Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o e-projekt tychy

Pracowałeś w firmie e-projekt tychy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomasz - 2012-08-03 19:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierzę !!! bo otrzymać niestety to można po głowie
zdjecie uzytkownika
damian - 2012-08-04 01:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Projekty w sieci domów jednorodzinnych polecam e-dom Kostrzyn nowe wzornictwo,wizualizacje,propozycje aranżacji
zdjecie uzytkownika
com - 2012-08-04 01:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Agencja interaktywna oferuje reklamę w Google, w tym linki sponsorowane. Projektujemy witryny internetowe oraz świadczymy usługi hostingu. Eprojekt.com.pl
zdjecie uzytkownika
e-dom krzysztof - 2012-08-04 14:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najlepsze projekty domów w e-dom, łącznie z wizualizacją rysunkiem.
zdjecie uzytkownika
ogrod.pl - 2012-08-05 12:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Projektujemy wyjątkowe i unikalne ogrody o wysokim standardzie, dopasowane do konkretnego stylu życia.

Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Sporządzamy projekty prestiżowych, eksponowanych terenów zieleni, jak i całkiem prywatnych, intymnych wnętrz ogrodowych, między innymi, projekty terenów przy firmach i instytucjach publicznych, ogrodów przy rezydencjach i domach jednorodzinnych a także projekty zbiorników wodnych, tarasów, ogrodów zimowych czy zieleni we wnętrzach - wszystko z jednakową starannością.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
zdjecie uzytkownika
Wstyd mi za Tuska - 2012-08-05 20:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z skąd tyle negatywów się tutaj wzięło. Ja również skorzystałem i jestem zadowolony.Dzięki tej firmie wiedziałem krok po kroku jak się za to wszystko zabrać,także dziękuje.Reszcie się dziwie,puki kasa z Unii jest czemu nie wnioskujecie. No tak mentalność polaczka-obsmarować firmę ,że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,ponarzekać na Unię i zazdrościć innym ,że coś dostali bo pewnie mieli układy.Żal
zdjecie uzytkownika
garden.com.pl - 2012-08-07 00:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zajmujemy się projektowaniem i zakładaniem ogrodów małych, jak i dużych. Wykonujemy projekty ogrodów i terenów zielonych, zajmujemy się ich całkowitą realizacją, począwszy od prac ziemnych, niwelacji i modelowania terenu, wykonujemy odwodnienia, zakładamy instalacje nawadniające, budujemy zbiorniki wodne i kaskady, projektujemy i montujemy oświetlenie, zajmujemy się elementami małej architektury, sadzimy drzewa, krzewy i inne obsadzenia.

Zakładamy trawniki z rolki lub poprzez siew nasion. Kompleksowo zajmujemy się pielęgnacją ogrodów przez nas założonych. W swoim dorobku mamy szereg realizacji ogrodów przydomowych jak i terenów zielonych wokół obiektów handlowych, czy też obiektów użyteczności publicznej.

Projektowanie Państwa ogrodu jest wyzwaniem dla Naszej wyobraźni, wiedzy i doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2012-08-09 11:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypoczynek w górach.Pensjonat \\\\\\\"Aneta\\\\\\\"zaprasza do Gór stołowych na wakacje z rodziną.Wolne terminy w sierpniu.Przystępne ceny.
zdjecie uzytkownika
dom-projekt - 2012-08-24 21:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekty domów z gwarancją najniższej dostępnej ceny, przy zachowaniu kompletności dodatków oferowanych przez Pracownie!
zdjecie uzytkownika
ognik - 2012-11-06 16:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy może ktoś podac nr telefonu do nich lub email ?
zdjecie uzytkownika
halszka - 2012-11-20 22:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja rowniez zamówiłam materialy,przeanalizowalam i ...odesłałam.
Juz 2 miesiace i cisza.
A znalazłam takie maile...moze sprobować
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
dociekliwy - 2012-12-17 15:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazłem w internecie tel( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
E PROJEKT.PL - 2013-01-08 18:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
zdjecie uzytkownika
slonkoo - 2013-02-01 10:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy mogłabyś się jakoś ze mną skontaktować ?
Chciałabym porozmawiać na temat twojej dotacji którą otrzzymałaś od e-projekt . Prosze, to pilne (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kuba - 2013-02-28 14:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widzę że ja też się dałem nabrać
zdjecie uzytkownika
Nabrana - 2013-04-09 20:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Unikać E-PROJEKT TYCHY!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-22 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W jakich godzinach się pracuje?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 18:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozumiem, że maja problem z klientami, a czy ktos pracuje w e-projekt?(usunięte przez administratora)Nie wypłacają pensji?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 09:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam szukam informacji i porady jak wygladaja zarobki w firmie e-projekt tychy obecnie ?czy pensja jest na czas na koncie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-05 07:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy e-projekt tychy Tychy respektują przepisy urlopowe?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-12 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaką dają podstawę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-26 20:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie umowy sie podpisuje w e projekt tychy ciezko jest zasluzyc na umowe o prace sa tylko zlecenia czzy nie tylko dzieki za info:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-09 22:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak na Tychy to sa duze zarobki czy raczej nie ile mozna zarobic? Sa jakies nadgodziny mozliwe do wziecia czy niekoniecznie
zdjecie uzytkownika
utku - 2013-09-19 06:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka duża firma nie chce sie wierzyc ze takie opinie sa tutaj wypisane na jej temat to na prawde tak bylo czy byl ktos zadowolony z firmy e projekt z pracy w sensie w tej firmie wiadomo cos na ten temat
zdjecie uzytkownika
Agata - 2013-09-19 15:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nzozkolk - 2013-09-19 10:45:36

Ja również zostałam oszukana przez firmę e-projekt Tychy. Odesłałam przesyłkę i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.
tak wiadomo , że pracują w niej ludzie, którzy sprzedają prze telefon materiały bez wartości. I jeszcze wiadomo, że pod tym samym adresem jest zarejestrowana firma o takiej samej nazwie tylko na inną osobę prywatną p. [usunięte przez moderatora] zajmująca się sprzedażą wysyłkową. To wskazuje raczej na pokrętność interesów, a nie na to, iż jest to duża firma.
zdjecie uzytkownika
Betii - 2013-09-22 11:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ktoś ma ich projekt korzystałz niego podczas budowy wiecie czy to jest warte zachodu zeby zamawiac jakis projekt podoba mi sie jeden taki ale co sadzicie warte swoich cen
zdjecie uzytkownika
zochnaa - 2013-11-14 13:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie tak samo było w moim przypadku!!! (usunięte przez administratora)Odebrałam telefon z propozycją pomocy w celu uzyskania dotacji na rozwój działalności(wyposażenie,sprzęt komputerowy a nawet samochód)w dokumentach miałam tylko parę rzeczy uzupełnić,pani podczas rozmowy była bardzo przekonywująca,twierdziła ,że biznes planu nie muszę pisać,że wszystko dostanę prawie gotowe.Otrzymałam do niczego mi nie potrzebną broszurkę,płytę cd i przykładowy stary biznes plan z zupełnie innej branży.
zdjecie uzytkownika
Oszukana - 2014-01-27 17:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Pieniądze za te materiały można odzyskać. Opiszę jak mnie się to udało:
- 21.11.2013 - dostałam kurierem przesyłkę z materiałami i od razu zapłaciłam za nie
- jak się zorientowałam, że są bezużyteczne, próbowałam dzwonić na nr telefonów podane w materiałach - nie działały
- wysłałam pocztą za potwierdzeniem odbioru wszystkie materiały z prośbą o zwrot pieniędzy i wystawienie FV korygującej - bez odzewu - zwrotka z poczty przyszła że odebrali
- poprosiłam znajomego, aby wysłał wezwanie do zapłaty ze swojej kancelarii, za naszym upoważnieniem
- przysłali fakturę korygującą z prośbą o podanie nr konta
- odesłałam podpisaną fakturę korygującą z numerem konta do zwrotu pieniędzy
- 27.01.2014 dostałam zwrot pieniędzy na konto
Zachęcam do cierpliwego walczenia o zwrot.
zdjecie uzytkownika
monika-z23 - 2014-03-27 11:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
(usunięte przez administratora) Wysłałam trzy listy ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru-dzisiaj czwarty. Jak nie zwrócą kasy (odesłałam w zeszłym roku fakturę korektę wraz z nr konta), poproszę prawnika o napisanie pisma w mojej sprawie.
zdjecie uzytkownika
ewka - 2014-06-03 16:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również dałam się nabrać na te niby przydatne materiały.wszystko odesłałam i już 4 miesiące czekam na zwrot pieniędzy.Jak im nie wstyd !
zdjecie uzytkownika
pin - 2014-06-22 15:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika-z23 - 2014-03-27 11:43:51]:
Do mnie też dzwonili, wiem że jakaś firma ze śląska. Pani poinformowała mnie o dotacjach i o kilkudziesięciu punktach konsultacyjnych w których mogę później pozyskać informacje. Poprosiłem aby mi podała adres najbliższego punktu mojego miejsca zamieszkania. Powiedziała że nie ona jest tylko konsultantką. Mówię jej że można sprawdzić w materiałach i mi to odczytać. Mówi że nie ma dostępu do tych materiałów. Mówię jej że pani nie wie co sprzedaje, skoro nie ma dostępu i się rozłączyła.
zdjecie uzytkownika
olak - 2014-07-25 13:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę dla ułatwienia kontaktu podać swój adres mailowy, będę wdzięczna za każdy trop. magari@magari.pl
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-20 12:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
E-PROJEKT NIE POLECAM!!!!!
zdjecie uzytkownika
zalamana - 2014-08-22 07:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEM ZSZOKOWANA ZE ISTNIEJA NA TYM ŚWIECIE LUDZIE TAK ZACHŁANNI I BEZ SKRUPUŁÓW MÓWIE TU O PRACOWNIKACH FIRMY E-PROJEKT TYCHY MAM NADZIEJE ZE KIEDYŚ SPRAWIEDLIWOŚĆ ICH DOPADNIE I ZAPŁACZĄ NAD SWOIM LOSEM !!
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-10-29 19:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli firma e-projekt tychy dalej sprzedaje swoje produkty za pomocą konsultantów telefonicznych? Czy już nie istnieją, bo wpisów za dużo tu nie widać. Jesli znajdzie sie chetna osoba, to moze by cos odpisala? Bo szukamy pracy i nie wiemy czy dalej tu "węszyć" ;) Pomóżcie bezrobotnym i dajcie jakies info
zdjecie uzytkownika
oszukana 2 - 2014-11-19 10:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oszukana - 2014-01-27 17:17:02]:
Przysłali nic nie znaczace materiaływ maju, odesłałam za potwierdzeniem odbioru. Wysłałam przedsądowe wezwanie do zapłaty w lipcu, równiez odebrali, ale dalej nic. Co robić?
zdjecie uzytkownika
E PROJEKT.PL - 2014-11-27 08:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
zdjecie uzytkownika
a praca? - 2014-12-09 17:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może jeśli już ( chyba) odzywa sie sama firma w tym temacie to ja chchiałb ym się dowiedzieć czy może są jakieś planowane nowe pryjęcia jeśli tak firma się rozrasta i prowadzi tyle projeków. potrzebowałbym takich informacji znacnzie mi to ułatwi sszukanie pracy. pozdrawiam i czekam na was... pozdr
zdjecie uzytkownika
pepe - 2015-01-09 21:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sensie e-projekt zmienił nazwę, czy co takiego się stało? Opinie sa tu zarówno dobre - głównie od klientów, jak i złe - tu też klientów i części pracowników. Także może ktoś napisać, co się dzieje z firmą i czy w ogóle jest szansa, aby podjąć tutaj pracę? Czy też jednak nie polecacie i lepiej zapomnieć o nich?
zdjecie uzytkownika
larry - 2015-02-07 18:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jak już piszecie takie rzeczy, podejrzewacie własciciela o jakieś oszustwa to piszcie o co dokładnie chodziło. To mocne słowa, a żaden z was nie opis sytuacji, jaka miała miec miejsce. Może to konkurencja oczernia firmę, czy jacyś trudni niezadowoleni klienci się wyżywają? Chyba jakby było źle to komentarzy byłoby tu znacznie więcej.
zdjecie uzytkownika
Kmail - 2015-02-12 09:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Ciekawe projekty domów parterowych znależć można na dom.pl .Mnie akurat interesuje taka parterówka bez piętra.Jak ma ktos cos interesujacego to niech wrzuci strone.
zdjecie uzytkownika
ogrod.pl - 2015-02-12 09:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Projektujemy wyjątkowe i unikalne ogrody o wysokim standardzie, dopasowane do konkretnego stylu życia.

Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Sporządzamy projekty prestiżowych, eksponowanych terenów zieleni, jak i całkiem prywatnych, intymnych wnętrz ogrodowych, między innymi, projekty terenów przy firmach i instytucjach publicznych, ogrodów przy rezydencjach i domach jednorodzinnych a także projekty zbiorników wodnych, tarasów, ogrodów zimowych czy zieleni we wnętrzach - wszystko z jednakową starannością.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-02-17 10:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [larry - 2015-02-07 18:28:25]:
Rozsyłają dokumenty z harmonogramem projektów unijnych z roku 2010, wszystko jest jasne jak odbierzesz przesyłkę
zdjecie uzytkownika
gastlik - 2015-02-25 21:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz od stycznia sa nowe prawa konsumenta, także zawsze jest czas na zwrot towaru 14 dni, choćby nie wiem co się działo. Jestem ciekawy jak w ogóle oni teraz utrzymają się z branży, bo z racji reklam na temat nowych przepisów ludzie są bardziej świadomi. Planowane są już jakieś nowe strategie? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Oszukany 2 - 2015-04-07 14:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ewka - 2014-06-03 16:26:41]:
Czy ktoś sprawdził czy pod wskazanym adresem na f-rze jest ta firma??????????????
zdjecie uzytkownika
pracow - 2015-07-20 21:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma ruszyła ponownie ten sam bajer i gadka uważajcie
wkrótce szczegóły .
zdjecie uzytkownika
naiwny - 2015-08-26 16:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gastlik - 2015-02-25 21:06:11]:
Niestety prawo dotyczy konsumentów, a więc jeśli umowa zawierana jest między przedsiębiorcą, a drugim przedsiębiorcą prawo konsumenckie nie obowiązuje(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dannny - 2015-12-15 14:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj do mnie zadzwonili z propozycją pomocy przy dofinansowaniu - wszystko pięknie, łatwo itd... zapytałem o nazwę firmy i adres - po tym znalazłem w/w opinie. Strasznie mnie namawiali, czy mogą już wysłać materiały ale nie tak łatwo im poszło, jutro jestem umówiony na tel w celu potwierdzenia wysyłki. Teraz już wiem co im powiedzieć!!! cwaniaczki-ślązaczki...
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2016-01-05 11:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nadal presperuje i naciąga. Czekam juz 3 miesiące na zwrot pieniędzy za bezużyteczne materiały. Zmienia się nazwisko właściciela, adres pozostaje ten sam.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-01-22 10:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o kontakt do tej firmy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie e-projekt tychy

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert