brak logo

e-projekt tychy

Tychy

Opinie o e-projekt tychy

Zofia 2012-04-16 18:51:32
Oferta tanich domków letniskowych w Szczecinie.Domki 4,5 osobowe niedaleko plaży.Polecam.
kamil 2012-04-22 17:28:34
Ciekawe projekty domów parterowych znależć można na dom.pl .Mnie akurat interesuje taka parterówka bez piętra.Jak ma ktos cos interesujacego to niech wrzuci strone.
tomasz 2012-05-24 15:34:01
Nowo wybudowane domki letniskowe w Ustce.Zainteresowane osoby pobytem zapraszam.Blisko morza,kameralne otoczenie..
xxx 2012-06-21 17:19:19
Witam! ja również miałem telefon z tej firmy i... lipa. Przesyłają książkę i płytę a póżniej nie można siędo nich dodzwonić!!!!
1
aNDRZEJO 2012-06-26 14:32:03
Domy letniskowe na sierpien do wynajecia w Szczecinie.Lipiec zajety.
zapisz 2012-07-05 17:02:43
Ciekawe projekty domów parterowych znależć można na dom.pl .Mnie akurat interesuje taka parterówka bez piętra.Jak ma ktos cos interesujacego to niech wrzuci strone.
andrzej zakopane 2012-07-09 15:52:39
Wakacje w górach.Pensjonat TaTra zaprasza.
Nie ma źle 2012-07-23 19:23:32
Ja w przeciwieństwie do reszty wypowiem się dobrze,na płycie był biznes plan,wzory jak należy sobie wszystko wykonać i razem z moją księgową dałyśmy radę. Na początku też myślałam ,że to jakaś ściema ale proszę dało radę. Jeszcze tylko jakieś drobne poprawki ale umówiłam się na konsultacje do ośrodka wsparcia czy coś takiego jak mi polecono i czekam . Obym dotacje dostała :))
damian 2012-07-24 22:15:21
Projekty w sieci domów jednorodzinnych polecam e-dom Kostrzyn nowe wzornictwo,wizualizacje,propozycje aranżacji.
Dało się 2012-07-25 21:40:24
Ludzi nie oczekujcie ,że za dwie stówy ktoś do was przyjedzie i zrobi wszystko a potem macie pretensje!! Macie dokładne instrukcje jak się zabrać do stworzenia wniosku,biznesplanu ,wstępnie to określacie i udajecie się do tego ośrodka,wsparcia czy jakoś tak. Ja podjąłem tą konsultację w Łodzi i jestem zadowolony,bez E projektu nawet bym się nie dowiedział ,że takie coś jest możliwe. A tak złożyłem wniosek i czekam.Jestem pozytywnie zadowolony:D
Podziękował 2012-07-26 19:55:04
Ja również dziękuje za współpracę. Dostałem 40 tyś na działalność
iffa 2012-07-26 20:09:44
Otrzymałam 70 tys.wsparcia unijnego na remont sklepu
Materiały z e-projekt okazały sie przydatne .DZIEKUJE!
tomasz 2012-08-03 19:19:11
nie wierzę !!! bo otrzymać niestety to można po głowie
2
damian 2012-08-04 01:07:45

Projekty w sieci domów jednorodzinnych polecam e-dom Kostrzyn nowe wzornictwo,wizualizacje,propozycje aranżacji
2
com 2012-08-04 01:12:39
Agencja interaktywna oferuje reklamę w Google, w tym linki sponsorowane. Projektujemy witryny internetowe oraz świadczymy usługi hostingu. Eprojekt.com.pl
3
e-dom krzysztof 2012-08-04 14:30:19
Najlepsze projekty domów w e-dom, łącznie z wizualizacją rysunkiem.
2
ogrod.pl 2012-08-05 12:13:11
Projektujemy wyjątkowe i unikalne ogrody o wysokim standardzie, dopasowane do konkretnego stylu życia.

Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Sporządzamy projekty prestiżowych, eksponowanych terenów zieleni, jak i całkiem prywatnych, intymnych wnętrz ogrodowych, między innymi, projekty terenów przy firmach i instytucjach publicznych, ogrodów przy rezydencjach i domach jednorodzinnych a także projekty zbiorników wodnych, tarasów, ogrodów zimowych czy zieleni we wnętrzach - wszystko z jednakową starannością.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
3
Wstyd mi za Tuska 2012-08-05 20:37:35
Z skąd tyle negatywów się tutaj wzięło. Ja również skorzystałem i jestem zadowolony.Dzięki tej firmie wiedziałem krok po kroku jak się za to wszystko zabrać,także dziękuje.Reszcie się dziwie,puki kasa z Unii jest czemu nie wnioskujecie. No tak mentalność polaczka-obsmarować firmę ,że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,ponarzekać na Unię i zazdrościć innym ,że coś dostali bo pewnie mieli układy.Żal
2
garden.com.pl 2012-08-07 00:15:30
Zajmujemy się projektowaniem i zakładaniem ogrodów małych, jak i dużych. Wykonujemy projekty ogrodów i terenów zielonych, zajmujemy się ich całkowitą realizacją, począwszy od prac ziemnych, niwelacji i modelowania terenu, wykonujemy odwodnienia, zakładamy instalacje nawadniające, budujemy zbiorniki wodne i kaskady, projektujemy i montujemy oświetlenie, zajmujemy się elementami małej architektury, sadzimy drzewa, krzewy i inne obsadzenia.

Zakładamy trawniki z rolki lub poprzez siew nasion. Kompleksowo zajmujemy się pielęgnacją ogrodów przez nas założonych. W swoim dorobku mamy szereg realizacji ogrodów przydomowych jak i terenów zielonych wokół obiektów handlowych, czy też obiektów użyteczności publicznej.

Projektowanie Państwa ogrodu jest wyzwaniem dla Naszej wyobraźni, wiedzy i doświadczenia.
2
Aneta 2012-08-09 11:37:10
Wypoczynek w górach.Pensjonat \\\\\\\"Aneta\\\\\\\"zaprasza do Gór stołowych na wakacje z rodziną.Wolne terminy w sierpniu.Przystępne ceny.
dom-projekt 2012-08-24 21:58:15
Projekty domów z gwarancją najniższej dostępnej ceny, przy zachowaniu kompletności dodatków oferowanych przez Pracownie!
ognik 2012-11-06 16:16:08
Czy może ktoś podac nr telefonu do nich lub email ?
2
halszka 2012-11-20 22:45:25
Ja rowniez zamówiłam materialy,przeanalizowalam i ...odesłałam.
Juz 2 miesiace i cisza.
A znalazłam takie maile...moze sprobować
( usunięte przez administratora )
6
dociekliwy 2012-12-17 15:37:48
znalazłem w internecie tel( usunięte przez administratora )
E PROJEKT.PL 2013-01-08 18:07:57
Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
slonkoo 2013-02-01 10:26:13
Witam, czy mogłabyś się jakoś ze mną skontaktować ?
Chciałabym porozmawiać na temat twojej dotacji którą otrzzymałaś od e-projekt . Prosze, to pilne (usunięte przez administratora)
kuba 2013-02-28 14:51:41
Widzę że ja też się dałem nabrać
6
Nabrana 2013-04-09 20:07:18
Unikać E-PROJEKT TYCHY!
1
anonim 2013-08-03 09:54:44
Witam szukam informacji i porady jak wygladaja zarobki w firmie e-projekt tychy obecnie ?czy pensja jest na czas na koncie?
2
Anonim 2013-08-05 07:15:04
Czy e-projekt tychy Tychy respektują przepisy urlopowe?
1
Anonim 2013-08-12 01:15:05
Jaką dają podstawę?
1
Agata 2013-09-19 15:02:09
nzozkolk - 2013-09-19 10:45:36

Ja również zostałam oszukana przez firmę e-projekt Tychy. Odesłałam przesyłkę i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.
tak wiadomo , że pracują w niej ludzie, którzy sprzedają prze telefon materiały bez wartości. I jeszcze wiadomo, że pod tym samym adresem jest zarejestrowana firma o takiej samej nazwie tylko na inną osobę prywatną p. [usunięte przez moderatora] zajmująca się sprzedażą wysyłkową. To wskazuje raczej na pokrętność interesów, a nie na to, iż jest to duża firma.
zochnaa 2013-11-14 13:51:09
Dokładnie tak samo było w moim przypadku!!! (usunięte przez administratora)Odebrałam telefon z propozycją pomocy w celu uzyskania dotacji na rozwój działalności(wyposażenie,sprzęt komputerowy a nawet samochód)w dokumentach miałam tylko parę rzeczy uzupełnić,pani podczas rozmowy była bardzo przekonywująca,twierdziła ,że biznes planu nie muszę pisać,że wszystko dostanę prawie gotowe.Otrzymałam do niczego mi nie potrzebną broszurkę,płytę cd i przykładowy stary biznes plan z zupełnie innej branży.
1
monika-z23 2014-03-27 11:43:51
(usunięte przez administratora) Wysłałam trzy listy ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru-dzisiaj czwarty. Jak nie zwrócą kasy (odesłałam w zeszłym roku fakturę korektę wraz z nr konta), poproszę prawnika o napisanie pisma w mojej sprawie.
11
ewka 2014-06-03 16:26:41
Ja również dałam się nabrać na te niby przydatne materiały.wszystko odesłałam i już 4 miesiące czekam na zwrot pieniędzy.Jak im nie wstyd !
pin 2014-06-22 15:37:21
Do mnie też dzwonili, wiem że jakaś firma ze śląska. Pani poinformowała mnie o dotacjach i o kilkudziesięciu punktach konsultacyjnych w których mogę później pozyskać informacje. Poprosiłem aby mi podała adres najbliższego punktu mojego miejsca zamieszkania. Powiedziała że nie ona jest tylko konsultantką. Mówię jej że można sprawdzić w materiałach i mi to odczytać. Mówi że nie ma dostępu do tych materiałów. Mówię jej że pani nie wie co sprzedaje, skoro nie ma dostępu i się rozłączyła.
olak 2014-07-25 13:29:26
Chcę dla ułatwienia kontaktu podać swój adres mailowy, będę wdzięczna za każdy trop. magari@magari.pl
ja 2014-08-20 12:11:06
E-PROJEKT NIE POLECAM!!!!!
1
zalamana 2014-08-22 07:08:02
JESTEM ZSZOKOWANA ZE ISTNIEJA NA TYM ŚWIECIE LUDZIE TAK ZACHŁANNI I BEZ SKRUPUŁÓW MÓWIE TU O PRACOWNIKACH FIRMY E-PROJEKT TYCHY MAM NADZIEJE ZE KIEDYŚ SPRAWIEDLIWOŚĆ ICH DOPADNIE I ZAPŁACZĄ NAD SWOIM LOSEM !!
1
E PROJEKT.PL 2014-11-27 08:51:57
Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
3
larry 2015-02-07 18:28:25
Hej, jak już piszecie takie rzeczy, podejrzewacie własciciela o jakieś oszustwa to piszcie o co dokładnie chodziło. To mocne słowa, a żaden z was nie opis sytuacji, jaka miała miec miejsce. Może to konkurencja oczernia firmę, czy jacyś trudni niezadowoleni klienci się wyżywają? Chyba jakby było źle to komentarzy byłoby tu znacznie więcej.
Kmail 2015-02-12 09:03:02

Ciekawe projekty domów parterowych znależć można na dom.pl .Mnie akurat interesuje taka parterówka bez piętra.Jak ma ktos cos interesujacego to niech wrzuci strone.
ogrod.pl 2015-02-12 09:04:25

Projektujemy wyjątkowe i unikalne ogrody o wysokim standardzie, dopasowane do konkretnego stylu życia.

Polecamy, projekty ogrodów, zdjęcia ogrodów, wizualizacje ogrodów, filmy. Na naszej stronie możecie Państwo to wszystko zobaczyć przykładowe wizualizacje ogrodów i terenów zieleni, projekty ogrodów wodnych, projekty zieleni miejskiej, zieleni we wnętrzach, projekty stawów wodnych i kąpielowych, oczek wodnych, kaskad i elementów wodnych, projekty ogrodów przydomowych, zieleni dla firm i zieleni publicznej, projekty parków i placów zabaw.

Sporządzamy projekty prestiżowych, eksponowanych terenów zieleni, jak i całkiem prywatnych, intymnych wnętrz ogrodowych, między innymi, projekty terenów przy firmach i instytucjach publicznych, ogrodów przy rezydencjach i domach jednorodzinnych a także projekty zbiorników wodnych, tarasów, ogrodów zimowych czy zieleni we wnętrzach - wszystko z jednakową starannością.

Wykonujemy projekt i oferujemy jego profesjonalną realizację. Uważamy, że rezultatem pracy architekta krajobrazu jest nie tylko sam projekt, ale przede wszystkim ogród, który na podstawie projektu powstaje.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i liczymy na owocną współpracę.
Gość 2015-02-17 10:37:04
Rozsyłają dokumenty z harmonogramem projektów unijnych z roku 2010, wszystko jest jasne jak odbierzesz przesyłkę
2
Oszukany 2 2015-04-07 14:40:12
Czy ktoś sprawdził czy pod wskazanym adresem na f-rze jest ta firma??????????????
4
dannny 2015-12-15 14:14:23
dzisiaj do mnie zadzwonili z propozycją pomocy przy dofinansowaniu - wszystko pięknie, łatwo itd... zapytałem o nazwę firmy i adres - po tym znalazłem w/w opinie. Strasznie mnie namawiali, czy mogą już wysłać materiały ale nie tak łatwo im poszło, jutro jestem umówiony na tel w celu potwierdzenia wysyłki. Teraz już wiem co im powiedzieć!!! cwaniaczki-ślązaczki...
5
Ania 2016-01-22 10:15:44
proszę o kontakt do tej firmy
1
Pawel G. 2016-05-11 11:40:16
Nie wierzyłem w cale te dotacje. Zadzwonila do mnie Pani i z przymrozeniem oka podeszlem do sprawy, zaryzygowałem. Nie zaluje. Mam fachowa pomoc. Pan na miejscu okazal się bardzo rzetelny. Wnioski mam już zlozone :) teraz czekam.
1
Pawel G. 2016-05-11 11:43:52

Zgadzam się. Nie wierzyłem w cale te dotacje. Zadzwonila do mnie Pani i z przymrozeniem oka podeszlem do sprawy, zaryzygowałem. Nie zaluje. Mam fachowa pomoc. Pan na miejscu okazal się bardzo rzetelny. Wnioski mam już zlozone :) teraz czekam.

1
ela 2016-07-01 09:25:48
proszę o kontakt jestem zainteresowana tymi dotacjami
Zostaw swoją opinię o e-projekt tychy - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie e-projekt tychy