brak logo

Eblis B&L

Chorzów

Opinie o Eblis B&L

garet 2013-05-16 13:52:26
to już wiadomo, czemu firma non stop szuka pracowników.
Zagadka rozwiązana.
1
mixer 2013-05-16 17:40:42
to testy kompetencji to ściema.
tak naprawdę, szukają taniej siły roboczej.hehehe....
1
Yoshimitsu 2013-05-18 01:10:44
dokładnie. każdy by chciał mieć kogoś kto potrafi robić wszystko najlepiej za najnizszą krajową! zdecydowanie nie polecam! nie warto!
1
arek 2013-05-18 15:37:00
osoba, która spełnia ich wymagania dotyczące doświadczenia i umiejętności powinna zarobić jakieś 3,5-4,5 tysiąca netto. Czy tyle tam płacą?
1
mimek 2013-05-20 12:55:48
nieważne ile lat masz doświadczenia i co potrafisz.
polska to pensja minimalka i full dyspozycyjność.
1
KaPi 2013-05-23 14:21:16
Byłam tam kiedyś handlowcem. Nie polecam nikomu zjawiać sie nawet na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie :) totalna porażka za najniższą krajową, a jeszcze ci pieniądze zabierają jak tylko jest ku temu okazja bo ktoś popełni błąd. Nie pracujcie nigdy tam ! Kiedyś nie posłuchałam opini innych, poszłam tam pracować i to był błąd. pozdrawiam!
2
mała 2013-05-23 17:37:32
jak zabierają pieniądze????
jak to możliwe, zgodnie z kodeksem pracy nie mogą "zabrać" ci nic z pensji nawet jak popełnisz błąd. Boże!!!!
1
2013-09-26 12:36:08
Niestety "firma" ogłasza się co miesiąc i nikogo nie zatrudnia. Pośród ponad 100 cv nie wybiera nikogo na umowe o pracę tylko pojedyńcze osoby na umowę o dzieło za np 100zł. Wszystkie opinie powyżej są prawdziwe i może następne osoby nie zdążą się nabrać!
2
modelina 2014-01-16 07:15:55
Spotkania w sprawie modelek to fikcja ;) nikt tym sie tam nie zajmuje. tez byłam w banku twarzy... ani razu zadnego zlecenia. nie ma zadnej kompetentej osoby która cokolwiek by robila w sprawie modelek. szukaj powazniejszych agencji ;)
Liza 2014-02-22 09:23:44
nie wiem czy te opinie są tu prawdziwe bo znam osoby które tam pracują i mówią całkowicie sprzeczne informacje z tymi co tu niektórzy piszą
były pracownik 2014-05-09 22:51:07
dajcie sobie spokój z tą firmą. Szukajcie porządnego pracodawcy a nie eblis b&L. Totalna porażka.
1
zrażona 2014-05-12 18:30:07
byłam tam handlowcem. Praca na najniższej krajowej, (usunięte przez administratora)nie polecam!
kasztanka 2014-05-13 17:31:51
słuchajcie głosów ludzi, którzy tam pracowali, jak jesteś handlowcem z doświadczeniem to omijaj tą firmę i znajdź sobie lepszego pracodawce. Nie polecam nikomu wysyłać tam CV!
lechu 2014-05-13 19:45:42
a ja bym nie słuchał tu nikogo bo coś mi się wydaje że opisują tutaj same debeściaki którzy nic nie chcą robić a zarabiać miliony
Liza 2014-05-21 20:41:21
nareszcie... Lechu.... napisał na tym forum ktoś coś prawdziwego bo gdzie pytam o prace to prace można zacząć ale bez umowy a jak czytam te wypociny to przynajmniej jest najniższa z ubezpieczeniem wiec nie wiem czy to ta nie polecana firma..... ale ok zależny co kto chce i na czym komu zależy
doświadczony 2014-05-29 18:28:48
hahahaa to Ci dopiero Liza, poprostu sukces nad sukcesy. Nie wiem jak ty, ale ja pracowałem w 5 agencjach reklamowych i nigdzie najniższej krajowej nie proponowano, tylko przynajmniej 1500 - 2000 + prowizja. Jak masz ambicje do pracy na najniższą krajową to pracuj takich ;)
Bodo - handlowiec po przejsciach 2014-08-29 08:02:29
Nie ma sensu pracować w takiej firmie. Znajdźcie jakiegoś porządnego pracodawcę. Na najniższej krajowej możesz sobie pracować jak ci się w domu nudzi, a nie jak chcesz żyć, utrzymać rodzinę czy samego siebie chociaż. Dajcie sobie siana z taką firmą. PS: Liza - naiwność do granic :)
Kasia 2014-11-05 20:29:11
Ogólnie praca jest okej, ludzie fajni etc.. Tylko że dla fajnych ludzi do pracy się nie idzie, płaca minimalna + ewentualna premia w kopercie. Jeżeli ktoś się uczy, chce iść do pierwszej pracy to polecam, posiedzieć rok i uciekać z doświadczeniem do lepszego pracodawcy a jeżeli masz doświadczenie omijaj z daleka.
ona 2014-12-04 10:30:06
Bylam na rozmowie kwalifikacyjnej do pracy w biurze. Przerazilo ich "umowa o prace". Najlepiej umowa śmieciową. Za nędzne pieniadze. Dojazdy tam kosztowalyby mnie więcej. Szefowa to wyniosla dama w szpileczkach. Traktują ludzi jak tania sile robocza. Nie polecam nikomu!!!
mietek 2015-05-22 22:34:05
hej ludzie kim wy jesteście a szczególnie ten od rozmowy kwalfikacyjnej ,
mega duren .dziś to standard ze masz umiec cos więcej niż Corela i ten komentarz o tyłeczku dno ..onanista...!
ale najbardziej rozwalilo mnie jak pani powyżej pisze " przecież nie nie wolno nic potracac z pensji ...." kobieto zaloz firme i niech ci się przytrafi kilku takich pracowników jak ty to dopiero się dowiesz ile to kosztuje jak zniszcza ci material i nie będzie miała na pensje dla takich orólów jak ty !!!! zobaczymy co powiesz
nie jest z tej firmy ale jak czytam te posty to mnie na wymioty bierze
czesc to pewnie normalni ludzie ( i tym kłaniam się ) ale czesc to najgorsze mordy polmozgi lesery pieniacze obiboki i modele typu czy się stoi czy się lezy 3000 się należy poszli wy ....w ..wiecie gdzie
Kasia 2015-07-15 06:41:13
Ty chyba nie wiesz o czym gadasz, odstaw dopalacze ostatnio modne przedawkowanie.
Pracodawca może dać naganę, zwolnić etc ale nigdy nic odciąć z pensji.
Błędów nie popełnia tylko ten co nic nie robi a karząc pracownika za pomyłkę obniżając pensję to największy debilizm.
Rozumiem nie dać premii ale nigdy nie potrącać pracownikowi za błąd.
Od błędów w normalnych agencjach są osoby nadzorujące a nie grafio-dtpowiec-front/end-seo-sem w jednym
1
Kamila 2015-12-26 22:06:16
Lepiej poszukajcie pracy w innej firmie. Pracy z szefową nie polecam nikomu. Damulka wymaga wszystkiego, a płaci grosze. NIE IDZCIE DO EBLIS CHORZÓW. Ci którzy są dobrzy olejcie, ci którzy chcą się czegoś nauczyć... olejcie tym bardziej!
matka 2016-05-14 10:34:29
@olgierd ale dlatego właśnie to jest praca sezonowa, żeby sobie dorobić. Nie może ona stanowić głównego źródła utrzymania. W każdym razie nie powinna :)
Zostaw swoją opinię o Eblis B&L - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eblis B&L