brak logo

Vinpol

Toruń

Opinie o Vinpol

gość 2013-09-20 12:13
witam czy ktoś może wystawić opinie na temat zakładu?
5
Riki 2014-11-26 12:10
Nie polecam zakładu , jednym słowem dno robisz na umowę zlecenie za 7,50 zarobki od 700-2 tyś zależy od tego czy jest sezon czy nie do tego dorobisz się prędzej nerwicy i garba
ciekawy 2014-12-16 09:59
HENKELL & CO. szuka REPREZENTANTA HANDLOWEGO Miejsce pracy: Gniezno, Nowy Tomyśl, Piła, Poznań.
Ktoś podpowie jakie są warunki pracy, jakie auto, jaka podstawa, jakie cele sprzedażowe?
Binkowski 2014-12-16 16:59
Auto to Skoda Fabia kombi - tą przynajmniej jeździ PH u mnie w województwie, a co do innych rzeczy to nie mam pojęcia.
Mike 2015-02-04 19:55
Zastraszanie pracowników to norma brak plac za nadgodziny i przymusowe 12h pracy pod groźbą zwolnienia słyszałem kilkanaście razy dziennie. Nie polecam ten zakład powinni zamknąć a dyrektorkę do pudła wsadzić za to jak postępuje z ludźmi.
4
toruniak 2015-05-08 23:51
Jak obecnie wygląda praca w firmie (na miejscu przy produkcji lub w dziale technicznym). Jak kierownictwo, płace, socjal itp.
2
ktos 2015-10-18 19:31
Mike w czym masz problem zaby to zgłosic do os]dopwiednich instytucji Zrob to bo inaczej nigdy sie to nie zmieni.
NOWY 2015-10-31 10:28
NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO ,12 GODZIN CIĘŻKIEJ ORKI JEST NORMĄ.I TA DZIWNA BRYGADZISTKA ( usunięte przez administratora )PORAŻKA
red 2016-01-23 09:42
Skończyli, dostał się gość z wody. Dostanie skodę r i okolo 2400 + premia do 30% podstawy możesz jeszcze aplikować do LIndt-a 2400 zl podstawy + 30% (netto) zmowa jakaś czy co
Miszczu 2016-06-28 13:51
Na produkcji walczą ludzie za parę groszy przez agencje pracy za 8 godzin dziennie dostają 1500zł na miesiąc, ale to jest raczej wątpliwy scenariusz bo już od wakacji wymyślają 12 godzin dziennie - wtedy zarobisz koło 2koła, ale jakim kosztem !!! W domu jesteś gościem zjesz i spać bo znowu następnego dnia na 6 lub na 18...
1
beKa 2016-07-01 20:50
jedna wizyta ze swym cv w agencji i wiadomo jest robota...
Rozpoczałem prace w Henkelu, stawka wyzej bo 14,5zl brutto co mnie zaskoczylo, 1sza umowa o prace 2 tyg, 2ga umowa o prace na 3miesiace, potem wiadomka pomyslimy, 8 godzin i tyle. Ale praca dla tych ktorzy chca pracowac, nie jest ciezko, lecz szybko, tak to opisze.


#albosiedzwdomu
edfw 2016-07-07 17:15
@plx no to moze ejst tak ze oni maja jakas rekrtuacje tyle tylko ze jest ona wewnetrzna? no sam nie wiem..
agix 2016-12-24 14:41
Praca tam to jest masakra, miałam okazje pracować od wrzesnia i żałuję, pracownicy patrzą na ciebie jak na glupka,brygadzistka Ewa to szkoda słów,nienawidzi nowych pracowników, wyzwala od złodziei nowych, byla nawet sprawa u dyrektorki, mistrz tez dziwny. Orka po 12 godzin również w soboty, urlopu nie dadzą tylko najpierw z nadgodzin biorą, nie można miec własnego zdania bo wyleją
1
Rafał 2016-12-31 20:20
Rozmowa kwalifikacyjna-dramat. Dyrektorzy pytają o oczekiwania finansowe, a potem dzwonią do Ciebie z propozycją pracy i o 1000zł zaniżają Twoje oczekiwania, proponując prawie najniższą krajową. K..a mać chory kraj i zakład.
1
Alicja 2017-03-29 14:32
@agix, a co podobało Ci się w pracy?
Zostaw swoją opinię o Vinpol - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vinpol