brak logo

Hoffman spółka jawna

Łódź

Opinie o Hoffman spółka jawna

wódz 2013-07-02 22:34:34
Pracowałem w tej firmie. Nie polecam. Nie dość, że zarobki niskie, to jeszcze trzeba na nie bardzo długo czekać, jedyny plus jest taki, że zawsze kasa jest. Pracownicy są w porządku, ale "góra' wszystko psuje. Zdecydowanie odradzam, chyba, że jesteś studentem i chcesz się czegoś nauczyć i trochę dorobić.
maciek 2013-07-05 22:21:31
zgadzam sie z poprzednikiem tez odradzam współprace z ta firma [usunięte przez moderatora]
maciek 2013-08-05 21:39:46
nie wchodz w ten interes [usunięte przez moderatora]
jurek 2013-08-20 21:06:19
ja grałem w porzadku moge przed sadem to przedstawic a jednak szefostwo wystawiło mnie do wiatru bo niepotrafiło dotrzymac umowy ktora razem ustalilismy, uciekło od odpowiedzialnosci, ja zrezygnowałem z pracy tzn zostałem na lodzie, tak ludzie powazni nie robia
marcin 2013-09-11 22:55:18
kiepska firma odradzam, rozmawiałem z szefostwem jakies oszolomy co innego ustalasz na spotkaniu a co inego pozniej ci wmawiaja albo niepamietaja nic
zadowolony 2013-12-23 14:43:43
umawiasz sie na podpisanie umowy (kilka spotkan wczesniej - wszystko ustalone )przychodzisz a oni sa zdziwieni i graja głupka po co tu przyszedłes Grupa oszołomow.
2
realista 2013-12-25 21:18:14
To musiałeś starać się chyba o posadę co najmniej Dyrektora albo V-ce
Prezesa skoro odbyli z tobą kilka spotk ań. Bo chyba do pracy na maszynie aż kilku spotkań nie trzeba...No chyba że z Ciebie wyjątkowy specjalista. Mnie przyjęli po jednej rozmowie.
2
rekrut 2015-02-05 01:34:23
Zgadzam sie z przedmówcą, podobno rozmowa jest szybka, łatwa i przyjemna - tak słyszałem ale później trzeba się wykazać. Najważniejsze, zę płaca za nadgodziny i nie ma z tym problemu.
anonim1 2015-02-24 13:12:14
Widzę, że firma Hoffman nie dość że nie potrafi "grać" fair z pracownikami to jeszcze nie potrafi się rozliczyć z firmami, z którymi współpracuję. Pan Prezes wzbogaca się na innych. Postawa godna podziwu, na pewno daleko nie zajdą traktując w ten sposób ludzi. Ktoś kto postępuję w ten sposób nie nadaję się do prowadzenia interesu. Pozdrawiam
Offman 2015-03-12 16:38:00
Zdecydowanie odradzam, to najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałem… Najlepiej tego pracodawcę omijać szerokim łukiem obojętnie czy się jest pracownikiem, kontrahentem czy klientem. Na rozmowie kwalifikacyjnej każdy indywidualnie dogaduje za jaką stawkę chce pracować, w praktyce wygląda to tak, że podpisujemy umowę na minimalną krajową, a resztę stanowi „premia uznaniowa”. Człowiek pracuje więc cały miesiąc uczciwie myśląc, że wszystko jest dogadane i ustalone, natomiast w rzeczywistości dostaje tylko minimalną krajową, a o premię uznaniową musi się upominać i liczyć czy łaskawie dostanie… Niestety otrzymanie w tej firmie stawki, którą na początku się ustalało graniczy z cudem, bo prezes albo non stop zbywa głupimi wymówkami albo kłamie w żywe oczy, że wysłał już pieniądze tylko po to żeby się pozbyć pracownika. Co do systemu pracy też jest tragedia i też jesteś traktowany jak śmieć… Nieważne jakie są prywatne plany czy życie, szefowie potrafią przyjść za 10 minut do końca zmiany i powiedzieć , że trzeba zostać dopóki nie będzie zrobione całe zamówienie, bo dzisiaj w nocy wychodzi… i oczywiście na ten moment materiałów i części nie ma, żeby cokolwiek zrobić. Spółka u wielu firm i ludzi jest zadłużona i najczęściej nie ma zamiaru płacić, po prostu uważają, że są bezkarni. Właściciele firmy bazują na dużej rotacji ludzi, bo nie znam osoby, która odeszła/została zwolniona i wypłacili jej wszystkie zaległe pieniądze… Swego czasu firma zatrudniała sprzątaczki na okres próbny i po miesiącu zwalniali je nie płacąc im. Dzięki takiej polityce zarząd firmy regularnie zmienia sobie samochody.

A i jeszcze jedno… Muszą ich bardzo boleć takie opinie w Internecie, bo regularnie posty każą usuwać, stąd tak mało negatywnych wpisów.
4
oszukany 2015-04-27 22:16:22
zgadzam sie w calosci z poprzednim wpisem - omijac ta firme i to szefostwo klamcy i oszuści
2
ZAWIEDZINY 2016-07-20 19:07:21
nie polecam firmy, płaca niska i brak terminowych wypłat. potrafią część wynagrodzenia np za godziny nadliczbowe nie wypłacić. środki ochrony pracy trzeba mieć swoje gdyż firma ich nie daje odzieży ochronnej. SYF I MALARIA . OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. ZAWIEDZIONY
ZAWIEDZINY 2016-07-20 19:08:26
nie polecam firmy, płaca niska i brak terminowych wypłat. potrafią część wynagrodzenia np za godziny nadliczbowe nie wypłacić. środki ochrony pracy trzeba mieć swoje gdyż firma ich nie daje odzieży ochronnej. SYF I MALARIA . OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. ZAWIEDZIONY
3
Zostaw swoją opinię o Hoffman spółka jawna - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hoffman spółka jawna