brak logo

Agencja Hostessima

Kielce

Opinie o Agencja Hostessima

kassssiass 2010-09-12 21:19:08
Nieźle się z nimi współpracuje. Dają dużo zleceń, płacą w terminie. Zawsze są mili no chyba, że dziewczyny lecą w kulki... a bywa tak, że są chamskie, obijają się i jeszcze mają pretensje jak im ktoś uwagę zwróci. Ale słyszałam, że kilka dziewczyn już wypadło ze zleceń za spóźnienia, pogaduchy z chłopakiem jednej z lasek na promocji (chłopak stał z nią 2 godziny, a ona zamiast pracować cały czas z nim rozmawiała). No i wywalili ją i bardzo szybko zmieniła ją nowa dziewczyna. Moim zdaniem, jak się jest w porządku i się pracuje to i oni są zawsze w porządku. Polecam wszystkim, bo z nimi już na prawdę długo współpracuję.
daria2 2010-12-29 21:33:55
Bardzo częste zlecenia, firma konkretna, bardzo miły kontakt z pracownikami firmy. Ciekawe i dobrze płatne zlecenia, można sobie dorobić na bankietach lub targach, do tego kilka razy byłam na zleceniach rozdawania gadżetów. Płacą zawsze w terminie i można zarobić premię, mi się udało :)).(usunięte przez moderatora),(właścicielka lub współwłaścicielka, nie wiem dokładnie) powiedziała, że to za bardzo dobrą pracę i że jest zadowolona ze mnie dlatego dorzuca premię uznaniowa. Z tego co wiem, tylko dziewczyny, którym się nie chce pracować najgorzej na tym wychodzą, ja tam wiem co znaczy zlecenie i obowiązki i jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Hostessimą.
IMA 2011-07-15 00:59:09
Hehe, 2 opinie tego samego dnia w ciągu 15 minut... WCALE nie widać, że pisała je jedna i ta sama osoba :) I to najprawdopodobniej pracownik tej agencji. Może powinni się przebranżowić i świadczyć usługi w zakresie PR albo marketingu szeptanego?:))
klaudia0090 2012-07-26 19:52:32
Hmmm rzekoma agencja "Hostissima" ma bardzo złą opinię na rynku. Nie wypłacają pieniędzy, (usunięte przez moderatora),. Mi za caly miesiąc pracy na promocji nie wypłacili pieniędzy a pani (usunięte przez moderatora),, nie odbiera telefonów. Żenada...Można się nieźle na nich przejechać. Ostrzegam inne dziewczyny.
Basia 2012-12-22 12:22:23
Kto nie współpracował niech nic nie pisze, łatwo hejtować wszystkich i wszystko.
Kontakt z pracownikami bardzo dobry, pieniądze w ustalonym terminie i ciekawe zlecenia.Jeżeli robicie co do was należy to pieniądze na pewno są w terminie.
moja ocena: Bardzo Dobra i uczciwie POLECAM
Roksana 2014-01-21 12:26:11
Bardzo miło wspominam współpracę z tą agencją jako hostessa.
Pracownicy odpowiadają na każde zapytanie i wątpliwość ;)
Pieniążki otrzymałam zgodnie ze wcześniejszymi ustaleniami.
Osobiście polecam :)
anonim 2014-01-31 16:14:16
zenada!!!(usunięte przez administratora)odradzam
wściekła 2015-09-16 14:54:48
Nie polecam !!! Od dwóch tygodni codziennie dzwonie do agencji, a pani mnie przekonuje, że pieniądze wpłyną jutro, zastanawiam się czy w ogóle kiedykolwiek będą na koncie. Ile można zwlekać? Wspomnę, że agencja nie miała do mnie zastrzeżeń.
reme23 2016-01-15 10:57:25
generalnie ok
kammma 2016-09-12 20:26:07
kasa przy stalej wspolprac wyzsza. ja mam zawsze na czas a dostaje zlecenia od 1,5 raku. duzo pracy daja tylko trzeba byc w porzadku. ulotki, targi, bankiety takie do tej pory mialam zleenia od nich. pieniadze, od 10zl/h na reke do 25zł najwiecej mialam. platnosc max do 3 tyg po zleceniu, ale czasami maja nawet do 5 tyg ( kolezanki tak mialy, co u nich staly na degustacji kielbasy jak staly, podejrzewam ze ich klient pozniej placil). no nie wiem, nie spotkalam sie z takimi zachowaniami o jakich piszecie. ja polecam, jak ktos chce sobie dorobic. srednio zarabiami 500-600 zl w miesiacu przez nich (a najwiecej 1350 z 2 bankietami), jak dla mnie to ok jest.
Pati 2016-10-12 10:28:53
Ja pracuje na zleceniach od Hostessimy od dwóch lat, i stawki są różne np. na degustacjach mam 10 zł netto, targi 15 zł netto, bankiety 25 zł netto. Więc rozbierzność jest duża, ale to zależy od akcji. Przecież nikt nie zmusza nikogo do pracy na degustacjach, zawsze dzwonią i pytają czy mi odpowiada stawka za konkretną akcję, jak mi pasuje biorę jak nie, to rezygnuje. Ale wiem że kierują się zasadą, jak hostessa się sprawdza to zawsze mozna liczyć na wyższa stawkę.
wed 2016-10-12 14:00:19
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno jest szansa na odpowiednie premie do podstawy
Zostaw swoją opinię o Agencja Hostessima - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Hostessima