i co jakiś czas wymieniają spodnie czy polar. Jak zmieniałem obiekt na nowy budynek mieszkalny dostałem nowe spodnie, polar i koszulę. Stawki wiadomo nie jest to co by się chciało ale chociaż nie schodzą poniżej 5 zł jak słyszałem w niektóych innych firmach.
gregory 2015-03-18 09:10:18
Dzwoniłem do Akodo Security- odebrał jakiś pan w podeszłym wieku, więc zapytałem go czy mają jakieś wolne miejsca pracy po niewielkim namyśle zaproponował (wysapał), że mamy jakiś obiekt przemysłowy i tu uwaga!!! stawka nie byle jaka 4.50 zł/h na łapę. Pomyślałem wtedy, że to chyba jakiś żart więc poprosiłem go o powtórzenie lecz w dalszym ciągu usłyszałem tą magiczną kwotę 4.50. jak widać są niższe stawki niż 5 zł.Jeżeli chodzi o wywalczenie umowy o pracę na czas nieokreślony, to prędzej powalczył bym o godniejszą stawkę chociaż 6 zł/h to za paliwo by się zwróciło. Moim zdaniem ta firma powinna zniknąć z rynku, kto za takie pieniądze będzie szargał własne zdrowie i chodził 24 godziny jak małpa po obiekcie - żenada, Pozdrawiam i współczuję wszystkim tam pracującym.
GRZEGORZ WARSZAWSKI 2015-05-14 13:21:12
NIE POLECAM FIRMY AKADO ZLODZIEJE KRETACZE I ZATRUDNIAJA STARYCH CEPOW
3
Wiedzon 2015-05-27 15:42:41
Czy wiecie że , na umowę zlecenie to wy decydujecie na obiekcie o systemie pracy ? Czy wiecie że, nie mają prawa przy takiej umowie was kontrolować, a już na pewno między godz. 22.00 a 06 .00, ? Czy wiecie że, jako podwykonawcy to Wy decydujecie po przejęciu dyżuru o ewentualnym kontakcie ze zleceniodawcą ? czy wiecie że należą się wam odszkodowania za ewentualne, przestępcze kontrole od każdej takiej czynności należy wam się odszkodowanie za najście na obiekt!
2
Horgh 2015-06-18 14:20:19
Zarobki śmiechu warte! Ludzie którzy tam pracują i ochraniają budowy mają niezle pokrzywione umysły Umundurowanie dostaje się zużyte po kimś kto poszedł po rozum do głowy i się zwolnił Praca o ile można nazwać to pracą tragiczna nie jest mogło być zawsze gorzej Żądać większej stawki za nic nie robienie hmmm... też nie wypada Każdy co się tam zatrudnia wie na co się pisze Praca dla tych co nic nie potrafią, tak jak i docenić cennego czasu Kierownictwo wydaje się być w miarę OK Ale wspoł pracownicy na zmianach masssacra w szczególności Pan Gutek na budowie w Świętochłowicach Zgodzie Zamęczy każdego opowiadaniem totalnych bzdur Barzdo się też przejmuje pracą tam jak i samym stanowiskiem Kto chce niech próbuje tam sczęśćia ,może akurat tam się odnajdzie Pozdrawiam
1
Kolo 2015-07-20 17:39:28
Pracowałem w Akodo Security był tam taki starszy zmiany śmieszny człowiek kazał nazywać siebie dowódcą,wszystko co napisał podpisywał dowódca do dodania sobie powagi swojej pozycji nosił Colta hukowego i odsłaniał kurtkę żeby wszyscy widzieli jak jest uzbrojony.Dzięki temu gościowi w ciągu 6 miesięcy z pracy na tym obiekcie zwolniło się ośmiu pracowników takie robił czystki ten bez mózgowiec po siedmiu klasach podstawówki.A pozatym nie było żle było by dobrze gdyby nie ten kowboj
Agent z mosadu 2015-08-02 12:36:38
Akodo przejeło bulwary wiśane współczuję tym co tam siedzą naszczęście nie robie w tej śmiesznej firmie dali chłopaką po 7 zł młody nie przeszkolony i dziadek budkę mają metr na metr ale to nie ważne takie obiekty się zazwyczaj się obstawia kwalifikowanymi i większą ilością załogi chłopaką puścili worek piachu z mostu na dach budki aż im dach wygieło ludzie nie przygotowani a tam dużo lata ćpunów i nawalonych kolesi którzy szukają dymu szkoda tych ludzi co tam siedzą nie dawajcie się to nie jest robota dla osób nieposiadających żadnej wiedzy o ochronie tam muszą być osoby doświadczone i sprawne fizycznie to nie jest żadna cieciówka do walenia w kulki tylko obiekt prewencyjny powodzenia koledzy :)
stary zgred 2015-08-27 16:35:35
z kasa cieszko wyrwac od tej pseudo firmy ale czego mozna sie spodziewac umowa smieciowa bez daty terminu wyplat ubrania od ludzi z zakladow pogrzebowych wybrakowane brudne smierdzace kase wyplaca jak im sie przypomni
xxx 2015-10-22 20:09:11
Panowie.Co wy chcecie od Gutka.W pizde facet,ale z glowka cos nie tak.Guciu wroc czekamy na ciebie.Bez ciebie jest nudno i kto nas obroni.Ty byles dla nas jak ojciec chrzestny.My biedne sieroty wolamy WWW-ROC !!!
XXX 2015-10-26 18:39:48
Panie W! - na jakiej podstawie osądza pan Firmę od złodziei i krętaczy???
Nie dostał pan swojego wynagrodzenia(pomniejszonego o pijacki eksces,podczas którego gonił pan z nożem w ręce - po placu kolegę ze zmiany)???
XXX 2015-10-26 18:53:55
Poczekaj do stycznia 2016 - "nasz jedynie słusznie" i wybrany demokratycznie rząd
- obiecywał,obiecuje zniesienie śmieciowych umów i gwarantuje KAŻDEMU 12zł/h!
gigol 2015-10-28 15:35:23
Tez pracowalem w tej firemce. Kase placili ale zwlekali do ostatniego dnia.obsada cieci... pozal sie boze ..warunki masakra budka 1m na 1 m dziurawa . Co do cieci to zgraja starcow . Byli nawet tam ciecie po 75 lat. A gwiazda na ochronie byl pan z czeladzi . Opowiadal totalne bzdury . Sadze ze ten pan byl chory na glowe
Zulis 2015-10-31 07:54:19
Witam. Pseudo firma .obsada cieci 60- 70 lat. Niektorzy niepelno sprawni. Warunki z lat 70 . Budka 1m na 1 m i siedzi tam dwoch starych smierdzacuch capow. Kasa....haha..zwlwkaja na ostatnia chwile. Pracowalem tan 1,5 mies. Masakra. No i ten pan z koltem hukowym. Samozwanczy dowodca. Totalny debilny prostak. Tez uwazam ze ten pan byl chory psychicznie. .w zyciu juz w takiej pseudo firmie moja noga nie powstanue. A co do tego pana z koltem to kierownictwo tej firmy powinlo go poslav na badania do psychiatry. Choc sadze ze ten pan juz byll pacjentem psychiatryka
cyder 2015-11-07 14:12:32
pracowalem tam 3 mies. niby ok ale obsada cieci to masakra. ciecie ok 60-70lat niektorzy niepelnosprawni. niewiem co by taki ciec 60 letni niesprawny fizycznie zrobil jak by do czego doszlo.a ewenementem nad ta zgraja starcow byl ich haha dowodca..ten to mial glowe zryta. sadze tak samo ze ten pan byl pacjentem psychiatryka. a pozatym obleci w tej firmie. wszak ze budka metr na metr dziurawa i siedzieli tam 3 ciecie na noc. pozdrawiam starych capow
wieslo 2015-12-02 11:30:01
witam. Ta firma to jakiś żart.Brak kontaktu z ANTONI.......NIE ODBIERA TELEFONU BRAK PRZELEWU ZA PAŻDZIERNIK WARUNKI PRACY KOSZMAR ZATRUDNIAJĄ NA UMOWE ODZIEŁO OKOLO 5 ZŁ TOTALNA ŚMIEĆIÓWKA
Tim 2016-09-05 12:32:06
Nie wiem czy opinie dotyczą tej samej firmy bo jak czytam to wiedzę dziwne wpisy. Pracowałem w starym akodo i teraz w nowym akodo security. W starym jeździło się prywatnymi a teraz są auta służbowe. Płace i terminy jak to w branży ale ważne, że są wypłacalni i na święta płacą wcześniej.
39 2016-09-05 23:11:52
łu asz a swoją drogą to dziwne że od ewentualnego pracownika na ochronę wymagają żeby posiadał własny samochód... już nawet nie chodzi o samą kwestię rozliczenia za zużycie
Zostaw swoją opinię o Akodo Security - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akodo Security