Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o e-projekt tychy

Pracowałeś w firmie e-projekt tychy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dom-projekt - 2012-08-24 21:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekty domów z gwarancją najniższej dostępnej ceny, przy zachowaniu kompletności dodatków oferowanych przez Pracownie!
zdjecie uzytkownika
ognik - 2012-11-06 16:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś podac nr telefonu do nich lub email ?
zdjecie uzytkownika
halszka - 2012-11-20 22:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja rowniez zamówiłam materialy,przeanalizowalam i ...odesłałam.
Juz 2 miesiace i cisza.
A znalazłam takie maile...moze sprobować
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
dociekliwy - 2012-12-17 15:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazłem w internecie tel( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
E PROJEKT.PL - 2013-01-08 18:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
zdjecie uzytkownika
slonkoo - 2013-02-01 10:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy mogłabyś się jakoś ze mną skontaktować ?
Chciałabym porozmawiać na temat twojej dotacji którą otrzzymałaś od e-projekt . Prosze, to pilne (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kuba - 2013-02-28 14:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę że ja też się dałem nabrać
zdjecie uzytkownika
Nabrana - 2013-04-09 20:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Unikać E-PROJEKT TYCHY!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-22 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakich godzinach się pracuje?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 18:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozumiem, że maja problem z klientami, a czy ktos pracuje w e-projekt?(usunięte przez administratora)Nie wypłacają pensji?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 09:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam szukam informacji i porady jak wygladaja zarobki w firmie e-projekt tychy obecnie ?czy pensja jest na czas na koncie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-05 07:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy e-projekt tychy Tychy respektują przepisy urlopowe?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-12 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką dają podstawę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-26 20:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie umowy sie podpisuje w e projekt tychy ciezko jest zasluzyc na umowe o prace sa tylko zlecenia czzy nie tylko dzieki za info:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-09 22:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak na Tychy to sa duze zarobki czy raczej nie ile mozna zarobic? Sa jakies nadgodziny mozliwe do wziecia czy niekoniecznie
zdjecie uzytkownika
utku - 2013-09-19 06:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka duża firma nie chce sie wierzyc ze takie opinie sa tutaj wypisane na jej temat to na prawde tak bylo czy byl ktos zadowolony z firmy e projekt z pracy w sensie w tej firmie wiadomo cos na ten temat
zdjecie uzytkownika
Agata - 2013-09-19 15:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nzozkolk - 2013-09-19 10:45:36

Ja również zostałam oszukana przez firmę e-projekt Tychy. Odesłałam przesyłkę i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.
tak wiadomo , że pracują w niej ludzie, którzy sprzedają prze telefon materiały bez wartości. I jeszcze wiadomo, że pod tym samym adresem jest zarejestrowana firma o takiej samej nazwie tylko na inną osobę prywatną p. [usunięte przez moderatora] zajmująca się sprzedażą wysyłkową. To wskazuje raczej na pokrętność interesów, a nie na to, iż jest to duża firma.
zdjecie uzytkownika
Betii - 2013-09-22 11:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś ma ich projekt korzystałz niego podczas budowy wiecie czy to jest warte zachodu zeby zamawiac jakis projekt podoba mi sie jeden taki ale co sadzicie warte swoich cen
zdjecie uzytkownika
zochnaa - 2013-11-14 13:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak samo było w moim przypadku!!! (usunięte przez administratora)Odebrałam telefon z propozycją pomocy w celu uzyskania dotacji na rozwój działalności(wyposażenie,sprzęt komputerowy a nawet samochód)w dokumentach miałam tylko parę rzeczy uzupełnić,pani podczas rozmowy była bardzo przekonywująca,twierdziła ,że biznes planu nie muszę pisać,że wszystko dostanę prawie gotowe.Otrzymałam do niczego mi nie potrzebną broszurkę,płytę cd i przykładowy stary biznes plan z zupełnie innej branży.
zdjecie uzytkownika
Oszukana - 2014-01-27 17:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pieniądze za te materiały można odzyskać. Opiszę jak mnie się to udało:
- 21.11.2013 - dostałam kurierem przesyłkę z materiałami i od razu zapłaciłam za nie
- jak się zorientowałam, że są bezużyteczne, próbowałam dzwonić na nr telefonów podane w materiałach - nie działały
- wysłałam pocztą za potwierdzeniem odbioru wszystkie materiały z prośbą o zwrot pieniędzy i wystawienie FV korygującej - bez odzewu - zwrotka z poczty przyszła że odebrali
- poprosiłam znajomego, aby wysłał wezwanie do zapłaty ze swojej kancelarii, za naszym upoważnieniem
- przysłali fakturę korygującą z prośbą o podanie nr konta
- odesłałam podpisaną fakturę korygującą z numerem konta do zwrotu pieniędzy
- 27.01.2014 dostałam zwrot pieniędzy na konto
Zachęcam do cierpliwego walczenia o zwrot.
zdjecie uzytkownika
monika-z23 - 2014-03-27 11:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora) Wysłałam trzy listy ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru-dzisiaj czwarty. Jak nie zwrócą kasy (odesłałam w zeszłym roku fakturę korektę wraz z nr konta), poproszę prawnika o napisanie pisma w mojej sprawie.
zdjecie uzytkownika
ewka - 2014-06-03 16:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również dałam się nabrać na te niby przydatne materiały.wszystko odesłałam i już 4 miesiące czekam na zwrot pieniędzy.Jak im nie wstyd !
zdjecie uzytkownika
pin - 2014-06-22 15:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika-z23 - 2014-03-27 11:43:51]:
Do mnie też dzwonili, wiem że jakaś firma ze śląska. Pani poinformowała mnie o dotacjach i o kilkudziesięciu punktach konsultacyjnych w których mogę później pozyskać informacje. Poprosiłem aby mi podała adres najbliższego punktu mojego miejsca zamieszkania. Powiedziała że nie ona jest tylko konsultantką. Mówię jej że można sprawdzić w materiałach i mi to odczytać. Mówi że nie ma dostępu do tych materiałów. Mówię jej że pani nie wie co sprzedaje, skoro nie ma dostępu i się rozłączyła.
zdjecie uzytkownika
OLAK - 2014-07-25 13:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oszukana - 2014-01-27 17:17:02]:
Należę do grona osób oszukanych przez E-Projekt w TYCHACH. Mam przeciwko nim prawomocny wyrok ale okazało się, że komornik nie odnalazł konta należącego do dłużnika. Czy mogę liczyć na życzliwość i poprosić o sprawdzenie, czy pieniądze zwróciła firma E-Projekt Maciej Krajewski, a jeśli tak to jaki jest numer tego konta ?
zdjecie uzytkownika
olak - 2014-07-25 13:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OLAK - 2014-07-25 13:24:48]:
Chcę dla ułatwienia kontaktu podać swój adres mailowy, będę wdzięczna za każdy trop. magari@magari.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie e-projekt tychy
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski