brak logo

Teel Tomasz Nowak

Poznań

Opinie o Teel Tomasz Nowak

tentamten 2009-11-03 18:43
Dziś znów były urodziny w pracy:) każdy tutaj ma dobrze:)
setka 2009-11-04 10:41
Bardzo fajna firma, praca łatwa nie jest ale za dobrze wykonaną pracę są dobre zarobki.
joojo 2009-11-04 12:14
Miłe wspomnienia.... :)
kejtER 2009-11-04 22:13
Ciekawa praca nie dla mięczaków:)
fikumiku 2009-11-05 09:25
POLECAM!!!
herman 2009-11-05 15:12
Świetna firma oby więcej takich
$$$ 2009-11-05 21:02
dobre jest to że premia wypłacana jest 4!!!! razy w miesiącu.
anno 2009-11-06 11:13
nie robią żadnych problemów, traktują każdego pracownika bardzo dobrze. Nie lubia tylko ściemniaczy wykorzystujących nagminnie L4. Biuro nie jest w centrum ale dojazd jest dobry. Ogólnie 5.
Alle 2009-11-06 14:16
Wszystko wporzo!!!
ciotka klotka 2009-11-07 18:38
PŁacą bardzo dobrze wystarczy robić swoje.
anonim 2009-11-08 16:58
Praca jak praca łatwa nie jest ale warunki super.
anonim 2009-11-09 11:51
bylam niedawno na rekrutacji w firmie teel bylo milo i wszystko ok ale niestety godziny pracy mi nie odpowiadaly bo moge pracowac tylko popoludniami:(((
anonym 2009-11-12 17:04
bez żadnych zastrzeżeń, sama sprawdziłam gorąco polecam.
leszek 2009-11-16 12:21
Polecam
gigi 2009-11-17 11:32
niezła firma praca szczególnie dobra dla studentów
anonim 2009-11-18 09:42
Fajni ludzie, fajna praca:)
anonim 2009-11-19 11:21
Łatwe pieniądze to nie są ale jak się ma umiejętności to zarobic można.
anna 2009-11-20 14:27
super fajni ludzie!!!
erka 2009-11-23 13:58
Wszystko OK!!!
anonim 2009-12-03 13:41
Niektórzy wyciągają tłuste prowizje:) Firma ceni talenty...
wdówka 2010-02-13 20:47
nie gadajcie głupot, firma [usunięte przez moderatora], jeśli ktoś wywiązuje sie ze swoich obowiązków (podpisuje umowy) to ma tam jak paczek w maśle.. gorąco polecam wszystkim dobrym sprzedawcom ;-) a jesli chodzi o pieniądze wszyscy dostaja to co im się należy, czasem nawet przed czasem jeśli jest taka potrzeba. [usunięte przez moderatora] jako szef=super
:) 2010-05-05 23:36
Tak kończą [usunięte przez moderatora]
fonka 2010-05-11 16:30
A ile srednio zarabia telemarketer ?
Wiadomo, ze to zalezy od wynikow sprzedazy ale ile mniej wiecej srednio mozna zarobic ?
teel.me! 2010-06-14 13:16
witam wszystkich! pracowałam w tej firmie. było bardzo miło i fajnie. praca nie jest trudna i jesli robisz wszystko zgodnie z zaleceniami, to mozna zarobić. niestety z wypłatą wynagrodzeń jest trochę do kitu, bo ja czekałam ponad 2 miesiące po tym jak odeszłam. więc jeśli macie oszczędności na koncie, to śmiało idźcie tam do pracy.
;-) 2010-08-16 23:03
ale ściemniasz!!!!
byly pracownik 2010-10-31 06:43
wszystkie powyzsze posty pisal chyba sam szef! Teel.in nie placi na czas i trzeba sie prosic o pieniądze. Bywa też tak, że nie płaci wcale i ma wszystko gdzies, typowi [treść usunięta przez moderatora], zmieniaja takze adres firmy. Nikomu nie polecam!
kierowniczka 2010-12-17 10:06
koń-sultanci to [usunięte przez moderatora] wypisują komentarze nt firmy która nie istnieje ponad rok. znakomita strategia wymyślona w kółeczku gorzkich żalów przy piwku:))))))))
anonim 2011-01-14 13:10
Jedyny prawdziwy wpis,aż dziwne,że tylko \"wycięty\",a nie usunięty ...
anonim 2011-01-14 13:11
anonim - 2011-01-14 13:10:10

Jedyny prawdziwy wpis,aż dziwne,że tylko \
oczywiście ten o niepłaceniu...
Kon - sultanci 2011-02-09 19:29
firma nie istnieje od roku to fakt dodać trzeba że nie istnieje pod tą nazwą i znów w innej części miasta.
milo jest nam jednak wszystkim Koń - sultantom obserwowac twoj niski i coraz szybszy upadek mamy nadzieje ze uda ci sie upasc jeszcze nizej, nie martw sie wykopiemy ci dół zebyś osiagnal zupelne DNO
tynoko 2015-02-18 15:20
no ja nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda? bo teraz zmieniła się w końcu nazwa czy nie? nie wiem juz pod jakim adresem szukać tej firmy i co konkretnie robić, bo chciałem jakoś skontaktowac się z nimi a nie wiem co o tym mysleć. Czekam na jakieś opinie odnośnie tej firmy i pracy u nich. pozdrawiam.
ania 2016-05-13 22:04
nie wiadomo czy istnieją kiedy nie można namierzyć ich adresu w internecie@ramon
Lidia 2017-08-17 09:52
Według KRS firma istnieje. Może jakiś inny użytkownik ma kontakt do tej firmy i chciałby się podzielić z innymi użytkownikami? Może są tu aktualni pracownicy, którzy powiedzą, co się dzieje teraz w firmie?
Zostaw swoją opinię o Teel Tomasz Nowak - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teel Tomasz Nowak