brak logo

Partner 24

Bydgoszcz

Opinie o Partner 24

gość 2015-07-23 00:23:41
Byłem na rozmowie "Serwisant IT" i mam obawy że to jakaś prowizorka?

Ktoś coś wie?
44
gość 2015-07-30 20:06:58
Kolego byłem również na rozmowie, całość rozmowy przebiegła w dziwnej atmosferze i trwała z 6minut. Spoglądając na firmę biuro malutkie.
42
Gość 2015-08-05 19:29:48
W ogłoszeniu jedno a podczas rozmowy coś innego czyli kompletna strata czasu. Do tego zaproponowana kasa szkoda mówić.
37
gość 2015-09-04 21:02:08
Znowu kogoś szukają? Bo jest nowe ogłoszenie. Taka rotacja?
35
Gość 2015-09-08 22:49:50
Z informacji wynika że w jednym miesiącu odeszli wszyscy pracownicy a to daje do myślenia.
37
klient 2015-09-24 23:10:40
pracuję w firmie którą serwisują chłopacy z partner24 (w zasadzie serwisowali bo obecnie serwisem bym tego nie nazwał) i faktycznie 1 września znikli wszyscy pracownicy. dzwonimy aby ich złapać a tam babka mówi że odeszli i już nie pracują i jedynie wiatr hula po polu.
52
Hotel 2016-01-29 22:30:17
Nie wiem czmeu ale nasze wpisy z Hotelu zostały usunięte. Nie były obraźliwe ale przedstawiały jedynie faktyczne wydażenia któe miały miejsce.
ŻENADA

Jeszcze raz powórzę że jeśli ktoś nie potrafi wytłumaczyć i rozmawiać to nie może świadczyć usług informatycznych.
Na pytania się odpowiada i nie jest to jednarozwa sytuacja.


25
Kuba 2016-03-30 20:44:16
Pojawiły się nowe ogłoszenia na stanowisko Serwisant IT i Administrator IT.
Czy ktoś może udzielić bliższych informacji? Wyszukałem ostatnie ogłoszenia i wygląda na sporą rotację?
- mała kasa?
- atmosfera?
27
Kuba 2016-04-01 00:31:23
Niezłe to znaczy ile na rękę na początek dla Administratora IT i serwisanta IT?
Bo z tego co czytam to "nieźle" było uważane 2tyś zł dla administratora - w ogłoszeniu wymagania są bardzo ubogie dla kogoś kto ma się legitymować widzą z zakresu Administracji IT Znajdź mi kogoś kto pracował ostatnio na takim stanowisku za mniej niż 3-4tyś na rękę gołej podstawy.

Rot- Umowa o pracę? Przecież na tych stanowiskach jest to jedyna "legalna" forma zatrudnienia.
27
Nick 2016-04-01 07:26:29
Znam jedną osobę która tam pracuje jako Serwisant IT i mówi że na początek miała 1,8tyś na rękę, obecnie 2,1tyś. Pracy sporo bo ciągle mówi o nadgodzinach i braniu dyżurów 24. Dodatkowo dorabia w drugiej firmie.

Warunki mówi że średnie ale lepsze niż miała ostatnio.
26
Kuba 2016-04-02 14:05:28
Wczoraj byłem w firmie obok (R+PL) i od nich zwróciłem uwagę na Partner24 wygląda na to że mieszczą się w budynku na zapleczu (domek gospodarczy) bo tak prowadzą strzałki.

Wracając wieczorem z miasta widziałem starszego pana (zapewne dozorcę / stróża) który tam się kręcił.

Sama lokalizacja firmy ciekawa bo dojazd np z wyżyn wydaje się szybki.
26
Kuba 2016-04-04 19:18:37
Hajro - zadawałem pytania bo widziałem ogłoszenia na pracuj pl.
Chciałem aplikować w piątek jednak miałem obawy co do profesjonalizmu firmy (mały budynek, nadgodziny, niska płaca - potwierdzone przez obecnego pracownika). Wszystkie te obawy potwierdził jeden obecnych pracowników.

Dziś kolega dostał propozycję z Atosa i za pracę o zakresie kompetencji serwisanta IT na rynek Polski dostanie na początek 3,2tys netto + 150zł dodatku na dojazdy + ubezpieczenie + szkolenia językowe + szkolenia techniczne itd.
28
ostr 2016-04-08 19:33:55
Wylukałem wakat więc zagadałem z zimomkiem który tam robi i nawijał że lipa z kasą bo nawet na staż chwycili jednego a musiał robić jak na etacie, roboty dużo ale robią byle jak byle było.
Miejscówa mówi że jak kretowisko bo to jakaś piwnica

Skład ekipy to: mądraliński prezesuniu, dziadek wspólnik (zwą go dozorcą), sekretarka no i 3 ziomków z czego jeden w wieku wspólnika na własnej działalności.

Teraz jeden ziomek zawija się a robil z 8 miechów dlatego ludzi zgarniają
27
Markus 2016-04-10 15:12:44
Hajro piszesz o stabilności w kontekście "umowa o pracę" ale opiewająca na jaką kwotę? Ile legalnie na kwicie?

Firma: Forma prawna: SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Kapitał zakładowy: 5 000.00 zł

Więc pewność wypłaty słaba gdy będzie poważniejszy problem.
Sprawdziłem osoby z KRS - prezesa i wspólnika, każdy ma swoją działaność więc co do pewności zatrudnienia dziwnie to wygląda.
26
Biały 2016-05-31 20:34:33
Powiedz że chcesz 1500zł na rękę i masz robotę!
26
Artefix 2016-07-17 14:36:49
Ogólnie to szef z nostalgią wspomina czasy gdy on dyktował warunki, zawsze podzielał zdanie że chciałby aby w Polsce było jak w USA: że to pracownicy sami przynoszą swoje narzędzia - jednak zawsze też zapominał ile w USA zarabiali owi pracownicy.
Gdyby mógł zalegalizować jedną rzecz to było by to "niewolnictwo" - wtedy byłby PANEM sytuacji a tak....
16
Artur 2016-08-01 22:25:20
Po raz kolejny pojawiło się ogłoszenie na serwisanta IT, ostatnie było pare miesięcy temu.

Macie jakieś informacje czemu znowu szukają?
Rotacja?
Ekspansja?
Bo czytajac wcześniejsze opinie mam coraz większe wątpliwości.
17
Kermit 2016-08-04 18:32:10
Wiem od osoby która odeszła odnich bardzo niedawno że warunki były niespecjalne. Jedyną zadowloną osobą jest jego kolega który tam jeszcze robi ale on nie jest wymagający. Wspominał też że obecnie nie ma co liczyc na podwyżkę bo kupili dwa suvy które sporo kosztują. Jednak jego decyzje odejścia przyklepał fakt że odpali im dwaj kluczowi klienci.

Wie od tego co został ze najchętniej to by chcieli kogoś z grupą ale aby był na tyle sprawny by mógł od czasu do czasu wejść na dach.
15
Kugar 2016-08-05 00:05:39
Radeik pytasz się jak by na takich forach miał siedzieć HR i odpowiadać na pytania.

Jednak skoro chcesz to powiem co ustaliłem:
- skoro oferta jest tak uboga w opis stanowiska oznacza że robisz wszystko i w zasadzie nie ma czegoś takiego jak "to nie jest w mojej kompetencji"

- spora rotacja (oferta pojawia się co kilka miesięcy) daje jasny obraz pieniędzy jakie można tutaj dostać lub/i warunków jakie musza tam być.

Jednak pieniądze i warunki to jedno ale najważniejsza jest atmofera.

Najlepiej idź na rozmowę zapytaj o kasę, zakres obowiązków, zobacz swoje przyszłe stanowisko pracy to będziesz wiedział najlepiej na czym stoisz.
Przecież może masz mega wiedzę to dostaniesz ekstra warunki - jednak gdfyby tak było byłbyś w ATOSie / NOKI itp.
14
Jarek 2016-08-21 10:19:06
Myślę że nowe oferty pracy podytkowane są wymianą starych pracowników na nowych kórzy będą: tansi, będzie im się chciało robić i nie będą mówić o jakiś tam mitycznych 8h pracy dziennie.
6
SWP 2016-08-31 23:37:20
Staż 5tyś? Staż to to co daje UP + ewentualnie w łapę.
Oczywiście mitem jest praca jedynie na miejscu w firmie bo ja musiałem jeździć po klientach.
9
ed 2016-09-04 19:59:29
Przecież dźwigi jak i żurawie są rzeczywiście bardzo dobre, ale widdomo czy wypłata jest terminowa? Przecież o dobre relacje jest teraz trudno, bo wkońcu atmosfera jest niezłaa.
Zostaw swoją opinię o Partner 24 - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Partner 24