Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Randstad

Pracowałeś w firmie Randstad i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
karolina - 2013-05-17 20:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fakt kto chce pracowac w agencji rekrutacyjnej to randstad jest naprawde najlepszy
zdjecie uzytkownika
Aniaa - 2013-07-05 18:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich

zaprosili mnie na rozmowę w najbliższych dniach.
Tylko ma to być w formie pisemnej... miał ktoś taki test? czego można się spodziewać?

dzieki za odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
beny - 2013-07-12 13:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ja pracowalem w decora przez randstad i zarabialem tam( usunięte przez administratora )wiec porazka. wiec niewiem gdzie wy tyle zarabiacie po te ( usunięte przez administratora )itp. nie szanuje tej firmy i taka moja opinia i bede wszedzie tak pisal i gadal kazdemu. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-13 17:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Agencja zatrudnienia Randstad proponuje tez swoim klientom wyjazdy do pracy za granica?jakwtedy jest to prawnie skonstruowane?czy podpisuje kontrakty?prosze o odp.
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-07-15 09:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi sie ze oni zajmuja sie tylko praca w polsce, maja oddzialy na calym swiecie ale chyba nikt z polski ludzi nie wysyla
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2013-07-15 11:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja takie wyjazdy, ale tylko dla wysoko wykwalifikowanych ludzi, wiec ciezko jest sie zalapac, wysylaja przewaznie IT
zdjecie uzytkownika
gościówka - 2013-07-25 14:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kindziol - 2011-02-15 14:29:25

aha czyli to oni mają Ci szukać pracy i to jeszcze z sukcesem i wielkie oburzenie, że nie znaleźli. Sorry ale takich ja Ty w tym kraju jest setki tysięcy.
Jak agencji klient nie da konkretnego stanowiska to i twoje zdolności na nic się zdadzą, bo mają akurat rekrutacje na spawaczy, więc wymogów nie spełniasz. Oni mogą tylko delegować do klienta i tyle..
zdjecie uzytkownika
koko - 2013-07-25 14:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-01-03 20:27:39

( usunięte przez administratora )zl netto czy brutto ??
to klient płacie pensje wiec pni nie mają nic do gadania
zdjecie uzytkownika
A Just - 2013-07-25 23:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Chciałabym zapytać, czy ktoś z Was był na rozmowie kwalifikacyjnej we Frankfurcie nad Odrą w sprawie pracy poprzez agencję Randstad w Duren pod Kolonią na magazynie (pakowanie, komisjonowanie itp.)?

Jest to oferta EURES poprzez zielonogórski Urząd Pracy.

Podobno dziś tj 25.07 miała mieć miejsce pierwsza taka rozmowa we Frankfurcie nad Odrą?

Czy ktoś może napisać coś więcej?

Mój e-mail annaka1977@wp.pl

Wiem, że w przyszły czwartek tj.01.08.2013 również taka rozmowa będzie miała miejsce we Frankfurcie. Być może wybiera się ktoś z Wielkopolski, chętnie się zabiorę. Pisać na mail.
zdjecie uzytkownika
A Just - 2013-08-02 23:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ "byly pracownik"
Masz na myśli ogólnie Randstad?

Czy może konkretnie pracę w Duren pod Kolonią?

Mógłbyś nieco rozwinąć wątek.
zdjecie uzytkownika
WLKP - 2013-08-05 23:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Kto wybiera się w środę na rozmowę do Randstad do Frankfurtu na Odrą w sprawie pracy w magazynie i jedzie z Wielkopolski? Chętnie się zabiorę. Mój e-mail szuszwol9@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-07 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile się dostaje?
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2013-08-07 11:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak slyszalam o tym, znajoma byla mowila mi o tym ale ja sie jednak nie zdecydowalam, nie wiem jak jej to wyszlo
zdjecie uzytkownika
KTOS - 2013-09-04 19:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firme Randstad, umowa na czas, zarobki rowniez. Wszystkie zebrane opinie na temat tej firmy sa jakies "smieciowe". Ludzie nie trafiliscie jeszcze na prawdziywch oszustow i tyle...
zdjecie uzytkownika
kamila - 2013-10-29 17:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie jest to dobra uczciwa miedzynarodowa firma
zdjecie uzytkownika
a sobie usuwajcie - 2013-11-08 12:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie przelewaja pieniedzy na czas. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obcy - 2013-11-17 12:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2013-03-06 10:05:23]:
oni obsługuj tylko swoich, ja mam kwalifikacje wysokie, nawet nie zadzwoni, od swoich łatwiej zakręcić loda
zdjecie uzytkownika
offline - 2013-12-08 14:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy agencji Randstad zatrudnienie w Imperial Tobacco S.A w Jankowicach w ilości ponad 200 osób pytają: "Czy w tym miesiącu dostaniemy wypłatę na czas"? Bardzo błagamy najjaśniejszego Pana Randstad aby nam miłościwy Pan zapłacił. Przepraszamy, że śmiemy się upominać o swoje.
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-12-10 12:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czlowieku co ty mowisz, ja dostalem pieniadze na czas, pewnie cos zakreciles hehehe
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-22
Żródło: nuzle.pl
Żary
(Lubuskie)
Randstad Polska Sp. z o. o. jest wiodącą na polskim rynku agencją doradztwa personalnego i pracy tymczasowej.Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób na stanowisko:magazynier / operator wózka widłowegoZakres obowiązków: prace na magazynieprzewożeniezaładunek towarówOczekiwania:wykształcenie zawodoweuprawnienia do obsługi wózków widłowychdoświadczenie na podobnym stanowiskuOferta:umowa o pracęmożliwość rozwoju zawodowegoDziękujemy za wszystkie
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
discooo29 - 2014-01-20 10:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina - 2013-03-27 13:55:40]:
Idź na zwolnienie z tej Super firmy to zmienisz Zdanie..ta firma nie jest Nic warta tak jak i jej pokrewne.. Umowy na 25% 50% etatu robisz pełen etat liczą ci z polowy a reszte ci pan łaskawca Randstad dorzuca.. a gdzie nadgodziny... Idz jedna z drugą do radcy prawnego to ci powiedzą jak to Super firma..
zdjecie uzytkownika
jojoPan777 - 2014-02-19 22:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie jakie obecnie sa warunki pracy w Wedlu przez Randstad?bo od lutego miało sie cos zmienic?
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-02-20 08:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w wedlu co sie dzieje to jest zupelnie inna historia, kazdy kto tam pracowal dobrze wie jak jest, a 1100 zl to niestety co mozna zrobic ??? Gdzie pojdziesz jak nigdzie nie zatrudniaja wiec wszyscy to wykorzystuja...

sorry taki mamy kraj !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
an - 2014-03-03 22:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja kilka dni temu bylam na rozmowie w Randstad dokladnie w Pruszkowie trafilam na Pana ktory okreslij jak wyglada to wszystko a chodzi o prace w Ikea Janki. Powiedzial ze zadzwoni na drugi dzien z odpowiedzią czy przyjmują mnie czy nie. I dokladnie tak bylo zadzwonil i umowil na drugie spotkanie bezposrednio z Ikea. Jutro mam to spotkanie ciekawe czy to co mowil w realu bedzie takie samo. Pan sympatyczny moze poprostu dobrze trafilam.
zdjecie uzytkownika
mag - 2014-03-13 13:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez miałam dokładnie jak wyżej...Firma ok,wypłat nie trzymają do 10 tego jak w umowie ,miałam 6 -tego.Polecam
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-04-11 19:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina - 2013-05-17 20:07:40]:
Owszem, są to umowy o pracę na czas określony, ale tylko na czas świadczenia pracy, czyli pracujesz od poniedziałku do piątku i za ten czas są odprowadzane składki. Wniosek? W pozostałe dni wolne od pracy (soboty, niedziele i święta) jesteś osobą nieubezpieczoną. W razie nagłego wypadku ratuj się sam, bo żadne składki za ten okres nie są za Ciebie odprowadzane. To dla mnie chamstwo, takie żerowanie na ciężkiej sytuacji osób, które muszą się zgadzać na te umowy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
43 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Randstad
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x