brak logo

e-projekt tychy

Tychy

Opinie o e-projekt tychy

com 2012-08-04 01:12:39
Agencja interaktywna oferuje reklamę w Google, w tym linki sponsorowane. Projektujemy witryny internetowe oraz świadczymy usługi hostingu. Eprojekt.com.pl
3
e-dom krzysztof 2012-08-04 14:30:19
Najlepsze projekty domów w e-dom, łącznie z wizualizacją rysunkiem.
2
ogrod.pl 2012-08-05 12:13:11
Projektujemy wyjątkowe i unikalne ogrody o wysokim standardzie, dopasowane do konkretnego stylu życia.

Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Sporządzamy projekty prestiżowych, eksponowanych terenów zieleni, jak i całkiem prywatnych, intymnych wnętrz ogrodowych, między innymi, projekty terenów przy firmach i instytucjach publicznych, ogrodów przy rezydencjach i domach jednorodzinnych a także projekty zbiorników wodnych, tarasów, ogrodów zimowych czy zieleni we wnętrzach - wszystko z jednakową starannością.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
3
Wstyd mi za Tuska 2012-08-05 20:37:35
Z skąd tyle negatywów się tutaj wzięło. Ja również skorzystałem i jestem zadowolony.Dzięki tej firmie wiedziałem krok po kroku jak się za to wszystko zabrać,także dziękuje.Reszcie się dziwie,puki kasa z Unii jest czemu nie wnioskujecie. No tak mentalność polaczka-obsmarować firmę ,że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,ponarzekać na Unię i zazdrościć innym ,że coś dostali bo pewnie mieli układy.Żal
2
garden.com.pl 2012-08-07 00:15:30
Zajmujemy się projektowaniem i zakładaniem ogrodów małych, jak i dużych. Wykonujemy projekty ogrodów i terenów zielonych, zajmujemy się ich całkowitą realizacją, począwszy od prac ziemnych, niwelacji i modelowania terenu, wykonujemy odwodnienia, zakładamy instalacje nawadniające, budujemy zbiorniki wodne i kaskady, projektujemy i montujemy oświetlenie, zajmujemy się elementami małej architektury, sadzimy drzewa, krzewy i inne obsadzenia.

Zakładamy trawniki z rolki lub poprzez siew nasion. Kompleksowo zajmujemy się pielęgnacją ogrodów przez nas założonych. W swoim dorobku mamy szereg realizacji ogrodów przydomowych jak i terenów zielonych wokół obiektów handlowych, czy też obiektów użyteczności publicznej.

Projektowanie Państwa ogrodu jest wyzwaniem dla Naszej wyobraźni, wiedzy i doświadczenia.
2
Aneta 2012-08-09 11:37:10
Wypoczynek w górach.Pensjonat \\\\\\\"Aneta\\\\\\\"zaprasza do Gór stołowych na wakacje z rodziną.Wolne terminy w sierpniu.Przystępne ceny.
dom-projekt 2012-08-24 21:58:15
Projekty domów z gwarancją najniższej dostępnej ceny, przy zachowaniu kompletności dodatków oferowanych przez Pracownie!
ognik 2012-11-06 16:16:08
Czy może ktoś podac nr telefonu do nich lub email ?
1
halszka 2012-11-20 22:45:25
Ja rowniez zamówiłam materialy,przeanalizowalam i ...odesłałam.
Juz 2 miesiace i cisza.
A znalazłam takie maile...moze sprobować
( usunięte przez administratora )
2
dociekliwy 2012-12-17 15:37:48
znalazłem w internecie tel( usunięte przez administratora )
E PROJEKT.PL 2013-01-08 18:07:57
Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
slonkoo 2013-02-01 10:26:13
Witam, czy mogłabyś się jakoś ze mną skontaktować ?
Chciałabym porozmawiać na temat twojej dotacji którą otrzzymałaś od e-projekt . Prosze, to pilne (usunięte przez administratora)
kuba 2013-02-28 14:51:41
Widzę że ja też się dałem nabrać
3
Nabrana 2013-04-09 20:07:18
Unikać E-PROJEKT TYCHY!
1
Anonim 2013-06-22 07:15:05
W jakich godzinach się pracuje?
1
anonim 2013-07-11 18:52:05
Rozumiem, że maja problem z klientami, a czy ktos pracuje w e-projekt?(usunięte przez administratora)Nie wypłacają pensji?
1
anonim 2013-08-03 09:54:44
Witam szukam informacji i porady jak wygladaja zarobki w firmie e-projekt tychy obecnie ?czy pensja jest na czas na koncie?
2
Anonim 2013-08-05 07:15:04
Czy e-projekt tychy Tychy respektują przepisy urlopowe?
1
Anonim 2013-08-12 01:15:05
Jaką dają podstawę?
1
anonim 2013-08-26 20:18:35
a jakie umowy sie podpisuje w e projekt tychy ciezko jest zasluzyc na umowe o prace sa tylko zlecenia czzy nie tylko dzieki za info:)
anonim 2013-09-09 22:30:20
Ale jak na Tychy to sa duze zarobki czy raczej nie ile mozna zarobic? Sa jakies nadgodziny mozliwe do wziecia czy niekoniecznie
1
utku 2013-09-19 06:21:03
Taka duża firma nie chce sie wierzyc ze takie opinie sa tutaj wypisane na jej temat to na prawde tak bylo czy byl ktos zadowolony z firmy e projekt z pracy w sensie w tej firmie wiadomo cos na ten temat
Agata 2013-09-19 15:02:09
nzozkolk - 2013-09-19 10:45:36

Ja również zostałam oszukana przez firmę e-projekt Tychy. Odesłałam przesyłkę i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.
tak wiadomo , że pracują w niej ludzie, którzy sprzedają prze telefon materiały bez wartości. I jeszcze wiadomo, że pod tym samym adresem jest zarejestrowana firma o takiej samej nazwie tylko na inną osobę prywatną p. [usunięte przez moderatora] zajmująca się sprzedażą wysyłkową. To wskazuje raczej na pokrętność interesów, a nie na to, iż jest to duża firma.
Betii 2013-09-22 11:49:33
ktoś ma ich projekt korzystałz niego podczas budowy wiecie czy to jest warte zachodu zeby zamawiac jakis projekt podoba mi sie jeden taki ale co sadzicie warte swoich cen
3
zochnaa 2013-11-14 13:51:09
Dokładnie tak samo było w moim przypadku!!! (usunięte przez administratora)Odebrałam telefon z propozycją pomocy w celu uzyskania dotacji na rozwój działalności(wyposażenie,sprzęt komputerowy a nawet samochód)w dokumentach miałam tylko parę rzeczy uzupełnić,pani podczas rozmowy była bardzo przekonywująca,twierdziła ,że biznes planu nie muszę pisać,że wszystko dostanę prawie gotowe.Otrzymałam do niczego mi nie potrzebną broszurkę,płytę cd i przykładowy stary biznes plan z zupełnie innej branży.
1
Oszukana 2014-01-27 17:17:02
Pieniądze za te materiały można odzyskać. Opiszę jak mnie się to udało:
- 21.11.2013 - dostałam kurierem przesyłkę z materiałami i od razu zapłaciłam za nie
- jak się zorientowałam, że są bezużyteczne, próbowałam dzwonić na nr telefonów podane w materiałach - nie działały
- wysłałam pocztą za potwierdzeniem odbioru wszystkie materiały z prośbą o zwrot pieniędzy i wystawienie FV korygującej - bez odzewu - zwrotka z poczty przyszła że odebrali
- poprosiłam znajomego, aby wysłał wezwanie do zapłaty ze swojej kancelarii, za naszym upoważnieniem
- przysłali fakturę korygującą z prośbą o podanie nr konta
- odesłałam podpisaną fakturę korygującą z numerem konta do zwrotu pieniędzy
- 27.01.2014 dostałam zwrot pieniędzy na konto
Zachęcam do cierpliwego walczenia o zwrot.
10
monika-z23 2014-03-27 11:43:51
(usunięte przez administratora) Wysłałam trzy listy ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru-dzisiaj czwarty. Jak nie zwrócą kasy (odesłałam w zeszłym roku fakturę korektę wraz z nr konta), poproszę prawnika o napisanie pisma w mojej sprawie.
10
ewka 2014-06-03 16:26:41
Ja również dałam się nabrać na te niby przydatne materiały.wszystko odesłałam i już 4 miesiące czekam na zwrot pieniędzy.Jak im nie wstyd !
pin 2014-06-22 15:37:21
Do mnie też dzwonili, wiem że jakaś firma ze śląska. Pani poinformowała mnie o dotacjach i o kilkudziesięciu punktach konsultacyjnych w których mogę później pozyskać informacje. Poprosiłem aby mi podała adres najbliższego punktu mojego miejsca zamieszkania. Powiedziała że nie ona jest tylko konsultantką. Mówię jej że można sprawdzić w materiałach i mi to odczytać. Mówi że nie ma dostępu do tych materiałów. Mówię jej że pani nie wie co sprzedaje, skoro nie ma dostępu i się rozłączyła.
olak 2014-07-25 13:29:26
Chcę dla ułatwienia kontaktu podać swój adres mailowy, będę wdzięczna za każdy trop. magari@magari.pl
ja 2014-08-20 12:11:06
E-PROJEKT NIE POLECAM!!!!!
zalamana 2014-08-22 07:08:02
JESTEM ZSZOKOWANA ZE ISTNIEJA NA TYM ŚWIECIE LUDZIE TAK ZACHŁANNI I BEZ SKRUPUŁÓW MÓWIE TU O PRACOWNIKACH FIRMY E-PROJEKT TYCHY MAM NADZIEJE ZE KIEDYŚ SPRAWIEDLIWOŚĆ ICH DOPADNIE I ZAPŁACZĄ NAD SWOIM LOSEM !!
adam 2014-10-29 19:30:25
Czyli firma e-projekt tychy dalej sprzedaje swoje produkty za pomocą konsultantów telefonicznych? Czy już nie istnieją, bo wpisów za dużo tu nie widać. Jesli znajdzie sie chetna osoba, to moze by cos odpisala? Bo szukamy pracy i nie wiemy czy dalej tu "węszyć" ;) Pomóżcie bezrobotnym i dajcie jakies info
oszukana 2 2014-11-19 10:42:58
Przysłali nic nie znaczace materiaływ maju, odesłałam za potwierdzeniem odbioru. Wysłałam przedsądowe wezwanie do zapłaty w lipcu, równiez odebrali, ale dalej nic. Co robić?
1
E PROJEKT.PL 2014-11-27 08:51:57
Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
3
a praca? 2014-12-09 17:01:29
to może jeśli już ( chyba) odzywa sie sama firma w tym temacie to ja chchiałb ym się dowiedzieć czy może są jakieś planowane nowe pryjęcia jeśli tak firma się rozrasta i prowadzi tyle projeków. potrzebowałbym takich informacji znacnzie mi to ułatwi sszukanie pracy. pozdrawiam i czekam na was... pozdr
pepe 2015-01-09 21:31:25
W sensie e-projekt zmienił nazwę, czy co takiego się stało? Opinie sa tu zarówno dobre - głównie od klientów, jak i złe - tu też klientów i części pracowników. Także może ktoś napisać, co się dzieje z firmą i czy w ogóle jest szansa, aby podjąć tutaj pracę? Czy też jednak nie polecacie i lepiej zapomnieć o nich?
larry 2015-02-07 18:28:25
Hej, jak już piszecie takie rzeczy, podejrzewacie własciciela o jakieś oszustwa to piszcie o co dokładnie chodziło. To mocne słowa, a żaden z was nie opis sytuacji, jaka miała miec miejsce. Może to konkurencja oczernia firmę, czy jacyś trudni niezadowoleni klienci się wyżywają? Chyba jakby było źle to komentarzy byłoby tu znacznie więcej.
Kmail 2015-02-12 09:03:02

Ciekawe projekty domów parterowych znależć można na dom.pl .Mnie akurat interesuje taka parterówka bez piętra.Jak ma ktos cos interesujacego to niech wrzuci strone.
ogrod.pl 2015-02-12 09:04:25

Projektujemy wyjątkowe i unikalne ogrody o wysokim standardzie, dopasowane do konkretnego stylu życia.

Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Sporządzamy projekty prestiżowych, eksponowanych terenów zieleni, jak i całkiem prywatnych, intymnych wnętrz ogrodowych, między innymi, projekty terenów przy firmach i instytucjach publicznych, ogrodów przy rezydencjach i domach jednorodzinnych a także projekty zbiorników wodnych, tarasów, ogrodów zimowych czy zieleni we wnętrzach - wszystko z jednakową starannością.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
Gość 2015-02-17 10:37:04
Rozsyłają dokumenty z harmonogramem projektów unijnych z roku 2010, wszystko jest jasne jak odbierzesz przesyłkę
1
gastlik 2015-02-25 21:06:11
Teraz od stycznia sa nowe prawa konsumenta, także zawsze jest czas na zwrot towaru 14 dni, choćby nie wiem co się działo. Jestem ciekawy jak w ogóle oni teraz utrzymają się z branży, bo z racji reklam na temat nowych przepisów ludzie są bardziej świadomi. Planowane są już jakieś nowe strategie? Pozdrawiam.
2
Oszukany 2 2015-04-07 14:40:12
Czy ktoś sprawdził czy pod wskazanym adresem na f-rze jest ta firma??????????????
2
pracow 2015-07-20 21:26:40
ta firma ruszyła ponownie ten sam bajer i gadka uważajcie
wkrótce szczegóły .
2
naiwny 2015-08-26 16:58:52
Niestety prawo dotyczy konsumentów, a więc jeśli umowa zawierana jest między przedsiębiorcą, a drugim przedsiębiorcą prawo konsumenckie nie obowiązuje(usunięte przez administratora)
2
dannny 2015-12-15 14:14:23
dzisiaj do mnie zadzwonili z propozycją pomocy przy dofinansowaniu - wszystko pięknie, łatwo itd... zapytałem o nazwę firmy i adres - po tym znalazłem w/w opinie. Strasznie mnie namawiali, czy mogą już wysłać materiały ale nie tak łatwo im poszło, jutro jestem umówiony na tel w celu potwierdzenia wysyłki. Teraz już wiem co im powiedzieć!!! cwaniaczki-ślązaczki...
3
Ania 2016-01-22 10:15:44
proszę o kontakt do tej firmy
1
Pawel G. 2016-05-11 11:40:16
Nie wierzyłem w cale te dotacje. Zadzwonila do mnie Pani i z przymrozeniem oka podeszlem do sprawy, zaryzygowałem. Nie zaluje. Mam fachowa pomoc. Pan na miejscu okazal się bardzo rzetelny. Wnioski mam już zlozone :) teraz czekam.
1
Pawel G. 2016-05-11 11:43:52

Zgadzam się. Nie wierzyłem w cale te dotacje. Zadzwonila do mnie Pani i z przymrozeniem oka podeszlem do sprawy, zaryzygowałem. Nie zaluje. Mam fachowa pomoc. Pan na miejscu okazal się bardzo rzetelny. Wnioski mam już zlozone :) teraz czekam.

1
ela 2016-07-01 09:25:48
proszę o kontakt jestem zainteresowana tymi dotacjami
Zostaw swoją opinię o e-projekt tychy - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie e-projekt tychy