brak logo

Nodium Group S.C.

Tychy

Opinie o Nodium Group S.C.

admin 2015-08-05 20:57:51
Jak oceniasz rekrutację w firmie Nodium Group S.C.? Dodaj komentarz i pomóż innym.
zniesmaczony były pracownik 2016-02-18 16:02:52
Oto opinie o pierwszej nazwie firmy czyli Sport-Shop.pl Firma Nodium Group jest właścicielem tego sklepu więc opinie są wiążące:

Jeśli jesteś osobą ambitną, oczekujesz dobrych wyników finansowych za swoją pracę ,liczysz na uczciwość pracodawcy to nie licz na to, że znajdziesz to w Sport-shop.pl :)Stanowczo odradzam pracę w tym miejscu, czysty wyzysk za mała kase, wieczne liczenie każdego grosza przez Szefa firmy co czasami było już śmieszne... Pracuj ile się da za najmniejszą kase! :) Rotacja w firmie niezła, premia wiecznie obcinana, szacunek do pracowników zerowy!


halo5 - 2015-11-26 08:39:55

Zgadzam sie !wstyd tam pracowac nie polecam !


xxx - 2015-12-15 14:10:51
Wydaje mi się @halo5, że wstyd to powinno być pracodawcy, za to, że podobno tak traktuje pracowników, a nie pracownikowi.. Ludzie szukają pracy i trafiają w różne miejsca.

Arczi - 2016-01-13 11:21:12
Pfff temu Szefostwu nigdy nie bedzie wstyd :) jak super ze juz tam nie pracuje :)

palto - 2016-01-18 15:36:46
Odkąd mnie tam nie ma ponoć było prawie 20 nowych pracowników którzy również odeszli :) Gratuluje Panie Prezesie - masz co chciałeś :)

Podsumowując, nie warto marnować swojego cennego czasu na pracę w tej firmie. Wykorzystają Cię, wycyckają do zera a i tak ciągle będzie tylko mało, źle, nie tak.

OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM!
lejnato 2016-04-12 14:51:48
Widzę że ktoś kasuje negatywne gwiazdeczki hahahah SŁABO!!!!!!!!!!!!
1
kotipat 2016-05-24 13:19:42
Najlepsza decyzja w moim życiu to odejście z tej firmy.Każdy mądry weźmie sobie pod uwagę tę opinię.
Zostaw swoją opinię o Nodium Group S.C. - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nodium Group S.C.