logo Home and Care

Home and Care

Poznań

Opinie o Home and Care

do P.Izy 2016-02-05 21:31:26
Tak nie traktuje sie pracownikow, nie wylacza sie wszystkich telefonow.... firma dla mnie nie ma wiarygodnosci nigdy wiecej!
Magdalena19 2016-02-05 22:14:56
Dziś próbowałam się tam dodzwonić, komórka wyłączona, a stacjonarnego nie odbierają, bądź linia zajęta.
Dla mnie jest to niepoważne firma.
Kontaktowałam się z firmą windykacyjna, kwota jaką mi powiedzieli to bardzo małe pieniądze i spokojnie pokryją odsetki je. Na dodatek zajmą się postępowaniem sądowym, wiec nie trzeba dodatkowo za prawnika płacić.
Kontaktowałam się też z inną opiekunka i ona tez nie otrzymała pieniędzy za grudzień.
Nie popuszcze im i trgo nie zostawię. We wtorek u mnie upływa czas na zapłacenie. Wtedy podejmę poważniejsze kroki.
I w sumie przejdę się na tę ulice w Warszawie, bo mam jakieś 10 min spacerem i zobaczę co to w ogóle jest i w jest, czy to tylko bu na pieczątkę było.
czybulka 2016-02-08 11:55:13
!!!!!!! UWAGA !!!!!!! Home und Care oglosil dzisiaj oficjalnie UPADLOSC!!!
Info ze strony internetowej fírmy: "Niniejszym Zarzad Virgo Global Sp.z.o.o. oraz Virgo Global Sp.z.o.o. Sp.k. z przykroscia informuje, ze podjal w ostatnich dniach decyzje o ogloszeniu upadlosci, w zwiazku z jej niewyplacalnoscia." !!

Z pieniedzmi mozna sie wiec pozegnac :/

Oszukana 2016-02-08 17:06:34
No i gdzie te wszystkie broniące firmę kobiety się teraz podziały? Może one wypłacą nam kasę.
Ewcia 2016-02-08 17:23:58
No dobra jak wygląda sprawa ścigania sądowego w stosunku do firmy w stanie upadłości? Poza tym moja mama ma umowę z Home and Care a nie Virgo...
jozefina 2016-02-08 22:34:07
Ciekawe czy dziś jesteś taka hapy
Krystyna 2016-02-09 09:44:16
Witam wczoraj dostałam wiadomośc ze firma ogłosiła upadłośc mozemy sie pozegnac z kasa
jozefina 2016-02-10 07:43:20
Zle mnie rozumiecie te opinie wszystkie dotycza firmy.Nie wiem dlaczego ale te psty nie sa cale.Pourywane zdania może administrator usuwa.Wogole przyjmuje tylko te co chce wiele postow nie dotarlo.Jestem tak samo oszukana jak wy wiec dlaczego miałabym ich bronic.Sa bezczelne.Dodzwonilam się do szefowej to wogole nie chciała rozmawiać powiedziała,ze mamy swoje koordynatorki a pieniędzy to i tak nie dostaniemy.
jozefina 2016-02-10 08:02:03
I wszystkie posty dotycza tylko i wyłącznie firmy.Tez jak Wy jestem zdeterminowana i może tak to wygląda.Jesli ktoś opacznie mnie zrozumial to przepraszam
jozefina 2016-02-10 08:07:46
Jakbys przeczytala poprzedni post to bys zrozumiala kogo on dotyczy.To jest moja opinia i zdanie o firmie.Wiec sama czytaj ze zrozumieniem.Rozumiem ,ze tez jesteś zdeterminowana.
Zorro 2016-02-17 11:06:56
idź do adwokata albo sądu i się dowiesz ilu jest poszkodowanych.To nie sa tajne informacje.........
Zorro 2016-02-18 08:27:00
Nie czekajcie nikt i nic za was tego nie zrobi trzeba samemu isc do adwokata,sadu lub prokuratury.Pozdrawiam
Krystyna 2016-02-21 16:07:13
witam. Pani Danusiu nie podoba mi sie nr komórki do Radoslawa Namysła. Rozumiem ze jest to adwokat. Pizdrawiam Krystyna
Ania 2016-02-23 11:10:26
A ja pracowałam w tej firmie. Negatywne opinie są na zlecenie pracowników kasowane z strony gowork co jakiś czas. Oczywiście te negatywne opinie. Pozytywne są pozostawiane. Co do wyboru rodziny. W wielu przypadkach nie jest mówione wszystko o rodzinach, a wiele rzeczy ukrywane. Po fakcie opiekunka zostaje stawiana pod ścianą i wmawiają jej, że "przecież przekazywaliśmy Pani te informacje". Wynagrodzenia często idą z opóźnienie, a jak jakaś opiekunka ma o to pretensje, właścicielka reaguje w sposób nadwyraz wrogi. Fakt pracownicy dzwonią co jakiś czas do opiekunek, ale jak już się pojawia problem to unikają kontaktu z nimi. Co do wynagrodzenia firma w porównaniu do tego co oferuje rodzina pobiera bardzo duże prowizje, praktycznie 1/3 z tego co oferuje rodzina, więc opiekunka dostaje marne grosze w porównaniu do wymagań stawianych w pracy.
jozefina 2016-02-23 12:25:41
Chciałabym zapytać czy składacie Panie zbiorowy pozew bo chciałabym dolaczyc.I czy macie Panie jakies nowe wiadomości bo ja slyszalam,ze firma nadal funkcjonuje.
gość-opiekunka 2016-02-24 09:42:34
Ja tam dla nich nigdy nie pracowałam, mam swoją agencję i na szczęście ma się dobrze. Zastanawia mnie tylko jedno - piszecie, że szefowa baluje za wasze pieniądze, że jakieś przywłaszczenie, że coś tam jeszcze niewiadomo co... A skąd to wiecie? Ja tam się wam nie dziwię, też by mnie szlag trafił jakbym kasy nie dostała. Ale skad wiecie co sie stalo, że tak się stało? Szefowa chyba też straciła pracę, nie? Oczywiście jestem z Wami, bo opiekunki musza sie trzymac razem. Ale fason też trzymajcie Dziewczyny i Chłopaki! Powodzenia!
danusia@MAIL 2016-02-24 09:50:37
jak na dzisiejszy dzien w sadzie nie zostal zlozony zaden wniosek o upadlosci firmy taka dostalam informacje od adwokata jak narazie jest to pic moze chca nas wystraszyc zeby dac im spokuj ja dalej czekam na wyrok sady maja tyle pracy dlatego to tak dlugo trwa ale ja jestem osoba cierpliwa i nie daruje im
gość-opiekunka 2016-02-24 10:11:35
No właśnie to podobno nie jest tak, że sąd z dnia na dzień osądza o upadłości. Pracowałam w takim zakładzie w Polsce na produkcji, zanim pojechałam do niemiec i ten zakład też upadł - dlatego tak bliska mi jest Wasz sprawa. Pamiętam, że to trwało miesiącami, masakra jakaś. Kazdy z nas został wtedy na lodzie, to koszmar był jakiś. Do dzisiaj mi lzy staja, jak o tym pomysle.
1
jania 2016-04-01 22:47:48
Proszę o wzór pozwu będę skladac do sądu również mi nie wypłacili kasy.
Monicetta 2016-04-06 14:59:15
Oszukane opiekunki zglaszajcie sie do pozwu zbiorowego! monianagorska@interia.eu
3
Manuela 2016-04-29 11:37:32
Nie dajcie się zwieść oni dalej działają a moje posty są usuwane proszę
( usunięte przez administratora )
Manuela 2016-05-10 18:03:42
oczywiście można u nich pracować ale za darmo pieniedzy nie zobaczysz-a napracować się można
Monicetta 2016-05-10 18:33:58
Pani Manuelo prosze o kontakt wazne i pilne !!! bo jest Pani jedna z 100 oszukanych osob nie bede pisac na forum o co chodzi bo te zlodziejki tu wchodza monianagorska@interia.eu
Monicetta 2016-06-20 21:35:40
SERYJNA CYBEROSZUSTKA otworzyla nastepne agencje pracy i proceder zlodziejstwa trwa !!!!!
1
kii 2016-06-29 21:24:52
Złodzieje ,moja mama juz walczy z nimi w Sądzie!!!
Monicetta 2016-07-01 00:44:25
Trzeba za morde i do lasu te ku...wywiesc
1
Monicetta 2016-07-01 14:34:19
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie pocaluj , zapewne jestes w tej zlodziejskiej szajce a podszywasz sie jak kret i piszesz do mnie emeile jako poszkodowana , to zglos to , ze okradacie ludzi a ludzie wam groza bez pozdrowien
1
ja 2016-07-12 19:37:26
PrACOWałam z tymi ludxmi. Żal mi , że tak to wszystko wyszło. Fajne kobiety byłu w biurze. Też pewnie mają niewesoło
Manuela 2016-07-18 17:49:39
nie słyszałaś o jaka szkoda....a o pozwie zbiorowym 100 oszukanych opiekunek też nie słyszałaś....jaka szkoda
1
jan 2016-07-19 10:26:58
Ja właśnie czekam na rozprawe sądowa z daną firmą otrzymalam odpowiedz że prokuratura już siedzi im na karku
danusia@MAIL 2016-07-21 09:02:24
to sa poprostu zlodzieje wiem na wlasnym przykladzie ale ja juz sprawe wygralam wyrokiem sadu ale niestety czeka mnie jeszcze komornik bo i tak nic sobie z tego nakazu zaplaty nie robia ZLODZIEJE ZLODZIEJE'i jeszcze raz ZLODZIEJE
1
danusia@MAIL 2016-07-21 09:05:14
to sa poprostu zlodzieje wiem na wlasnym przykladzie ale ja juz sprawe wygralam wyrokiem sadu ale niestety czeka mnie jeszcze komornik bo i tak nic sobie z tego nakazu zaplaty nie robia ZLODZIEJE ZLODZIEJE'i jeszcze raz ZLODZIEJE
d 2016-07-22 09:03:37
kim ty jestes Manom ? odnosze wrazenie ze kims podstawionym skoro wypisujesz takie bzdury!!!!!!!!!!!!!!!! okradaja ludzi a ty piszesz o swietnych umowach!!!!!!!!!!!!!!!
danusia@MAIL 2016-07-26 09:11:54
Bzdura w tej firmie to mozna tylko pozbyc sie kasy za ciezka prace
danusia@MAIL 2016-07-28 09:08:22
a tak wogole to jeszcze istnieja ?////////////////////////// jak tak to prosze o namiary bo ja nie moge sie do nich dodzwonic widocznie maja mnie na czarnej liscie bo przeciez jak smialam podac ich do sadu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
danusia@MAIL 2016-07-29 09:10:25
to ciebie ponosi wyobraznia ze w takim swietle przedstawiasz ta zlodziejska firme moze i na ciebie trafi popracowac sobie 1 mies za darmo to wtedy pogadamy a teraz jestem zadowolona bo sprawe wygralam a jak dobrze sie maja to komornik bedzie mial mniej pracy zeby odzyskac moje pieniadze
danusia@MAIL 2016-07-29 20:56:40
jak cie interesuje to daje ci znac nie wyplacili mi za 1 mies tak jak pisalam sadzilam sie z nimi w sadzie WYGRALAM co nie jest nic dziwnego ;ale to nie jest koniec zostal mi jeszcze KOMORNIK TO NIC CZEKJAM TYLE CZASU WIEC POCZEKAM JESZCZE TROCHE jak masz jakies watwilbosci co do mojej wypowiedzi podaje swoj tej 508407311 ktory napewno zostanie wykasowany a moze uda ci sie zapisac bedziesz miala szczescie ZYCZE SZCZESCIA ZADZWON TO JEST FIRMA KTORA OKRADA KOBIETY UWIERZCIE MI moge kazdemu kto nie wierzy dac namiary na mojego adwokata ktory prowadzi moja sprawe
1
Krystyna 2016-07-30 13:27:53
Złodzieje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jestem tez oszukana
Jola 2016-07-31 18:10:38
Jak tak twierdzisz to podaj namiary na nich. Chętnie się wszyscy skontaktujemy.
Kamila 2016-07-31 18:25:09
Przestańcie się pieklić, tylko wpiszcie w Google nazwę firmy, lub nazwisko i imię właściciela, to się wszystkiego dowiecie. Z jakimi firmami są powiązani, gdzie mają siedzibę i czy w ogóle funkcjonują? Trzeba trochę poszperać. Jest jeszcze Facebook i NK. Jak czegoś niema w Internecie, to znaczy, że nie istniało i nie istnieje, a oni istnieli, więc muszą tam być. Im większe problemy ze znalezieniem czegokolwiek, tym większe prawdopodobieństwo, że coś kombinują i możecie pożegnać się ze swoimi pieniędzmi, jak szybko nie zareagujecie.
Mnie też naciągnęli i na pewno im nie odpuszczę.
1
alcia 2016-08-02 08:03:45
no to sama sobie wpisz bo ja wpisuje i jakos nie moge uzyskac ich namiarow a skoro znasz to co ci zalezy podac je tutaj mnie tez okradli i tez im nie daruje mysle ze wkoncu sie doczekaja tego na co zasluzyli
Kamila 2016-08-02 12:08:47
Przestań pieprzyć. Ta firma dawno zwineła żagle. Oni już nie funkcjonują. Ściga ich komornik i ZUS. Jak nie płacili Waszych składek, to emerytur też nie macie.
gino 2016-08-14 15:27:46
Czytaj ze zrozumieniem. Ta firma nie istnieje. Jest zadłużona wobec pracowników, ZUS i skarbówki. Ściga ich komornik. Właścicielka ma pozakładane kilka innych spółek, ale nigdzie nie jest prezesem, bo wydaje jej się, że w ten sposób unika odpowiedzialności. Poczytaj wyżej, to zrozumiesz, że to zwykła oszustka.
1
Bm 2016-09-01 19:23:21
Ha ha ha te ppzytywne opinie pisze sama była szefowa coby nas podpieklic! Zgnijesz w piekle zlodziejko! Karma wraca! I do ciebie szmatlawcu jeden wroci!
1
Naiwny 2016-09-02 18:10:27
Ale Ty jesteś naiwna Dusia. Jak by tak było to oszukani ludzie by się nie pieklili. Gdzie Ty znalazłaś ich stronę? Spróbuj znaleźć kontakt, a nie stronę.
danusia @ MEIL 2016-09-28 20:45:07
sh zarobki minus 1200 euro za jeden miesiac a premia to drugi za darmo przepracowany miesiac 1200 euro itd chyba nie czytasz wpisow ze taka jestes naiwna to przeciesz zlodzieje i oszusci
Ciekawy 2016-09-29 15:41:05
To napisz te wszystkie informacje. Bardzo jesteśmy wszyscy ciekawi. To że jest w Internecie nie oznacza, że funkcjonuje. Podaj adres i nazwisko osoby odpowiedzialnej.
Ciekawy 2016-09-29 17:42:31
Już dawno sprawdziłem. Firma może i istnieje, ale nie funkcjonuje! A swoją drogą, to jeszcze nie widzę mojego komentarza na stronie, a Ty już odpowiadasz. Jak to możliwe?
danusia @ MEIL 2016-10-01 13:08:35
hej kasa ty lepiej sie nie wypowiadaj i zniknij z tej strony bo jak przeczytalam twoj post to nie wiem czy mam plakac czy tez sie smiac a jesli chodzi ci skad mamy takie informacje to poprostu interesujemy sie bo chcemy odzyskac od zlodzieji swoje pieniadze ja juz jestem blisko czekam tylko na upromocnienie sie wyroku
1
oaa 2016-10-01 13:12:48
no tak tak racja od jakiegos czasy faktycznie nic sie nie pojawilo
Zostaw swoją opinię o Home and Care - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Home and Care